Skip to main content

Οι γυναικείες προτιμήσεις είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί αρκετά. Κάθε γυναίκα ελκύεται από διαφορετικού τύπου άντρες, όμως τελικά τι χρειάζεται πραγματικά;

Για την κάθε μία ο ιδανικός είναι διαφορετικός, όμως σε όλες αρέσουν τα στερεότυπα που ακολουθούν τη φιλοσοφία του κακού αγοριού ή του ήρεμου παιδιού του γραφείου.

Είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες αντρών που ο κάθε ένας σου προσφέρει διαφορετικά πράγματα.

Τελικά οι γυναικείες προτιμήσεις τι αναζητούν το άγνωστο και επικίνδυνο ή το ασφαλές και ήρεμο;

Το κακό αγόρι

Είναι ο άντρας που προκαλεί εντυπώσεις, τις περισσότερες φορές αρνητικές. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχεις δει σε ταινίες και έχεις μάθει πως μπορεί να αγαπήσει παράφορα και η ζωή μαζί του να είναι μία περιπέτεια.

Φυσικά αυτό το εφηβικό όνειρο κάποια στιγμή τελειώνει, όμως το κακό αγόρι παραμένει πάντα στις κορυφαίες γυναικείες προτιμήσεις.

Υπάρχει όμως και μία παγίδα, η σχέση μαζί του να είναι τοξική. Πολλές φορές δεν έχει σταθερή δουλειά, δεν δέχεται τους κανόνες σου ή μπορεί να έχει εκρήξεις βίας και να ξεσπά πάνω σου.

Το κακό αγόρι είναι ελκυστικό στην έφηβη που θέλει να κάνει την επανάσταση της, όμως τις περισσότερες φορές την πληγώνει, όμως πάντα θα της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το παιδί του γραφείου

Σίγουρα είναι ο πιο μεγάλος άντρας. Είναι ο ήρεμος τύπος του σχολείου που σπούδασε, έπιασε δουλειά και βγάζει τα χρήματα του.

Δεν έχει ποινικό μητρώο και προκαλεί με τις ιδέες του, παρά με τις πράξεις. Τις περισσότερες φορές δεν τον πρόσεχαν οι έφηβες, όμως με την αλλαγή των θέλω γίνεται ο κυρίαρχος άντρας.

Είναι ενδιαφέρον τύπος, ξέρει να σε κάνει να γελάς, να σε ακούει και γενικά να φέρεται με σεβασμό και σαν ενήλικας.

Η παγίδα είναι πως αν μπει στη φάση της σταθερότητας, να γίνει βαρετός και ανιαρός καθώς η ζωή μαζί του θα είναι ρουτίνα. Έτσι χρειάζεται παρακίνηση και ερεθίσματα να μένει εκτός δουλειάς συχνά.

Ποιος είναι τελικά ο ιδανικός;

Αυτό το βρίσκεις εσύ με την φάση που είσαι και τα θέλω σου. Σίγουρα ένας άντρας που έχει στοιχεία και από τις δύο πλευρές είναι πιο ενδιαφέρον και ικανοποιεί τις γυναίκειες προτιμήσεις, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα τον βρεις και εύκολα.

Προσπάθησε να ακολουθείς τις γυναικείες προτιμήσεις σου και να μην αναζητάς πρότυπα από τον κινηματογράφο.

Ο ιδανικός σύντροφος μπορεί να δουλεύει στο γραφείο, να καβαλάει μηχανή και να του αρέσουν τα video games και το καλό φαγητό.

Ζήσε για να τον ανακαλύψεις!