Skip to main content

«Πού είναι κρυμμένοι όλοι οι καλοί και ελεύθεροι άντρες;» ακούω γυναίκες να αναρωτιούνται συχνά και με ρωτούν «μήπως χρειάζεται προσευχή για να βρω σύντροφο;». Ε όχι κορίτσια! Οι ελεύθεροι και καλοί άντρες είναι παντού γύρω σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε καλύτερα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν προσευχή για να βρεις σύντροφο ή μαγικά λόγια αλλά στρατηγική!

Σκέψου λογικά: αν θες να αγοράσεις μία φούστα δεν θα πας στον μπακάλη, σωστά; Έτσι κι όταν θες να βρεις ένα καλό παιδί, ελεύθερο κι έτοιμο να δεσμευθεί, δεν θα πας στο τελειωμένο υπόγειο μπαρ της γειτονιάς σου.

Πού θα πας όμως;

Δες στη συνέχεια πώς θα βρεις σύντροφο εύκολα και γρήγορα, σε μέρη από τα οποία περνάς καθημερινά απ’ έξω. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστείς προσευχή ή μαγικά λόγια! Διάβασε: Πώς θα γυρίσει πίσω σε εμένα: Μήπως δεν χρειάζεται ξόρκια & μάγια επανασύνδεσης;

Τμήματα αυτοβελτίωσης και ψυχολογίας

Έχεις σκεφτεί πόσοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να μιλήσουν για την πίεση και τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους; Επιπλέον πόσο εύκολα δένονται οι άντρες με γυναίκες που τους έχουν δει να είναι ευάλωτοι; Δοκίμασε να ενταχθείς σε ένα τμήμα αυτοβελτίωσης μέσω της τέχνης, ένα ψυχολογικό γκρουπ ή ένα χώρο συζητήσεων και ψυχικής ηρεμίας. Εκεί θα γνωρίσεις πολλούς άντρες που πιέζονται από την δύσκολη καθημερινότητα τους, αλλά είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν και να βελτιωθούν ουσιαστικά.

Τμήματα crossfit, χορού και πολεμικών τεχνών

Ο δυναμισμός, η αδρεναλίνη και η ένταση που εκκρίνει ο οργανισμός μας κατά τη διάρκεια τέτοιων αθλημάτων, είναι κάτι που εύκολα μπορείς να εκμεταλλευθείς προς όφελος σου. Αν μάλιστα αφορά και πολεμικές τέχνες που περιλαμβάνουν σωματική επαφή, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα.

Επιπλέον, το «καλό παιδί» που θα βρεις θα είναι επίσης και γυμνασμένο, οπότε με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια! (Hint: απέφυγε τους «σφίχτες» στο πολύβουο περιβάλλον των πολυσύχναστων κλασικών γυμναστηρίων, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό απαραίτητα. Σκέψου ότι οι πολεμικές τέχνες και ο χορός προϋποθέτουν και ένα σημαντικό πνεύμα, το οποίο μπορεί να εκλίπει από τους κλασικούς αρσιβαρίστες.)

Σούπερμαρκετ

Εδώ θέλει στρατηγική. Από τα ψώνια που κάνει ο άντρας που σε ενδιαφέρει μπορείς σε ένα βαθμό να καταλάβεις αν είναι εργένης (μπίρες, έτοιμα φαγητά, πατατάκια) ή όχι (βρεφικές κρέμες, σερβιέτες, «ειδικά» σαμπουάν). Αν βεβαιωθείς ότι είναι μπορείς να του πιάσεις κουβέντα χωρίς να χρειάζεται να πεις μαγικά λόγια. Μπορείς απλά και ευγενικά (!) να ζητήσεις να σου φτάσει κάτι από ένα ψηλό ράφι ή να σε βοηθήσει για κάτι που δεν βρίσκεις. Να θυμάσαι ότι εργένηδες άντρες στο σούπερμαρκετ, σημαίνει ότι είναι σε θέση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να στηρίξουν το σπίτι μόνοι τους.

Αίθουσες αναμονής

Περιμένοντας τον οδοντίατρο να σε καλέσει, η αναμονή μπορεί να γίνει διασκεδαστική, αλλά και ωφέλιμη για το μέλλον σου και όχι μόνο γιατί θα απαλλαγείς από την ουλίτιδα. Αν είναι μόνος του στην αίθουσα αναμονής, πιάσε του την κουβέντα, πες του ότι φοβάσαι τους οδοντιάτρους και ρώτα τον μερικά πράγματα για εκείνον (δουλειά, ζωή κλπ) για να «ξεχαστείς» και «να μην φοβάσαι».

Μουσεία – Αίθουσες Τέχνης

Επίσης ένα μέρος που υποδεικνύει την ποιότητα του ανθρώπου που θέλεις να επιλέξεις. Άρχισε να συχνάζεις σε χώρους τέχνης, συζήτα τη γνώμη σου για τα έργα ή τις επερχόμενες εκθέσεις και γνωστοποίησε του με τρόπο την κουλτούρα σου εντυπωσιάζοντας τον, αλλά μαθαίνοντας παράλληλα περισσότερα και για εκείνον.

Extra tip για μικρότερες ηλικίες:

Αν είσαι στην «φοιτητική» ηλικία, από 19 μέχρι 27, μάθε να στοχεύεις με βάση τη σχολή. Ονειρεύεσαι για παράδειγμα το μέλλον σου με έναν μεγαλογιατρό ή έναν δικηγόρο; Βρες που πηγαίνουν για καφέ οι φοιτητές της εκάστοτε σχολής που σε ενδιαφέρει και κάνε το χώρο, νέο σου στέκι.

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα