Skip to main content

Θα συγχωρήσεις ποτέ τον εαυτό σου αν αφήσεις αυτόν που που αγαπάς να γλιστρήσει από τα χέρια σου για πάντα;

“Σου αποκαλύπτω τον Μόνο σωστό τρόπο για να κερδίσεις τoν πρώην σου πίσω σε σύντομα χρονικό διάστημα”

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και στο παρακάτω κείμενο το οποίο θέλω να διαβάσεις προσεκτικά έως και την τελευταία του λέξη θα σου εξηγήσω πως μια απλή μέθοδος 9 βημάτων που έχουν εφαρμόσει περισσότεροι από 5.000 άνδρες και γυναίκες μπορεί να κάνει το πρώην αγόρι ή άντρα σου να σε ερωτευτεί από την αρχή και να θέλει να είστε ξανά μαζί. Αν δώσεις την προσοχή σου για 5 λεπτά σε αυτά που γράφω σε αυτή την σελίδα θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις από ΣΗΜΕΡΑ για να αντιστρέψεις τα δεδομένα, (ανεξάρτητα από τα λάθη που έκανες αμέσως μετά τον χωρισμό) να ζωντανέψεις το πάθος και την έλξη που υπήρχε κάποτε μεταξύ σας και να καταφέρεις να είστε ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή σε αγνοεί εντελώς και θεωρεί σίγουρο ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί σου.

Η στιγμή του χωρισμού:

Πριν σου αναλύσω τον τρόπο που φέρνει αποτέλεσμα η μέθοδος της επανασύνδεσης χρειάζεται να πούμε μερικά πράγματα για τον χωρισμό σας Είτε το έβλεπες να έρχεται εδώ και μήνες, είτε σε βρήκε απροετοίμαστη, οι τελευταίες στιγμές της σχέσης σου ήταν κάπως έτσι: “Θέλω να χωρίσουμε, δεν πάει άλλο” “Θέλω χρόνο για να σκεφτώ” “Καλύτερα να μείνουμε για λίγο χώρια” “Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά” «Δεν θέλω να είμαι μαζί σου πια». Ήταν σαν γροθιά στο στομάχι που δημιούργησε αφόρητη αίσθηση άγχους που δύσκολα μπορούσες να κοντρολάρεις. Με μία φράση μόνο, ο κόσμος σου διαλύθηκε σε κομμάτια ακριβώς μπροστά στα μάτια σου. Σκέφτεσαι ότι τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο. Αν και αυτές οι σκέψεις είναι υπερβολικές, σε δικαιολογώ. Όλοι έχουμε περάσει από αυτή την φάση είναι δύσκολο να νιώθεις ότι χάνεις κάτι που αγαπάς! Οι μέρες και οι εβδομάδες περνούν αλλά η σκέψη ότι πιθανώς έχασες για πάντα αυτόν που είχες ονειρευτεί ως τον άνδρα της ζωής σου… συνεχίζει να σε τρελαίνει. Δεν έχεις όρεξη για φαγητό, δεν έχεις όρεξη να βγεις έξω με τις φίλες σου. Δεν έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα για εσένα. Νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος. Και αυτό το σφίξιμο στο στομάχι; Είναι από τις αισθήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ γιατί έχω περάσει και εγώ από εκεί. Ήμουν κάποτε στην θέση σου…

Υπάρχει λύση – μπορείς να τα καταφέρεις

Γνωρίζεις ότι οι περισσότερες σχέσεις μπορούν να διασωθούν; Ξέρω, ίσως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μια σχέση που τελείωσε για οποιοδήποτε λόγο(καυγάδες, ρουτίνα, ζήλια, απιστία, έλλειψη πάθους) μπορεί να σωθεί, αλλά μάθε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Για την ακρίβεια είναι καθημερινό φαινόμενο ζευγάρια που έχουν χωρίσει να τα ξαναβρίσκουν!

Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε είναι με το μέρος σου

Οι πιθανότητες να καταφέρεις να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου είναι με το μέρος σου. Στην πραγματικότητα έχεις πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης, φτάνει βέβαια να ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χειριστείς την κατάσταση. Μπορώ να σου πω με σιγουριά λόγω εμπειρίας ότι ΔΕΝ ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, ενέργειες που το πιο πιθανό είναι να απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από κοντά σου τον άνθρωπο που αγαπάς, ή να τον κάνουν να σε λυπηθεί! Πιστεύεις ότι αυτή είναι η λύση; είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλάβεις ότι φυσικά δεν είναι.

Υπάρχει κάποια μαγική συνταγή;

Δεν θα το ονόμαζα μαγική συνταγή. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Δεν υπάρχουν μαγικά χάπια που τα παίρνεις και γίνονται όλα όπως πριν. Δεν πιστεύω σε μάγια και ξόρκια. Ζούμε στο 2017! Πιστεύω σε μεθόδους που βασίζονται στην λογική, έχουν δοκιμαστεί απο χιλιάδες πριν από εσένα και πιάνουν! Αυτό που υπάρχει και λειτουργεί με πραγματικά αποτελέσματα είναι μια μέθοδος που έχει γραφτεί για ένα και μοναδικό σκοπό: Να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει τον τρόπο να κερδίσεις ξανά τον πρώην σου πίσω. Συγκεκριμένα: Έχεις την ευκαιρία για περιορισμένο χρονικό διάστημα να εφαρμόσεις μια μέθοδο 9 συγκεκριμένων βημάτων που αποδεδειγμένα λειτουργεί και που οι περισσότερες, δυστυχώς για αυτές δεν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποτέ.
όμως οφείλω να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να βιαστείς! Το παράθυρο της ευκαιρίας για επανασύνδεση με τον πρώην σου δεν θα είναι για πάντα ανοιχτό. Κάποια στιγμή θα κλείσει οριστικά και τότε δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.

Τα μυστικά της επανασύνδεσης – ebooks

Είναι μια μέθοδος που έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες τα τελευταία 6 χρόνια να πετύχουν επανασύνδεση με τον πρώην τους ακόμα και σε περιπτώσεις που έμοιαζαν να μην έχουν ελπίδα.
Αρκεί να εφαρμόσεις από σήμερα 9 συγκεκριμένα και απλά βήματα και άμεσα θα δεις την κατάσταση να αλλάζει. Μπορείς με αυτά τα 9 βήματα να κάνεις τον πρώην σου να θέλει πραγματικά να είστε ξανά μαζί.
Μπορείς να δημιουργήσεις ξανά τα αισθήματα της έλξης και της σύνδεσης που υπήρχαν τον πρώτο καιρό. Να θέλει ξανά να περνάτε χρόνο μαζί. Να θέλει να σε κρατάει σφιχτά και να κοιμάστε μαζί. Η μέθοδος είναι τόσο αλάνθαστη και ισχυρή που σε μικρό διάστημα από τώρα θα νιώθει μια ακαταμάχητη επιθυμία να είναι μαζί σου, μόνο μαζί σου Και αυτή τη φορά εσύ και ο πρώην σου μπορείτε να το πιάσετε σωστά από το ξεκίνημα.
Αυτή τη φορά μπορείτε επιτέλους να νιώσετε σαν πραγματικό ζευγάρι. Χωρίς τους καυγάδες και τη ζήλια που ταλαιπωρούσαν την παλιά σας σχέση. Μπορείς να χτίσεις ένα βαθύ, αληθινό δέσιμο με αυτόν και να σιγουρέψεις ότι αυτός είναι ο τελευταίος χωρισμός που πρόκειται ποτέ να υποφέρεις.

Αυτό ίσως να ακούγεται απίστευτο σε εσένα αυτή τη στιγμή. Αλλά υπόσχομαι ότι αν ακούσεις τη συμβουλή μου και κάνεις ακριβώς ότι σου λέω, θα ξαφνιαστείς από το πόσο γρήγορα θα του γίνει έμμονη η ιδέα του να είναι ξανά μαζί σου. Να ακούσεις φράσεις που τώρα σου φαίνονται μακρινό όνειρο:

«Μου έλειψες»

«Σε χρειάζομαι»

«έκανα λάθος»

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»

Τώρα πρέπει να σε προειδοποιήσω ξανά. Έχεις μόνο ένα μικρό παράθυρο στην ευκαιρία να εφαρμόσεις αυτά που πρόκειται να σε διδάξω. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνεις κάτι που θα έχει αποτέλεσμα… Και όσο πιο γρήγορα εφαρμόσεις τις τεχνικές μου, τόσο το καλύτερο.

Η ιστορία της Έλενας και πως την βοήθησε η μέθοδος της επανασύνδεσης

“Καλησπέρα Νίκο. Θα ήθελα την βοήθεια σου. Με τον Γιάννη ήμασταν για 6 χρόνια μαζί. Τα τελευταία 2 είχαμε αρραβωνιαστεί. Εγώ 29 και αυτός 32 χρονών. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είχαμε μια όμορφη σχέση κάτι το οποίο άρχισε να αλλάζει τους τελευταίους 6 μήνες.

Είναι από τότε που αποφάσισε να μείνει σε δικό του σπίτι φεύγοντας από τους γονείς του. Μπορώ να πω ότι απομακρύνθηκε λίγο. έγινε πιο απότομος και πάψαμε να είμαστε τόσο «κοντά». Όλα αυτά βέβαια τα σκέφθηκα κατόπιν εορτής. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 6 μηνών μάλλον δεν ήθελα να το δω.

Ξαφνικά, πριν από 2 μήνες που είπε ότι «όλο αυτό δεν τον καλύπτει πια», ότι με αγαπάει και θα με αγαπάει για πάντα αλλά …σχέση τέλος. Μόνο φίλοι από εδώ και πέρα. Πως γίνεται αυτό; δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάγωσα. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Έχασα την όρεξη μου για ζωή. Του ζήτησα να το ξανασκεφτεί, έκλαψα, τον παρακάλεσα αλλά αυτός ανένδοτος. Πως μπορεί να είναι τόσο σκληρός; Πως διαγράφει όλα όσα ζήσαμε;.

Τους τελευταίους 2 μήνες έχουμε βρεθεί 5 φορές. Τις 3 το προκάλεσε αυτός. Γίνεται ότι γίνεται και μετά τίποτα. Γιατί; Μπορείς να με βοηθήσεις να σώσω αυτή την αγάπη;”

Η Απάντηση μου:

“Αγαπητή Έλενα. Η ιστορία σου έχει πολλές ομοιότητες με εκατοντάδες ιστορίες που έχω διαβάσει. Όχι. Δεν είναι ακριβώς ίδια με τις υπόλοιπες. Κάθε ιστορία έχει κάποια στοιχεία που είναι μοναδικά όμως σχεδόν όλες, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και συμπεριφορές έτσι ώστε εφαρμόζοντας συγκεκριμένες στρατηγικές να βλέπουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα!

Θέλω να δεις την μεγάλη εικόνα: έχουμε έναν άνδρα που αποφάσισε να σταματήσει την σχέση σας αφού σιγά-σιγά έχτισε στο μυαλό του το ότι εσύ δεν είσαι αυτό που θέλει πραγματικά. Στην πραγματικότητα υποσυνείδητα( αυτά γίνονται μόνο υποσυνείδητα ) δεν τον καλύπτεις αυτή την στιγμή. Έχει χαθεί αυτή η έλξη που υπήρχε μεταξύ σας. Αλλάζει αυτό; ευτυχώς …ναι. Αλλάζει.

Παρά την απόφαση του όμως, επειδή δεν νιώθει αρκετά δυνατός, επιθυμεί να κρατήσει επαφή μαζί σου ώστε όλο αυτό να του έρθει μαλακά. Θέλει να σε ξεπεράσει με τον δικό του τρόπο και εσύ του δίνεις αυτή την ευκαιρία.

δέχεσαι αυτή την επαφή θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα έχεις την ευκαιρία της επανασύνδεσης. Θεωρώντας ότι θα καταφέρεις Θα τον πείσεις. Φυσικά αυτή είναι λάθος λογική. Πρέπει να την σταματήσεις σήμερα κιόλας! Το μόνο που του δίνεις , είναι η ικανοποίηση ότι μπορεί να σε έχει όποτε θέλει. Ότι είσαι δεδομένη! Όταν σε ξεπεράσει τελείως θα τον χάσεις για πάντα!

Έχουμε λοιπόν έναν άνδρα που έχει πετύχει τον στόχο του( έχει χωρίσει αλλά σε έχει όπως ακριβώς θέλει και όποτε θέλει) και ταυτόχρονα έχουμε και εσένα που έχεις μπει σε μια κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί. Στην πραγματικότητα σε φθείρει απίστευτα όλο αυτό! Στεναχωριέσαι. Γίνεσαι φάντασμα του εαυτού σου

Ποιος ελέγχει την κατάσταση τώρα; μα φυσικά ο Γιάννης. Του δίνεις την εικόνα μιας ευάλωτης, αδύναμης γυναίκας που είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για αυτόν. Πόσο ελκυστική είναι αυτή η εικόνα; Πόσο θυμίζει αυτή εικόνα την Έλενα που γνώρισε ο Γιάννης τον πρώτο καιρό;

Δυναμική, ανεξάρτητη, χαμογελαστή, περιποιημένη, σέξυ!

“Αυτός που ενδιαφέρετε λιγότερο ελέγχει την σχέση”

Πόση αλήθεια κρύβει μέσα της αυτή η πρόταση. Οι άνθρωποι συνήθως κυνηγούμε αυτό που δεν έχουμε. Η έλλειψη του, αυξάνει την επιθυμία. Όσο παραμένεις 100% διαθέσιμη σε ότι ζητήσει δεν έχεις ελπίδες. Μην αγχώνεσαι! Αύριο είναι μια καινούργια ημέρα. Από αύριο θα είσαι μια νέα Έλενα. Θα αλλάξεις τακτική. Βέβαια επειδή έχετε ήδη μια επικοινωνία δεν θα το κάνεις όλο αυτό απότομα γιατί θα φανεί περίεργο.

Θα σταματήσεις για ένα διάστημα τις συναντήσεις αλλά θα το κάνεις «κάτω από το ραντάρ» όπως περιγράφω στα βιβλία. Και τότε είναι που η μαγεία της μεθόδου επανασύνδεσης θα κάνει τον Γιάννη να κινητοποιηθεί. Να απορήσει. Να σκεφθεί ότι είσαι μια χαρά με τον χωρισμό. Ότι μπορεί να σε χάσει για πάντα. Τότε θα αρχίσει να ζητάει την σχέση σας πίσω. “

Η Έλενα ήταν άριστη «μαθήτρια». Εφάρμοσε στην εντέλεια ότι γράφω στα βιβλία και ότι της είπα στα mail που ανταλλάξαμε. Εφαρμόζοντας τα βήματα της επανασύνδεσης μέσα σε 15 ημέρες μεταμορφώθηκε. Απέκτησε την χαμένη της δύναμη.ανανεώθηκε, πέρασε καλά χωρίς τον Γιάννη. Όταν αυτός της ζήτησε να βρεθούνε, το απέφυγε με έντεχνο τρόπο. «κάποια άλλη φορά καλύτερα, σήμερα έχω κανονίσει για ποτάκι» του είπε με χαλαρό ύφος. Άνετο ύφος.

Την επόμενη φορά (μετά από 7-8 ημέρες) πήγαν για καφέ. Η Έλενα εκτέλεσε όλη την στρατηγική των βιβλίων σωστά. Έκατσε για περίπου 40 λεπτά. Ήταν φρέσκια. Σέξυ. Χαμογελαστή. Δεν είπε κουβέντα για την σχέση τους. Έδειξε ότι είναι μια χαρά με τον χωρισμό ( δεν το είπε, το έδειξε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό ) .

Δημιούργησε μια τέλεια συνάντηση και την ώρα που ήταν όλα ιδανικά και ο Γιάννης ήθελε να πετύχει την γνωστή κατάληξη (να απομονωθούν) η Έλενα προσποιήθηκε ότι είχε κανονίσει με μια παρέα και τον άφησε στα κρύα του λουτρού.

Ο Γιάννης ταρακουνήθηκε! Η μέθοδος της επανασύνδεσης είναι ισχυρή. Αν εφαρμοστεί σωστά δουλεύει σαν τρελή. Η Έλενα δεν φαινόταν πια δεδομένη στα μάτια του. Ήταν μια Έλενα όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις. Η Έλενα συνέχισε να εφαρμόζει κατά γράμμα τις συμβουλές των βιβλίων και τις δικές μου. Χρησιμοποίησε όλες τις τεχνικές που περιγράφω στα βιβλία για να τον κάνει να ζηλέψει με τον σωστό τρόπο, Χρησιμοποίησε την γλώσσα του σώματος όπως ακριβώς είχαμε πει και κατάφερε να ανάψει ξανά την φλόγα ανάμεσά τους. Στην τελευταία μας επικοινωνία μου είπε ότι περίπου ένα μήνα ημέρες μετά την πρώτη συνάντηση ο Γιάννης της ζήτησε να είναι ξανά μαζί:

”Καλησπέρα Νίκο. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαστε ξανά μαζί με τον Γιάννη και είναι πραγματικά όπως τις πρώτες ημέρες της σχέσης μας. Όλα τέλεια! Θα ακολουθήσω όλα αυτά που γράφεις στο βιβλίο για την ιδανική σχέση. Υπόσχομαι ότι δεν θα κάνω πάλι τα ίδια λάθη. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη.”

Δεν έχει σημασία η κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα – Μπορείς να τα καταφέρεις

Δεν με νοιάζει ποια είναι η σημερινή κατάσταση του χωρισμού σας. Δεν με αγχώνουν τα πολλά λάθη που πιθανότατα έχεις κάνει στο διάστημα μετά τον χωρισμό. Με νοιάζει να συνειδητοποιήσεις ότι η μέθοδος επανασύνδεσης λειτουργεί και φέρνει αποτέλεσμα.

Εδώ δεν αναφερόμαστε σε ξιόρκια και μαγικές συνταγές. Υπάρχουν 9 απολύτως συγκεκριμένα στάδια τα οποία πρέπει να εκτελέσεις και να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω ακόμη και αν:

 • έχετε χωρίσει πριν από 10 ημέρες, ένα μήνα ή παραπάνω
 • σου έχει πει ότι δεν θέλει να σε ξαναδεί
 • του έχεις πει λόγια που δεν ξεχνιούνται εύκολα
 • Τον τελευταίο διάστημα βρίσκεστε μόνο ερωτικά
 • έχετε χωρίσει και μένετε στο ίδιο σπίτι χωρίς καμία ουσιαστική επαφή
 • Σου έχει ζητήσει διαζύγιο
 • υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Αληθινές ιστορίες αγάπης

Πρέπει να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου σήμερα:

Ας είμαστε ειλικρινείς: To γνωρίζεις και εσύ ότι ο χρόνος σου δεν είναι απεριόριστος. Ο πρώην σου δεν θα είναι για πάντα εκεί να σε περιμένει. Σύντομα θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο. Τότε, δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω. Μην ξεχνάς ότι καθώς περνάει ο καιρός η απόφαση να προχωρήσει στην ζωή του γίνεται όλο και πιο στέρεη. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις μέρες με το μέρος σου και όχι να τις αφήνεις να περνάνε άσκοπα ή ακόμα χειρότερα να προβαίνεις σε ενέργειες που θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Πρέπει να αποφασίσεις αν αξίζεις την επανασύνδεση

Συγχώρεσε με αν γίνομαι λίγο σκληρός. Προσπαθώ να σε κινητοποιήσω. Ξέρεις, τα προβλήματα δεν λύνονται μόνα τους. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Για αυτόν τον λόγο αν πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις και να καταφέρεις να τον κάνεις να γυρίσει πίσω, ξεκίνα να εφαρμόζεις όλα αυτά που γράφω στα βιβλία μου αυτή την στιγμή! Αγόρασε τα βιβλία παρακάτω και ξεκίνα αμέσως. Τέρμα οι δικαιολογίες. Πρέπει να μάθεις ότι εφόσον θέλεις πραγματικά κάτι, θα πρέπει να το αποδείξεις προχωρώντας σε δράση. Αν δεν θες να προχωρήσεις σε δράση…απλά παράτησε το και αποδέξου το. Όμως δεν θες να τα παρατήσεις. Θέλεις τον πρώην σου πίσω σωστά; Θέλεις όλες εκείνες τις μαγικές στιγμές μαζί του. Και καλά κάνεις και τον θες πίσω. Γιατί να μην θέλεις την ευτυχία σου;

Λειτουργεί όλο αυτό;

Αυτό που σου λέω ξεκάθαρα είναι ότι δεν υπάρχουν αδύνατες περιπτώσεις και με αυτό δεδομένο σου λέω ότι αν ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές μου που θα βρεις μέσα στα βιβλία σύντομα θα έχεις ξανά μέσα στην ζωή σου τον πρώην σου. Σου δίνω τις καλύτερες πιθανότητες να το πετύχεις. Μερικά μόνο από τα περιεχόμενα του βασικού ηλεκτρονικού βιβλίου τα μυστικά της επανασύνδεσης ( ebook ):

 • Τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις από σήμερα αν τον θέλεις πίσω(ανάλυση ένα προς ένα)
 • Ποια είναι η σωστή αντίδραση μετά ακριβώς από έναν χωρισμό και πως θα διορθώσεις ότι ζημιά έχει γίνει
 • Σου είπε τον αληθινό λόγο που σε χώρισε; Μάθε τι κρύβεται από πίσω από την δικαιολογία που χρησιμοποίησε. Μάθε τι ακριβώς άλλαξε και φτάσατε στον χωρισμό(και πως θα το αλλάξεις)
 • Νιώθεις πανικό, απελπισία. Μπορώ με ένα απλό τρόπο να σε κάνω να ηρεμήσεις και να βάλεις το μυαλό σου σε τάξη
 • Σου παρουσιάζω με σαφήνεια όλα τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις από εδώ και πέρα σε κάθε επικοινωνία σου μαζί του.
 • Πως από μια πληγωμένη καρδιά, θα γίνεις ξανά το δυνατό, γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο που ήσουν παλιά. Αυτό που θα εντυπωσιάσει ξανά τον πρώην σου.
 • Η μεγάλη σου αλλαγή: Τι πρέπει να κάνεις ώστε ο πρώην σου να δει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, όταν έρθει η ώρα να συναντηθείτε από κοντά.
 • Ότι χρειάζεται να κάνεις πριν συναντήσεις ξανά τον πρώην σου: Xωρίς αυτά δεν έχεις καμία ελπίδα να τον κάνεις να γυρίσει ξανά.
 • Τι πρέπει να κάνεις αν αυτή την στιγμή έχετε επαφή ή αν είναι αδύνατον να μην συναντιέστε.
 • Πως θα ζητήσεις και πως θα πετύχεις την συνάντηση που θα αλλάξει τα δεδομένα
 • Η ώρα της μεγάλης 1ης συνάντησης. οδηγίες βήμα-βήμα ως προς το τι πρέπει να πεις, τι πρέπει να αποφύγεις και πως πρέπει να συμπεριφερθείς
 • Πρώτη συνάντηση: Πως θα καταφέρεις να τον εντυπωσιάσεις; Πως θα δημιουργήσεις έλξη μεταξύ σας;
 • Πρώτη συνάντηση: Τι πρέπει να πεις σε κάθε κουβέντα που θα σου πει
 • Δεν θέλει με τίποτα να συναντηθείτε; Κανένα πρόβλημα. Μάθε την απόλυτη τεχνική, με την οποία αποκλείεται να σου αρνηθεί να βρεθείτε.
 • Μια αληθινή ιστορία επιτυχίας με πλήρη ανάλυση σε κάθε 1 από τα 9 βήματα
 • Τι πρέπει να κάνεις μετά την πρώτη συνάντηση για να τον κινητοποιήσεις
 • Πως θα καταφέρεις να σου ζητήσει αυτός την επανασύνδεση
 • Τι να κάνεις αν η σχέση σου ήταν από απόσταση
 • Γενικές συμβουλές για το πως θα αποφεύγεις ένα χωρισμό
 • Η τεχνική “αποφυγή χωρισμού”
 • Τι να κάνεις αν ο πρώην σου σε έχει μπλοκάρει από facebook, τηλέφωνα κτλ
 • Τι να κάνεις αν τα έφτιαξε με άλλη γυναίκα

1ο Δώρο με την αγορά σου: Για περιορισμένο χρονικό διάστημα με την αγορά σου θα πάρεις δώρο ένα e-book αξίας 35 ευρώ το οποίο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα ξεκινήσεις. τα μυστικά της επανασύνδεσης μέρος 2 -Προχωρημένες τεχνικές για μέγιστα αποτελέσματα Το βιβλίο αυτό έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά με σκοπό να δώσει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες σε όλους αυτούς που αγόρασαν ή θα αγοράσουν το βιβλίο Το μυστικό της επανασύνδεσης Ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια, ένα συμπλήρωμα του βιβλίου το μυστικό της επανασύνδεσης. Είναι ένα βήμα παραπάνω στην προσπάθεια σου να την κάνεις να γυρίσει πίσω. Προσοχή: Το δώρο ισχύει για λίγες ημέρες ακόμα. Μερικά μόνο από τα περιεχόμενα του βιβλίου τα μυστικά της επανασύνδεσης μέρος 2 -Προχωρημένες τεχνικές για μέγιστα αποτελέσματα ( ebook ):

 • Ολοκληρωμένες ιστορίες με σωστές και λάθος κινήσεις σε όλα τα στάδια της μεθόδου. Ανάλυση κάθε σημείου. Τι πήγε λάθος; τι πρέπει να κάνεις εσύ σε μια ανάλογη περίπτωση;
 • Η φάση των 30 ημερών: Τι μπορεί να πάει στραβά μέσα στις 30 μέρες της μη επικοινωνίας; Πως πρέπει να αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση; Μάθε μέσα από τα παραδείγματα και τα λάθη που έκαναν άλλες και απέφυγε να τα κάνεις και εσύ.
 • Η πρώτη συνάντηση: Ίσως είναι το πιο κρίσιμο σημείο της μεθόδου. Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι στην πρώτη συνάντηση γίνονται πολύ συχνά λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία. Με την ανάλυση που κάνω μέσα στο βιβλίο, δεν σου αφήνω περιθώρια για λάθη.
 • Ερωτήσεις-απαντήσεις: μερικά από τα πιο καυτά ερωτήματα όλων όσων αγόρασαν το βιβλίο: Το μυστικό της επανασύνδεσης, μαζί με τις απαντήσεις.
 • Μια άσκηση για να ανεβάσεις γρήγορα την ψυχολογία σου
 • Οι καλύτεροι τρόποι για να αντιμετωπίσεις την ανασφάλεια σου
 • Η αυτοπεποίθηση είναι κλειδί για την επιτυχία της μεθόδου. Μάθε πως θα αποκτήσεις ξανά την χαμένη σου αυτοπεποίθηση
 • Ποια είναι τα 3 είδη αυτοπεποίθησης. Με πιο από τα 3 πρέπει να κινείσαι;
 • Μια άσκηση για να ανακουφίσεις τον πόνο που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό
 • Μια άσκηση που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι την πρώην σου όλη μέρα με αποτέλεσμα να σε παίρνει από κάτω
 • Η τέχνη του να ζητάς συγνώμη: Μάθε με πιο τρόπο πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για κάτι που έκανες. Οι περισσότερες δεν ξέρουν να ζητούν σωστά συγνώμη

2ο Δώρο με την αγορά σου: Τα βιβλία “Πως να διατηρείς σχέσεις” και “ο δρόμος προς την τέλεια σχέση” αξίας 40 ευρώ Δεν έχει νόημα να τα ξαναφτιάξεις με τον πρώην σου αν είναι να επαναληφθούν τα ίδια λάθη και να ξαναχωρίσετε μετά από λίγο έτσι δεν είναι ; Μέσα στις σελίδες τους παρουσιάζονται οι αρχές της επικοινωνίας και συμπεριφοράς που έχουν βοηθήσει τα ζευγάρια να διατηρήσουν την σχέση τους για χρόνια. Θα μάθεις όλα τα μυστικά για μια πραγματικά τέλεια σχέση μακριά από λάθη, ρουτίνα και ότι οτιδήποτε άλλο βλάπτει μια σχεση 3ο Δώρο με την αγορά σου αξίας 100 ευρώ: Προσωπική επικοινωνία και καθοδήγηση από εμένα και τους συνεργάτες μου μέσω e-mail σε όλη την προσπάθεια επανασύνδεσης. ( Ισχύει για το δεύτερο πακέτο. ανταπόκριση στα e-mail μέσα σε 2-3 ημέρες)

Τώρα επέτρεψε μου να σε ρωτήσω

Αν ο πρώην σου ερχόταν τώρα και σου έλεγε ότι θέλει να είναι και πάλι μαζί σου, ότι η σχέση σας θα μπορούσε να είναι πιο δυνατή από ποτέ, αλλά αυτό θα σου κόστιζε ένα καλάθι γεμάτο με χρήματα, πόσα θα ήσουν διατεθειμένη να δώσεις για πετύχει;

Σίγουρα αν αυτή είναι «η μοναδική» ευκαιρία θα τρέξεις στην κοντινότερη τράπεζα και θα τραβήξεις όλες σου τις οικονομίες, σωστά;

Σκέψου προσεκτικά:

Αγαπάς πραγματικά αυτόν τον άνδρα; Θέλεις πραγματικά να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Είναι αυτός «ο ένας και μοναδικός»;

Αν η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναι»… Αν αυτός είναι ο άνδρας που θέλεις πραγματικά να έχεις δίπλα σου… Τότε δεν θα έπρεπε να έχει σημασία πια είναι η τιμή.

Σε μερικά χρόνια από τώρα, κοιτάζοντας πίσω ίσως να θέλεις να πληρώσεις εκατοντάδες ευρώ για μία μόνο ευκαιρία να τον έχεις και πάλι στη ζωή σου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αναρωτιέσαι συνεχώς

«τι θα γινόταν αν;»

Να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες να κάνεις ή να πεις κάτι, που θα τον έκανε να γυρίσει πίσω σε εσένα πρόθυμος να περάσετε μία ζωή μαζί.

Φυσιολογικά το σύστημά μου πωλείται για 200 ευρώ…και έχω εκατοντάδες άντρες και γυναίκες που λένε ότι «άξιζε μέχρι τελευταίο ευρώ». Αλλά, όπως είπα, θέλω πραγματικά να δεις πόσο καλά δουλεύει για εσένα και δεν θέλω το κόστος να σε αποτρέψει από το να δοκιμάσεις. Αρκετοί άνθρωποι είπαν ότι ήταν τρελό να προσφέρω την μέθοδο της επανασύνδεσης στα 100 Ευρώ…και τους είπα ότι και πάλι είναι πολύ ακριβό για κάποιους.

Για αυτό, για περιορισμένο χρόνο, αποφάσισα να προσφέρω το πρώτο από τα 3 προγράμματα επανασύνδεσης μόνο 28 Ευρώ.

Σε αντάλλαγμα για ένα πρόγραμμα που αποδεδειγμένα βοήθησε χιλιάδες άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο να κερδίσουν ακριβώς αυτό που αναζητούσαν:

Μία δεύτερη ευκαιρία με τον πρώην τους

έχεις την επιλογή αν θες συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη μέσω mail ή προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου διάρκειας μιας ώρας να επιλέξεις κάποιο από τα υπόλοιπα 2 προγράμματα τα οποία βρίσκονται και αυτά σε πολύ χαμηλή τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αληθινές ιστορίες αγάπης