Skip to main content

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;

“Σου αποκαλύπτω τον Μόνο σωστό τρόπο για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα και αν σήμερα πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα”
Αν δώσεις την προσοχή σου για 5 λεπτά σε αυτά που γράφω σε αυτή την σελίδα θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις από ΣΗΜΕΡΑ για να αντιστρέψεις τα δεδομένα, (ανεξάρτητα από τα λάθη που έκανες αμέσως μετά τον χωρισμό) να ζωντανέψεις το πάθος και την έλξη που υπήρχε κάποτε μεταξύ σας και να καταφέρεις να είστε ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή σε αγνοεί εντελώς και θεωρεί σίγουρο ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί σου.

Συγγραφέας: Νίκος Ανδρέου

Εκδότης: Κόντης

54.99Add to cart

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και στο παρακάτω κείμενο το οποίο θέλω να διαβάσεις προσεκτικά έως και την τελευταία του λέξη θα σου εξηγήσω πως μια απλή μέθοδος 9 βημάτων που έχουν εφαρμόσει περισσότεροι από 7.000 άνδρες και γυναίκες μπορεί να κάνει το πρώην αγόρι ή άντρα σου να σε ερωτευτεί από την αρχή και να θέλει να είστε ξανά μαζί.

Νίκος Ανδρέου

Η στιγμή του χωρισμού

Πριν σου αναλύσω τον τρόπο που φέρνει αποτέλεσμα η μέθοδος της επανασύνδεσης χρειάζεται να πούμε μερικά πράγματα για τον χωρισμό σας.
Είτε το έβλεπες να έρχεται εδώ και μήνες, είτε σε βρήκε απροετοίμαστο, οι τελευταίες στιγμές της σχέσης σου ήταν κάπως έτσι:

“Θέλω να χωρίσουμε, δεν δουλεύει όλο αυτό πια”

“Θέλω χρόνο για να σκεφτώ”

“Καλύτερα να μείνουμε για λίγο χώρια”

“δεν νιώθω ερωτευμένη μαζί σου”

Ήταν σαν γροθιά στο στομάχι που δημιούργησε αφόρητη αίσθηση άγχους που δύσκολα μπορούσες να κοντρολάρεις. Με μία φράση μόνο, ο κόσμος σου διαλύθηκε σε κομμάτια ακριβώς μπροστά στα μάτια σου. Το βλέμμα της έδειχνε ότι είναι αποφασισμένη ακόμα και αν έκλαιγε.

Σε χωρίζει. Τελείωσε.

Δεν έχει σημασία πόσο ικέτευσες. Πόσο παρακάλεσες. Ή πόσες φορές ζήτησες συγνώμη και υποσχέθηκες να αλλάξεις. Δεν έκανε καμία διαφορά εκτός από το γεγονός ότι σε έκανε να μοιάζεις αδύναμος. Εκείνη την ώρα ήταν σαν να μιλάς σε τοίχο.

Και αυτό που το κάνει ακόμα χειρότερο είναι ότι σου έλεγε ψέματα.

Όταν είπε κάτι όπως «απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνη μου» ή «Δεν είμαι έτοιμη για σχέση αυτή τη στιγμή» ήταν φανερό ότι αυτές ήταν απλά ηλίθιες δικαιολογίες για να κρύψει τον πραγματικό λόγο που ήθελε να χωρίσει.

Στις εβδομάδες που ακολούθησαν πολύ πιθανόν να ξόδεψες νύχτες ξαπλωμένος στο κρεββάτι, κοιτάζοντας το ταβάνι αναρωτιόμενος τι θα μπορούσες να έχεις κάνει ή να έχεις πει διαφορετικά. Που ακριβώς έκανες λάθος!

Στην συνέχεια πιθανόν να έστειλες απανωτά μηνύματα και να έκανες δεκάδες κλήσεις. Περίμενες ώρες καρφωμένος στο κινητό σου τηλέφωνο μήπως κάποια στιγμή επιτέλους δονηθεί με την άφιξη ενός μηνύματος ή ενός τηλεφώνου από την πρώην σου.

Η σκέψη της με έναν άλλο άνδρα κάνει το στομάχι σου να σφίγγεται λες και έχεις καταπιεί μια σίδερο.

Σε αυτό το σημείο, όπως και κάθε άλλος άντρας στη θέση σου…ίσως δεν μπορείς να σταματήσεις να αναρωτιέσαι τι συνέβη; Τι έκανα λάθος για να σταματήσει να είναι ερωτευμένη μαζί μου; Και Τι μπορώ να κάνω για να γυρίσει πίσω σε εμένα;

Υπάρχει λύση – μπορείς να τα καταφέρεις

Γνωρίζεις ότι οι περισσότερες σχέσεις μπορούν να διασωθούν; Ξέρω, ίσως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μια σχέση που τελείωσε για οποιοδήποτε λόγο(καυγάδες, ρουτίνα, ζήλια, απιστία, έλλειψη πάθους) μπορεί να σωθεί, αλλά μάθε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.

Για την ακρίβεια είναι καθημερινό φαινόμενο ζευγάρια που έχουν χωρίσει να τα ξαναβρίσκουν!

Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε είναι με το μέρος σου

Οι πιθανότητες να καταφέρεις να τα ξαναβρείς με την πρώην σου είναι με το μέρος σου. Στην πραγματικότητα έχεις πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης, φτάνει βέβαια να ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χειριστείς την κατάσταση.

Μπορώ να σου πω με σιγουριά λόγω εμπειρίας ότι ΔΕΝ ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, ενέργειες που το πιο πιθανό είναι να απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από κοντά σου τον άνθρωπο που αγαπάς, ή να τον κάνουν να σε λυπηθεί!

Πιστεύεις ότι σε βοηθούν τα απανωτά μηνύματα; τα τηλέφωνα για να της πεις πόσο την αγαπάς; Το να περιμένεις κάτω από το σπίτι της; Το να της λες ότι θα αλλάξεις; Πιστεύεις ότι αυτή είναι η λύση; είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις ότι φυσικά δεν είναι. Όλα αυτά εξαφανίζουν τις πιθανότητες επανασύνδεσης!

Υπάρχει κάποια μαγική συνταγή

Δεν θα το ονόμαζα μαγική συνταγή. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Δεν υπάρχουν μαγικά χάπια που τα παίρνεις και γίνονται όλα όπως πριν. Δεν πιστεύω σε μάγια και ξόρκια. Ζούμε στο 2024! Πιστεύω σε μεθόδους που βασίζονται στην λογική, έχουν δοκιμαστεί απο χιλιάδες πριν από εσένα και πιάνουν!
Αυτό που υπάρχει και λειτουργεί με πραγματικά αποτελέσματα είναι μια μέθοδος που έχει γραφτεί για ένα και μοναδικό σκοπό: Να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει τον τρόπο να κερδίσεις ξανά τον πρώην σου πίσω.

Συγκεκριμένα: Έχεις την ευκαιρία για περιορισμένο χρονικό διάστημα να εφαρμόσεις μια μέθοδο 9 συγκεκριμένων βημάτων που αποδεδειγμένα λειτουργεί και που οι περισσότερες, δυστυχώς για αυτές δεν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποτέ.

όμως οφείλω να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να βιαστείς! Το παράθυρο της ευκαιρίας για επανασύνδεση με τον πρώην σου δεν θα είναι για πάντα ανοιχτό. Κάποια στιγμή θα κλείσει οριστικά και τότε δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Είναι μια μέθοδος που έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες τα τελευταία 6 χρόνια να πετύχουν επανασύνδεση με τον πρώην τους ακόμα και σε περιπτώσεις που έμοιαζαν να μην έχουν ελπίδα.
Αρκεί να εφαρμόσεις από σήμερα 9 συγκεκριμένα και απλά βήματα και άμεσα θα δεις την κατάσταση να αλλάζει. Μπορείς με αυτά τα 9 βήματα να κάνεις τον πρώην σου να θέλει πραγματικά να είστε ξανά μαζί.
Μπορείς να δημιουργήσεις ξανά τα αισθήματα της έλξης και της σύνδεσης που υπήρχαν τον πρώτο καιρό. Να θέλει ξανά να περνάτε χρόνο μαζί. Να θέλει να σε κρατάει σφιχτά και να κοιμάστε μαζί. Η μέθοδος είναι τόσο αλάνθαστη και ισχυρή που σε μικρό διάστημα από τώρα θα νιώθει μια ακαταμάχητη επιθυμία να είναι μαζί σου, μόνο μαζί σου Και αυτή τη φορά εσύ και ο πρώην σου μπορείτε να το πιάσετε σωστά από το ξεκίνημα.

Αυτό ίσως να ακούγεται απίστευτο σε εσένα αυτή τη στιγμή. Αλλά υπόσχομαι ότι αν ακούσεις τη συμβουλή μου και κάνεις ακριβώς ότι σου λέω, θα ξαφνιαστείς από το πόσο γρήγορα θα του γίνει έμμονη η ιδέα του να είναι ξανά μαζί σου. Να ακούσεις φράσεις που τώρα σου φαίνονται μακρινό όνειρο:

«Μου έλειψες»

«Σε χρειάζομαι»

«έκανα λάθος»

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»

Τώρα πρέπει να σε προειδοποιήσω ξανά. Έχεις μόνο ένα μικρό παράθυρο στην ευκαιρία να εφαρμόσεις αυτά που πρόκειται να σε διδάξω. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνεις κάτι που θα έχει αποτέλεσμα… Και όσο πιο γρήγορα εφαρμόσεις τις τεχνικές μου, τόσο το καλύτερο.

Η αληθινή ιστορία του Παναγιώτη και πως κέρδισε πίσω την κοπέλα του

“Γεια σου φίλε Νίκο. Με λένε Παναγιώτη και ύστερα από πάρα πολύ σκέψη αποφάσισα να σου στείλω περιμένοντας να πάρω κάποιες συμβουλές για το πώς θα καταφέρω να κάνω την πρώην κοπέλα μου να γυρίσει πίσω. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν.

Ήμασταν μαζί περίπου 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά. Απομακρύνθηκε κάπως από κοντά μου. Άλλαξε, έγινε περίεργη. Την ενοχλούσαν σχεδόν τα πάντα, δεν ήθελε να βρισκόμαστε τόσο πολύ

Πριν από 1,5 μήνα μου είπε ότι θέλει χρόνο για να σκεφτεί. Στην αρχή Το δέχτηκα. Μετά από 15 μέρες, αυτό έγινε οριστικό. Μου είπε πως ήθελε να χωρίσουμε. Όσο και να την παρακάλεσα, δεν άλλαξε τίποτα. Πως μπορεί να είναι τόσο σκληρή; Έχω τρελαθεί τελείως. Την σκέφτομαι συνέχεια! Τι μπορώ να κάνω για να την κερδίσω ξανά;”

Έστειλα στον Παναγιώτη κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσω να καταλάβω πως ακριβώς φτάσανε σε αυτό το σημείο:
Η απάντηση του στο mail μου με έκανε να καταλάβω πλήρως την υπόθεση. Δεν έχει σημασία αν κάποιος χωρίζει μετά από 2 ή 5 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για διαζύγιο, αρραβώνα ή μια απλή σχέση. Η ουσία είναι σχεδόν πάντα ίδια . Πάμε πίσω στην ιστορία του Παναγιώτη. Στην αρχή της σχέσης τους ήταν όλα καλά. Ο Παναγιώτης είχε το πάνω χέρι, έλεγχε την κατάσταση. Ήταν ο δυνατός της υπόθεσης. Η κοπέλα του στο υποσυνείδητο της τον είχε «ψηλά»

Σιγά-σιγά όμως αυτό άρχισε να αλλάζει. Ο κυρίαρχος της σχέσης έγινε η κοπέλα του. Ο Παναγιώτης απλός ακολουθούσε.

κατά την διάρκεια της σχέσης τους άρχισε να παραμελεί τον εαυτό του, την εμφάνιση του, να μην έχει ιδιαίτερους στόχους, να μην δείχνει αποφασιστικότητα σε γεγονότα και καταστάσεις που έπρεπε.

Στην πραγματικότητα άρχισε να προβάλει πολλά από τα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες θεωρούν ΜΗ ελκυστικά (Πολύ σημαντικό για μια γυναίκα αυτό. είναι ικανό να διαλύσει μια σχέση). Η κοπέλα του από την άλλη ήταν πιο κινητική από αυτόν. Πήγαινε σε σχολή χορού, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο δούλευε, ήταν δυναμική και κοινωνική.

Με το πέρασμα του χρόνου ο Παναγιώτης άρχισε να γίνεται καταπιεστικός. Την ζήλευε και της το έδειχνε, κάτι που φανερώνει ανασφάλεια. Προσπαθούσε να την ελέγχει, έφτασε στο σημείο να έχει κρεμαστεί από πάνω της.

Ποιος ήταν ο άντρας και ποια η γυναίκα σε αυτή τη σχέση;

Τι συνέβη λοιπόν κατά την διάρκεια της σχέσης; Ο Παναγιώτης άρχισε να χάνει την γοητεία του, την αξία του στα μάτια της. Να δείχνει ότι δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του. ότι δεν παίρνει αποφάσεις. ότι είναι ανασφαλής. ότι ΔΕΝ ελέγχει την σχέση. Να θυμάσαι:

Αυτός που ενδιαφέρεται λιγότερο, ελέγχει τη σχέση

Εντάξει, η κοπέλα του τον αγαπούσε και πολύ πιθανόν να τον αγαπάει ακόμα, αλλά αυτό κάποια στιγμή φτάνει να μην είναι αρκετό. Η στιγμή αυτή για την κοπέλα έφτασε. Αντιλήφθηκε ότι μπορεί να τον αγαπάει, αλλά αυτό δεν φτάνει για να είναι μαζί του. Δεν την κάλυπτε πια. Σαν αγόρι της. Δεν μπορούσε να τον δει σαν «τον άνδρα της ζωής της» Για αυτό αποφάσισε να τελειώσει αυτήν την σχέση. Και το έκανε..

Μέσα στα βιβλία αναλύω πλήρως την υπόθεση και παρουσιάζω όλα τα βήματα που ακολούθησε ο Παναγιώτης μέχρι που κατάφερε να την ξανακερδίσει αλλά και να την κάνει να τον θέλει όπως στην αρχή της σχέσης τους. Η ανάλυση αυτή θα σε διδάξει πολλά και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τους λόγους που και η δική σου σχέση έφθασε στο τέλος της αλλά και τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα.

Τι έκανε ο Παναγιώτης και άλλαξε τα δεδομένα;

Κατάλαβε ότι όλα ελέγχονται από το μυαλό και το υποσυνείδητο. Κατάλαβε ότι η λύση ήταν η κοπέλα του να τον έβλεπε στα μάτια της ξανά όπως την πρώτη ημέρα:

Δυναμικός, αποφασιστικός, γοητευτικός, πρόσχαρος και σίγουρος για τον εαυτό του.

Ο παναγιώτης δούλεψε πολύ όλα αυτά που είπαμε στην προσωπική τηλεφωνική συνεδρία που είχαμε. Έκανε σοβαρή προσπάθεια να ξαναβρεί αρχικά τον εαυτό του. Την φόρμα του. Έστειλε το μήνυμα που του είπα και με την μία διόρθωσε ότι ζημιά είχαν κάνει τα λάθη του κατά την φάση του χωρισμού (παρακάλια, άσκοπες συγνώμες, συνεχή τηλέφωνα, κλπ). εκτέλεσε άριστα όλα τα επόμενα στάδια και κατάφερε να την ξανακερδίσει πίσω.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

Δεν με νοιάζει ποια είναι η σημερινή κατάσταση του χωρισμού σας. Δεν με αγχώνουν τα πολλά λάθη που πιθανότατα έχεις κάνει στο διάστημα μετά τον χωρισμό. Με νοιάζει να συνειδητοποιήσεις ότι η μέθοδος επανασύνδεσης λειτουργεί και φέρνει αποτέλεσμα.

Εδώ δεν αναφερόμαστε σε ξιόρκια και μαγικές συνταγές. Υπάρχουν 9 απολύτως συγκεκριμένα στάδια τα οποία πρέπει να εκτελέσεις και να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω ακόμη και αν:

 • έχετε χωρίσει πριν από 10 ημέρες, ένα μήνα ή παραπάνω
 • σου έχει πει ότι δεν θέλει να σε ξαναδεί
 • του έχεις πει λόγια που δεν ξεχνιούνται εύκολα
 • Τον τελευταίο διάστημα βρίσκεστε μόνο ερωτικά
 • έχετε χωρίσει και μένετε στο ίδιο σπίτι χωρίς καμία ουσιαστική επαφή
 • Σου έχει ζητήσει διαζύγιο
 • υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Νίκο θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη και την βοήθεια που μου έδωσες. Τα βιβλία σου γράφουν... αλήθειες και με βοήθησαν ώστε να ξαναβρώ αμέσως την δύναμη και την αυτοπεποίθηση μου. Είμαστε σε καλό δρόμο, πιθανόν να τα ξανά βρούμε! Το ελπίζω δηλαδή!! Θα σε ενημερώσω για οποιοδήποτε νέο.

Αφροδίτη ΒοΘεσσαλονίκη

“Θέλω απλά να σου πω ότι τα βιβλία σου είναι καταπληκτικά. Δεν διάβασα κάτι που να μην συμφωνώ. Είναι λες και διάβαζα για τον εαυτό μου. Μου έδωσες δύναμη, αισιοδοξία, κατάλαβα ακριβώς γιατί είχε χαλάσει η σχέση μου. Το συζητήσαμε με την κοπέλα μου και αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια.

Θα θυμάμαι πάντα τις συμβουλές σου και θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μια όμορφη σχέση. ”

Άκης ΓΚρήτη

“Πήρα τα βιβλία σας σε περίοδο που ήμουν ακόμα με το αγόρι μου. Μου φάνηκε ενδιαφέρον να μάθω μια μέθοδο επανασύνδεσης αλλά και τον τρόπο να αποφεύγεις έναν χωρισμό πριν αυτός συμβεί. Για να πω την αλήθεια όταν πήρα τα βιβλία δεν ήμασταν και στα καλύτερα μας με το αγόρι μου.

Η ρουτίνα είχε κάνει την εμφάνιση της. Διαβάζοντας συνειδητοποίησα ότι αν δεν αλλάξω μερικά πράγματα, μαθηματικά θα οδηγούμασταν στον χωρισμό. Τα σημάδια του είχαν ήδη κάνει την εμφάνιση τους. Ακολούθησα κάποιες από τις συμβουλές σας και κατάφερα να κάνω την σχέση μας όπως ήταν στο ξεκίνημα.

Συγχαρητήρια για τα βιβλία και την όλη προσπάθεια.

Δήμητρα ΣΚύπρος

“Νίκο μου, έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από το τελευταίο e-mail που σου έστειλα. Έχουν γίνει τόσα πολλά. Ακολούθησα ότι λέει το βιβλίο αλλά και όλες τις έξτρα συμβουλές που μου έδωσες εσύ.

Άλλαξα πραγματικά και αυτό τον έκανε να με θέλει ξανά και μάλιστα περισσότερο από ποτέ. Σε 5 μήνες παντρευόμαστε! Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε μου για όλα. Αυτό που με έκανες να πετύχω δεν ξεπληρώνεται με τίποτα”

Ηλέκτρα ΣΠάτρα

Πρέπει να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου σήμερα:

Ας είμαστε ειλικρινείς: To γνωρίζεις και εσύ ότι ο χρόνος σου δεν είναι απεριόριστος. Ο πρώην σου δεν θα είναι για πάντα εκεί να σε περιμένει. Σύντομα θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο. Τότε, δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω.

Μην ξεχνάς ότι καθώς περνάει ο καιρός η απόφαση να προχωρήσει στην ζωή του γίνεται όλο και πιο στέρεη.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις μέρες με το μέρος σου και όχι να τις αφήνεις να περνάνε άσκοπα ή ακόμα χειρότερα να προβαίνεις σε ενέργειες που θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Πρέπει να αποφασίσεις αν αξίζεις την επανασύνδεση

Συγχώρεσε με αν γίνομαι λίγο σκληρός. Προσπαθώ να σε κινητοποιήσω. Ξέρεις, τα προβλήματα δεν λύνονται μόνα τους. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Για αυτόν τον λόγο αν πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις και να καταφέρεις να τον κάνεις να γυρίσει πίσω, ξεκίνα να εφαρμόζεις όλα αυτά που γράφω στα βιβλία μου αυτή την στιγμή! Αγόρασε τα βιβλία παρακάτω και ξεκίνα αμέσως. Τέρμα οι δικαιολογίες. Πρέπει να μάθεις ότι εφόσον θέλεις πραγματικά κάτι, θα πρέπει να το αποδείξεις προχωρώντας σε δράση.

Αν δεν θες να προχωρήσεις σε δράση…απλά παράτησε το και αποδέξου το. Όμως δεν θες να τα παρατήσεις. Θέλεις τον πρώην σου πίσω σωστά; Θέλεις όλες εκείνες τις μαγικές στιγμές μαζί του. Και καλά κάνεις και τον θες πίσω. Γιατί να μην θέλεις την ευτυχία σου;

Λειτουργεί όλο αυτό;

Αυτό που σου λέω ξεκάθαρα είναι ότι δεν υπάρχουν αδύνατες περιπτώσεις και με αυτό δεδομένο σου λέω ότι αν ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές μου που θα βρεις μέσα στα βιβλία σύντομα θα έχεις ξανά μέσα στην ζωή σου τον πρώην σου. Σου δίνω τις καλύτερες πιθανότητες να το πετύχεις.

Η στρατηγική ανικανότητα που θα διαλύσει τη σχέση σου

ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ( EBOOK ):

Τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις από σήμερα αν τον θέλεις πίσω(ανάλυση ένα προς ένα)

Ποια είναι η σωστή αντίδραση μετά ακριβώς από έναν χωρισμό και πως θα διορθώσεις ότι ζημιά έχει γίνει

Σου είπε τον αληθινό λόγο που σε χώρισε; Μάθε τι κρύβεται από πίσω από την δικαιολογία που χρησιμοποίησε. Μάθε τι ακριβώς άλλαξε και φτάσατε στον χωρισμό(και πως θα το αλλάξεις)

Νιώθεις πανικό, απελπισία. Μπορώ με ένα απλό τρόπο να σε κάνω να ηρεμήσεις και να βάλεις το μυαλό σου σε τάξη

1 ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ:

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα με την αγορά σου θα πάρεις δώρο ένα e-book αξίας 35 ευρώ το οποίο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα ξεκινήσεις.

Tα μυστικά της επανασύνδεσης μέρος 2 -Προχωρημένες τεχνικές για μέγιστα αποτελέσματα

Το βιβλίο αυτό έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά με σκοπό να δώσει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες σε όλους αυτούς που αγόρασαν ή θα αγοράσουν το βιβλίο Το μυστικό της επανασύνδεσης

Ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια, ένα συμπλήρωμα του βιβλίου το μυστικό της επανασύνδεσης. Είναι ένα βήμα παραπάνω στην προσπάθεια σου να την κάνεις να γυρίσει πίσω.

Προσοχή: Το δώρο ισχύει για λίγες ημέρες ακόμα.

 • Ολοκληρωμένες ιστορίες με σωστές και λάθος κινήσεις σε όλα τα στάδια της μεθόδου. Ανάλυση κάθε σημείου. Τι πήγε λάθος; τι πρέπει να κάνεις εσύ σε μια ανάλογη περίπτωση;
 • Η φάση των 30 ημερών: Τι μπορεί να πάει στραβά μέσα στις 30 μέρες της μη επικοινωνίας; Πως πρέπει να αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση; Μάθε μέσα από τα παραδείγματα και τα λάθη που έκαναν άλλες και απέφυγε να τα κάνεις και εσύ.
 • Η πρώτη συνάντηση: Ίσως είναι το πιο κρίσιμο σημείο της μεθόδου. Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι στην πρώτη συνάντηση γίνονται πολύ συχνά λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία. Με την ανάλυση που κάνω μέσα στο βιβλίο, δεν σου αφήνω περιθώρια για λάθη.
 • Ερωτήσεις-απαντήσεις: μερικά από τα πιο καυτά ερωτήματα όλων όσων αγόρασαν το βιβλίο: Το μυστικό της επανασύνδεσης, μαζί με τις απαντήσεις.
 • Μια άσκηση για να ανεβάσεις γρήγορα την ψυχολογία σου
 • Οι καλύτεροι τρόποι για να αντιμετωπίσεις την ανασφάλεια σου
 • Η αυτοπεποίθηση είναι κλειδί για την επιτυχία της μεθόδου. Μάθε πως θα αποκτήσεις ξανά την χαμένη σου αυτοπεποίθηση
 • Ποια είναι τα 3 είδη αυτοπεποίθησης. Με πιο από τα 3 πρέπει να κινείσαι;
 • Μια άσκηση για να ανακουφίσεις τον πόνο που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό
 • Μια άσκηση που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι την πρώην σου όλη μέρα με αποτέλεσμα να σε παίρνει από κάτω
 • Η τέχνη του να ζητάς συγνώμη: Μάθε με πιο τρόπο πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για κάτι που έκανες. Οι περισσότερες δεν ξέρουν να ζητούν σωστά συγνώμη

2 ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ:

Τα βιβλία «Πως να διατηρείς σχέσεις» και «ο δρόμος προς την τέλεια σχέση» αξίας 40 ευρώ

Δεν έχει νόημα να τα ξαναφτιάξεις με τον πρώην σου αν είναι να επαναληφθούν τα ίδια λάθη και να ξαναχωρίσετε μετά από λίγο έτσι δεν είναι ;
Μέσα στις σελίδες τους παρουσιάζονται οι αρχές της επικοινωνίας και συμπεριφοράς που έχουν βοηθήσει τα ζευγάρια να διατηρήσουν την σχέση τους για χρόνια. Θα μάθεις όλα τα μυστικά για μια πραγματικά τέλεια σχέση μακριά από λάθη, ρουτίνα και ότι οτιδήποτε άλλο βλάπτει μια σχεση

3 ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ:

Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις αν νιώθεις ότι η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι καλή: ««Κέρδισε πίσω τον εαυτό σου σε 30 ημέρες»» αξίας 30 ευρώ

Γιατί πρέπει να το διαβάσεις πρώτο:

Στο συγκεκριμένο βιβλίο ο συγγραφέας και φίλος μου, Δημήτρης Αποστόλου σε παίρνει από το χέρι και σου δείχνει πως από τον πόνο του χωρισμού θα βρεθείς στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που ήσουν ποτέ μέσα σε λίγες ημέρες. Στην πραγματικότητα σου δείχνει τον τρόπο να το κάνεις.
Το βιβλίο θα σε συγκινήσει, θα σε προβληματίσει και θα σου δείξει πως από αύριο κιόλας μπορείς να αισθάνεσαι στα καλύτερα σου!

Οι συμβουλές του και οι ασκήσεις που περιγράφει είναι πραγματικά πολύτιμες. Το ηλεκτρονικό αυτό βιβλίο θα είναι ο καλύτερος φίλος σου σε όλο το διάστημα της προσπάθειας επανασύνδεσης. Εφάρμοσε άμεσα την άσκηση που περιγράφει και με την μια θα νιώσεις άλλος άνθρωπος

4 ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ:

Επικοινωνία και καθοδήγηση από εμένα και τους συνεργάτες μου μέσω e-mail σε όλη την προσπάθεια επανασύνδεσης. (Προσοχή: Ισχύει για το δεύτερο και το τρίτο πακέτο. ανταπόκριση στα e-mail μέσα σε 2-3 ημέρες).

Σημείωση: Κάνε την αγορά σου για όσο ισχύει ακόμα το συγκεκριμένο δώρο – ο ίδιος ο συγγραφέας θα σε καθοδηγήσει στην προσπάθεια επανασύνδεσης

ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ

Αγαπάς πραγματικά αυτή την γυναίκα; Θέλεις πραγματικά να κερδίσεις την πρώην σου πίσω;

Αν η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναι»… αξίζει νομίζω να κάνεις μια πραγματικά σοβαρή προσπάθεια!

Σε μερικά χρόνια από τώρα, κοιτάζοντας πίσω ίσως να θέλεις να πληρώσεις εκατοντάδες ευρώ για μία μόνο ευκαιρία να την έχεις και πάλι στη ζωή σου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αναρωτιέσαι συνεχώς.

«ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ;»

Να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες να κάνεις ή να πεις κάτι, που θα την έκανε να γυρίσει πίσω σε εσένα και να είναι ξανά το κοριτσάκι σου.

Φυσιολογικά το σύστημά μου πωλείται για 200 ευρώ…και έχω εκατοντάδες άντρες και γυναίκες που λένε ότι «άξιζε μέχρι τελευταίο ευρώ». Αλλά, όπως είπα, θέλω πραγματικά να δεις πόσο καλά δουλεύει για εσένα και δεν θέλω το κόστος να σε αποτρέψει από το να δοκιμάσεις. Αρκετοί άνθρωποι είπαν ότι ήταν τρελό να προσφέρω την μέθοδο της επανασύνδεσης στα 100 Ευρώ…και τους είπα ότι και πάλι είναι πολύ ακριβό για κάποιους.

Για αυτό, για περιορισμένο χρόνο, αποφάσισα να προσφέρω το πρώτο από τα 2 προγράμματα επανασύνδεσης μόνο 55 Ευρώ.

Σε αντάλλαγμα για ένα πρόγραμμα που αποδεδειγμένα βοήθησε χιλιάδες άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο να κερδίσουν ακριβώς αυτό που αναζητούσαν:

Μία δεύτερη ευκαιρία με την πρώην τους

μπορείς με την επιλογή του δεύτερου πακέτου να έχεις και προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου διάρκειας μιας ώρας έτσι ώστε να σχεδιάσουμε μαζί όλη την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις

Α-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Το Μυστικό Της Επανασύνδεσης
 • Το ebook Το μυστικό της επανασύνδεσης 2 – προχωρημένες τεχνικές
 • Τα 2 ηλεκτρονικά βιβλία «ιδανική σχέση» & «ο δρόμος προς την τέλεια σχέση»
 • το Ηλεκτρονικό βιβλίο «Κέρδισε πίσω τον εαυτό σου σε 30 ημέρες» – το κορυφαίο βιβλίο που θα σου δώσει πίσω την ψυχολογία σου άμεσα
 • Συνεχή καθοδήγηση από τον Νίκο Ανδρέου μέσω e-mail (ανταπόκριση σε 2-3 ημέρες)– ισχύει για περιορισμένο διάστημα. Πρόλαβε το

Κόστος 100,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 55,00 ευρώ

Β-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Το ebook Το Μυστικό Της Επανασύνδεσης
 • Το ebook Το μυστικό της επανασύνδεσης 2 – προχωρημένες τεχνικές
 • Τα 2 ηλεκτρονικά βιβλία «ιδανική σχέση» & «ο δρόμος προς την τέλεια σχέση»
 • το Ηλεκτρονικό βιβλίο «Κέρδισε πίσω τον εαυτό σου σε 30 ημέρες» – το κορυφαίο βιβλίο που θα σου δώσει πίσω την ψυχολογία σου άμεσα
 • Συνεχή καθοδήγηση από τον Νίκο Ανδρέου μέσω e-mail (ανταπόκριση σε 2-3 ημέρες) – ισχύει για περιορισμένο διάστημα. πρόλαβε το
 • HOT: Τηλεφωνική (ή μέσω skype) προσωπική συνεδρία με τον συγγραφέα διάρκειας μιας ώρας για να συζητήσετε βήμα-βήμα την δική σας περίπτωση χωρισμού και την στρατηγική αντιμετώπισης – Η επιλογή αυτή Αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας

Κόστος 180,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 119,00 ευρώ

Γ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Συνεδρία 60 λεπτών με τον συγγραφέα μέσω τηλεφώνου ή Skype για αναλυτική συζήτηση της περίπτωση σας και καθορισμό βήμα-βήμα στρατηγικής επανασύνδεσης:

Κόστος 150,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 99,00 ευρώ

54.99Add to cart

119.00Add to cart

99.00Add to cart

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο [email protected]
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο;

Ναι φυσικά. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6936681416 ή στο 6932724054 και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Πόσο γρήγορα θα έρθουν στο e-mail μου;

Το βιβλίο και η απόδειξη αγοράς θα έρθουν στο email σου μέσα σε 24 ώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6936681416 ή στο 6932724054. Η εξυπηρέτηση σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερώτηση για την πληρωμή μέσω viva

Είναι ασφαλής πλατφόρμα;

Ναι. Η viva payments αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών στην Ελλάδα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας.