Skip to main content

Η περίπτωση μου είναι διαφορετική

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Στο παρακάτω video απαντάω σε ένα από τα συχνότερα ερωτήματα που λαμβάνω:

Η περίπτωση μου είναι διαφορετική. Τι πρέπει να κάνω;

Διάβασε παρακάτω ένα πολύ αναλυτικό άρθρο με τους λόγους που τελειώνει μια σχέση. Μέσα σε αυτούς κρύβονται και όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο μάθημα:

Κάνε click εδώ και διάβασε το άρθρο

Αν θέλεις σήμερα να έχεις στα χέρια σου τον απόλυτο οδηγό σε μια σωστή προσπάθεια επανασύνδεσης, δες τα βιβλία παρακάτω και κάνε την αγορά σου

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Πακέτο συνεδριών

Αν η περίπτωση σου είναι ιδιαίτερη ή αν χρειάζεσαι έναν σύμμαχο, μια ολοκληρωμένη καθοδήγηση στην προσπάθεια σου για επανασύνδεση, τότε πρέπει να επιλέξεις το ολοκληρωμένο πακέτο Coaching που προσφέρει ο Κύριος Ανδρέου μόνο σε 10 άτομα κάθε μήνα.

Δες το πακέτο εδώ

Αν δεν σε βολεύει το video, μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο:
“Καλησπέρα Νίκο. Η δική μου περίπτωση είναι κάπως διαφορετική. Θα έχει επιτυχία η εφαρμογή της μεθόδου;”

Λοιπόν, πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν είναι και τόσο διαφορετική η περίπτωση σου. Τι εννοώ;

Προφανώς κάθε ιστορία έχει την μοναδικότητα της. Και αν μου περιγράψεις την περίοδο της σχέσης σας αλλά και την στιγμή του χωρισμού, η περιγραφή σου θα είναι διαφορετική από την περιγραφή κάποιου άλλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά! Για παράδειγμα:

-Η Στεφανία με τον Παναγιώτη ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια όταν αυτή του ζήτησε να χωρίσουν καθώς δεν ήταν ερωτευμένη πια όπως είπε.Η “ρουτίνα” τους είχε νικήσει! Συνέχισαν χωρισμένοι να ζουν στο ίδιο σπίτι

-Ο Κοσμάς χώρισε την Έλενα επειδή όπως της είπε δεν ήταν έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω. Όταν Η Έλενα ξεκίνησε την εφαρμογή της μεθόδου δεν είχε επαφή με τον πρώην της για 6 μήνες

-Ο Γιώργος με την Μαρία ήταν μαζί 9 μήνες σε μια σχέση από απόσταση. Σε όλη την διάρκεια της σχέσης τους επικρατούσαν 2 πράγματα. Πάθος και πολύ ανασφάλεια από μέρος του Γιώργου. Η Μαρία κάποια στιγμή του ζήτησε να χωρίσουν γιατί έχασε το ενδιαφέρον της

-Μετά είναι ο Νίκος και η Στέλλα. Ο Νίκος, ήταν 100% προσκολλημένος στην οικογένεια του. Ουσιαστικά, για όλα αποφάσιζε η μητέρα του. Η Στέλλα ανεχόταν την όλη κατάσταση γιατί τον αγαπούσε. Τελικά, Αφού μπήκε στην μέση η οικογένεια, ο Νίκος αποφάσισε να χωρίσει. Γιατί; Γιατί η Στέλλα έκανε τα πάντα για αυτόν, παρατούσε συνέχεια τα δικά της θέλω και τελικά την θεώρησε δεδομένη και έχασε το ενδιαφέρον του

-Η Έφη και ο Στέφανος δούλευαν μαζί. Ήταν μαζί περίπου 3 χρόνια. Χώρισαν όταν ο Στέφανος της είπε ότι πνίγεται. Η Έφη, είχε πολλές ανασφάλειες και προκαλούσε συχνούς τσακωμούς λόγο ζήλιας. Με την βοήθεια μου, εκμεταλλεύτηκε την αναγκαστική λόγω δουλειάς επαφή που είχαν και κατάφερε επανασύνδεση.

-Η Γιάννα στο mail της μου έγραψε ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν την βλέπουν σοβαρά. Έτσι έγινε και με τον Στάθη με τον οποίον ήταν μαζί 7 μήνες και συναντιόντουσαν μόνο για σεξ. Φυσικά αυτή ήθελε κάτι παραπάνω. Όταν του το είπε, αυτός…’έφυγε.

Η Μέθοδος την βοήθησε να καταλάβει ότι δεν έφταιγαν οι άνδρες που δεν πετύχαιναν οι σχέσεις της αλλά η ίδια. Δούλεψε με τον εαυτό της με την βοήθεια μου και τελικά σήμερα είναι ξανά με τον Στάθη σε μια σοβαρή σχέση.

Μπορώ να σου αναφέρω εκατοντάδες διαφορετικές περιπτώσεις αν θέλεις. Ναι, οι ιστορίες είναι διαφορετικές. Η ουσία όμως του προβλήματος, ο λόγος που «χάλασε η συνταγή» είναι συγκεκριμένος και τις περισσότερες φορές, δεν τον συνειδητοποιεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος!

Οι πραγματικοί λόγοι που τελειώνει μια σχέση είναι συγκεκριμένοι. Δεν είναι πολλοί. Ουσιαστικά, καταλήγουν όλοι σε έναν, την έλξη ( όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι φυσικά)

Διάβασε παρακάτω ένα πολύ αναλυτικό άρθρο με τους λόγους που τελειώνει μια σχέση. Μέσα σε αυτούς κρύβονται και όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο μάθημα:

Κάνε click εδώ και διάβασε το άρθρο

Αν θέλεις σήμερα να έχεις στα χέρια σου τον απόλυτο οδηγό σε μια σωστή προσπάθεια επανασύνδεσης, δες τα βιβλία παρακάτω και κάνε την αγορά σου

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Νίκος