Skip to main content

Αν είσαι… πρωτάρης στο φλερτ υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία όσο αυτονόητα κι αν μπορεί να σου φανούν ίσως να μην τους δίνεις την απαραίτητη σημασία. Οι γυναίκες είναι απαιτητικές και προσέχουν τα πάντα σε κάποιον που τις προσεγγίζει. Άλλωστε, συνήθως, τις πλησιάζουν πολλοί με σκοπό το φλερτ οπότε στόχος σου είναι να ξεχωρίσεις!

  • Εμφάνιση: Η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις πρέπει να είναι και η σωστή. Δεν χρειάζεται να έχεις εμφάνιση μοντέλου για να ρίξεις μια γυναίκα. Αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ. Το θέμα είναι πως προωθείς τον εαυτό σου κι αν προβάλλεις τα σωστά σημεία σου. Το στυλ είναι κάτι μοναδικό και πρέπει να σε αντιπροσωπεύει. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες στην εμφάνιση σου, τα μαλλιά σου, τα παπούτσια σου, το άρωμά σου. Αυτά είναι που θα σε ξεχωρίσουν στην πρώτη επαφή μαζί της πριν καν της μιλήσεις!
  • Αυτοπεποίθηση: Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου και φυσικά, όπου μπορείς, να τον βελτιώσεις. Πρέπει να εστιάσεις στα θετικά χαρακτηριστικά σου και να τα βγάλεις προς τα έξω. Σε καμιά περίπτωση δεν λέω να είσαι ψεύτικος αλλά να δείξεις οτι αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Πρόσεξε, όμως, να μην το παρακάνεις. Οι περισσότερες γυναίκες ξενερώνουν με τους άντρες που είναι υπερβολικά αυτάρεσκα. Μην ξεχνάς οτι θέλουν να αισθάνονται πάντα αυτές πιο όμορφες!
  • Ευγένεια: Μπορεί να σου φανεί περίεργο που το αναφέρω αλλά για τις γυναίκες η ευγένεια είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο που αναζητούν στους άντρες. Πρόσεξε πάρα πολύ τους τρόπους σου και σε καμία περίπτωση μην γίνεις προσβλητικό και μην κάνεις σεξιστικά σχόλια ακόμα και για πλάκα. Δεν ξέρεις το χιούμορ της και μπορεί να παρεξηγηθείς.
  • Χιούμορ: Το χιούμορ είναι το κλειδί για το επιτυχημένο φλερτ. Για τις γυναίκες ένας άντρας που τις κάνει να γελούν και να περνούν καλά είναι αυτόματα πολύ πιο ελκυστικός. Πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό.  Το χιούμορ μπορεί να σε βγάλει πολλές φορές από μια δύσκολη θέση και να σπάσει τη σιωπή και την αμηχανία της πρώτης στιγμής.

Να θυμάσαι πάντα οτι το φλερτ είναι ένα παιχνίδι. Μάθε τους όρους και βγες νικητής!