Skip to main content

Πόσο πιστό είναι κάθε ζώδιο στη σχέση του; Πως αντιδράει στην απιστία και τι μπορείς να κάνεις για το κρατήσεις μακριά από τον πειρασμό;

Όλα τα παραπάνω στον πιο πλήρη οδηγό για την απιστία των ζωδίων.

Κριός

Γενικά

Αν έπρεπε κάποιος να φτιάξει μία σκάλα προκειμένου να κατατάξει τα 12 ζώδια ανάλογα με το πόσο άπιστα είναι, σίγουρα ο Κριός θα βρισκόταν στην κορυφή της. Η έμφυτη παρορμητική φύση του Κριού τον κάνει πρωταθλητή σε αυτόν τον τομέα. Όχι ο Κριός δεν θέλει να στεναχωρήσει το ταίρι του. Σπάνια η απιστία έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Αντίθετα είναι συνήθως μικρή σε διάρκεια και ο Κριός μετανιώνει για αυτή. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν θα ενδώσει και πάλι στον πειρασμό καθώς φύσιν λάτρης της περιπέτειας και των προκλήσεων η απιστία είναι για αυτόν ένας ακόμα τρόπος επιβεβαίωσης του εγώ του.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Κριό ….άπιστο!!!

Όλα σχεδόν ζώδια έχουν περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες να κάνουν ένα στραβοπάτημα ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου τους. Αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει για τον Κριό ο οποίος είναι επιρρεπής στην απιστία ανεξάρτητα από το ζώδιο που έχει το ταίρι του.

Πότε θα απιστήσει ένας Κριός

Ο Κριός ως ζώδιο είναι αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο αναζητάει την επιβεβαίωση. Όταν δεν την έχει από το ταίρι του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ψάξει για αυτή. Στην ίδια αντίδραση θα καταλήξει στις περιπτώσεις που νιώθει ότι πιέζεται ή ο/η σύντροφός του είναι υπερβολικά δεδομένος.

Ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις ένα Κριό πιστό είναι να διατηρείς το ενδιαφέρων του αμείωτο.

Άνδρας Κριός και Απιστία

Ο άνδρας Κριός είναι ο αιώνιος έφηβος μια συμπεριφορά που τον χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Δεν σκέφτεται. Αντίθετα πράττει. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό είναι αυτό τον οδηγεί συχνά σε ξένες αγκαλιές.

Γυναίκα Κριός και Απιστία

Η γυναίκα Κριός μπορεί να μείνει πιστή αν υπάρχουν τρεις βασικές για αυτήν προϋποθέσεις: να υπάρχει πάθος στη σχέση, να διατηρεί την ανεξαρτησία της και να παίρνει από τον σύντροφό της το ενδιαφέρων και την επιβεβαίωση που έχει ανάγκη.

Πως αντιδρά ο Κριός στην Απιστία;

Είναι δεδομένο ότι θα νευριάσει και θα θυμώσει. Ο άντρας Κριός ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Για τη γυναίκα Κριό η απιστία είναι αρκετά πιθανόν να αποτελέσει αιτία χωρισμού.

διάβασε το άρθρο:  πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο??

Ταύρος

Στον αντίποδα του Κριού ο Ταύρος θα μπορούσε να πάρει τα εύσημα για την πίστη που δείχνει απέναντι στο ταίρι του. Από τη φύση του προσφέρει αφοσίωση και απεχθάνεται τις αλλαγές. Αν λοιπόν είναι καλά στη σχέση του δεν πρόκειται να ρισκάρει να την χάσει πέφτοντας στην παγίδα της απιστίας ακόμα κι αν του δοθεί η ευκαιρία.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Ταύρο….άπιστο!!!

Τα παρακάτω ζώδια έχουν – το καθένα για διαφορετικούς λόγους, τις περισσότερες πιθανότητες να φέρουν ένα Ταύρο στα όριά του οδηγώντας τον στην απιστία.

Απέναντι στον Κριό και τον Τοξότη η απιστία του Ταύρου έρχεται ως ανταπόδοση της δικής τους συμπεριφοράς – ακόμα κι αν στην περίπτωση του Τοξότη τουλάχιστον απιστία με την απτή έννοια δεν είναι απαραίτητο ότι υφίσταται.

Απέναντι στον Λέοντα νοιώθει ότι ο σύντροφός του δεν τον έχει αρκετά ψηλά.

Τέλος ο Σκορπιός ο οποίος εξαιτίας της κτητικής φύσης του τον πνίγει με τη ζήλια του.

 

Πότε θα απιστήσει ένας Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο το οποίο αρέσκεται στο θαυμασμό. Γίνεται λοιπόν άπιστος μόνο στην περίπτωση κατά την οποία δεν αισθάνεται συναισθηματικά ή σεξουαλικά πλήρης στη σχέση του.

Άνδρας Ταύρος και Απιστία

Πρόκειται για τον πιο πιστό άνδρα του ζωδιακού κύκλου. Η απιστία του έρχεται μονάχα αν αισθανθεί έλλειψη κατανόησης ή θαυμασμού από μέρους σας.

Γυναίκα Ταύρος και Απιστία

Θα σας είναι απόλυτα πιστή αν νοιώθει ασφάλεια μαζί σας. Την έχετε ωστόσο χάσει αν χάσει την εκτίμηση που έχει για εσάς.

Πως αντιδρά ο Ταύρος στην Απιστία

Αν εσείς απιστήσετε απέναντι σε Ταύρο μην περιμένετε ότι θα δεχθεί εξηγήσεις. Η απιστία αποτελεί για αυτόν θανάσιμο αμάρτημα και δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Δίδυμοι

Γενικά

Η λέξη απιστία δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία για τον Δίδυμο. Είναι απλά μέρος ενός παιχνιδιού στο οποίο ο ίδιος είναι πολύ καλός. Δεν έχει καμία διάθεση να πληγώσει το ταίρι του. Ούτε πιστεύει ότι αυτό του φταίει σε κάτι όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τον Ταύρο. Αντίθετα ο δίδυμος είναι άπιστος απλά γιατί δεν βρίσκει τίποτα κακό σε αυτό.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Δίδυμο….άπιστο!!!

Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια η σχέση με Δίδυμο οδηγεί πολύ συχνά σε απιστία.

Παρθένος: Δεν αντέχει την εγωιστική συμπεριφορά και την κριτική σας διάθεση.

Σκορπιός: Από τη φύση του απεχθάνεται τη ζήλια.

Αιγόκερος: Νιώθει ότι τον πνίγετε με τη συμπεριφορά σας.

Ιχθύες : είστε άπιστοι, θα είναι και αυτός.

Πότε θα απιστήσει ένας Δίδυμος

Φύσιν ελεύθερος ο Δίδυμος δεν αντέχει τη ζήλια, την καταπίεση και οποιουδήποτε είδους προσπάθεια να μπει σε καλούπι. Παράλληλα βαριέται εύκολα και αναζητάει νέα ενδιαφέροντα. Αν τα παραπάνω του λείπουν οι πιθανότητες να οδηγηθεί στην απιστία είναι μεγάλες.

Άνδρας Δίδυμος και Απιστία

Αν αναζητάς τη σιγουριά ότι το ταίρι σου θα σου είναι πιστό, ψάξε για άλλο ζώδιο. Με ένα Δίδυμο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη.

Γυναίκα Δίδυμος και Απιστία

Η γυναίκα Δίδυμος αγαπάει να φλερτάρει. Σε αντίθεση ωστόσο με τους άνδρες του ζωδίου μπορεί να παραμείνει πιστή αν έχει την ανεξαρτησία που χρειάζεται μέσα στη σχέση.

Πως αντιδρά ο Δίδυμος στην Απιστία

Η αντίδραση του διδύμου στην απιστία από το ταίρι του είναι σχεδόν αυτόματη. Ανταποδίδει και δεν έχει καθόλου ενοχές για αυτό.

Καρκίνος

Γενικά

Πίστη και Αφοσίωση είναι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Καρκίνο. Πρόκειται άλλωστε για το ζώδιο το οποίο περισσότερο από όλα συνδέεται με τους οικογενειακούς δεσμούς. Το μόνο ψεγάδι στην σχέση του Καρκίνου με την απιστία είναι ότι είναι ιδιαίτερα ευάλωτος συναισθηματικά. Στην περίπτωση λοιπόν που πληγωθεί – και αυτό είναι κάτι όχι και τόσο ασυνήθιστο για αυτόν, η απιστία αποτελεί ένα τρόπο να… πνίξει τον πόνο του.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Καρκίνο….άπιστο!!!

Τα ζώδια τα οποία εξαιτίας της φύσης τους προκαλούν συναισθηματικό πόνο στον Καρκίνο είναι ο Κριός, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Πότε θα απιστήσει ένας Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να νοιώθει με το σύντροφό του ζεστασιά και τρυφερότητα. Θέλει να εμπιστεύεται το ταίρι του και να νοιώθει ασφαλής μέσα στη σχέση του. Αν οι παραπάνω συνθήκες δεν ικανοποιούνται θα κοιτάξει αλλού. Επειδή ωστόσο οι παράλληλες σχέσεις δεν είναι το ιδανικό του είναι πολύ πιθανό να χωρίσει.

Άνδρας Καρκίνος και Απιστία

Ο Άνδρας Καρκίνος θα γίνει άπιστος σε μία και μοναδική περίπτωση: Αν πληγωθεί.

Γυναίκα Καρκίνος και Απιστία

Γενικά πρόκειται για γυναίκες που είναι υπόδειγμα πίστης. Ακόμα κι αν νοιώσουν ανασφάλεια στη σχέση τους – ο μοναδικός λόγος που τις οδηγεί στην απιστία, θα προσπαθήσουν πρώτα να δείξουν τη δυσφορία τους.

Πως αντιδρά ο Καρκίνος στην Απιστία

Μην περιμένεις ένας Καρκίνος να συγχωρήσει την απιστία. Η αντίδρασή του είναι δεδομένη. Απιστεί ή χωρίζει.

 

Λέοντας

Γενικά

Θα ήταν άδικο να πει κανείς για τον Λέοντα ότι είναι άπιστος. Έχει στη φύση του την ανάγκη επιβεβαίωσης – για αυτό άλλωστε και το φλερτ είναι κομμάτι της ζωής του, ωστόσο σπάνια απιστεί και τις περισσότερες φορές αυτή του η επιλογή έρχεται ως αποτέλεσμα ενός υπέρμετρα μεγάλου εγωισμού ο οποίος έχει πληγωθεί.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Λέοντα….άπιστο!!!

Τις περισσότερες πιθανότητες να οδηγήσουν τον Λέοντα σε απιστία συγκεντρώνουν τα ζώδια της γης είτε γιατί τον πνίγουν, είτε γιατί έχει την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Τα ζώδια του νερού επίσης είναι σε κάποιες περιπτώσεις αταίριαστα με τη φύση του ή προκαλούν το θυμό του κάνοντας τον να αναζητήσει στην απιστία ένα ξέσπασμα.

Πότε θα απιστήσει ένας Λέοντας

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω ο Λέοντας συγκαταλέγεται στα ζώδια τα οποία θα χαρακτήριζε κανείς ως πιστά. Η μόνη περίπτωση στην οποία οι εκπρόσωποι του παραπάνω ζωδίου γίνονται άπιστοι είναι όταν κάτι στη σχέση τους δεν τους καλύπτει.

Άνδρας Λέοντας και Απιστία

Ένας άνδρας Λέοντας οδηγείται στην απιστία στην περίπτωση που δεν του δώσεις το θαυμασμό που θεωρεί ότι του αρμόζει.

Γυναίκα Λέοντας και Απιστία

Οι γυναίκες Λέοντες είναι πολύ πιστές στη σχέση τους. Αρκεί να μην νοιώθουν παραμελημένες.

Πως αντιδρά ο Λέοντας στην Απιστία

Η απιστία από το ταίρι του χτυπά τον ευαίσθητο εγωισμό του Λέοντα. Η αυθόρμητή του αντίδραση σε αυτή είναι η εκδίκηση προσπαθώντας να σε ταπεινώσει.

Παρθένος

Γενικά

Ως ζώδιο ορθολογιστικό και πρακτικό, που ασκεί έντονη κριτικοί οι Παρθένοι είναι γενικά ενάντια στην απιστία. Στην περίπτωσή τους ωστόσο ισχύει αυτό που λένε «είναι να μη δοκιμάσεις κάτι», καθώς της μίας φοράς συνήθως έπεται συνέχεια. Οι απιστία για τους παρθένους δεν απαντά συνήθως σε μεμονωμένα περιστατικά. Αντίθετα έχει διάρκεια αν και οι λόγοι για τους οποίους οδηγούνται σε αυτή τη συμπεριφορά είναι σίγουρο ότι θα ξενίσουν πολλούς.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Παρθένο….άπιστο!!!

Ένας Παρθένος είναι πολύ πιθανό να απιστήσει απέναντι σε ένα Κριό για λόγους εγωισμού, σε ένα Δίδυμο για λόγους εκδίκησης και σε ένα Λέοντα εξαιτίας της μάχης που μαίνεται για κυριαρχία. Σε επικίνδυνη περιοχή κινείται επίσης ο Τοξότης, ο Υδροχόος και οι Ιχθύς.

Πότε θα απιστήσει ένας Παρθένος

Το πρωταρχικό κίνητρο για να απιστήσει ένας Παρθένος είναι η πνευματική πληρότητα που του δίνει – ή δεν του δίνει η σχέση του.

Άνδρας Παρθένος και Απιστία

Αν έχει βρει στη σύντροφό του αυτό ακριβώς που αναζητά – θυμηθείτε ότι οι άνδρες Παρθένοι συμπληρώνουν στο μυαλό τους κουτάκια, είναι πολύ δύσκολο να γίνει άπιστος. Πολλές φορές ωστόσο χρησιμοποιεί την απιστία προκειμένου να δείξει στη σύντροφό του ότι κάτι δεν πάει καλά.

Γυναίκα Παρθένος και Απιστία

Η γυναίκα Παρθένος βρίσκεται σε αναζήτηση της αληθινής αγάπης. Είναι πιστή εκτός από τις περιπτώσεις που νοιώθει ότι ο σύντροφός της δεν είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες της.

Πως αντιδρά ο Παρθένος στην Απιστία

Η αντίδραση ενός Παρθένου στην απιστία είναι σχεδόν αυτόματη. Φεύγει. Και το ρίχνει στη δουλειά για να ξεχάσει τον πόνο του.

Ζυγός

Γενικά

Ο Ζυγός σε σχέση με την απιστία παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά. Έτσι από τη μία πλευρά θα μπορούσε κανείς να πει ότι άνδρας Ζυγός και πίστη δύσκολα συνδυάζονται. Αντίθετα οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου αναζητάν την αρμονία και δεν είναι εύκολο να απιστήσουν. Το σημείο πάντως στο οποίο συναντιούνται και οι δύο είναι ότι απεχθάνονται τη μοναξιά.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Ζυγό….άπιστο!!!

Για τους άνδρες; Όλα αν και τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

Πότε θα απιστήσει ένας Ζυγός

Με έναν άντρα Ζυγό δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη. Μπορεί και να το έχει ήδη πράξει και να μην το ξέρεις. Οι γυναίκες για να απιστήσουν θα πρέπει να μην έχουν στη σχέση τους πράγματα που θεωρούν σημαντικά.

Άνδρας Ζυγός και Απιστία

Ο άντρας Ζυγός είναι λάτρης του φλερτ και είναι πολύ καλός σε αυτό ήδη από πολύ νωρίς. Η απιστία για αυτόν δεν έχει σχέση με το αν αγαπάει ή όχι το ταίρι του. Απλά η ανάγκη να αρέσει στο αντίθετο φύλο είναι μεγαλύτερη.

Γυναίκα Ζυγός και Απιστία

Στην περίπτωση που νοιώθει μοναξιά μια γυναίκα Ζυγός θα απιστήσει. Όπως κι αν βρει σε κάποιον άλλο μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.

Πως αντιδρά ο Ζυγός στην Απιστία

Σε αυτό το σημείο ο Ζυγός πρωτοτυπεί. Δεν θα νευριάσει. Δεν θα προσπαθήσει να εκδικηθεί. Δεν θα φύγει. Αντίθετα θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει το ταίρι του.

Σκορπιός

Γενικά

Τελικά ο Σκορπιός είναι πιστός ή άπιστος; Η απάντηση δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις εύκολη. Γενικά πάντως αν έχει βρει αυτό το οποίο πραγματικά αναζητάει θα δοθεί στη σχέση του ολοκληρωτικά και με πάθος. Σε ορισμένες ωστόσο περιπτώσεις είναι δυνατόν να απιστήσει προκειμένου να καλύψει την ίδια ανασφάλεια που τον κάνει τόσο κτητικό και ζηλιάρη ή πάλι, όπως και ο Παρθένος προκειμένου να συνετίσει το ταίρι του.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Σκορπιό….άπιστο!!!

Η απιστία είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσα σε Σκορπιούς με Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους εξαιτίας των εντάσεων που δημιουργούνται. Δίδυμοι και Τοξότες ωθούν στα άκρα την ανασφάλεια του Σκορπιού οδηγώντας τον στην απιστία.

Πότε θα απιστήσει ένας Σκορπιός

Το ερωτικό ένστικτο είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο στο Σκορπιό και ως εκ τούτου η σεξουαλική ικανοποίηση είναι για αυτόν πρωταρχική  ανάγκη η οποία αν δεν ικανοποιείται είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει ως αποτέλεσμα την απιστία. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σημαίνει ότι δεν θέλει πλέον το ταίρι του.

Άνδρας Σκορπιός και Απιστία

Η μοναδική σχεδόν περίπτωση είναι να μην είναι ικανοποιημένος σεξουαλικά από την σύντροφό του.

Γυναίκα Σκορπιός και Απιστία

Η επιλογή συντρόφου για μια γυναίκα Σκορπιό δεν είναι τυχαία. Γίνεται τόσο συνειδητά όσο και διαισθητικά προκειμένου να βρει αυτόν που θεωρεί απόλυτα κατάλληλο. Το παραπάνω γεγονός κάνει τις Σκορπίνες ιδιαίτερα πιστές. Θα σκεφτεί την εναλλακτική στην περίπτωση που το σεξ δεν την ικανοποιεί. Η σκέψη ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει πράξη.

Πως αντιδρά ο Σκορπιός στην Απιστία

Πρόκειται για το πιο εκδικητικό ζώδιο του κύκλου. Αυτή την συμπεριφορά είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να περιμένεις στην περίπτωση που απιστήσεις απέναντί του. Από εκεί και πέρα θα φύγει χωρίς καμία περίπτωση να ξαναγυρίσει.

Τοξότης

Γενικά

Ο Τοξότης είναι συνυφασμένος με έννοιες όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Απεχθάνεται κάθε είδους περιορισμό. Παράλληλα αγαπάει το ρίσκο, βρίσκεται συνεχώς στην αναζήτηση καθετί καινούργιου και του αρέσει το φλερτ.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μοιάζουν δύσκολα να ταιριάζουν στην εικόνα ενός πιστού ζωδίου. Αν και με μια πρώτη ματιά ο Τοξότης φαίνεται να ανεβαίνει ψηλά στην κλίμακα της απιστίας τα πράγματα δεν είναι πάντοτε τόσο ξεκάθαρα.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Τοξότη….άπιστο!!!

Στο σημείο αυτό θα πρωτοτυπήσουμε παρουσιάζοντας τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουν τον Τοξότη μακριά από το δρόμο της απιστίας. Αυτά δεν είναι άλλα από τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς, τον Κριό και τον Λέοντα δηλαδή καθώς επίσης το Ζυγό και τον Υδροχόο.

Πότε θα απιστήσει ένας Τοξότης

Η πρωταρχικές ανάγκες που ανάβουν κόκκινο στη σχέση αυτού του ζωδίου με την απιστία δεν είναι άλλες από την ανάγκη του για ελευθερία και την αγάπη του για το ρίσκο. Αν σε θεωρήσει δεδομένο είναι σχεδόν βέβαιο ότι το μάτι του θα κοιτάξει και παραπέρα. Ο στόχος σου λοιπόν είναι σαφής: κράτα τον σε εγρήγορση.

Άνδρας Τοξότης και Απιστία

Δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην εμφάνιση της συντρόφου του. Ατημέλητη εμφάνιση και κακό ντύσιμο είναι για αυτόν πολύ κακοί δείχτες. Εννοείται φυσικά ότι δεν θέλει με τίποτα να νοιώθει περιορισμένος.

Γυναίκα Τοξότης και Απιστία

Ισχύει ότι και για τον άντρα Τοξότη. Επιπλέων θέλει μέσα στη σχέση της να νοιώθει ασφάλεια και προστασία.

Πως αντιδρά ο Τοξότης στην Απιστία

Το θετικό με τα περισσότερα ζώδια που έχουν ροπή προς την απιστία είναι ότι φαίνεται να την δικαιολογούν. Στην προκειμένη περίπτωση σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Τοξότης λοιπόν θα αναζητήσει τους λόγους που οδήγησαν το ταίρι του στην απιστία και αν δει ότι φέρει και ο ίδιος ευθύνη για αυτό θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Γενικά

Πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο παίρνει έναν εξαιρετικό βαθμό στη δοκιμασία της πίστης καθώς προσπαθεί να σώσει ακόμα και μία σχέση η οποία δεν είναι καλή. Αν απιστήσει – πράγμα δύσκολο, είναι κυρίως εξαιτίας της ασφυξίας που παθαίνει από τους περιορισμούς που επιβάλλει στον εαυτό του και όταν το κάνει έχει συνήθως έναν καλό λόγο για αυτό.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Αιγόκερω….άπιστο!!!

Η απιστία απέναντι στον Κριό και τον Υδροχόο έρχεται ως αντίδραση στη δική τους άπιστη συμπεριφορά. Απέναντι στο Δίδυμο γιατί απλά δεν μπορεί να είναι στο ίδιο μήκος κύματος μαζί του. Ο Τοξότης και ο Λέοντας οδηγούν το νευρικό του σύστημα στην κατάρρευση, ενώ ο Ζυγός δεν του προσφέρει την πληρότητα που έχει ανάγκη. Τα υπόλοιπα ζώδια μπορούν να είναι σίγουρα για την πίστη του Αιγόκερου.

Πότε θα απιστήσει ένας Αιγόκερως

Σπάνια το πράττει και αν συμβεί οφείλεται στην έλλειψη της στήριξης που έχει ανάγκη. Σημαίνει επίσης ότι η σχέση έχει τελειώσει για αυτόν.

Άνδρας Αιγόκερως και Απιστία

Ο άνδρας Αιγόκερως έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό ανάγκη να νοιώθει το ταίρι του κοντά του. Ακόμα κι έτσι πάντως σπάνια γίνεται άπιστος.

Γυναίκα Αιγόκερως και Απιστία

Ισχύει ότι και για τον άντρα Αιγόκερο. Αν την απατήσεις ωστόσο θα σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Πως αντιδρά ο Αιγόκερως στην Απιστία

Δεν έχει δεύτερη ευκαιρία. Θα χωρίσει ή θα ανταποδώσει.

Υδροχόος

Γενικά

Δεν μπορείς ποτές να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε ένα Υδροχόο για την πίστη του. Σε πολλές περιπτώσεις το ζήτημα είναι περισσότερο εγκεφαλικό – όπου και παραμένει εκεί, παρά σωματικό, ωστόσο όπως και ο Δίδυμος έτσι και ο Υδροχόος δεν θεωρεί την απιστία αμάρτημα.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Υδροχόο….άπιστο!!!

Ταύρος, Καρκίνος, Λέοντας, Παρθένος Σκορπιός και Αιγόκερως είναι στην κορυφή της λίστας των ζωδίων που ενισχύουν την τάση του Υδροχόου για απιστία χωρίς τα υπόλοιπα να μπορούν να νοιώθουν εντελώς σίγουρα.

Πότε θα απιστήσει ένας Υδροχόος

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη περίπτωση, είναι στη φύση του.

Άνδρας Υδροχόος και Απιστία

Αν το ερωτικό κομμάτι της σχέσης συνδυάζεται με το φιλικό οι πιθανότητες ο Υδροχόος να απιστήσει μειώνονται. Τα κοινά ενδιαφέροντα και η συζήτηση είναι στοιχεία πολύ σημαντικά για αυτόν.

Γυναίκα Υδροχόος και Απιστία

Απεχθάνεται να νοιώθει περιορισμένη. Η πίστη της δεν μπορεί ποτέ να θεωρηθεί δεδομένη.

Πως αντιδρά ο Υδροχόος στην Απιστία

Αυτό το οποίο περιμένει ένας Υδροχόος είναι να του το πεις. Όπως και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτό. Άλλωστε αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει και ο ίδιος. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το ξεπεράσει. Στην αντίθετη περίπτωση χωρίζει.

Ιχθύς

Γενικά

Μην σε ξεγελά η ρομαντική και ευαίσθητη φύση του. Το ζώδιο αυτό έλκεται από κάθε τη παράνομο. Συμπεριλαμβανομένης φυσικά της απιστίας.

Τα ζώδια που κάνουν έναν Ιχθύ….άπιστο!!!

Κριός, Δίδυμος, Λέοντας, Ζυγός και Τοξότης βγάζουν προς τα έξω τα πιο άπιστα ένστικτα του Ιχθύ. Τα υπόλοιπα ζώδια είναι περισσότερο ασφαλή χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απόλυτο.

Πότε θα απιστήσει ένας Ιχθύς

Πρόκειται για ζώδιο το οποίο είναι ιδιαίτερα επιρρεπές όταν δέχεται κολακεία ή το φλερτάρουν επίμονα, ιδιαίτερα δε αν το ταίρι του αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες συναισθηματικές του ανάγκες.

Άνδρας Ιχθύς και Απιστία

Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να οδηγήσεις έναν άντρα Ιχθύ στην απιστία από το να προσπαθήσεις να τον εγκλωβίσεις. Χρειάζεται χώρο να ανασάνει. Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια σίγουρη δεν μπορείς να είσαι για την πίστη του.

Γυναίκα Ιχθύς και Απιστία

Δύο είναι η βασικότερες ανάγκες μίας γυναίκας Ιχθύ. Αναζητάει προστασία και θέλει να θαυμάζει το σύντροφό της. Αν πέσεις χαμηλά στα μάτια της μπορείς να θεωρείς την απιστία δεδομένη.

Πως αντιδρά ο Ιχθύς στην Απιστία

Η ευαίσθητη φύση του Ιχθύ πληγώνεται από την απιστία του συντρόφου του και το εκφράζει έντονα ακόμα και με κλάμα. Με τα κατάλληλα λόγια ωστόσο θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.