Τα top τρία epic fail που μπορεί να σου τύχουν την πρώτη φορά που θα πας να κάνεις σεξ με κάποιον

Ας είμαστε ρεαλιστές: Kαμία πρώτη φορά στο σεξ δεν είναι καλή.

Ούτε η πρώτη φορά που θα κάνουμε σεξ στη ζωή μας, ούτε η κάθε πρώτη φορά που θα κάνουμε σεξ με έναν νέο σύντροφο. Στην πρώτη φορά που κάνουμε σεξ στη ζωή μας δεν ξέρουμε που μας πάνε τα τέσσερα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πόνος, στρες, άγνοια και ίσως ντροπή, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα καλά ούτε το σώμα μας ούτε τα θέλω μας.

Έτσι, όποιος τολμήσει να πει ότι είχε μια καλή πρώτη φορά όταν έκανε σεξ θα αποβληθεί από την αίθουσα. Όσον αφορά στην πρώτη φορά που κάνουμε σεξ με έναν νέο σύντροφο, ακόμα δεν τον γνωρίζουμε σε αυτό το κομμάτι και όσο πάθος κι αν υπάρχει δεν υπάρχει οικειότητα. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, να μην βρούμε τα πατήματά μας, να υπάρχει άγχος και το αποτέλεσμα να μην είναι ιδανικό. Βέβαια, μπορούμε οπωσδήποτε να νιώσουμε αν υπάρχει χημεία και κατά πόσον αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο κοινό σεξουαλικό μέλλον.

Υπάρχουν όμως και μερικές επικές στραβές που μπορεί να προκύψουν την πρώτη φορά που θα πάει κανείς να κάνει σεξ με κάποιον άλλον, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί και να οδηγήσουν στην απόφαση να μην ξανακάνουμε σεξ μαζί του.

Η στυτική δυσλειτουργία

Όταν λέμε στυτική δυσλειτουργία, εννοούμε all the way, δηλαδή να μην επέλθει καθόλου στύση με αποτέλεσμα να μην γίνει σεξ. Ή να επέλθει μια ημιστύση η οποία κριντζάρει ακόμα περισσότερο τη φάση. Δεν έχουμε σε καμιά περίπτωση τη διάθεση να κάνουμε shaming, αλλά όσο άσχημο είναι το γεγονός για εκείνον που δεν έχει στύση, άλλο τόσο είναι και για τον άλλο που νιώθει ότι φταίει, ενώ μπορεί όντως να μην έχει και καμία ανάμειξη σε αυτό. Μπορεί και ναι, αλλά πιστέψτε το, συνήθως δεν ευθύνεται.

Όταν κάποιος αδυνατεί να έχει στύση συνήθως αντιμετωπίζει δικά του προβλήματα τα οποία είναι χρόνια και καλά καταχωνιασμένα μέσα του και έχει άρνηση να τα κοιτάξει κατάματα και να τα λύσει. Έτσι πέφτει και ξαναπέφτει σε κρεβάτια χωρίς αποτέλεσμα απογοητεύοντας και τον εαυτό του και τους άλλους, διαιωνίζοντας την ανικανότητά του. Από προσωπική εμπειρία, θα έλεγα ότι αν δεν κάνεις σεξ την πρώτη φορά που θα επιχειρήσεις με κάποιον δεν θα κάνεις  και ποτέ, ή για να είμαι πιο επιεικής, δεν θα κάνεις ποτέ καλό σεξ.

Όσες φορές έδωσα κι άλλες ευκαιρίες σε κάποιον που την πρώτη φορά δεν είχε καταφέρει τίποτα, δεν με εξέπληξε ευχάριστα. Το μόνο που έκανε ήταν να με απογοητεύει ξανά και ξανά ώσπου να φύγω.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση

Κι όταν λέμε πρόωρη, εννοούμε από εξαιρετικά πρόωρη – ναι μου έχει συμβεί μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό- αλλά και η πρόωρη τύπου μέσα σε ένα πεντάλεπτο, ώστε να μην μπορέσει να έρθει σε κορύφωση και το άλλο άτομο- ή έστω, να προλάβει να πάρει μια ευχαρίστηση από τη διαδικασία. Αν πας να κάνεις σεξ με κάποιον ο οποίος έρθει σε οργασμό μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, το πιθανότερο είναι να μείνεις σύξυλος να τον κοιτάς με απορία και να αναρωτιέσαι από μέσα σου ‘τι έγινε τώρα;’ χωρίς να έχεις καταφέρει να απολαύσεις τίποτα.

Πρέπει να διαβάσεις  Άνδρες και σεξ: όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις (και δε θα σου πει)!

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το δικό του αποτέλεσμα, το οποίο επήλθε αστραπιαία και σε άφησε στα κρύα του λουτρού.

Ακόμα χειρότερη βέβαια γίνεται η φάση αν το άτομο που εκσπερμάτωσε τόσο γρήγορα δεν συνεχίσει με εναλλακτικούς τρόπους να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κι εσένα: εκεί μπαίνουν στη μέση και άλλες σκέψεις όπως ας πούμε ότι πρόκειται για έναν εγωιστή ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό του.

Και ίσως το πρόβλημά του να τον έχει κάνει έτσι, ή να έχει γίνει έτσι εξ αιτίας του προβλήματός του μικρή σημασία έχει η εξήγηση. Και εδώ, σου κόβονται τα φτερά για να το επιχειρήσεις ξανά και πίστεψέ με απόλυτα δικαιολογημένα.

Πρέπει να διαβάσεις  Πότε μπορείτε να γυρίσετε το δικό σας sextape;

Το να μην σε ρωτήσει για να κάνει κάτι ακραίο

Επειδή στο σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν όρια όταν μιλάμε για συναινούντες ενήλικες, θα ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε εδώ. Αν λοιπόν ο νέος σου ερωτικός παρτενέρ, έχει κάποιο ακραίο φετίχ και δεν σε ρωτήσει πριν προβεί σε αυτό, τότε ναι, είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχετε συζητήσει προηγουμένως τα θέλω σας ή δεν σε ρωτήσει εκείνη τη στιγμή αν θα ήθελες να σου κάνει κάτι που τον φτιάχνει αλλά ξεφεύγει από το συνηθισμένο πλαίσιο τότε υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να σε ξενερώσει.

Aν λοιπόν κάποιος τη βρίσκει υποθετικά με το Golden Shower, καλό θα είναι πριν ουρήσει πάνω στο νέο του ταίρι να το έχει ρωτήσει αν του αρέσει κάτι τέτοιο. Σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον θα το φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και το αποτέλεσμα θα είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που πίστευε. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ερεθίζεται με τους ίδιους τρόπους που διεγείρεται κάποιος άλλος ειδικά αν αυτοί είναι αντισυμβατικοί.

Γι αυτό και η συζήτηση ή έστω η ερώτηση μπορεί να δώσει τη λύση και να θέσει τα όρια ανάμεσα σε κάθε ζευγάρι, ειδικά νέο. Και ίσως να λειτουργήσει και  διεγερτικά, αφού θα αφήσει στον άλλον το χρόνο να το επεξεργαστεί και να αποφασίσει.

Avatar
Elena Fakou
Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία ορκισμένη φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζητήσε για δώρο μία γραφομηχανή. Τη συνέχεια μπορείτε να την διαβάζετε στο couplegoals.gr

Tips για να βγεις ξανά ραντεβού μετά από χωρισμό

Μετά από τον χωρισμό σου ερωτεύτηκες ξανά και ήρθε η ώρα για να βγεις ραντεβού με εκείνον τον τύπο που θες να φτιάξεις ξανά...

Ποιο ζώδιο θα σε χωρίσει δύσκολα αλλά θα είναι οριστικό

Υπάρχουν αυτοί που θα σου πουν τέλος με την πρώτη δυσκολία κι αυτοί που θα το πουν δύσκολα. Σε ποιο ζώδιο να ανήκουν άραγε...

Τα 3 βασικά σημάδια πως έχεις “βολευτεί” στη σχέση σου

Είναι πάρα πολύ εύκολο για μια σχέση, ειδικά μακροχρόνια, να ρουτινιάσει. Χωρίς να λέμε πως υπάρχει κάτι λάθος στη ρουτίνα. Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν τη...

Έρωτας στις καλοκαιρινές διακοπές

Το καλοκαιράκι είναι ήδη εδώ και όλες μας ετοιμαζόμαστε για αυτές τις πολυπόθητες διακοπές, ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες για τη νέα σεζόν. Aν ανήκεις...

Ανάγκες να είστε όχι συνήθειες

Ίσως η πιο σοφή κουβέντα των τελευταίων ημερών. Ίσως ο καλύτερος στόχος στις σχέσεις σου για το 2021 το "κουτσουρεμένο". Να είμαστε ανάγκες, να...

Τι είδους πρώην είναι τα ζώδια της γης

Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Ή οι περισσότεροι. Ειδικά εάν δεν ήταν δική σου απόφαση να χωρίσεις, σε πονάει πολύ. Πληγώνεσαι, ψάχνεις το γιατί,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]