Skip to main content

Πολλοί άντρες μπαίνουν στον κόπο να κυνηγήσουν μια κοπέλα που τους αρέσει, να τη φλερτάρουν και να την εντυπωσιάσουν και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα της λένε ότι την αγαπούν. Και μετά με ρωτάνε γιατί τους απέρριψε! Δε δουλεύει έτσι η φάση μάγκες! Ξέχνα για λίγο το τι θέλουν οι γυναίκες και το τι πρέπει να κάνεις για να τις εντυπωσιάσεις. Αυτή τη φορά θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και το τι θέλεις εσύ να κάνεις. Θα σου δώσω λοιπόν μερικές συμβουλές για να αποφύγεις τέτοιου είδους γκάφες και να την κάνεις να σε θέλει συνέχεια!

Πάρε το χρόνο σου και απόλαυσέ το

Ξέρεις, καμιά φορά η ουσία δεν είναι το αποτέλεσμα. Η επιτυχία σου με μια γυναίκα δεν είναι αυτοσκοπός. Το κάνεις για να εκφραστείς, για να περάσεις καλά και να το απολαύσεις. Άδραξε την ευκαιρία και δείξε πως είσαι άνετος. Δε χρειάζεται να τα παίξεις όλα για όλα από την αρχή, ούτε να δείξεις τις προθέσεις σου από νωρίς. Διασκέδασέ το.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Ένας πραγματικός άντρας που φροντίζει τον εαυτό του και το στιλ του δείχνει πως έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και αγαπάει τον εαυτό του. Ξεκίνα γυμναστική, βρες το στυλ σου και ντύσου ανάλογα με την περίσταση. Όπως και να το κάνουμε, ακόμα και στις γυναίκες, η εμφάνιση παίζει ρόλο, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι πολύ ελκυστική και σέξι.

Δημιούργησε μια σπουδαία και πολυάσχολη καθημερινότητα

Οι άντρες που είναι απασχολημένοι γιατί έχουν μια σπουδαία ζωή γίνονται αυτόματα πολύ ελκυστικοί. Δείχνουν ότι έχουν ενδιαφέροντα και ασχολίες και απολαμβάνουν τη ζωή τους. Αυτό σου δίνει ένα επιπλέον ατού, το ότι μπορείς να κάνεις το λεγόμενο δύο βήματα μπροστά, ένα πίσω. Όταν είσαι μαζί της, δίνεις όλη σου την προσοχή. Όταν όμως δεν είσαι μαζί της, ασχολείσαι με τη σπουδαία ζωή που έχεις δημιουργήσει.

Εμπιστοσύνη και ασφάλεια

Βοήθησέ την όταν το χρειάζεται. Δείξε της ότι είσαι ένας άντρας που μπορεί να εμπιστευτεί και μπορεί να βασιστεί όταν χρειάζεται. Ταυτόχρονα πάρε τον έλεγχο και πρωτοβουλίες. Αν μαζί σου νιώσει ασφάλεια και δει ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε κατάσταση, τότε έχεις ήδη ανέβει ένα επίπεδο στα μάτια της.

Αυτά είναι μερικά από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις μια γυναίκα να σε δει με άλλο μάτι, αλλά και να κολλήσει μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό να δείξεις ότι είσαι ένας σπουδαίος άντρας και όχι ένας ακόμα της σειράς. Για να μάθεις ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το πως να χτίσεις μια σπουδαία εικόνα του εαυτού σου και να την κάνεις να σε ερωτευτεί σχεδόν χωρίς κόπο θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο ebook με τίτλο Πώς να έχετε όποια Γυναίκα θέλετε“. Μέσα εκεί μπορείς να βρεις συμβουλές και οδηγίες για το πώς να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να κάνεις οποιαδήποτε γυναίκα να σε θέλει τρελά.