Skip to main content

Αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κάθε γυναίκα

Το Πως Να Έχετε Όποιον Άντρα Θέλετε είναι ένας πρωτόγνωρος για τα Ελληνικά δεδομένα οδηγός για γυναίκες για το πως να βρουν τον ιδανικό άνδρα ή για το πως να πείσουν τον άντρα με τον οποίο έχουν σχέση να την δει πιο σοβαρά και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Δηλαδή να του γίνεις εμμονή!

Δεν πρόκειται για «κόλπα» ή τελεσίγραφα τύπου «Θέλω σχέση ή χωρίζουμε» αλλά για μια βαθιά προσέγγιση στην ψυχολογία του άντρα σχετικά με το πως πραγματικά σκέφτεται και πως μπορεί μια γυναίκα να τον «ξεκλειδώσει» ώστε να ανοιχτεί σ `εκείνην για τα πραγματικά συναισθήματά του, λέγοντάς της μυστικά που ίσως δεν έχει πει ούτε στον καλύτερό του φίλο!

Η ερώτηση που απαντάει λοιπόν αυτό το βιβλίο, ανάμεσα στα πολλά άλλα, είναι “Πως να του γίνω εμμονή;” και καταφέρει να δείξει τον τρόπο να γίνει κάθε γυναίκα εμμονή σε έναν άντρα.

Το βιβλίο μέσα σε 300 περίπου σελίδες καταρρίπτει πολλούς από τους μύθους σχετικά με το πως σκέφτονται οι άντρες αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μια σχέση μπορεί να κρατήσει μακροπρόθεσμα.

Με ευκολοχώνευτο ύφος γραφής και δίχως σάλτσες, ξεκινάει με αποκαλύψεις που είναι ελάχιστα γνωστές στο ευρύ κοινό για τους πραγματικούς λόγους που οι περισσότερες σχέσεις δεν κρατάνε ή είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χαλάσουν όσο ιδανικές κι αν δείχνουν στην αρχή. Το σημαντικότερο είναι πως παρουσιάζει και τις λύσεις για να διορθωθούν !

Σημαντικό μέρος του περιεχομένου αφιερώνεται στο πως μπορεί μια γυναίκα να γίνει πιο ευπλησίαστη, να προσελκύσει και να γνωρίσει ποιοτικούς άντρες και να διακρίνει από την αρχή ποιος είναι ο ιδανικός για αυτήν.

Επαναστατικές μέθοδοι επικοινωνίας

Χρησιμοποιώντας επαναστατικές μεθόδους επικοινωνίας, εμπνευσμένες από τις τελευταίες ανακαλύψεις της ψυχολογίας, όπως ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός ( NLP ) αλλά και σε συνδυασμό με ένα μείγμα ανατολικής και δυτικής φιλοσοφίας , ο Νίκος Ανδρέου μας δείχνει πως μπορεί μια γυναίκα να πετύχει αυτό που οι περισσότερες θεωρούν αδύνατο :

Να ξεκλειδώσει έναν άντρα και από την αρχή να τον κάνει να ανοιχτεί και να μιλήσει για τα συναισθήματά του, αποκλειστικά και μόνο σε εκείνην σαν να ήταν εμμονή του , δίχως να γίνεται χειριστική !

Το βιβλίο προειδοποιώ, δεν έχει την διάθεση να χαϊδέψει τα αυτιά της αναγνώστριας, καθώς συχνά κάνει λόγο ευθέως για συμπεριφορές που έχουν οδηγήσει σε καταστροφή των σημερινών σχέσεων των δύο φύλων, οι οποίες έχουν υποδειχθεί από τα ΜΜΕ και τα διάφορα κοινωνικά περιοριστικά πιστεύω.

Τα μέρη του βιβλίου

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη. Συνοπτικά, (παρακάτω θα δεις αναλυτικά περιεχόμενα) Το πρώτο μέρος ασχολείται όπως είπαμε με το πως μια γυναίκα μπορεί να εντοπίσει, προσελκύσει και γοητεύσει τον ιδανικό άντρα για εκείνην, μαθαίνοντας να του μιλάει με τρόπο που απευθύνεται κατευθείαν στο υποσυνείδητό του, ώστε να τον κάνει γρήγορα να της ανοιχτεί.
Ακόμα, εξηγεί πως μπορεί να περάσει στο επόμενο βήμα και να διεκδικήσει μόνιμη σχέση και κατ`επέκταση γάμο, χωρίς να γίνεται πιεστική ή παρακλητική προς τον άντρα, αλλά με τρόπο που ο ίδιος να νομίζει πως ήταν δική του ιδέα !

Εξηγεί αναλυτικά επίσης τι ακριβώς κάνουν μερικές γυναίκες και πετυχαίνουν να γίνουν στον άντρα έμμονη ιδέα.

Στο δεύτερο μέρος, όπου ονομάζεται Απαγορευμένη Ψυχολογία, μπαίνει ακόμα βαθύτερα εξηγώντας τι ακριβώς είναι τα συναισθήματα και πως δημιουργούνται. Είναι η εμμονή του κάθε άντρα μία γυναίκα; Όπως γράφει σε αντίθεση με ότι οι περισσότεροι νομίζουν, το κάθε συναίσθημα έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία την οποία εάν αποκωδικοποιήσεις μπορείς όχι μόνο να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να δημιουργείς αυτά που επιθυμείς στους άλλους !

Αλλά δεν σταματάει εκεί!

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, καθώς παρουσιάζει τρόπους με τους οποίους μπορείς να επιταχύνεις το συναίσθημα μέσω επικοινωνιακών μεθόδων που ονομάζει «επιταχυντές συναισθημάτων».

Κι αν όλα αυτά δεν αρκούν, συνεχίζει με αυτό που ονομάζει «ενισχυτές συναισθημάτων» όπου παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να μεγιστοποιήσεις την ένταση ενός συναισθήματος μέσα σε έναν άντρα , συνδέοντάς το με την μορφή σου, εξασφαλίζοντας πως θα μείνει πιστός για πολύ καιρό γιατί πλέον του είσαι εμμονή !

Δώρο αξίας 20 ευρώ με την αγορά του βασικού ebook

Επιπλέον, μαζί με την αγορά του βιβλίου δίνεται και μια δωρεάν συνδρομή διάρκειας 2 μηνών σε ένα κλειστό φόρουμ αποκλειστικά για γυναίκες, όπου ο Νίκος Ανδρέου και οι συνεργάτες του προσφέρουν συνεχή υποστήριξη σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πετυχημένη εφαρμογή του βιβλίου στην πραγματική ζωή και τις σχέσεις, καθώς και άρθρα με επιπρόσθετο υλικό και οδηγίες πάνω στο θέμα.

Μοναδικό στο είδος ηχητικό Αρχείο «πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του»

Το βιβλίο συνοδεύεται για όποια το επιθυμεί με ένα μικρό επιπλέον κόστος, από ένα ηχητικό αρχείο διάρκειας 20 περίπου λεπτών , το οποίο εξηγεί πως μια γυναίκα μπορεί να ελέγξει την φωνή της ώστε μέσω αυτής να μπορεί να ελέγχει μέχρι και τον ρυθμό που ένας άντρας αναπνέει, πετυχαίνοντας έτσι να τον χαλαρώσει ώστε να ταυτιστεί μαζί της, αλλά και τον κάνει να ακούει τη φωνή της στο μυαλό του για καιρό, ενισχύοντας την συναισθηματική σύνδεση σε πολύ βαθύτερα επίπεδα. Με απλά λόγια πως να γίνεις εμμονή στο μυαλό του κάθε άντρα.

Τηλεφωνική ή μέσω Skype Συνεδρία με τον Νίκο Ανδρέου – Δ πρόγραμμα

Προσφέρεται και η δυνατότητα τηλεφωνικής ή μέσω Skype τηλεφωνικής συνεδρίας. Η τηλεφωνική ή μέσω skype συνεδρία, είναι παράλληλα με το διάβασμα του βιβλίου, ξεκάθαρα η αποδοτικότερη επιλογή σου.

Ο ίδιος ο Νίκος Ανδρέου, ο οποίος έχει συμβουλεύσει τα τελευταία 10 χρόνια χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, θα μιλήσει μαζί σου για 1 ώρα, εξηγώντας πως θα εφαρμόσεις αποδοτικά όλα αυτά που γράφει στο βιβλίο αλλά ( ακόμα σημαντικότερο) αναλύοντας την δική σου συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που σε προβληματίζει , αυτό που θες να λύσεις, και σχεδιάζοντας για εσένα ένα αποδοτικό πλάνο. Μην χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον άνθρωπο που έχει αλλάξει την ζωή χιλιάδων γυναικών τα τελευταία 10 χρόνια!

Μερικά μόνο από αυτά που θα μάθεις διαβάζοντας το βιβλίο:

Μέρος Πρώτο:

 • Πως πραγματικά σκέφτονται οι άνδρες( σίγουρα όχι όπως νομίζεις – ποιες είναι οι διαφορές με τις γυναίκες και πως μπορείς να γεφυρώσεις τις διαφορές
 • Πως να γίνεις πιο ευπλησίαστη και να προσελκύεις ποιοτικούς άντρες
 • Πως μπορείς να πείσεις έναν άνδρα που δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω , να σε δει σοβαρά και να σου κάνει πρόταση γάμου
 • Γιατί οι άνδρες σε θέλουν μόνο για σεξ; γιατί δεν σε βλέπουν σοβαρά; Τελικά, φταις εσύ ή αυτοί; πως μπορείς να το αλλάξεις;
 • Πως να ξεκλειδώσεις έναν άντρα να σου μιλήσει για τα συναισθήματά του μιλώντας κατευθείαν στο υποσυνείδητό του
 • Τι είναι τελικά ο Κύριος Τέλειος( ναι υπάρχει!) και πως μπορείς να τον εντοπίσεις
 • Πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις σωστά την γλώσσα του σώματος , «σπρώχνοντας» ουσιαστικά ένα άνδρα να κάνει την πρώτη κίνηση
 • Ποιο είναι το μυστικό ώστε να είσαι σίγουρη από την αρχή ότι έκανες την σωστή επιλογή και ότι είναι ο κατάλληλος για εσένα
 • Πως να τον κάνεις να σε ξεχωρίσει από τις άλλες γυναίκες
 • Αποκάλυψη: Πως το παιχνίδι των ραντεβού καταδικάζει την σχέση από την αρχή και πως να το διορθώσεις.
 • Πως με την επαναστατική τεχνική της Έλξης-Απώθησης μπορείς να εγκατασταθείς μόνιμα στην καρδιά ενός άντρα.
 • Πως να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου
 • Πως να πείσεις έναν άντρα να δεσμευτεί σε μόνιμη σχέση μαζί σου νομίζοντας πως ήταν δική του ιδέα !
 • Πως να εξασφαλίσεις πως θα σου μείνει πιστός !
 • Συμβουλές για την πρώτη συνάντηση. Όλες οι σωστές και λάθος κινήσεις( τα λάθη στα πρώτα στάδια μπορούν να καταστρέψουν την συνέχεια ή να θέσουν από την αρχή τις σωστές βάσεις
 • Η τέχνη της συζήτησης: Τι σημαίνει να είσαι μια καλή συνομιλήτρια; Πως θα καταφέρεις να πραγματοποιείς πάντα ενδιαφέρουσες συζητήσεις προβάλλοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου
 • Σωστό φλερτ , δημιουργία έλξης και σύνδεσης στις πρώτες συναντήσεις: Πως θα τον κάνεις να νιώσει πραγματικά οικία μαζί σου. ότι σε ξέρει από πολύ καιρό
 • Πως θα καταφέρεις να σε σκέφτεται συνεχώς μετά από κάθε σας συνάντηση
 • Ποια είναι τα βασικά λάθη που καταστρέφουν μια σχέση
 • Γιατί σε θεωρεί δεδομένη, πιεστική, ή ζηλιάρα; Γιατί η υπερβολική άνεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα;
 • Πως θα αποφεύγεις τους λάθος άνδρες οι οποίοι πιθανότατα μετά από λίγο θα σε ταλαιπωρήσουν η θα θέλουν από εσένα κάτι εντελώς εφήμερο
 • Πως μπορείς με την συμπεριφορά σου να οδηγήσεις μια σχέση στο επόμενο βήμα , δηλαδή στην συγκατοίκηση ή στον γάμο
 • Γιατί δεν σου δίνουν οι άνδρες την προσοχή που θέλεις; και πως μπορείς αυτό να το αλλάξεις
 • Ποια είναι τα ελκυστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια γυναίκα ώστε να αποφασίσει ένας άνδρας να προχωρήσει μαζί της σε επόμενο στάδιο. Πως μπορείς να τα αποκτήσεις (όχι δεν είναι μόνο η εμφάνιση ή το καλό σεξ!)
 • Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν όλοι οι άνδρες ώστε να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε σταθερή σχέση.
 • Πως πρέπει να τον κάνεις να νιώθει για να είναι πάντα ευτυχισμένος μέσα στην σχέση
 • Πως μπορείς να αναθερμάνεις μια σχέση ώστε να βγείτε από την ρουτίνα και να αποφύγετε τον χωρισμό

Μέρος δεύτερο: Απαγορευμένη ψυχολογία

 • Τι είναι τα συναισθήματα, πως δημιουργούνται και πως να τα δημιουργείς στοχευμένα μέσα σε έναν άντρα
 • Υποσυνείδητη επικοινωνία : πως να προσπερνάς τις αντιστάσεις του και να πετύχεις βαθιά συναισθηματική σύνδεση μαζί του, δημιουργώντας του μια ονειρική αίσθηση.
 • Επιταχυντές συναισθημάτων: Πως να πετύχεις να αναπτύξει γρήγορα τα συναισθήματα που θέλεις για σένα
 • Ενισχυτές συναισθημάτων : Πως να μεγιστοποιήσεις την ένταση των συναισθημάτων προκαλώντας τον να βλέπει τον κόσμο μέσα από την μορφή σου. Ένα απαγορευμένο μυστικό που παρουσιάζεται σε γυναικείο κοινό για πρώτη φορά παγκοσμίως !

Α- πρόγραμμα

 • Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
 • Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες.

Κόστος 80,00
Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 39,00 ευρώ

Β- πρόγραμμα

Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του
Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες.

Κόστος 110,00
Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 49,00 ευρώ

Γ- πρόγραμμα

Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του

Κόστος 30,00
Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 20,00 ευρώ

Δ -πρόγραμμα

Το ebook «πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε»
Ηχητικό αρχείο πως να εγκαταστήσεις την φωνή σου στο μυαλό του
Δωρεάν συμμετοχή για 2 μήνες στο κλειστό forum αποκλειστικά για γυναίκες
Τηλεφωνική (ή μέσω skype) προσωπική συνεδρία με τον συγγραφέα διάρκειας μιας ώρας για να συζητήσετε βήμα-βήμα την εφαρμογή των μυστικών και το προσωπικό θέμα που σε απασχολεί

Κόστος 170,00
Σήμερα και για λίγες ημέρες μόνο 70,00 ευρώ