The Art Of Love - Η νέα ακαδημία σχέσεων από τον Dating Coach Νίκο Ανδρέου

Το νέο premium πρόγραμμα membership, είναι ειδικά σχεδιασμένο από τον relationship coach Νίκο Ανδρέου και περιέχει πολύτιμες πληροφορίες, μυστικά και tips, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν!

Δεκάδες Video Μαθήματα για κάθε τομέα που αφορά σχέσεις, εβδομαδιαίο Live με τον Coach και άλλα πολλά, έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν οριστικά την σχέση σου με τους άνδρες

Τι είναι;

Ένα μοναδικό πρόγραμμα membership στην Ελλάδα, που δίνει πραγματικές απαντήσεις στα πιο βαθιά ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις και την αγάπη. Απόκτησε άμεση πρόσβαση σε δεκάδες μαθήματα, ζωντανά Q&As και διαρκώς ανανεωμένα περιεχόμενα.

Σε ποιον απευθύνεται;

Σε κάθε γυναίκα που θέλει να πάρει πραγματικές απαντήσεις σχετικά με τις σχέσεις, την αγάπη και το dating. Εάν η ερωτική σου ζωή φαίνεται σαν ένας διαρκής αγώνας να πετύχεις αυτό που θέλεις, τότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκπαιδευτείς σε αποδεδειγμένες στρατηγικές αγάπης.

Πως μπορώ να το παρακολουθήσω;

Τα προγράμματα membership γίνονται αποκλειστικά online και αποτελούνται από εξειδικευμένα video μαθήματα, που αναλύουν ξεχωριστά κάθε τομέα των σχέσεων. Αυτοπεποίθηση, χωρισμός, επανασύνδεση, σχέση από απόσταση, dating, texting, γάμος, και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Ποια είναι τα βήματα για να ξεκινήσω;

Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, έχεις κερδίσει αυτόματη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα του membership. Στη συνέχεια, μπορείς να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τις ενότητες που σε ενδιαφέρουν, με όποια σειρά επιλέξεις εσύ και να ακολουθήσεις τις συμβουλές που αναλύονται.

Γιατί πρέπει να το επιλέξω;

Τα προγράμματα membership, αποτελούν μια προσεκτικά μελετημένη στρατηγική και είναι σχεδιασμένα βάσει έρευνας και προσωπικής εμπειρίας του dating coach και συγγραφέα Νίκου Ανδρέου, ο οποίος έχει:

 • 14 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής σχέσεων
 • 13,242 έχουν αγοράσει τα βιβλία και τα προγράμματά του
 • 2,449,088 views και 19,200 subscribers στο κανάλι του στο YouTube
 • 47,442 εγγεγραμμένοι συνδρομητές στην email λίστα του

Ποιος είναι ο σκοπός του;

Τα προγράμματα του membership έχουν δημιουργηθεί, με σκοπό να λειτουργήσουν σαν ένας εύκολος και ολοκληρωμένος οδηγός, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες ιδέες σχετικά με το dating και τις σχέσεις. Μέσα από κάθε κύκλο, θα μάθεις αποδεδειγμένες στρατηγικές, που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα, για να πετύχεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν.

Κύκλοι Μαθημάτων αυτή την στιγμή

Πώς να αναγνωρίσουν οι άνδρες την αξία σου

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Αυτός ο κύκλος μαθημάτων είναι ιδανικός για εσένα που πολλές φορές μπορεί να μην νιώθεις ποτέ αρκετή ή που ενδεχομένως δεν έχεις καταφέρει να κάνεις τους άλλους γύρω σου, να αναγνωρίσουν την αξία σου. Μέσα από τα video μαθήματα αυτού του κύκλου, θα ανακαλύψεις τους τρόπους που θα σε κάνουν να αυξήσεις την αξία σου, ώστε να μπορούν και οι άντρες να την αναγνωρίζουν.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1 ο – Ανακάλυψε την αξία σου
Μάθε ποια είναι τα 2 σημεία – κλειδιά που πρέπει να προσέξεις, προκειμένου να καταφέρεις να αυξήσεις πραγματικά την αξία σου.

Μάθημα 2 ο – Tips για να γνωρίσεις κόσμο υψηλής αξίας
Μάθε τις κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να ακολουθήσεις, για να γνωρίσεις άνδρες με υψηλή αξία, που θα αναγνωρίσουν τη δική σου.

Μάθημα 3 ο – Αποδέξου τις ατέλειές σου
Όταν καταφέρεις να αποδεχτείς τις ατέλειές σου, τότε και μόνο θα καταφέρεις να αυξήσεις την αξία σου και να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου. Ο Νίκος Ανδρέου σου δίνει πραγματικά παραδείγματα, που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα.

Μάθημα 4 ο – Θέσε τα όριά σου
Μάθε τον σωστό τρόπο για να βάζεις όρια στη σχέση σου, είτε στην αρχή, είτε κατά τη διάρκειά της. Αυτό θα ανεβάσει την αξία σου και θα δείξεις έτσι στο σύντροφο σου τι σου αρέσει και τι όχι.

Μάθημα 5 ο – Όρισε εσύ την κατάλληλη στιγμή για ερωτική επαφή
Ανακάλυψε έξυπνους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να καθυστερήσεις το «κρεβάτι» με έναν άντρα και να ορίσεις εσύ πότε θα είσαι πραγματικά έτοιμη.

Μάθημα 6 ο – Κάντον να προσπαθήσει για σένα
Μάθε τους τρόπους με τους οποίους θα κάνεις έναν άντρα να προσπαθήσει για σένα και να δώσει και αυτός ενέργεια στη σχέση.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Ξεσκέπασε τους ψεύτες

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Αυτός ο κύκλος μαθημάτων έχει ως στόχο να σου διδάξει απλούς τρόπους, με τους οποίους θα ξεσκεπάσεις το ψέμα. Θα πρέπει να ξέρεις λοιπόν, ότι ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθά στο να ανακαλύψεις πότε σου λέει ο άλλος ψέματα, είναι κυρίως η επικοινωνία.

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο και πολύ καθοριστικό, είναι να καλλιεργήσεις τη διαίσθησή σου, ώστε να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι εύκολα και γρήγορα, πότε κάποιος προσπαθεί να σου πει ψέματα.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις
Αν θέλεις να μάθεις πώς να αναγνωρίζεις το ψέμα, πρέπει πρώτα να μάθεις κάποιες βασικές αρχές, που θα σε προετοιμάσουν σωστά για το επόμενο βήμα.

Μάθημα 2ο – Αναγνώρισε πότε κάποιος σου λέει ψέμματα
Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σινιάλα, που μαρτυρούν ότι κάποιος σου λέει ψέματα.

Μάθημα 3ο – Τα σημάδια που λειτουργούν σαν ενδείξεις για το ψέμα
Μάθε τα πιο κύρια σημάδια, που ίσως αποτελούν ένδειξη, για το γεγονός ότι κάποιος σου λέει ψέματα.

Μάθημα 4ο – Επιπλέον τρόποι για να αναγνωρίσεις το ψέμα
Παρακολούθησε μια ανάλυση κάποιων ακόμη ενδείξεων για το ψέμα που πιθανότατα να σου λέει κάποιος. Ο Νίκος Ανδρέου αναφέρεται αναλυτικά σε σημάδια που μπορείς να αναγνωρίσεις σε κάποιον που ψεύδεται.

Μάθημα 5ο – Ξεσκέπασε τα ψέμματα με τον σωστό τρόπο
Εδώ θα βρεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, για να καταλαβαίνεις πότε κάποιος σου λέει ψέματα.

Μάθημα 6ο – Πως θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου, σου λέει ψέμματα
Εδώ αναλύεται μια καθοριστική ένδειξη, ότι ο σύντροφός σου μπορεί να σου λέει ψέμματα και αυτή είναι η σιωπή, καθώς και αυτό που υποδηλώνει.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Επανασύνδεση κύκλος Α

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Ο κύκλος μαθημάτων που πρόκειται να παρακολουθήσεις, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον πρώην σου να επιστρέψει σε εσένα. Ο Νίκος Ανδρέου, έχει τελειοποιήσει και μοιράζεται αναλυτικά μαζί σου, μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο, η οποία σου προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, για να πετύχεις τον στόχο σου.

Με την βοήθεια του προγράμματος επανασύνδεσης, θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα μετά από τον χωρισμό σου, θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου και το κυριότερο, θα είσαι από τις ελάχιστες γυναίκες που τους αποκαλύπτεται η μέθοδος της επανασύνδεσης, όπως την έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ο Νίκος Ανδρέου.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χωρίσατε
Στο πρώτο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου σε προσκαλεί να κάνετε μαζί μια «ενδοσκόπηση», προκειμένου να καταλάβεις ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που σας οδήγησαν στον χωρισμό.

Μάθημα 2ο – Οι πρώτες αντιδράσεις σου
Στο δεύτερο μάθημα, Ο Νίκος Ανδρέου σε καθοδηγεί στο ποιες πρέπει να είναι οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά από τον χωρισμό σας. Σου μιλάει για το «πρόβλημα ελέγχου», ένα κοινό ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι φρεσκοχωρισμένοι και το πόσο επικίνδυνο είναι, αν το αφήσεις να σε παρασύρει.

Μάθημα 3ο – Απολογισμός της σχέσης
Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις τον προσωπικό απολογισμό της σχέσης σου. Θα χρειαστεί να βάλεις κάτω τα θετικά και τα αρνητικά της σχέσης σου και να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς, αν πραγματικά αξίζει να προσπαθήσεις για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση.

Μάθημα 4ο – Κόψε κάθε είδους επαφή
Εδώ ουσιαστικά θα χρειαστεί να κόψεις κάθε είδους επαφή μαζί του, γιατί ο στόχος σου είναι να τον κάνεις να σε θέλει ξανά και όχι να σε λυπηθεί. Αυτό το διάστημα της μη επικοινωνίας, είναι κάτι που χρειάζεσαι και εσύ η ίδια, προκειμένου να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Μάθημα 5ο – Κόψε τους δεσμούς
Έχει φτάσει η στιγμή να κόψεις τους δεσμούς μεταξύ σας. Τι σημαίνει όμως αυτό; Σημαίνει πως πρέπει να εξαφανιστείς και να εξαφανίσεις ότι σε συνδέει με αυτόν. Με απλά λόγια, πρέπει να αποκοπείς τελείως από εκείνον, προτού αρχίσει η διαδικασία που θα σας φέρει και πάλι κοντά.

Μάθημα 6ο – Γίνε όπως ήσουν παλιά
Σε αυτό το μάθημα, ο Νίκος Ανδρέου σου δίνει αναλυτικά παραδείγματα για το πως θα πετύχεις μια προσωπική μεταμόρφωση, «σπάζοντας» το πρότυπο του παλιού σου εαυτού και δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να υποδεχτείς τον νέο σου εαυτό, που τόσο καιρό περιμένει να φανερωθεί.

Μάθημα 7ο – Δοκίμασε να βάλεις στο παιχνίδι λίγο φλερτ
Ο Νίκος Ανδρέου, σου προτείνει να δοκιμάσεις να φλερτάρεις με κάποιον άλλο και σου εξηγεί αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που θα έχει αυτή η τακτική.

Μάθημα 8ο – Τα 2 πιο σημαντικά βήματα επιτυχίας
Ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου, κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι εφαρμόζουν. Πρόκειται για τα 2 πιο σημαντικά βήματα, που θα σε οδηγήσουν με απόλυτη επιτυχία στην επανασύνδεση.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Επανασύνδεση κύκλος Β

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Ο κύκλος μαθημάτων που πρόκειται να παρακολουθήσεις, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον πρώην σου να επιστρέψει σε εσένα. Ο Νίκος Ανδρέου, έχει τελειοποιήσει και μοιράζεται αναλυτικά μαζί σου, μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο, η οποία σου προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, για να πετύχεις τον στόχο σου.

Με την βοήθεια του προγράμματος επανασύνδεσης, θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα μετά από τον χωρισμό σου, θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου και το κυριότερο, θα είσαι από τις ελάχιστες γυναίκες που τους αποκαλύπτεται η μέθοδος της επανασύνδεσης, όπως την έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ο Νίκος Ανδρέου.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Η ώρα της πρώτης επαφής
Ο Νίκος Ανδρέου σου επισημαίνει τι προϋποθέτει η ώρα της πρώτης επαφής. Τι συμβαίνει αφού έχει περάσει το χρονικό διάστημα των 30 ημερών που προτείνει και πως θα καταφέρεις να μπεις ξανά στη ζωή του, ενώ λείπεις από αυτή όλη αυτή την περίοδο; Αυτό ακριβώς θα μάθεις σε αυτό το μάθημα.

Μάθημα 2ο – Τι πρέπει να προσέξεις στην πρώτη επαφή
Μάθε ποια είναι τα συγκεκριμένα μηνύματα που πρέπει να στείλεις, για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής σας.

Μάθημα 3ο – Εμβαθύνοντας στην επικοινωνία
Εδώ μαθαίνεις τον ιδανικότερο τρόπο για να καταφέρεις να εμβαθύνεις την επικοινωνία μεταξύ σας και να πας την συζήτησή σας στο επόμενο βήμα.
Σε αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά δοκιμάζεις την αντίδρασή του, για να δεις που βρίσκεται σε σχέση με σένα.

Μάθημα 4ο – Πως θα τον ξανασυναντήσεις
Μάθε τι ακριβώς γίνεται στην περίπτωση που σου ζητήσει ο πρώην σου να βρεθείτε από κοντά, αλλά και πώς να διαχειριστείς το ενδεχόμενο που δεν θα σου κάνει μια τέτοια πρόταση.

Μάθημα 5ο – Η απάντηση του πρώην σου
Ο Νίκος Ανδρέου σου εξηγεί αναλυτικά, πώς να διαχειριστείς ψύχραιμα και σωστά, μια ενδεχόμενη θετική ή αρνητική απάντηση από τον πρώην σου.

Μάθημα 6ο – Η πρώτη συνάντηση
Εδώ θα εξερευνήσεις πως ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθείς όταν φτάσει η μεγάλη στιγμή για την πρώτη σας συνάντηση. Είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχημένη εξέλιξη της επανασύνδεσης, να αποφύγεις ορισμένες κοινές παγίδες, που θα καταλήξουν όχι μόνο να μην σας φέρνουν πιο κοντά, αλλά να σας απομακρύνουν.

Μάθημα 7ο – Μεγάλα μυστικά για την πρώτη συνάντηση
Σε αυτό το σημείο, θα σου αποκαλυφθούν τα 3 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της πρώτης συνάντησης και θα λάβεις συγκεκριμένα παραδείγματα και καθοδήγηση, για να τα εφαρμόσεις με απόλυτη επιτυχία.

Μάθημα 8ο – Πώς να αποφύγεις τον χωρισμό
Όλοι κάνουμε λάθη και ορισμένες φορές αυτά μας κοστίζουν. Γι’ αυτό και ο Νίκος Ανδρέου, σε αυτή την ενότητα θα σου διδάξει με απλά παραδείγματα, μια πολύ συγκεκριμένη και βοηθητική τεχνική. Ονομάζεται η «απόλυτη τεχνική αποφυγής χωρισμού», όπου εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που ο σύντροφός σου, σου έχει ζητήσει να χωρίσετε.

Μάθημα 9ο – Μια αληθινή ιστορία
Ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου μια αληθινή ιστορία εφαρμογής της μεθόδου της επανασύνδεσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ήθελε να κερδίσει πίσω την πρώην του και να καταφέρει να πετύχει επανασύνδεση.

Μάθημα 10ο – Ειδικές περιπτώσεις
Στο τελευταίο μάθημα αυτού του προγράμματος, ο Νίκος Ανδρέου σου εξηγεί και σου αναλύει πώς να διαχειριστείς ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα μια σχέση από απόσταση ή την δύσκολη περίπτωση ενός πρώην που έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του, έχει βρει κάποια άλλη σύντροφο ή βγαίνει με άλλες.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Επανασύνδεση κύκλος Γ

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Ο κύκλος μαθημάτων που πρόκειται να παρακολουθήσεις, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον πρώην σου να επιστρέψει σε εσένα. Ο Νίκος Ανδρέου, έχει τελειοποιήσει και μοιράζεται αναλυτικά μαζί σου, μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο, η οποία σου προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, για να πετύχεις τον στόχο σου.

Με την βοήθεια του προγράμματος επανασύνδεσης, θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα μετά από τον χωρισμό σου, θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου και το κυριότερο, θα είσαι από τις ελάχιστες γυναίκες που τους αποκαλύπτεται η μέθοδος της επανασύνδεσης, όπως την έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ο Νίκος Ανδρέου.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Η μέθοδος σε πλήρη ανάλυση
Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων, θα μάθεις τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ενεργήσεις σε κάθε φάση της μεθόδου. Τα case studies που θα μελετήσεις, έχουν δημιουργηθεί μέσα από τα εκατοντάδες emails που λαμβάνει ο Νίκος Ανδρέου καθημερινά, από αναγνώστες, οι οποίοι προσπαθούν να ακολουθήσουν τη μέθοδο.

Μάθημα 2ο – Ολοκληρωμένες ιστορίες που θα σε διδάξουν πολλά
Στο δεύτερο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου, μοιράζεται μαζί σου μια πραγματική ιστορία από μια αναγνώστρια, η οποία εξηγεί αναλυτικά το πρόβλημά της και τις σκέψεις της.

Μάθημα 3ο – Μια από τις καλύτερες αληθινές ιστορίες επιτυχίας
Στο τρίτο μάθημα, ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου μια από τις καλύτερες ιστορίες επιτυχίας της μεθόδου, η οποία αποτελεί πραγματική ιστορία και σχετίζεται άμεσα με τον ίδιο τον coach.

Μάθημα 4ο – Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες
Στο τέταρτο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου μια πολύ ξεχωριστή ιστορία, η οποία είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Ο λόγος που αυτή η αληθινή ιστορία είναι τόσο διαφορετική, είναι γιατί δεν είχε το τέλος που έπρεπε…

Μάθημα 5ο – Τα συχνότερα λάθη κατά τη διάρκεια της αποχής των 30 ημερών
Στο πέμπτο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι που προσπαθούν να εφαρμόσουν τη μέθοδο της επανασύνδεσης, στο κρίσιμο διάστημα των 30 ημερών, που δεν πρέπει να υπάρχει καμία επικοινωνία με την πρώην σχέση.

Μάθημα 6ο – Μερικά πολύ συνηθισμένα γενικά λάθη
Στόχος αυτού του κεφαλαίου, είναι να μάθεις από αυτά τα λάθη, να κατανοήσεις για ποιο λόγο γίνονται και να καταφέρεις να αποφύγεις να πέσεις κι εσύ σε αυτές τις παγίδες που παραμονεύουν και μπορεί να είναι ολέθριες για την επανασύνδεση που επιθυμείς.

Μάθημα 7ο – Η πρώτη συνάντηση: Σωστές και λάθος ενέργειες
Στο έβδομο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου σου αποκαλύπτει όλες τις σωστές και λάθος ενέργειες που γίνονται κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης με την πρώην σχέση σου.

Μάθημα 8ο – Η πρώτη συνάντηση: Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις
Στο όγδοο και τελευταίο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις των περισσότερων που ακολουθούν την μέθοδο της επανασύνδεσης, κατά το κρίσιμο διάστημα της πρώτης συνάντησης.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Επανασύνδεση κύκλος Δ

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Ο κύκλος μαθημάτων που πρόκειται να παρακολουθήσεις, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον πρώην σου να επιστρέψει σε εσένα. Ο Νίκος Ανδρέου, έχει τελειοποιήσει και μοιράζεται αναλυτικά μαζί σου, μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο, η οποία σου προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι, για να πετύχεις τον στόχο σου.

Με την βοήθεια του προγράμματος επανασύνδεσης, θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα μετά από τον χωρισμό σου, θα βελτιώσεις την ψυχολογία σου και το κυριότερο, θα είσαι από τις ελάχιστες γυναίκες που τους αποκαλύπτεται η μέθοδος της επανασύνδεσης, όπως την έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει ο Νίκος Ανδρέου.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Ερωτήσεις και απαντήσεις για την εφαρμογή της μεθόδου (Part 1)
Σε αυτό το αρχικό μάθημα, ο Νίκος Ανδρέου, σου εκμυστηρεύεται τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να λυθούν όλες οι απορίες σου, σχετικά με τον τρόπο που εφαρμόζεται η μέθοδος της επανασύνδεσης.

Μάθημα 2ο – Ερωτήσεις και απαντήσεις για την εφαρμογή της μεθόδου (Part 2)
Στο δεύτερο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου συνεχίζει να απαντά στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις και απορίες, σχετικά με την εφαρμογή της μεθόδου επανασύνδεσης.

Μάθημα 3ο – Αυτοπεποίθηση
Ο Νίκος Ανδρέου σου εξηγεί την τεράστια σημασία που έχει η αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για την πορεία των σχέσεών σου, αλλά και σε κάθε τομέα της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής.

Μάθημα 4ο – Ασκήσεις για να διώξεις τον πανικό
Μάθε ορισμένες πολύ πρακτικές και αποτελεσματικές ασκήσεις, προκειμένου να ανακουφίσεις τον πανικό που μπορεί να νιώθεις, μετά από έναν χωρισμό.

Μάθημα 5ο – Η τέχνη του να μάθεις να ζητάς συγγνώμη
Στο πέμπτο μάθημα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου σου αποκαλύπτει την μυστική τέχνη του να ζητάς συγγνώμη, με τον πιο σωστό, ουσιαστικό και ειλικρινή τρόπο.

Μάθημα 6ο – Αντιμετώπισε τη μοναξιά
Υπάρχει ο τρόπος να αντιμετωπίσεις το συναίσθημα της μοναξιάς, με υγιείς και θετικές σκέψεις και αυτό ακριβώς πρόκειται να μάθεις αμέσως τώρα!

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Η τέχνη της συζήτησης & Δημιούργησε σύνδεση

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

O κύκλος μαθημάτων «Η τέχνη της συζήτησης», χωρίζεται σε 2 υποενότητες, οι οποίες είναι «Εμβαθύνοντας στη συζήτηση» και «Δημιούργησε σύνδεση» αντίστοιχα. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων, είναι ιδανικός για εσένα που θέλεις να κατακτήσεις την κρυφή τέχνη της συζήτησης, που ελάχιστες γυναίκες πραγματικά γνωρίζουν και αποτελεί το κλειδί, που θα σε οδηγήσει απευθείας στην καρδιά, αλλά και στο μυαλό του άνδρα που σε ενδιαφέρει.

Από την άλλη, μέσα από τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων, θα μάθεις όλα τα κρυφά μυστικά και τις πανίσχυρες τεχνικές του Νίκου Ανδρέου, για να καταφέρεις να κάνεις έναν άγνωστο, να νιώθει τόσο οικεία μαζί σου, σαν να σε ξέρει από καιρό. Και αυτό άλλωστε είναι και το απόλυτο μυστικό, για να δημιουργήσεις μια βαθιά, ουσιαστική και ολοκληρωτική σύνδεση με τον άνδρα που επιθυμείς.

Η τέχνη της συζήτησης – Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Πώς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις (Part 1)
Εσύ ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για να ξεκινάς ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους άνδρες, αλλά να μπορείς και να τις συνεχίσεις; Στο πρώτο μάθημα της ενότητας, ο Νίκος Ανδρέου σου αποκαλύπτει πανίσχυρα μυστικά και τεχνικές, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν.

Μάθημα 2ο – Πώς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις (Part 2)
Στο δεύτερο μάθημα, ο Νίκος Ανδρέου, μοιράζεται μαζί σου δοκιμασμένες τεχνικές που μπορείς να ακολουθήσεις και να εφαρμόσεις άμεσα, προκειμένου να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός άνδρα, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Μάθημα 3ο – Η μέθοδος της «Ψυχρής Ανάγνωσης»
Πρόκειται για μια πανίσχυρη τεχνική που σου επιτρέπει να μάθεις περισσότερα για τον άλλο, κάνοντάς τον να ανοιχτεί, ενώ παράλληλα του δημιουργείς την ακαταμάχητη επιθυμία να θέλει να συνεχίσει να μιλάει μαζί σου.

Μάθημα 4ο – Μάθε να ακούς και διάλεξε τα σωστά θέματα συζήτησης
Μάθε τεχνικές για να επιλέγεις τα σωστά θέματα συζήτησης, που θα σας επιτρέψουν να βρείτε κοινά σημεία μεταξύ σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά από την αρχική σας γνωριμία.

Μάθημα 5ο – Η δύναμη που κρύβουν τα κομπλιμέντα
Στην πέμπτη ενότητα του κύκλου, ο Νίκος Ανδρέου σου αποκαλύπτει πόσο διαφορετικά χειρίζονται οι άνδρες και οι γυναίκες τα κομπλιμέντα, αλλά και πόσο διαφορετικά τα δέχονται.

Μάθημα 6ο – H κρυφή τέχνη του χιούμορ
Στην έκτη ενότητα, ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές, σχετικά με την πανίσχυρη δύναμη του χιούμορ, στις ανθρώπινες σχέσεις.

Μάθημα 7ο – Πειράγματα/Άγγιγμα/Πρώτο Φιλί/Επιτάχυνση Σύνδεσης
Εδώ θα μάθεις ακριβώς τι πρέπει να προσέξεις, ώστε τα πειράγματα που κάνεις να φανούν καλοπροαίρετα και να μην τα εκλάβει ο άλλος ως προσβολές άθελά σου. Όλα αυτά θα σου γίνουν απόλυτα αντιληπτά, μέσα από πραγματικά παραδείγματα, τα οποία όχι μόνο θα κατανοήσεις απόλυτα, αλλά και θα μπορέσεις να εφαρμόσεις στην πράξη.

Μάθημα 8ο – Κλασματοποίηση και έλξη/απώθηση (Part 1)
Στην όγδοη ενότητα, ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου ένα κρυφό μυστικό για να γίνεις πιο ελκυστική στους άνδρες μακροπρόθεσμα, το οποίο ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν και έχει να κάνει με την δοκιμασμένη και πανίσχυρη τεχνική που ονομάζεται «έλξη – απώθηση».

Μάθημα 9ο – Κλασματοποίηση και έλξη/απώθηση (Part 2)
Στην τελευταία αυτή ενότητα, ο Νίκος Ανδρέου σου εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο πως ακριβώς λειτουργεί η πανίσχυρη τεχνική της «έλξης – απώθησης», μέσα από παραδείγματα ανδρών που μπορεί να την είχαν εφαρμόσει πάνω σου στο παρελθόν και να μην το είχες καταλάβει καν.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Δημιούργησε σύνδεση – Τι μαθήματα περιλαμβάνει

Μάθημα 1ο – Βασικές αρχές (Part 1)
Ο Νίκος Ανδρέου μοιράζεται μαζί σου 4 βασικές αρχές για να καταφέρεις να δημιουργήσεις βαθιά συναισθηματική οικειότητα και πραγματική επικοινωνία, που θα κάνει τον άνδρα που σε ενδιαφέρει, να νιώσει πως έχει απέναντί του, την γυναίκα που εκπέμπουν ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος.

Μάθημα 2ο – Βασικές αρχές (Part 2)
Εδώ θα μάθεις τι ακριβώς είναι οι «οπτικές, ακουστικές και συναισθηματικές λέξεις», που αποτελούν έναν ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας, πώς να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου και με ποιον ακριβώς τρόπο λειτουργούν.


Μάθημα 3ο – Πώς να γνωρίσεις ενδιαφέροντες και αξιόλογους άνδρες
Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις συγκεκριμένα μέρη στα οποία μπορείς να τους γνωρίσεις, ανάλογα με τον χαρακτήρα σου και τα ενδιαφέροντά σου. Θα μάθεις ακόμα πώς να ξεκινήσεις μια γνωριμία, αλλά και τρόπους για να καταφέρεις να τον κάνεις να σε προσεγγίσει εκείνος πρώτος, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.

Μάθημα 4ο – Πώς να γίνεις πιο ευπλησίαστη
Ο Νίκος Ανδρέου στρέφει την προσοχή πάνω σε εσένα και σου μιλάει για τις κρυφές τεχνικές, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν και έχουν τη δύναμη να σε μεταμορφώσουν σε μια γυναίκα που είναι ευπλησίαστη και «μαγνητίζει» αβίαστα την προσοχή και το ενδιαφέρον των ανδρών πάνω της.

Μάθημα 5ο – Τι λέμε στους άνδρες
Στην πέμπτη ενότητα, ο Νίκος Ανδρέου σου αποκαλύπτει όλα αυτά που έχουμε μάθει να λέμε στους άνδρες σχετικά με το dating και τον τρόπο που προσεγγίζουν γυναίκες, σε μια προσπάθεια να σε κάνει να κατανοήσεις, πόσο πραγματικά δύσκολο είναι και για εκείνους να πλησιάσουν μια γυναίκα με τον σωστό τρόπο.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Πώς να γνωρίσεις άνδρες

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Σκοπός αυτού του κύκλου μαθημάτων είναι να μάθεις τους τρόπους για να κάνεις καλύτερες επιλογές στους συντρόφους σου και να έχουν όλα όσα θες! Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις για να εφαρμόσεις όλα όσα θα μάθεις, είναι να έχεις την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσεις και αυτό για να γίνει θα πρέπει να επιλέγεις τα κατάλληλα μέρη για να κυκλοφορείς!

Ο Νίκος Ανδρέου, σου δείχνει όσα θα χρειαστείς για να διαλέξεις το ιδανικό μέρος για την έξοδο σου, αλλά και το πώς θα βρεις τον «ποιοτικό άντρα» που αναζητάς.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Η σημασία που έχει ο κοινωνικός κύκλος
Ο Νίκος Ανδρέου σου παρουσιάζει όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ελκύεις τους λάθος άντρες και σου δείχνει πως μπορείς να τους λύσεις, ώστε να κάνεις από εδώ και πέρα σωστές και ουσιαστικές γνωριμίες.

Μάθημα 2ο – Ο διπλός στόχος και η εξήγησή του
Η μέθοδος του διπλού στόχου είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, καθώς τα νέα άτομα που θα γνωρίσεις εκεί, αναζητούν κάτι παρόμοιο με εσένα. Μάθε πως θα την αξιοποιήσεις σωστά και με εγγυημένη επιτυχία.

Μάθημα 3ο – Πώς να κάνεις διαδικτυακό φλερτ σε dating apps
Σε αυτή την ενότητα, ο Νίκος Ανδρέου σου δείχνει το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις νέες τεχνολογίες του διαδικτύου, ώστε να βρεις τον άντρα των ονείρων σου.

Μάθημα 4ο – Τα πιο συνηθισμένα λάθη του διαδικτυακού φλερτ
Εδώ βλέπεις όλους τους τρόπους και τα «φίλτρα» που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου, ώστε να επιλέγεις τους άντρες που σου ταιριάζουν και να αποφεύγεις αυτούς με τους οποίους δεν έχεις μέλλον ή αναζητούν κάτι περιστασιακό.

Μάθημα 5ο – Τι να γράψεις στο προφίλ του dating app
Η πέμπτη ενότητα, ασχολείται αποκλειστικά με το γραπτό περιεχόμενο του προφίλ σου. Εδώ θα μάθεις το πώς να απαντάς και σε ποιους, ώστε να μη χάνεις τον χρόνο σου, αλλά και να αποφύγεις τα τοξικά άτομα και τους προσβλητικούς άντρες.

Μάθημα 6ο – Μάθε πώς να διαχειρίζεσαι τις απαντήσεις στο διαδικτυακό φλερτ
Στο τελευταίο μάθημα, μαθαίνεις πώς να περιγράψεις τον άντρα που αναζητάς και το πώς να απαντάς. Η ενότητα αυτή σου δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες στην αρχή για τον άντρα που ψάχνεις.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Αλλάζοντας αρνητικές πεποιθήσεις

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Ο συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις όλα όσα σε κρατούσαν πίσω στη ζωή και στις σχέσεις σου, που ενδεχομένως δεν είχες εντοπίσει ποτέ. Σκοπός του προγράμματος είναι να σε βάλει σε μία διαδικασία γνωριμίας και ανακάλυψης του εαυτού σου και να έρθεις αντιμέτωπη με κομμάτια της ζωής σου που δεν έχεις αποδεχτεί ή δεν έχεις αποφύγει να δουλέψεις.

Ολοκληρώνοντας αυτό τον κύκλο μαθημάτων, θα πάρεις απαντήσεις και λύσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζεις στις σχέσεις σου, όπως:

 • Οι σχέσεις με τοξικούς ανθρώπους
 • Το σεξ πριν γνωρίσεις τον άλλον
 • Οι συχνοί καβγάδες
 • Οι φορτισμένες συζητήσεις μέσα από το κινητό
 • Η παρακολούθηση του συντρόφου για απάτη
 • Η ψυχρότητα και η δυσκολία να ανοιχτείς στους ανθρώπους
 • Η αγνόηση των προειδοποιητικών σημαδιών για παγίδες

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Η προέλευση των προβλημάτων στις σχέσεις (Part 1)
Στο πρώτο μάθημα του κύκλου, θα ανακαλύψεις την πραγματική πηγή των δύσκολων καταστάσεων στη ζωή σου. Εδώ θα δεις τεχνικές από διάφορες σχολές ψυχολογίας, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις γρήγορα και εύκολα τον εαυτό σου.

Μάθημα 2ο – Η προέλευση των προβλημάτων στις σχέσεις (Part 2)
Στο δεύτερο μάθημα, βλέπεις την επιρροή του οικογενειακού περιβάλλοντος και πως αυτό επισκιάζει σήμερα τη ζωή σου. Μαθαίνεις το πώς κάποια τραύματα που ανέπτυξες και είναι συνειδητά ή ασυνείδητα ή τα πρότυπα που έλαβες ενσωματώθηκαν μέσα σου με λάθος τρόπο και σήμερα ψάχνεις τη λύση τους μέσα από τους ερωτικούς συντρόφους.

Μάθημα 3ο – Η προέλευση των προβλημάτων στις σχέσεις (Part 3)
Στο τρίτο μάθημα, ο Νίκος Ανδρέου προχωρά την παρουσιάζει τα εσωτερικευμένα τραύματα κάποιων αντρών που δημιουργήθηκαν στην παιδική ηλικία τους.

Μάθημα 4ο – H μέθοδος για να απαλλαγείς από τις αρνητικές πεποιθήσεις (Part 1)
Ο Νίκος Ανδρέου σε αυτό το μάθημα, εστιάζει στον επαναπρογραμματισμό σου, ώστε να επιλύσεις όλες τις καταβολές των προβλημάτων σου που έχουν πηγή το παρελθόν και τις τραυματικές εμπειρίες σου.

Μάθημα 5ο – H μέθοδος για να απαλλαγείς από τις αρνητικές πεποιθήσεις (Part 2)
Εδώ θα βρεις πρακτικά παραδείγματα, που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και σου δείχνουν πως θα καταφέρεις να επαναπρογραμματίσεις τις πεποιθήσεις και τις πράξεις σου μέσα στη σχέση.

Μάθημα 6ο – Αντιμετώπισε το παρελθόν σου με θάρρος
Το έκτο μάθημα είναι μία βαθιά ενδοσκοπική ενότητα που βασίζεται στην γνώση σου για τον εαυτό σου. Εδώ, αξιοποιείς τα πρώτα μαθήματα για την γνωριμία με τον εαυτό σου, τα οποία σε βοηθούν στην ερμηνεία των επιλογών που έκανες στο παρελθόν στις σχέσεις σου.

Μάθημα 7ο – Άλλαξε τα ερεθίσματά σου
Ο Νίκος Ανδρέου σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα ερεθίσματα που κρύβεις μέσα σου και να σπάσεις το μοτίβο που σε δέσμευε τόσα χρόνια, στο να κάνεις τις λάθος επιλογές.

Μάθημα 8ο – Προσδιόρισε τα κίνητρά σου
Εδώ, ο Νίκος Ανδρέου σου δίνει την τελική λύση μέσα απ’ όλα όσα έχεις μάθει κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Η ενότητα κλείνει με την άσκηση που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα πραγματικά σου κίνητρα!

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Γοητεία και πώς να την αποκτήσεις

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις

Ο Νίκος Ανδρέου σε καλωσορίζει σε έναν νέο κύκλο μαθημάτων, που σκοπό έχουν να σε διδάξουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, για να αυξήσεις την γοητεία σου. Σε αντίθεση με αυτά που πίστευες μέχρι σήμερα, δηλαδή ότι η γοητεία είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι και ή το έχεις ή δεν το έχεις, στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει.

Η πραγματική γοητεία, έχει να κάνει καθαρά με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία. Και μέσα από αυτά τα μαθήματα, θα μάθεις ποια είναι τα βασικά στοιχεία, που μόλις αρχίσεις να εφαρμόζεις, όχι μόνο θα προσελκύσεις γοητευτικούς άνδρες, αλλά θα καταφέρεις να βελτιώσεις παράλληλα και την κοινωνική σου ζωή γενικότερα.

Τι μαθήματα περιλαμβάνει


Μάθημα 1ο – Η ακαταμάχητη γοητεία που κρύβει το χαμόγελο
Εδώ θα κατανοήσεις πως το να χαμογελάς γενικότερα στη ζωή σου, είναι ένα στοιχείο γοητείας από μόνο του. Αυτό είναι που θα σε ξεχωρίζει από τις περισσότερες, θα δείχνει πως έχεις θετική ενέργεια, πως είσαι ευχαριστημένη από την ζωή σου και πως προσκαλείς τους άλλους με θετικότητα να γίνουν μέρος της.

Μάθημα 2ο – Η δύναμη των κομπλιμέντων
Στο δεύτερο μάθημα, ο Νίκος Ανδρέου ασχολείται με το κεφάλαιο των κομπλιμέντων και σου μαθαίνει τη διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που τα εκλαμβάνει μια γυναίκα και ένας άνδρας αντίστοιχα.

Μάθημα 3ο – Η αξία της ειλικρίνειας
Στο τρίτο μάθημα, θα ασχοληθείς με την ειλικρίνεια και τον βασικό ρόλο που διαδραματίζει η εφαρμογή της στις ερωτικές σχέσεις. Επίσης θα μάθεις ρεαλιστικά παραδείγματα, σχετικά με το πως μπορεί να εφαρμοστεί η ειλικρίνεια στην καθημερινή σου ζωή και πως μπορείς να χειριστείς αποτελεσματικά καταστάσεις, με τη βοήθειά της.

Μάθημα 4ο – Αποκάλεσέ τον με το όνομά του
Ο Νίκος Ανδρέου θα σου δώσει πρακτικά παραδείγματα για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις αυτή την τακτική στις γνωριμίες σου, αλλά και τι να κάνεις στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, δεν είσαι ο τύπος ανθρώπου που συγκρατεί εύκολα ονόματα.

Μάθημα 5ο – Μάθε να ακούς τον συνομιλητή σου
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μάθεις πολύτιμες συμβουλές και tips, για να γίνεις η ιδανική ακροάτρια και συνομιλήτρια, που θα ήθελε κάθε άντρας να έχει απέναντί του σε ένα ραντεβού ή σε μια σχέση.

Μάθημα 6ο – Αποδέξου τις ατέλειές σου
Μέσα από αυτό το μάθημα, θα κατανοήσεις πως η πραγματική γοητεία σου ενισχύεται όταν δεν προσπαθείς να το παίξεις τέλεια, είτε σε όσα λες είτε σε όσα κάνεις, αλλά και όταν δείχνεις πως είσαι εντάξει με αυτό.

Μάθημα 7ο – Η σημασία που έχει το άγγιγμα
Ο Νίκος Ανδρέου θα σου διδάξει τον σωστό τρόπο για να κάνεις αγγίγματα σε έναν άντρα καθώς συζητάτε, αφού είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να του περάσεις το μήνυμα έμμεσα και διακριτικά, πως σου αρέσει.

Δες Δωρεάν το πρώτο μάθημα

Read more

Live Q&A με τον Νίκο Ανδρέου

Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Ανδρέου θα κάνει ένα one to one live μαζί σου, όπου θα λύνει τις απορίες σου και θα απαντάει στις ερωτήσεις σου σχετικά με τις σχέσεις, τους άνδρες και οτιδήποτε σε απασχολεί. Ξεκίνα σήμερα να παρακολουθείς τα προγράμματα του membership και βρες τις απαντήσεις που έψαχνες τόσο καιρό.

Σε ενδιαφέρει να μάθεις πως θα γίνεις μέλος;

Κάνε μια δωρεάν σύντομη συνεδρία με τον Νίκο Ανδρέου και μάθε περισσότερα.

Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]