Skip to main content

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει όλοι μας τις κοπέλες να λένε «Το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό παιδί». Τότε γιατί απορρίπτουν τα «καλά παιδιά;». Γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτό που ψάχνουν.

Κι αν πιστεύετε ότι ισχύει ο γενικός κανόνας ότι οι κοπέλες ελκύονται από τα κακά παιδιά, έχετε πέσει επίσης έξω. Απλά αυτού του τύπου οι άντρες φαίνεται να έχουν αυτοπεποίθηση, αθλητικότητα, σεξουαλική ενέργεια και πάθος.

Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη επαφή με το συναισθηματικό τους κομμάτι από τους άντρες. Έτσι, όταν ένας άντρας επικοινωνεί τα συναισθήματά του είναι ευκολότερο να προσελκύσει μια γυναίκα.

Δε χρειάζεται λοιπόν να γίνεται καθίκι για να τις προσελκύσετε. Δείτε στη συνέχεια πώς μπορείτε να παραμείνετε τζέντλεμαν, αντλώντας ωστόσο τα θετικά στοιχεία από τα «κακά παιδιά».

Να είστε ευθείς με τις προθέσεις σας

Αν θέλετε να είστε περισσότερο από φίλοι με μια γυναίκα θα πρέπει να είστε ειλικρινής μαζί της. Φλερτάρετε μαζί της αρκετά, κάντε της πειράγματα και μη φοβάστε να της πείτε ότι είναι σέξι. Δημιουργείστε σεξουαλική ατμόσφαιρα όποτε μπορείτε.

Μην προσπαθείτε να κερδίσετε την αποδοχή της
Μην αναλώνεστε στο αν σας θεωρεί ή όχι αρκετά κουλ. Διασκεδάστε, ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντά της και αφεθείτε στην αλληλουχία των γεγονότων. Αν το σκέφτεστε πολύ θα χάσετε τη στιγμή.

Μη Λέτε στα Πάντα Ναι
Είναι αποδεκτό να διαφωνείτε σε κάποια σημεία και δείχνει ότι έχετε τη δική σας προσωπικότητα. Αν για παράδειγμα σιχαίνεται τους Metallica, αλλά εσείς τους ακούτε φανατικά, εκφράστε τη γνώμη σας και τις πραγματικές σας σκέψεις, χωρίς όμως να γίνετε επιθετικοί.

Συζητήστε για τα Ενδιαφέροντά σας
Μην αγχώνεστε όταν συζητάτε για τα ενδιαφέροντά σας. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για το ποιος είστε. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες γυναίκες αρέσει το γεγονός ότι είστε παθιασμένοι με κάποια δραστηριότητα.

Να είστε έτοιμοι να Ηγηθείτε των καταστάσεων
Περιμένετε από την κοπέλα να κάνει την κάθε κίνηση, ή να δώσει το πράσινο φως? Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ρισκάρετε. Είναι καλύτερο να αποτύχετε έχοντας προσπαθήσει, παρά να μην προσπαθήσετε καν.

Υποστηρίξτε τον Εαυτό σας
Μην αφήσετε να σας ποδοπατήσουν και υποστηρίξτε τις απόψεις σας. Θέστε τα όριά σας, χωρίς όμως να γίνετε αγενείς. Το θέμα εδώ είναι να είστε ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τζέντλεμαν, ο οποίος διακατέχεται από αυτοπεποίθηση.

Σπάστε λοιπόν το στερεότυπο του «καλού παιδιού» και βγείτε κερδισμένοι.