Βιογραφικό Νίκου Ανδρέου

Λίγα Λόγια Για Εμένα

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και πριν από 12 χρόνια πήρα την μεγάλη απόφαση και έθεσα ως προσωπικό μου στόχο, να βοηθήσω τις σχέσεις μεταξύ των 2 φύλων να μεταμορφωθούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο αγάπη, χαρά και νέες εμπειρίες.

Είμαι «Προπονητής» σχέσεων και ειδικεύομαι στο να βοηθάω έξυπνες, δυναμικές και πετυχημένες γυναίκες, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ουσιαστική σύνδεση με τους άντρες και να τους καταλάβουν σε ένα εγκεφαλικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Είναι Η Στιγμή Να Με Γνωρίσεις

Η αλήθεια είναι πως η απόφασή μου να ασχοληθώ με τις σχέσεις ήταν κάτι που εντυπωσίασε κι εμένα τον ίδιο, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχω υπάρξει ένας άντρας που δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τις γυναίκες. Για πολλά χρόνια ήμουν ένα ζωντανό παράδειγμα για το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, όσον αφορά στον έρωτα και στην αγάπη.

Έχοντας υπάρξει λοιπόν ένα αρκετά ντροπαλό και συνεσταλμένο παιδί στην εφηβεία μου, δεν είχα πολλές εμπειρίες με τις γυναίκες, ενώ έβλεπα όλους τους φίλους μου, να τα καταφέρνουν καλύτερα από μένα.

Θυμάμαι ήμουν 22 χρονών, ολοκλήρωνα τις σπουδές μου στην γραφιστική και τότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα αυτό που λέμε ‘έρωτα’. Τουλάχιστον νόμιζα πως ήταν έρωτας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μια μετωπική σύγκρουση που ερχόταν, χωρίς να την καταλαβαίνω καν.

Ζώντας μια πολύ δυνατή εμπειρία, η οποία κατέληξε άσχημα για μένα, με έκανε να βλέπω τις σχέσεις με εντελώς λάθος τρόπο. Έκανα λοιπόν κι εγώ το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες. Έγινα απότομος, ψυχρός και απλησίαστος, θεωρώντας πως έτσι θα προστατεύσω τον εγωισμό και τα συναισθήματά μου και θα φαινόμουν πιο ελκυστικός στα μάτια των γυναικών.

Δυστυχώς μου πήρε αρκετά χρόνια μέχρι να καταλάβω πως όλες αυτές οι εγωιστικές συμπεριφορές και τα παιχνίδια, στην πραγματικότητα σε εμποδίζουν από το να δημιουργείς όμορφες σχέσεις και σε απομακρύνουν από τον στόχο σου στην ευτυχία.

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι να μου πεις αν σου έχει τύχει.

 • Σου έχει συμβεί ποτέ να έχεις αυτήν την αίσθηση πως όλα τα στραβά στις σχέσεις σου συμβαίνουν μόνον σε σένα ;
 • Ή, αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, σου έχει συμβεί να έχεις την αίσθηση πως όλοι έχουν σύντροφο εκτός από σένα;

Εκεί ήταν που άρχισα να συνειδητοποιώ κάτι, που δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί ποτέ:

Δεν διδαχτήκαμε ποτέ μεγαλώνοντας κάποια συναισθηματική

και ερωτική διαπαιδαγώγηση.

Σκέψου το λίγο. Από τα σχολικά μας χρόνια ακόμα, δεν υπήρξε ποτέ μάθημα για το πως να κάνεις πετυχημένες σχέσεις. Πως λειτουργούν τα συναισθήματα. Πως να αγαπάς τον σύντροφό σου. Πως να του κάνεις έρωτα και πως να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά τα πιθανά προβλήματα, που ίσως παρουσιαστούν στην σχέση σας.

Οι ερωτικές σχέσεις αποτελούν στην ουσία, κάτι άγνωστο και μυστήριο για σένα. Ένα πεδίο που δεν ξέρεις με ποιους κανόνες λειτουργεί ή αν υπάρχουν καν κανόνες.

Πες μου ειλικρινά, πως ελπίζεις πως θα πετύχεις κάποια στιγμή στις σχέσεις σου και θα βρεις την ευτυχία, δίχως να έχεις ιδέα πως λειτουργεί αυτός ο τομέας της ζωής ; Και το αποτέλεσμα το βλέπεις παντού γύρω σου.

Γνωρίζεις πολλούς να λένε πως είναι τρισευτυχισμένοι με τις σχέσεις τους;

 

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με ώθησε να ασχοληθώ με τις ανθρώπινες σχέσεις και θέλησα πραγματικά να βοηθήσω όσο περισσότερες γυναίκες και άντρες μπορώ, να βρουν την πραγματική ευτυχία, που τους αξίζει.

Αυτή την στιγμή, οι σχέσεις είναι η ζωή μου και το πάθος μου.

Πιστεύω ότι ο δρόμος για την επιτυχία, δεν μπορεί παρά να επιφυλάσσει πολλές αποτυχίες.

Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα στην ζωή μας και πόσο μάλλον στην αγάπη. Και μιας και είχα μεγάλη προσωπική εμπειρία από αποτυχίες σε αυτό τον τομέα και τελικά κατάφερα να βρω τον δρόμο μου, πιστεύω πως είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να βοηθήσει άλλους να δημιουργήσουν αυτή την ευτυχισμένη σχέση που θέλουν.

Μετά από 12 χρόνια εμπειρίας και επαφής με χιλιάδες γυναίκες, εξακολουθώ να παίρνω τεράστια ικανοποίηση όταν μου στέλνουν πως είναι πλέον χαρούμενες και βρίσκονται σε ευτυχισμένες σχέσεις.

Λίγα λόγια για μένα και την πορεία μου

Είμαι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου, έχω παρακολουθήσει και μελετήσει πολλά σεμινάρια Ψυχολογίας, Κοινωνικών Δυναμικών, Σεξολογίας, Συστημικών Αναπαραστάσεων και έχω εκπαιδευτεί σε εναλλακτικές ενεργειακές θεραπευτικές μεθόδους, με επίκεντρο το θέμα των σχέσεων των 2 φύλων, όπως:

 • Silva Mind Control – H μέθοδος αυτή είναι ένα πρόγραμμα διαλογισμού και μια τεχνική αυτοβοήθειας, η οποία δημιουργήθηκε από τον κορυφαίο παραψυχολόγο και συγγραφέα JoséSilva. Μέσα από την χαλάρωση, αυξάνονται οι ικανότητες του ατόμου και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη μιας ανώτερης εγκεφαλικής δραστηριότητας.
 • Theta Healing – H συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδος διαλογισμού δημιουργήθηκε από την Vienna Stibal. Στόχος της είναι να αλλάξει όλη η κοσμοθεωρία ενός ανθρώπου μέσα από την αγάπη και την καλοσύνη.

Μας διδάσκει πως φτάνουμε στο συνειδητό ή διαυγές όνειρο (πρόκειται για την κατάσταση όπου το άτομο έχει πλήρη συνείδηση ότι ονειρεύεται, ενώ το όνειρο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη), ενεργοποιεί το σώμα μας ώστε να γιατρευτεί, εστιάζει τις σκέψεις μας στους στόχους που έχουμε και μας βοηθάει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να τους πετύχουμε.

 • Tantra – Η τεχνική τάντρα είναι η θεραπευτική μέθοδος που μεταμορφώνει τους κοινούς εραστές σε αδελφές ψυχές. Γεννήθηκε πριν από περίπου 6.000 χρόνια στην Ινδία και είναι το κλειδί για να γνωρίσει ένας άντρας και μια γυναίκα την δική τους σεξουαλική ενέργεια.

Επιπλέον σου αποκαλύπτει πως θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, το ίδιο σου το σώμα, αλλά και τον σύντροφό σου. Και όλα αυτά γίνονται μέσα από μια τελετουργία, η οποία απαιτεί απόλυτη αφοσίωση και προσήλωση.

 • Rene Mey Love Method – Πρόκειται για την πανίσχυρη τεχνική του Γάλλου ανθρωπιστή Rene Mey, ο οποίος μας διδάσκει πως να γιατρέψουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους γύρω μας, με την βοήθεια της αγάπης και της ενέργειας.

Μας δείχνει επίσης πως θα βοηθήσουμε τον εαυτό μας, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πως θα καταφέρουμε να ζήσουμε μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

 • Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) – Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, είναι ένα σύνολο από τεχνικές που μας βοηθάει να αποκτήσουμε πληρέστερη πρόσβαση στο ίδιο μας το μυαλό, να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, να συνειδητοποιήσουμε τις νοητικές διεργασίες που συμβαίνουν μέσα μας και επίσης, να καταλάβουμε πως σκέφτονται και ενεργούν οι άλλοι.

Ξεκίνησα το 1999 ως δημιουργός εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών βιβλίων – αριθμούν 29 πλέον – σε συνεργασία με παγκοσμίου κύρους εκδότες, όπως η Oxford University Press, όπου ήμουν επί 4 χρόνια ο κύριος συνεργάτης, αλλά και κορυφαίων στην Ελλάδα, όπως οι Εκδόσεις Πατάκη.

Έχοντας καταφέρει να βρω λύσεις για τον εαυτό μου στο θέμα των σχέσεων, ξεκίνησα το 2006 να δίνω συμβουλές και να εκπαιδεύω άντρες, διοργανώνοντας σεμινάρια, με σκοπό να αποκτήσουν επιτυχημένες σχέσεις με τις γυναίκες, όντας ο πρώτος στην Ελλάδα που εισήγαγε επαναστατικές μεθόδους Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Κοινωνικών Δυναμικών.

Το 2012 ξεκίνησα να βοηθώ και γυναίκες στο πως θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση. Έχω συγγράψει πολυάριθμα άρθρα και αρκετά βιβλία επί του θέματος που έχουν γίνει επιτυχίες, όπως τα:

Όμως, δεν είμαι κάποιος που δίνει απλά συμβουλές στους άλλους.

Kάθε μέρα, μέσω της αλληλογραφίας και των συνεδριών, συνομιλώ με δεκάδες άντρες και γυναίκες, ως ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου και έχω βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες και άντρες στην επαγγελματική μου πορεία, τα τελευταία 12 χρόνια.

Το κυριότερο όμως είναι πως εφαρμόζοντας πρώτα εγώ ο ίδιος όσα διδάσκω, βρίσκομαι σε μια ευτυχισμένη σχέση, με μια υπέροχη και ξεχωριστή γυναίκα, η οποία είναι πολύ περισσότερα από όσα πίστευα πως θα μπορούσα να βρω.

Μια γυναίκα που όταν την ρώτησα τι θέλει από εμένα, μου απάντησε «Αγάπη. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για μένα».

Έχεις ξανακούσει κάποιον να λέει κάτι τέτοιο ; Το έχεις πει εσύ ποτέ σε κανέναν ;

Εάν ψάχνεις για απαντήσεις και λύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην ζωή και την καθημερινότητά σου, αλήθειες που κανένας άλλος δεν σου έχει πει και που ελάχιστος κόσμος γνωρίζει, τότε σε προσκαλώ να γνωριστούμε.

Τι πιστεύω

 • Πιστεύω πως η αγάπη χρειάζεται προσπάθεια
 • Πιστεύω πως οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες όσο μεγαλώνουμε
 • Πιστεύω πως οι άντρες και οι γυναίκες είναι ίσοι, αλλά διαφορετικοί
 • Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, αλλά δρουν εγωιστικά
 • Πιστεύω πως οι παρελθοντικές μας εμπειρίες επηρεάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε με λάθος τρόπο
 • Πιστεύω πως όλοι θέλουν να βρουν την αγάπη, αλλά βλέπουν μόνο το τώρα και όχι το μετά
 • Πιστεύω πως οι δυσκολίες μέσα στην σχέση, πηγάζουν από την αδυναμία μας να καταλάβουμε πραγματικά τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας
 • Πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά πρώτα πρέπει να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις και τις πράξεις μας. Η αλλαγή συμβαίνει πρώτα μέσα μας

Είμαι εδώ λοιπόν για να σου πω αλήθειες και να σου δείξω έναν νέο τρόπο για να σκέφτεσαι.

Σκοπός μου δεν είναι να κρίνω ούτε εσένα, αλλά ούτε και τις πράξεις σου. Απλώς να λειτουργήσω σαν παρατηρητής, να σου επισημάνω αυτά που βλέπω και να σου δείξω πως πραγματικά ενδιαφέρομαι για την ευτυχία σου και θέλω να σε στηρίξω όσο περισσότερο μπορώ.

Αν είσαι αποφασισμένη να αλλάξεις την ζωή σου και να χτίσεις τα θεμέλια, για μια σχέση που κρατήσει μια ζωή, τότε θα είναι τεράστια χαρά και τιμή μου να σε βοηθήσω στο ταξίδι σου.

Με εκτίμηση, φιλία και αγάπη,

Νίκος Ανδρέου.

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Στην Ελένη Μενεγάκη

Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]