Τι θα γινόταν αν μάθαινες τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να σου πουν

Είναι το μυστικό που εξηγεί γιατί οι άνδρες δεν δεσμεύονται μαζί σου, δεν σε προσέχουν ή δεν σε βλέπουν σοβαρά. Το μυστικό για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να τους οδηγήσεις στην απόλυτη αφοσίωση

Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις το πως ακριβώς σκέφτονται οι άνδρες και να δημιουργήσεις μια πραγματικά ευτυχισμένη σχέση, θα πρέπει να διαβάσεις κάθε λέξη αυτής της σελίδας με προσοχή.

Σου εγγυώμαι ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την σελίδα δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Σε κανένα βιβλίο. Σε κανένα περιοδικό. Σε κανένα από τα εκατοντάδες, χαζά και ανούσια άρθρα που μπορείς να βρεις στο Internet σχετικά με τους άνδρες και τις σχέσεις.

Συγγραφέας: Νίκος Ανδρέου
Εκδότης: Κόντης

Τιμή: 80,00€ 39,00€

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και τα τελευταία 10 χρόνια, έχω βοηθήσει περισσότερες από 6.500 γυναίκες να αλλάξουν προς το καλύτερο τις σχέσεις τους με τους άνδρες. Να βελτιωθούν μέσα τους, να απογειώσουν την ερωτική τους ζωή και να βρουν την ευτυχία που τους αξίζει.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 • Μπορεί αυτή την στιγμή να είσαι ελεύθερη, σε σχέση ή παντρεμένη με 2 παιδιά. Όποια και αν είναι η τωρινή σου κατάσταση, αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω σε αφορούν πραγματικά και μπορείς να τα εφαρμόσεις ΆΜΕΣΑ.
 • Μπορεί να ψάχνεις το μυστικό για να κάνεις πιο ουσιαστική την σχέση σου, τον γάμο σου ή για να γνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο .
 • Μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις την σχέση σου στο επόμενο στάδιο αλλά να βλέπεις ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από τον σύντροφό σου ( λύνεται πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις).
 • Μπορεί να είσαι μια γυναίκα που δυσκολεύεται στις γνωριμίες και στα πρώτα στάδια επαφής. Πρέπει να σου πω πως αυτά τα στάδια καθορίζουν ουσιαστικά την συνέχεια.
 • Μπορεί να έχεις πληγωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ισχύει. Έχεις κουραστεί να βιώνεις νέες γνωριμίες – σχέσεις που ξαφνικά τελειώνουν χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί. Χωρίς να αισθάνεσαι ότι φταις.
 • Ή μπορεί να είσαι παντρεμένη σε μια σχέση που κανείς από τους 2 σας δεν νιώθει ευτυχισμένος. Δεν βιώνει αυτό το όμορφο ταξίδι της συντροφικότητας, το συναίσθημα της εκπλήρωσης που γεμίζει πραγματικά την ζωή μας.

Ότι και να ισχύει από τα παραπάνω, συνέχισε να διαβάζεις:

Στα επόμενα 5 λεπτά σου υπόσχομαι ότι θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Θα σου αποκαλύψω τον λόγο που ένας άνδρας γίνεται ξαφνικά απόμακρος. Δεν σου δίνει σημασία. Δεν σε καταλαβαίνει, δεν εισπράττεις το βαθύ συναίσθημα της αγάπης.

Θα σου πω ποιο είναι αυτό το απλό πράγμα που θέλει για να αισθάνεται πλήρης μαζί σου και να έχει σκοπό της ζωής του:

Να σε κάνει ευτυχισμένη. Να είναι αφοσιωμένος σε εσένα και να είσαι για αυτόν η προτεραιότητα της ζωής του. Να έχετε μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ σχέση.

Θα έρθεις σε επαφή με μυστικά που αν τα χρησιμοποιήσεις, μπορείς άμεσα να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεται για εσένα ο άνδρας σου.

Μυστικά που ξυπνάνε και ενισχύουν το πάθος, την έλξη, τον έρωτα, την αγάπη και μπορούν να κάνουν έναν άνδρα να τρέχει από πίσω σου ακόμα και αν σήμερα δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται.

Αυτά που θα σε διδάξω δεν είναι κόλπα για να κοροϊδεύεις τους άνδρες …είναι η ουσία της πραγματικής βαθιάς επικοινωνίας και σύνδεσης μαζί του. Είναι ο τρόπος να του δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Αυτή την καταπληκτική γυναίκα που αξίζει την ευτυχία, την συντροφικότητα ,την αληθινή αγάπη.

Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι κάπως υπερβολικά όλα αυτά που γράφω όμως…Ξέρεις…όλα αυτά πραγματικά υπάρχουν και γνωρίζω πολλές γυναίκες που απολαμβάνουν αυτό το μαγικό ταξίδι που λέγετε ουσιαστική σχέση. Βαθιά επικοινωνία. Συναισθηματική σύνδεση.

Αυτό που ξαπλώνεις το βράδυ και αισθάνεσαι πραγματικά πλήρης. Με ένα εσωτερικό χαμόγελο.

Δεν συμφωνείς; Αποκλείεται να μην έχεις κάποιο παράδειγμα στον κύκλο σου. Αποκλείεται να μην αναρωτιέσαι τι κάνουν κάποιες γυναίκες και καταφέρνουν να κάνουν τους άνδρες να τρέχουν από πίσω τους. Να πετυχαίνουν πραγματικά επιτυχημένες σχέσεις.

Ή γυναίκες που γίνονται το κέντρο της προσοχής σε μια παρέα. Που βγαίνουν έξω και κερδίζουν όλα τα βλέμματα των ανδρών. Όχι. Δεν μιλάω για προκλητικότητα εδώ. Μιλάω για την γυναίκα με πραγματική αυτοπεποίθηση. Αυτή η αυτοπεποίθηση που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα γιατί πολύ απλά δεν κρύβεται.

Ένα μεγάλο ερώτημα:

Τελικά γιατί ο ίδιος άνδρας φέρεται καταπληκτικά σε μια γυναίκα ενώ ταλαιπωρεί κάποια άλλη σαν εσένα ?

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Είναι μια ιδιαίτερη , προσωπική ιστορία η οποία με επηρέασε πραγματικά. Θα σου την διηγηθώ γιατί νιώθω πως μέσα από αυτήν, θα μπορέσω να βοηθήσω και εσένα. Να βρεις λύση σε αυτό που σε απασχολεί το βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείς.

Είναι η περίπτωση μιας γυναίκας κοντά στα 35 που έχει πληγωθεί πολλές φορές. Αυτή η γυναίκα είναι η αδερφή μου. Δεν μου είναι εύκολο να μοιραστώ αυτές τις πληροφορίες μαζί σου όμως θα το κάνω γιατί έτσι…θα καταφέρω σε βοηθήσω.

Ήταν Νοέμβριος και μόλις είχε σκοτεινιάσει. Διάβαζα ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία χαλαρός στην αναπαυτική καφέ πολυθρόνα μου όταν ξαφνικά… χτύπησε το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Βάγια. Ακουγόταν πραγματικά στεναχωρημένη. Το κατάλαβα αμέσως. Ήταν σαν να μου μεταφέρει τον πόνο που ένιωθε μέσα από το ακουστικό.

“Νίκο δεν είμαι καλά. Ο Αλέξης έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά. Έχει απομακρυνθεί και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ανασφάλεια. Με κάνει να γίνομαι πιεστική και να φοβάμαι ότι αργά η γρήγορα θα μου πει ότι χωρίζουμε.”

Αφού έβγαλε τον θυμό της λέγοντας μου ότι έτσι είναι όλοι οι άνδρες, ότι έπρεπε να το περιμένει, ότι όλοι τους είναι άστατοι…μαζεύτηκε, άρχισε να κλαίει και είπε:

Μάλλον εγώ φταίω. Ίσως δεν ξέρω πως πρέπει να συμπεριφερθώ για να δημιουργήσω μια πραγματικά όμορφη σχέση. Αυτό είναι. Μάλλον σαμποτάρω μόνη μου τον εαυτό μου. Νίκο τι θα κάνω; Φοβάμαι ότι θα καταλήξω μόνη μου. Κουράστηκα.”

Εκείνη την στιγμή ένιωσα απαίσια γιατί ενώ γνώριζα τόσα πολλά για το θέμα του χωρισμού σαν ειδικός σύμβουλος που είμαι, δυστυχώς δεν είχα την απάντηση που έψαχνε. Δεν μπορούσα ουσιαστικά να βοηθήσω την ίδια μου την αδερφή.

 • Τι συμβαίνει τελικά στο μυαλό ενός άνδρα;
 • Γιατί ο ίδιος άντρας μπορεί να συμπεριφερθεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε δύο γυναίκες;
 • Γιατί ξαφνικά απομακρύνονται χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο;
 • Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα ώστε να την ερωτευτεί βαθιά ένας άνδρας και να θεωρήσει πραγματικό δώρο την σχέση τους έτσι ώστε να θέλει να προχωρήσουν παρακάτω;
 • Τι είναι αυτό που θέλει ένας άνδρας από μια γυναίκα, έτσι ώστε να αφιερωθεί σε αυτήν και μαζί να δημιουργήσουν μια ουσιαστική σχέση έρωτα και αγάπης;

Τελικά ήταν πραγματικότητα αυτό που έβλεπε η Βάγια;

Πως είναι δυνατόν να έχει κάνει λάθος? Πως είναι δυνατόν να έπεσε έξω και με αυτόν τον άνδρα? Γιατί ξαφνικά και αναπάντεχα άλλαξαν όλα? Δεν γίνεται να ξανασυμβαίνει αυτό.

“Το μυαλό μου είναι έτοιμο να εκραγεί”, μου είπε

Για ακόμη μια φορά ο άνδρας που την ενδιαφέρει ξαφνικά αλλάζει συμπεριφορά και απομακρύνεται.

Πρέπει να την βοηθήσω:

Έκλεισα το τηλέφωνο αποφασισμένος να το ψάξω μέχρι τέλους. Πως θα βρω τις απαντήσεις; Για 1 ώρα πηγαινοερχόμουν νευρικά από την μια άκρη του σπιτιού στην άλλη.

Ξαφνικά, μου ήρθε μια ενδιαφέρουσα ιδέα!

Ήταν απλό. Στην mail λίστα μου είχα περίπου 5.500 άνδρες που τους είχα βοηθήσει με τα μαθήματα που προσφέρω για την επανασύνδεση σχέσης.

Όλοι αυτοί είχαν μοιραστεί μαζί μου τις πιο εμπιστευτικές πληροφορίες της προσωπικής τος ζωής.

 • Τους φόβους τους.
 • Τις αποτυχίες τους.
 • Τις ανασφάλειές τους.

Και ήξερα ότι μπορούσα να τους εμπιστευτώ και ότι θα είναι απόλυτα ειλικρινείς μαζί μου.

Αυτό είναι είπα. Θα φτιάξω ένα mail με συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα το στείλω σε όλους τους άνδρες. Έτσι και έγινε. Έστειλα το email το ίδιο βράδυ πριν πέσω να κοιμηθώ.

Μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας είχα 850 απαντήσεις. Μέχρι την επόμενη μέρα είχα 1237. Για 5 ημέρες, διάβαζα προσεκτικά τις απαντήσεις και έκανα σημειώσεις.

Ανακάλυψα κάτι πολύ σημαντικό. Ανακάλυψα την λύση στην κατάσταση που βίωνε η Βάγια. Όλες οι απαντήσεις μεταξύ τους είχαν απίστευτα κοινά στοιχεία. Λες και όλοι τους ήταν συννενοημένοι.

Είναι δυνατόν;

Διαβάζοντας τες μέσα στην εβδομάδα και κρατώντας σημειώσεις άρχισα να συνειδητοποιώ κάποιου είδους μοτίβα. Οι ίδιες απαντήσεις εμφανίζονταν ξανά και ξανά…συχνά με ακριβώς τις ίδιες λέξεις και φράσεις.

Και όσο περισσότερες ανταποκρίσεις είχα, τόσο τα μοτίβα γίνονταν περισσότερο ξεκάθαρα.

Έσκαψα βαθύτερα στις απαντήσεις…και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν πίστευα την ιστορία που αυτές οι απαντήσεις έλεγαν.

Μέσα από την ανάλυση που πραγματοποίησα , την εμπειρία που είχα σαν σύμβουλος σε περιπτώσεις χωρισμού, αλλά και την εκπαίδευση μου σε ειδικές μεθόδους ψυχολογίας μπόρεσα γρήγορα να δημιουργήσω κάποιους «κανόνες» οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία που είχα συλλέξει από τις 1237 απαντήσεις, ήταν ικανοί να αλλάξουν γρήγορα τον τρόπο συμπεριφοράς του Αλέξη και να τον κάνουν να ενδιαφερθεί πραγματικά για την Βάγια.

ΝΑ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ:

 • Οι άνδρες επιθυμούν το ίδιο (αν όχι και περισσότερο) μια ασφαλή, γεμάτη αγάπη σχέση με μια γυναίκα που θα τους κάνει να αισθάνονται πλήρεις. Δίνουν το πράσινο φως όταν μια γυναίκα, πατήσει μέσα τους κάποια πολύ συγκεκριμένα κουμπιά
 • Υπάρχουν απολύτως συγκεκριμένες συμπεριφορές που αν τις ακολουθήσει μια γυναίκα θα κάνουν έναν άνδρα άμεσα να νιώσει ότι είναι κατάλληλη για αυτόν έτσι ώστε να αποφασίσει να δεσμευτεί και να αφιερωθεί σε αυτήν.
 • Η στιγμιαία απομάκρυνση ενός άνδρα είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία για μια γυναίκα να τον κάνει να δεσμευτεί ολοκληρωτικά φθάνει να ξέρει πώς να αντιδράσει. Δυστυχώς , όλες σχεδόν όλες οι γυναίκες αντιδρούν με τον λάθος τρόπο
 • Η βαθιά επικοινωνία και η αίσθηση ότι μια γυναίκα τους καταλαβαίνει, είναι ένα από τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την καρδιά τους και τους κάνει πρόθυμους να μοιραστούν τα πιο βαθιά συναισθήματα τους μαζί της. Το καλύτερο; Αυτή η βαθιά, αληθινή επικοινωνία, είναι εύκολο να επιτευχθεί
 • Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι που αν αξιοποιήσει μια γυναίκα ενεργοποιεί εκείνα τα σημεία που κάνουν έναν άνδρα να θέλει να την φροντίζει, να την σέβεται, να την θαυμάζει και να την αγαπάει για αυτό που πραγματικά είναι και όχι γιατί παίζει παιχνίδια
 • Οι περισσότερες γυναίκες καταντούν δεδομένες στα μάτια των ανδρών…κάτι που τους κάνει να απομακρυνθούν. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί σίγουροι τρόποι να αλλάξει αυτό και να κάνεις έναν άνδρα να τρέχει από πίσω σου
 • Το “σύνδρομο του ήρωα” είναι ένα από τα σημεία κλειδιά μιας ευτυχισμένης σχέσης και μπορείς εύκολα να το προσφέρεις στον άνδρα σου για να πάρεις πίσω αγάπη, φροντίδα, αφοσίωση και αποκλειστικότητα
 • Υπάρχουν κάποιες σχεδόν «μαγικές λέξεις» που αν τις χρησιμοποιήσεις σε οποιονδήποτε άνδρα, διαλύεις αμέσως τις άμυνες του και τον κάνεις να σε δει εντελώς διαφορετικά. Όπως ακριβώς θέλεις εσύ.

Ήρθε η ώρα να σώσω την Αδερφή μου:

Αφού τελείωσα με έναν βασικό σχηματισμό αυτών των κανόνων, κάλεσα στο τηλέφωνο την Βάγια και της είπα αναλυτικά τι να κάνει για να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα.

Συμφωνήσαμε, αν και ήταν επιφυλακτική, ότι θα κάνει αυτά που πώς να εξήγησα και κλείσαμε.

10 ημέρες μετά, με πήρε τηλέφωνο. Αυτή την φορά ακουγόταν διαφορετική. Χαρούμενη:

“Αδερφέ, οι συμβουλές σου πραγματικά δούλεψαν! Οι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στον τρόπο συμπεριφοράς μου, οι ερωτήσεις και ο τρόπος ομιλίας που μου πρότεινες να εφαρμόσω αυτές τις ημέρες, τον έκαναν να αλλάξει συμπεριφορά.

Προχθές που τρώγαμε μεσημεριανό, ξεκίνησα να συζητάω μαζί του ακριβώς με τον τρόπο που μου υπέδειξες. Έπρεπε να δεις πως με κοίταζε! Εχθές μου πρότεινε πώς να βγούμε έξω για φαγητό.

Ω θεέ μου ήταν πραγματικά διαφορετικός, είχε όρεξη να επικοινωνήσουμε, ήταν περιποιητικός, τον ενδιέφερε αν περνάω καλά…και το βλέμμα του…είχε αλλάξει, ήταν ζεστό, ένιωθα να πλημμυρίζομαι από συναισθήματα.”

ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Ήμουν χαρούμενος που μπόρεσα να την βοηθήσω πραγματικά. Της έδωσα μερικές ακόμα συμβουλές για κάθε περίπτωση και κλείσαμε το τηλέφωνο. Ένιωθα όμορφα. Είχα ανακαλύψει μυστικά πολύ σημαντικά για κάθε γυναίκα αλλά είχα την επιθυμία να το ψάξω ακόμα περισσότερο.

Να μετατρέψω αυτά τα μυστικά σε αδιαμφισβήτητους κανόνες που να μπορεί να εφαρμόσει κάθε γυναίκα.

Άρχισα να διαβάζω βιβλία, έβαλα περισσότερους από 500 ακόμα άνδρες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια, ενώ συζήτησα αναλυτικά με περίπου 100 γυναίκες οι οποίες είχαν τα χαρακτηριστικά που έκαναν κάθε άνδρα να τρέχει από πίσω τους. Έμαθα τι κάνουν, πως συμπεριφέρονται, τον τρόπο που μιλάνε στους άνδρες. Έμαθα κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις σχέσεις τους με τους άνδρες.

Είχα στα χέρια μου ένα πανίσχυρο όπλο. Ένα μυστικό που θα ευχόταν κάθε γυναίκα να γνώριζε.

Ας επιστρέψουμε στην ιστορία της Βάγιας:

Έφτασε ο Απρίλιος και είχαμε μαζευτεί στο σπίτι της αδερφής μου καθώς ήταν Κυριακή του Πάσχα. Η αδερφή μου ήταν διαφορετική σε σχέση με εκείνη την κρύα νύχτα του Νοεμβρίου.

Ήταν…πραγματικά ευτυχισμένη και το πρόσωπο της έλαμπε. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι έδειχνε μια γυναίκα με πραγματική αυτοπεποίθηση. Ήταν μια ολοφάνερη αλλαγή.

Κάποια στιγμή που απομονωθήκαμε μετά το μεσημεριανό γεύμα ( Ναι! Καλά μάντεψες. Ήταν και ο Αλέξης εκεί) , μου έδειξε με περηφάνια το αριστερό της χέρι και χαμογέλασε. Μα φυσικά το είχα προσέξει αλλά δεν ήθελα να πω κάτι μπροστά σε όλους.

“Έχει 5 μέρες που μου έκανε πρόταση γάμου. Νίκο, νιώθω ότι έχω βρει τον άνθρωπο μου. Πριν 5 ημέρες καθώς ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και κουβεντιάζαμε με κοίταξε με ένα ύφος που πραγματικά με τρόμαξε.

Δεν ήξερα αν αυτό που θα ακούσω ήταν καλό η κακό. Ένιωσα να μου κόβεται η ανάσα. Πραγματικά μερικά δευτερόλεπτα σαν αιώνας. Τότε επιτέλους χαζογέλασε και μου είπε:

Βάγια…σημαίνεις τόσα πολλά για εμένα. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς να είσαι δίπλα μου. Νιώθω ότι είμαστε ένα. Με υποστηρίζεις, με καταλαβαίνεις καλύτερα από τον καθένα και με κάνεις να θέλω να σου προσφέρω τόσα πολλά.

Δεν σου κρύβω πως πριν από μήνες είχα πάρει κάποιες αποφάσεις τελείως διαφορετικές από αυτό που σκέφτομαι τώρα. Είμαστε ειλικρινείς ο ένας να με τον άλλον για αυτό θα στο πω.

Πριν από μήνες λοιπόν και για ένα μεγάλο διάστημα είχα σκεφτεί να σταματήσω αυτή την σχέση. Δεν ξέρω…ήμουν μπερδεμένος και πολλές φορές ένιωθα μια πίεση. Να πνίγομαι.

Δεν είναι ότι δεν σε αγαπούσα… Απλώς δεν ήμουν βέβαιος για το αν ήθελα να προχωρήσω. Είχα σκεφτεί και τον τρόπο που θα σου ανακοίνωνα τον χωρισμό.

Λοιπόν; Του είπε η αδερφή μου

Λοιπόν… εκείνες τις ημέρες Για κάποιο λόγο όλα άλλαξαν. Ξαφνικά η κατάσταση στο μυαλό μου σταμάτησε να είναι μπερδεμένη. Πανικοβλήθηκα στη σκέψη ότι θα σε ΧΑΣΩ. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν έτοιμος να κάνω το χειρότερο λάθος της ζωής μου. Τότε ακριβώς υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην σε αφήσω ποτέ.

Ήταν ολοφάνερο ότι τα λόγια του έβγαζαν πραγματικά αληθινή αγάπη. Με κοίταξε στα μάτια και μου ζήτησε να τον Παντρευτώ. Όπως καταλαβαίνεις του είπα ΝΑΙ!”

“Ναι, αυτό φαίνεται. Το δαχτυλίδι και η ευτυχία στο πρόσωπο σου…λάμπουν, είπα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για εσένα. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σε βοηθήσω. Ξέρεις, τους τελευταίους μήνες, καθώς έχω σχηματοποιήσει πια όλα αυτά που ανακάλυψα σε πολύ συγκεκριμένες συμβουλές και κανόνες, έχω βοηθήσει αρκετές γυναίκες που αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα. “

“Νίκο, είπε, πρέπει να σου μιλήσω για κάτι”

“Εντάξει”, είπα.

«Λοιπόν, είπε, όλη αυτή η εμπειρία με τον Αλέξη και όσα μου έμαθες μου άνοιξαν τα μάτια κατά κάποιο τρόπο σε σχέση με το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Και μοιάζει κάπως τρομαχτικό…»

Το να βρεις την αγάπη…και την ανταπόκριση του ατόμου που αγαπάς…δεν είναι κάτι βέβαιο…Δεν συμβαίνει στον καθένα… και ήρθα τόσο κοντά στο να χάσω την ευκαιρία μου για αγάπη

Βλέπω τώρα πως αν δεν είχα μοιραστεί μαζί σου τα προσωπικά μου και δεν με είχες διδάξει όλα αυτά τα μυστικά…θα είχα οδηγήσει εγώ η ίδια τον Αλέξη μακριά.

Και ακόμα και αν ΕΙΧΑ με κάποιο τρόπο βρει κάποιον με τον οποίο να ένιωθα το ίδιο τρελαμένη…βλέπω ότι πιθανότατα θα είχα επαναλάβει το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά καταλήγοντας στο τέλος μόνη.

Και υπάρχουν τόσες πολλές καταπληκτικές γυναίκες εκεί έξω που σαν κι εμένα θα έρθουν τόσο κοντά στο να βρουν αυτό το μικρό κομμάτι ευτυχίας…αλλά απλά επειδή δεν ξέρουν κάποια ουσιαστικά πράγματα σε σχέση με το πώς λειτουργούν οι άντρες…τι να πουν για να προκαλέσουν αυτό το βαθύ δέσιμο αγάπης, την αληθινή επικοινωνία…πολλές από αυτές είναι πιθανόν να καταλήξουν μόνες.

Ή ακόμα χειρότερα, βολεύονται με έναν άντρα που δεν επενδύει ουσιαστικά στη σχέση, και δεν τους δίνει αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι σε μια σχέση χωρίς να νιώθουν πληρότητα».

Εντάξει”, της είπα, “πες μου τι εννοείς.”

“Γνωρίζω ότι παρέχεις συμβουλευτική σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σχέση ή στο γάμο τους αλλά και γυναίκες που ενδιαφέρονται να μάθουν πως θα καταφέρουν να γνωρίσουν έναν πραγματικά σωστό άνδρα. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα από αυτό.

Λοιπόν, γιατί να μην έπαιρνες όλη αυτή την εμπειρία που έχεις μαζέψει από την έρευνα σου αλλά και από τα τόσα χρόνια που ασχολείσαι με το θέμα του χωρισμού και να τα έδενες σε ένα βιβλίο που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την κάθε γυναίκα.

Να της διδάξει τα μυστικά που θα την οδηγήσουν σε μια ιδανική σχέση, θα την γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή της;

Βρήκα την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα. Εξάλλου, είχα ήδη γράψει τα βιβλία της επανασύνδεσης που πραγματικά έχουν βοηθήσει πάνω από 10.000 άνδρες και γυναίκες.

Ξεκίνησα άμεσα την συγγραφή, συνέλεξα ακόμα περισσότερα στοιχεία και τελικά μετά από 4 μήνες, τα κατάφερα. Είχα ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα …. Το οποίο ονόμασα:

ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΑ ΘΕΛΕΙΣ

Ένα μοναδικό στον κόσμο βιβλίο, 300 περίπου σελίδων με κανόνες που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και να πετύχεις κάθε στόχο που ονειρεύεσαι σχετικά με τις σχέσεις σου με τους άνδρες.

Σου εγγυώμαι ότι αυτά που γράφω μέσα στο βιβλίο, δεν πρόκειται να τα βρεις πουθενά αλλού. Έχω κάνει την έρευνα μου και γνωρίζω ότι αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί πραγματικά για εσένα.

ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Θέλω να με δει σοβαρά: Οι άνδρες δεν σε βλέπουν σοβαρά; Δεν μπορείς να προχωρήσεις μια γνωριμία ή σχέση στο επόμενο στάδιο; Κανένα πρόβλημα. Αντέγραψε την φόρμουλα του βιβλίου και δες έναν άνδρα που θα βάλει στόχο του να είναι μόνιμα μαζί σου

Αυτό που θέλει ένας άνδρας: Το ένα πράγμα που θέλει ένας άνδρας για να καταλάβει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του. Μόλις του το δώσεις, θα εισπράξεις συναισθήματα έρωτα, αγάπης, αφοσίωσης και προσοχής.

Τα λάθος σήματα: Όλα τα βασικά λάθος σήματα που στέλνουν 9 στις 10 γυναίκες καταστρέφοντας την ευκαιρία για μια σταθερή, ευτυχισμένη σχέση. Πως θα τα σταματήσεις άμεσα και πως θα τα αντικαταστήσεις με τα σωστά


Οι κανόνες που θα σου αλλάξουν την ζωή: Οι κανόνες που χρειάζεται να εφαρμόσεις για να κάνεις έναν άνδρα που δεν είναι «έτοιμος» , να σε δει σοβαρά και να θέλει να σου κάνει πρόταση γάμου

Πρέπει να αποφύγεις: Ποια είναι τα λάθη που αποδεδειγμένα μπορούν να απομακρύνουν έναν άνδρα από κοντά σου; Αντικατέστησε τα με τους σωστούς κανόνες που περιγράφω.

Άνοιξε τον: Πως να ξεκλειδώσεις έναν άντρα να σου μιλήσει για τα συναισθήματά του μιλώντας κατευθείαν στο υποσυνείδητό του

Μίλα απευθείας στην καρδιά του: Θα μάθεις να μιλάς κατευθείαν στην καρδιά ενός άνδρα με αποτέλεσμα να νιώθει τόσο μεγάλη σύνδεση μαζί σου που να θεωρεί αδιανόητο να σε χάσει

Ο τόνος που μαγεύει: Ο τόνος ομιλίας σου παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Μάθε πως θα του περνάς τα σωστά σήματα χρησιμοποιώντας τον σωστό τόνο φωνής.

Δείξε ποια πραγματικά είσαι: Δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι ότι είσαι μια άλλη. Μάθε πως, με την εφαρμογή ορισμένων κανόνων, θα τον κάνεις να εκτιμήσει αυτό που είσαι και να σε αγαπήσει πραγματικά

Απόλυτη σύνδεση: Το μυστικό για να συνδεθείς με έναν άνδρα σε βαθύ συναισθηματικό επίπεδο ώστε να δει αυτό που πραγματικά είσαι.

Μπες στο μυαλό του: Μάθε να τον «διαβάζεις» , να καταλαβαίνεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται και έτσι όχι μόνο θα αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά θα βιώσεις άλλες συμπεριφορές όπως: Να σου δείχνει ότι σε νοιάζεται, ότι σε καταλαβαίνει, σε εκτιμάει και σε θέλει πραγματικά.

Κανόνας έκφρασης συναισθημάτων: Ο μόνος σωστός τρόπος να μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου μαζί του. Ακολούθησε αυτό το μυστικό και είναι σίγουρο ότι θα σε παρακαλάει για ακόμα περισσότερο

Μην πέσεις στην παγίδα: Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για σοβαρή, σταθερή σχέση ή γάμο. Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες πέφτουν σε αυτή την παγίδα και χάνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την σχέση που ονειρεύονται

Η τεχνική έλξη – απώθηση: Μια τεχνική που αποδεδειγμένα θα κάνει ακόμα και τον πιο απόμακρο άνδρα να θέλει να τρέχει από πίσω σου

Ρίξε τις άμυνες του: Η μυστική φόρμουλα για να ρίξεις όλες τις ασπίδες ενός άνδρα και να νιώσει ότι είσαι μοναδική. Μετά από αυτό ετοιμάσου να εισπράξεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι από αυτόν

Η κατάλληλη στιγμή: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσεις έτσι ώστε να ακούσει προσεκτικά αυτά που έχεις να του πεις. Οι περισσότερα άνδρες ουσιαστικά δεν «ακούνε» πραγματικά μια γυναίκα, εκτός αν τους μιλήσει με τον τρόπο που θα σε διδάξω

Κάντον να σε διεκδικήσει: Πως θα του δίνεις πάντα την αίσθηση ότι θα πρέπει να παλεύει και να προσπαθεί για να είσαι ικανοποιημένη και ευτυχισμένη μαζί του

Αυτά κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες: Ένα προς ένα τα χαρακτηριστικά των γυναικών με επιτυχημένες σχέσεις. Τι είναι αυτό που κάνουν και πως πετυχαίνουν να τρέχουν οι άνδρες από πίσω τους. Απλά αντέγραψε τις συμβουλές μου και δες την ίδια στιγμή την σχέση σου και την ζωή σου να μεταμορφώνεται

Συνάντησε τον καλύτερο σου εαυτό: Η αυτοπεποίθηση σου είναι βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη σχέση. Με τα μυστικά που θα μάθεις θα νιώσεις πιο δυνατή από ποτέ. Η δυνατή γυναίκα που κρύβεις μέσα σου θα φανερωθεί για τα καλά

Κάνε τον να σε ερωτευτεί: Παραδείγματα από ολοκληρωμένες συζητήσεις για να εφαρμόσεις που μπορούν να κάνουν έναν άνδρα να σε ερωτευτεί και να σε σκέφτεται συνέχεια

Αφοσιωμένος σε εσένα: Πως να εξασφαλίσεις πως θα σου μείνει πιστός. Μυστικά για να έχει συνεχώς την προσοχή του στραμμένη επάνω σου. Να θέλει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου.

Δημιούργησε συναισθήματα: Συγκεκριμένοι τρόποι για να δημιουργήσεις πανίσχυρα συναισθήματα μέσα του, να τα συνδέσεις μαζί σου και να νιώθει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα

Μοτίβα και μαγικές λέξεις: Χρησιμοποίησε τα μοτίβα και τις λέξεις που θα βρεις μέσα στο βιβλίο και αμέσως θα ανοιχθεί και θα εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του

Κέρδισε την απόλυτη προσοχή του: Τι πρέπει να κάνεις και να λες έτσι ώστε να νιώθει συνεχώς μια ακαταμάχητη επιθυμία να σου δείχνει προσοχή, να σου δίνει σημασία και να είσαι η πρώτη του προτεραιότητα

Επικίνδυνες συμπεριφορές: Μήπως σε θεωρεί δεδομένη ή πιεστική; Πρόσεξε γιατί αυτό Μαθηματικά θα οδηγήσει σε χωρισμό ή στο να γίνει εντελώς αδιάφορος απέναντί σου. 3 συγκεκριμένοι τρόποι για να το αλλάξεις μέσα σε λίγες μέρες

Ελκυστικά χαρακτηριστικά: Ποια είναι τα ελκυστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια γυναίκα ώστε να αποφασίσει ένας άνδρας να προχωρήσει μαζί της σε επόμενο στάδιο. μπορείς να τα αποκτήσεις άμεσα (όχι. τα βασικά δεν είναι η εμφάνιση ή το καλό σεξ!)

Αναθέρμανση σχέσης: Πως μπορείς να αναθερμάνεις μια σχέση ώστε να βγείτε από την ρουτίνα και να αποφύγετε τον χωρισμό. Ακολούθησε βήμα-βήμα τους κανόνες του βιβλίου και φτιάξε την σχέση σου όπως ακριβώς την θες.

περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

H κρίσιμη απόφαση: Οι άνδρες στιγμιαία , χωρίς καν να το καταλάβουν αποφασίζουν αν θα δουν ερωτικά ή όχι αυτή που έχουν απέναντί τους. Τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις αυτό που θες εγγυημένα.

Γλώσσα του σώματος: Πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις σωστά την γλώσσα του σώματος , «σπρώχνοντας» ουσιαστικά ένα άνδρα να κάνει την πρώτη κίνηση και να σε γνωρίσει. Πως πρέπει να την χρησιμοποιήσεις μετά την αρχική γνωριμία?

Γίνε ευπλησίαστη: Πως να γίνεις πιο ευπλησίαστη και να προσελκύεις ποιοτικούς άντρες.

Κάνε τον να έρθει να σου μιλήσει: Ο μόνος κανόνας που χρειάζεσαι για να κάνεις οποιανδήποτε άνδρα να έρθει να σε γνωρίσει


Ο Ιδανικός άνδρας: Ποιο είναι το μυστικό ώστε να είσαι σίγουρη από την αρχή ότι έκανες την σωστή επιλογή και ότι είναι ο κατάλληλος για εσένα

Δείξε ότι είσαι διαφορετική: Πως να τον κάνεις από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας σας να σε ξεχωρίσει από τις άλλες γυναίκες. Να σκεφτεί ότι είσαι κάτι διαφορετικό, ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα.

Σεξ και άνδρες: Όχι οι άνδρες δεν θέλουν μόνο σεξ…αν ακολουθήσεις έναν και μόνο κανόνα. – Μάθε τι πρέπει να κάνεις από την αρχή για να σε δει σοβαρά και να θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο

Πρώτη εντύπωση: Τα πρώτα λεπτά μιας γνωριμίας πολλές φορές καθορίζουν την συνέχεια. Μάθε πως θα τον κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Χρησιμοποίησε τις τεχνικές που περιγράφω και σου εγγυώμαι ότι για το υπόλοιπο της ημέρας θα σκέφτεται την στιγμή της γνωριμίας σας

Πρώτη συνάντηση: Τα λάθη στα πρώτα στάδια γνωριμίας σε πολλές περιπτώσεις καταστρέφουν την συνέχεια. Βήμα-βήμα οδηγίες για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς ώστε να κλειδώσεις μια ονειρεμένη συνέχεια

Κομπλιμέντα: Πως πρέπει να αντιδράς σε ένα κομπλιμέντο; Μάθε τον λάθος τρόπο αντίδρασης που πραγματικά «ξενερώνει» κάθε άνδρα αλλά και τι πρέπει να κάνεις

Η τέχνη της συζήτησης: είσαι καλή συνομιλήτρια; Ή ( όπως γίνεται συνήθως) χωρίς να το καταλάβεις καταστρέφεις τις πιθανότητες να προχωρήσει αυτή η σχέση; Μάθε να κάνεις συζητήσεις που μαγεύουν τον άνδρα που έχεις απέναντι σου. Στο βιβλίο θα βρεις καθοδήγηση για κάθε στάδιο της συζήτησης

Αλληλεπίδραση: Μάθε την σωστή γλώσσα του σώματος, την σωστή αντίδραση στα κοπλιμέντα, στα πειράγματα και στο άγγιγμα έτσι ώστε να τον οδηγήσεις σωστά από την απλή γνωριμία στο επόμενο στάδιο. Θα μάθεις να αποφεύγεις τα λάθη που οδηγούν έναν άνδρα να σκεφτεί ότι θέλει κάτι εφήμερο από εσένα

Σύνδεση: Όλοι οι κανόνες για να τον ανοίξεις και να τον κάνεις να νιώσει πραγματικά οικία μαζί σου. Μόνο έτσι θα νιώσει σαν να σε ξέρει από καιρό και θα καταφέρεις να τον ανοίξεις συναισθηματικά

Παιχνίδια μυαλού: Μάθε πώς να εξάπτεις την φαντασία και την περιέργεια ενός άνδρα κάνοντας τον κάθε φορά να θέλει ακόμα περισσότερο από εσένα και να είσαι εσύ αυτή που θα αποφασίσει πότε θα το δώσει.

Μαγικά λόγια: Χρησιμοποίησε τα μοτίβα και τις μαγικές λέξεις και κατάφερε να σε σκέφτεται συνεχώς μετά από κάθε σας συνάντηση. Να θέλει οπωσδήποτε να σε ξαναδεί

Τεχνική Έλξη-Απώθηση: Ο σίγουρος τρόπος να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να βάλει στόχο του να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

Επόμενο στάδιο: Πως να κάνεις έναν άντρα να δεσμευτεί σε μόνιμη σχέση μαζί σου νομίζοντας πως ήταν δική του ιδέα

Ο λάθος άνδρας: Πως θα αποφεύγεις τους λάθος άνδρες οι οποίοι πιθανότατα μετά από λίγο θα σε ταλαιπωρήσουν ή θα θέλουν από εσένα κάτι εντελώς εφήμερο

περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ... ΜΑΓΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

Συναισθήματα: Τι είναι τα συναισθήματα, ποια η διαδικασία δημιουργίας τους και πως θα καταφέρεις στοχευμένα να κάνεις έναν άνδρα να νιώσει έλξη, έρωτα και σύνδεση μαζί σου. περιλαμβάνονται συγκεκριμένα παραδείγματα που μπορείς αύριο να δοκιμάσεις σε κάποιον άνδρα και να τον δεις να μαγεύεται από εσένα

Υποσυνείδητη επικοινωνία : πως να προσπερνάς το τοίχος που σηκώνουν σχεδόν όλοι οι άνδρες και να πετύχεις βαθιά συναισθηματική σύνδεση μαζί του, δημιουργώντας του μια ονειρική αίσθηση.

Επιταχυντές συναισθημάτων: Πως να πετύχεις να αναπτύξει γρήγορα τα συναισθήματα που θέλεις για σένα. Απλά αντέγραψε τα παραδείγματα που περιλαμβάνω

Ενισχυτές συναισθημάτων : Πως να μεγιστοποιήσεις την ένταση των συναισθημάτων προκαλώντας τον να βλέπει τον κόσμο μέσα από την μορφή σου. Ένα απαγορευμένο μυστικό που παρουσιάζεται σε γυναικείο κοινό για πρώτη φορά παγκοσμίως !

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κωνσταντίνα, 39
Έσωσα τον γάμου μου:

Είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο. Είναι η Τρίτη φορά που το διαβάζω και ακόμα μαθαίνω τόσα πολλά πράγματα. Μου αρέσει πολύ ο απλός τρόπος που εξηγείς τα πάντα χωρίς να κουράζεις. Το αγαπημένο μου κεφάλαιο είναι αυτό με τις τεχνικές ψυχολογίας που αναλύεις. Έχω χρησιμοποιήσει ήδη κάποια μοτίβα και πραγματικά…δουλεύουν τρελά.

Βρισκόμουν σε έναν γάμο ο οποίος είχε τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις και στα μαθήματα σου. Είχαμε απομακρυνθεί και αυτό κάθε μέρα που ξημέρωνε με πονούσε. Είχαμε αποδεχτεί και οι 2 αυτήν την κατάσταση.

Το βιβλίο σου μου άνοιξε τα μάτια. Πραγματικά συγχαρητήρια. Δεν πίστευα ότι θα με βοηθήσει τόσο πριν το αγοράσω. Κάθε μέρα βελτιώνομαι και μέσα από αυτό βελτιώνω και την σχέση με τον άνδρα μου.

 Ακολουθώ πιστά τους κανόνες σου για την επικοινωνία , τον τόνο της φωνής αλλά και το σύνδρομο του ήρωα.

Είναι φοβερό το πώς δουλεύει αυτό το τελευταίο! Χθες , κουβεντιάζαμε ασταμάτητα για 1 ώρα. Χρησιμοποίησα ένα από τα μοτίβα που αναφέρεις. Έδειχνε να περνάει πραγματικά καλά και συμμετείχε ενεργά στην συζήτηση. Είχαμε μήνες να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και αληθινά.

 Να είσαι καλά άνθρωπε μου. Μακάρι το βιβλίο σου να διδάσκεται μια μέρα στα σχολεία …γιατί αυτά που γράφει μέσα πραγματικά τα χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες

<< Prev
Next >>

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ

Ξέρεις…μιλάω με δεκάδες γυναίκες καθημερινά. Πραγματικά θλίβομαι που βλέπω τόσες γυναίκες, καταπληκτικές γυναίκες, να αποτυγχάνουν να έχουν μια ουσιαστική όμορφη σχέση.

 • Γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν τον κατάλληλο.
 • γυναίκες που υποφέρουν όταν ξαφνικά αυτός που είναι μαζί τους απομακρύνεται.
 • Γυναίκες που βιώνουν μια σχέση χωρίς ουσία. Γυναίκες που βρίσκονται σε ένα γάμο χωρίς ουσιαστική επικοινωνία. Χωρίς αληθινή συντροφικότητα.

ΜΟΝΑΞΙΑ. ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

Ψάχνεις αυτά τα απλά και τόσο ευχάριστα πράγματα… όπως να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σε αγαπάει για αυτό που είσαι. Να εκτιμάει αυτά που κάνεις για αυτόν. Να σου δίνει την προσοχή που αξίζεις. Να σε σέβεται και να σου εκφράζει τα συναισθήματα του με έναν τρόπο που σας συνδέει μαγικά.

Να χαίρεσαι μαζί του μια όμορφη βόλτα, να επικοινωνείτε και να νιώθεις πως καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλο. Να το βλέπεις στα μάτια του. Να είσαι τα πάντα για αυτόν.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ... ΜΑΚΡΙΑ

Το παραπάνω είναι φυσιολογικό αλλά πίστεψε με… δεν μπορείς να το βρεις εύκολα. Ή μπορεί να το έχεις στα χέρια σου και να το χάσεις επειδή φέρεσαι λάθος σε κάποιες μικρές αλλά τόσο σημαντικές λεπτομέρειες. Να χάσεις την ευκαιρία σου για αγάπη.

Αυτή η ευτυχία σου αξίζει. Σου αξίζει να ξαπλώνεις το βράδυ στο κρεβάτι σου και να μην αισθάνεσαι μόνη. Ακόμα χειρότερα, γνωρίζω πολλές γυναίκες που ξαπλώνουν με τον σύντροφο δίπλα τους αλλά και πάλι αισθάνονται μόνες. Αυτό είναι το συναίσθημα μιας σχέσης που δεν υπάρχει αληθινή επικοινωνία και σύνδεση.

Είναι μπροστά σου μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βρεις τον δρόμο προς την ευτυχία. Το «πώς να έχετε όποιον άνδρα θέλετε» θα σου δείξει τον δρόμο να φθάσεις εκεί που θες. Είμαι βέβαιος καθώς το βλέπω καθημερινά.

Δεκάδες σχόλια καθημερινά από γυναίκες σαν και εσένα που δοκίμασαν τα μυστικά του βιβλίου και είδαν την ζωή τους να αλλάζει.

Σε προσκαλώ σε αυτό το club των εκλεκτών γυναικών που γνωρίζουν πώς να κάνουν έναν άνδρα να αφοσιωθεί σε αυτές. Η θέση σου είναι με αυτές. Αυτό που είσαι, αυτό που έχεις μέσα στην καρδιά σου αξίζει να αγαπηθεί. Απλά χρειάζεσαι κάποιον να σου δείξει πως πρέπει να το προβάλεις. Αν λοιπόν:

 • Έχεις κουραστεί να βλέπεις τις σχέσεις σου να μην προχωράνε
 • Αν νιώθεις ότι δεν εισπράττεις από τον σύντροφό σου αυτό που πραγματικά θες
 • Έχεις κουραστεί να βλέπεις άνδρες απόμακρους, συναισθηματικά κλειστούς, που μπορεί να απομακρυνθούν χωρίς καν να δώσουν μια εξήγηση
 • Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση και βλέπεις ξεκάθαρα ότι έχει πάψει να είναι ουσιαστική
 • Αν θέλεις να γνωρίσεις έναν πραγματικά κατάλληλο σύντροφο για εσένα και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα καταστρέψεις την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση
 • Αν σε ενδιαφέρει να είσαι με έναν άνδρα αφοσιωμένο σε εσένα, που να σε σέβεται και να σου εκφράζει τα συναισθήματα σου
 • Αν θέλεις να μάθεις πως πραγματικά σκέφτεται ένας άνδρας και τι χρειάζεται για να νιώθει Βασιλιάς αλλά με εσένα βασίλισσα δίπλα του

Τότε πρέπει σήμερα κιόλας να διαβάσεις το βιβλίο μου. Οτιδήποτε και να ισχύει από τα παραπάνω, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να το αλλάξεις άμεσα. Θα το αλλάξουμε μαζί.

Γνωρίζω ότι η αξία αυτού που σου προσφέρω είναι ανεκτίμητη γιατί πρόκειται πραγματικά να σου αλλάξει την ζωή.

Όταν ολοκληρώθηκε η συγγραφή του βιβλίου και ξεκίνησαν οι πωλήσεις του, είχαμε ορίσει την τιμή του προγράμματος μαζί με καθοδήγηση από εμένα στα 199 ευρώ και πραγματικά οι πωλήσεις έδειχναν ότι είναι μια δίκαιη τιμή σε σχέση με την πραγματική αξία που δίνει στην αναγνώστρια.

Πριν ένα χρόνο αποφάσισα ότι θα ήταν σωστή κίνηση να προσφέρω αυτό το πρόγραμμα σε χαμηλότερη τιμή γιατί έτσι θα μπορούσαν να επωφεληθούν ακόμα περισσότερες γυναίκες και τελικά κατέβασα την τιμή στα 99 ευρώ. Φυσικά, οι πωλήσεις μας εκτοξεύτηκαν.

Στην πραγματικότητα, σε σχέση με αυτό που πρόκειται να κερδίσεις αποκτώντας τα μυστικά και τους κανόνες , το ποσό των 99 ευρώ θεωρείται από πολλούς ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Η Αδερφή μου με λέει τρελό που έχω αποφασίσει να προσφέρω το βασικό βιβλίο και την καθοδήγηση από εμένα σε ακόμα καλύτερη τιμή.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Το κάνω γιατί θέλω πραγματικά να επωφεληθείς και εσύ από αυτό το πρόγραμμα. Σου αξίζει να μάθεις όλα αυτά που αναλύω στο βιβλίο. Θέλω να σε καθοδηγήσω όποιο και αν είναι το θέμα που θέλεις να λύσεις.

Για αυτό λοιπόν για τις επόμενες 7 ημέρες και μέχρι να συμπληρωθούν 50 ακόμα πωλήσεις θα σου δώσω την ευκαιρία να αποκτήσεις το βιβλίο:

Όχι 79 ευρώ

Ούτε καν 59 ευρώ

Σου προσφέρω το βασικό πρόγραμμα
μόνο 39 ευρώ

Ισχύει αυστηρά για τις επόμενες 7 ημέρες και μόνο για τις πρώτες 50 πωλήσεις. Μετά από αυτό, η τιμή του θα αυξηθεί στα κανονικά επίπεδα.

Για να κάνω ακόμα δυνατότερη αυτή την προσφορά που σου κάνω, θα σου προσφέρω και 2 bonus που κανονικά χρεώνονται extra:

Μαζί με την αγορά του βιβλίου δίνεται και μια δωρεάν συνδρομή διάρκειας 2 μηνών σε ένα κλειστό φόρουμ αποκλειστικά για γυναίκες, όπου ο Νίκος Ανδρέου και οι συνεργάτες του προσφέρουν συνεχή υποστήριξη σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πετυχημένη εφαρμογή του βιβλίου στην πραγματική ζωή και τις σχέσεις, καθώς και άρθρα με επιπρόσθετο υλικό και οδηγίες πάνω στο θέμα. Επίσης, θα έχεις την δυνατότητα να λάβεις καθοδήγηση και μέσω mail από τον ίδιο τον συγγραφέα ( απαντάει μέσα σε 3-4 ημέρες)

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ EBOOK

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΕΧΕΙΟ «ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ» - Β-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το βιβλίο συνοδεύεται για όποια το επιθυμεί με ένα μικρό επιπλέον κόστος 10 ευρώ, από ένα ηχητικό αρχείο διάρκειας 20 περίπου λεπτών , το οποίο εξηγεί πως μια γυναίκα μπορεί να ελέγξει την φωνή της ώστε μέσω αυτής να μπορεί να ελέγχει μέχρι και τον ρυθμό που ένας άντρας αναπνέει, πετυχαίνοντας έτσι να τον χαλαρώσει ώστε να ταυτιστεί μαζί της, αλλά και τον κάνει να ακούει τη φωνή της στο μυαλό του για καιρό, ενισχύοντας την συναισθηματική σύνδεση σε πολύ βαθύτερα επίπεδα. Πίστεψε με, θα σε βοηθήσει πολύ αυτό το αρχείο

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ 'Η ΜΕΣΩ SKYPE ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΕΟΥ - Δ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφέρεται και η δυνατότητα τηλεφωνικής ή μέσω Skype τηλεφωνικής συνεδρίας. Η τηλεφωνική ή μέσω skype συνεδρία, είναι παράλληλα με το διάβασμα του βιβλίου, ξεκάθαρα η αποδοτικότερη επιλογή σου.

Ο ίδιος ο Νίκος Ανδρέου, ο οποίος έχει συμβουλεύσει τα τελευταία 10 χρόνια χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, θα μιλήσει μαζί σου για 1 ώρα, εξηγώντας πως θα εφαρμόσεις αποδοτικά όλα αυτά που γράφει στο βιβλίο αλλά ( ακόμα σημαντικότερο) αναλύοντας την δική σου συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που σε προβληματίζει , αυτό που θες να λύσεις, και σχεδιάζοντας για εσένα ένα αποδοτικό πλάνο. Μην χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον άνθρωπο που έχει αλλάξει την ζωή χιλιάδων γυναικών τα τελευταία 10 χρόνια!

Α-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
 • Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες.

Κόστος 80,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 39,00 ευρώ

Β-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
 • Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του
 • Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες.

Κόστος 110,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 49,00 ευρώ

Γ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
 • Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του
 • Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες
 • Τηλεφωνική (ή μέσω skype) προσωπική συνεδρία με τον συγγραφέα διάρκειας μιας ώρας για να συζητήσετε βήμα-βήμα την εφαρμογή των μυστικών και το προσωπικό θέμα που σε απασχολεί

Κόστος 170,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 70,00 ευρώ

Δ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
 • Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του
 • το ebook «Βρες την αυτοπεποίθηση σου σε 30 ημέρες». Δες το εδώ
 • Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες

Κόστος 126,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 72,00 ευρώ

E-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
 • το ebook «κάνε έρωτα στην καρδιά του». Δες το εδώ Δες το εδώ
 • Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες

Κόστος 111,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 69,00 ευρώ

ΣΤ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Συνεδρία 60 λεπτών με τον συγγραφέα μέσω τηλεφώνου ή Skype για αναλυτική συζήτηση της περίπτωση σας και καθορισμό βήμα-βήμα στρατηγικής επανασύνδεσης:

Κόστος 70,00

Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 59,90 ευρώ

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο andreou7878@gmail.com
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχει το βιβλίο σε έντυπη μορφή;

δεν υπάρχει αυτή την στιγμή σε έντυπη μορφή. Είναι κάτι που προγραμματίζουμε να γίνει από Σεπτέμβριο. Είναι σε μορφή PDF αλλά είναι ευκολοδιάβαστο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην ανάγνωση του

Μπορώ να μιλήσω με κάποιο υπεύθυνο;

Ναι φυσικά. μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429 και να ρωτήσεις ότι θέλεις

Πόσο γρήγορα θα έρθουν στο e-mail μου;

Το βιβλίο και η απόδειξη αγοράς θα έρθουν στο email σου μέσα σε 24 ώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429. Η εξυπηρέτηση σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερώτηση για την πληρωμή μέσω viva

Είναι ασφαλείς πλατφόρμα;

Ναι. Η viva payments αυτή την στιγμή είναι ίσως η πιο γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών στην Ελλάδα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας

Υπάρχει άλλος τρόπος αγοράς;

Paypal

Για αυτούς που τους βολεύει το Paypal υπάρχει η επιλογή πληρωμής μέσω αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429 για να σας δώσει το Paypal email που θα πρέπει να μεταφέρετε τα χρήματα

Αντικαταβολή:

Δεν υπάρχει ουσία για χρήση αντικαταβολής , καθώς τα βιβλία είναι ηλεκτρονικά και δεν έχει νόημα η αποστολής τους με Courier και η επιβάρυνση σας με έξοδα αποστολής

Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]