Texting: Μάθε σήμερα τα μυστικά που θα σε οδηγήσουν απευθείας στο μυαλό και στην καρδιά του Πως θα καταφέρεις να γίνεις η μοναδική γυναίκα στα μάτια του, τώρα.

Σε έχουν κουράσει οι ανεκπλήρωτοι έρωτες; Μήπως μέσα σου νιώθεις απογοήτευση και έχεις παραιτηθεί από το δικαίωμα στην ευτυχία;

Η σκληρή αλήθεια είναι, πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύπλοκες και μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις σαν να κυνηγάς κάτι, που συνεχώς απομακρύνεται.

Γνωρίζεις πολύ καλά αυτό το συναίσθημα… Στην αρχή ξεκινάς, γεμάτη ενθουσιασμό και προσδοκίες. Όλα πηγαίνουν στον σωστό δρόμο και αυτός ο άνδρας, φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει. Φαίνεται πως θα κάνει την διαφορά. Στην πορεία όμως, βλέπεις τα όνειρα που έκανες, να καταρρέουν σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα.

Συγγραφέας: Νίκος Ανδρέου
Εκδότης: Κόντης

Τιμή: 25,00€

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...

Τον νιώθεις να αρχίζει να απομακρύνεται, μέρα με την μέρα και πριν προλάβεις να το επεξεργαστείς, έχει ήδη χαθεί η επικοινωνία μεταξύ σας.

Ποιος φταίει; Μήπως εσύ τελικά κάνεις το λάθος; Τρέμεις στην σκέψη και μόνο, πως μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

Το μυαλό σου κατακλύζουν εκατοντάδες σκέψεις και καταλήγεις να νιώθεις ανολοκλήρωτη για ακόμα μια φορά.

Η ρίζα του προβλήματος σου, βρίσκεται στην λάθος διαχείριση. Βλέπεις, μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον όποιου άντρα θέλεις, αρκεί τα κατέχεις τα μυστικά της επικοινωνίας.

Αυτό ακριβώς μπορώ να σου προσφέρω…αμέσως παρακάτω!

Την δύναμη της επικοινωνίας, με πολύ απλές και πανίσχυρες τεχνικές.

Το texting, αυτό δηλαδή που εσύ θεωρείς ως ένα απλό και καθημερινό πράγμα, στην πραγματικότητα, είναι ένας πανίσχυρος κρυφός κώδικας επικοινωνίας. Έχει την δύναμη να καταστρέψει τις πιθανότητες να προχωρήσεις με τον άνδρα που θέλεις, ή να τον κάνεις να μην μπορεί να πάψει να σε σκέφτεται.

Τώρα έχεις την μοναδική ευκαιρία, να κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου, αυτόν που σε ενδιαφέρει σε όποιο επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας σήμερα.

Ονομάζομαι Νίκος Ανδρέου και είμαι ειδικός στα θέματα σχέσεων. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω βοηθήσει 6.552 γυναίκες, να κερδίσουν τη σχέση που θέλουν και τον άντρα που ονειρεύονται. Γιατί ξέρω ότι αξίζεις πολλά και θέλω πραγματικά να σε βοηθήσω να βρεις την ευτυχία.

ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Αν αυτό που πραγματικά θέλεις είναι :

  • Να τον κερδίσεις και να τον κάνεις να σε δει σαν την μοναδική γυναίκα
  • Αν θέλεις να τρυπώσεις στο μυαλό και στην καρδιά του και να μείνεις εκεί
  • Αν θες να ανάψεις και πάλι την φλόγα, που κάποτε υπήρξε μεταξύ σας
  • Αν έχεις χωρίσει, αλλά τον θέλεις πίσω
  • Ή αν θες επιτέλους να μάθεις τον αντρικό τρόπο σκέψης και τα μυστικά του

Τότε διάβασε προσεκτικά κάθε λέξη παρακάτω και ανακάλυψε πως με μερικά απλά, αλλά πανίσχυρα μηνύματα, μπορείς να πετύχεις όποιο από τα παραπάνω επιθυμείς.

Σε καταλαβαίνω πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις.

Είσαι μια γυναίκα που έχεις πολλά να δώσεις. Είσαι τρυφερή, νοιάζεσαι και θες να έχεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τον άνθρωπό σου. Όμως οι σχέσεις σου με τους άντρες δεν προχωράνε. Στην αρχή όλα είναι ευχάριστα. Πάντα έτσι ξεκινάει άλλωστε…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑΣ

Στην πολυετή πορεία μου ως ειδικός σχέσεων, έχω υπάρξει συγγραφέας 2 πολύ πετυχημένων βιβλίων. To ένα ονομάζεται ‘Το Μυστικό Της Επανασύνδεσης’ και το άλλο ‘Πως Να Έχετε Όποιον Άνδρα Θέλετε’.

Παρότι λοιπόν, έχω συμβουλέψει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, συνειδητοποίησα πως δεν είχα σκεφτεί ποτέ την τεράστια σημασία που έχει το texting, η ανταλλαγή μηνυμάτων στις ερωτικές σχέσεις.

Αφορμή για αυτή την συνειδητοποίηση στάθηκε η παιδική μου φίλη, Σοφία. Η Σοφία είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και μια εξαιρετική γυναίκα. Το πρόβλημα της όμως ήταν πάντα η προσέγγιση της με τους άνδρες. Ένα βράδυ θυμάμαι, χαλάρωνα μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική μέρα στο σπίτι μου και είχα μόλις βάλει ένα ποτήρι κρασί. Η αγαπημένη μου μουσική έπαιζε στο ραδιόφωνο ενώ είχα κρατούσα στα χέρια μου ένα βιβλίο που μου είχε προτείνει ένας φίλος

Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Αναρωτήθηκα για μια στιγμή από μέσα μου ποιος μπορεί να είναι, αφού δεν περίμενα κάποιον. Φτάνω στην πόρτα και ανοίγω. Μπροστά μου εμφανίζεται μια Σοφία… όπως δεν την είχα ξαναδεί. Ταραγμένη, νευρική.

Κατάλαβα με το που την είδα πως έκλαιγε πριν φθάσει στο κατώφλι μου.

Τι έπαθες κορίτσι μου’; της λέω. Με κοίταξε με μια θλίψη στα μάτια της και κούνησε το κεφάλι της. ‘Μπες μέσα γρήγορα’. Καθίσαμε στον καναπέ και αμέσως της έβαλα ένα ποτήρι κρασί. ‘Πες μου τώρα τι συμβαίνει, γιατί είσαι έτσι’; Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ένιωθα την ένταση στην σιωπή της και ήταν λες και έκανε περισσότερο θόρυβο και από ουρλιαχτά.

Πήρε μια βαθιά ανάσα και πριν ξεκινήσει να μου μιλάει, ξέσπασε σε κλάματα. ‘Με έχει πιάσει το παράπονο Νίκο. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι’.

Τι έγινε Σοφία; Μην με τρομάζεις’. Μόλις κατάφερε να ηρεμήσει λίγο, άρχισε να μου εξηγεί. ‘Θυμάσαι τον τύπο που σου είχα πει πως μιλούσαμε αυτό το διάστημα’;

Η Σοφία είχε γνωρίσει έναν άντρα πριν λίγο καιρό και είχαν αρχίσει να επικοινωνούν με μηνύματα, από το Facebook και να έχουν καθημερινή επαφή.

Ναι θυμάμαι που μου τον είχες αναφέρει’, της είπα.’ ‘Τι συνέβη’;

Ότι μου συμβαίνει πάντα, συνέβη Νίκο. Έχω να δω μήνυμά του, ή οποιαδήποτε κίνηση, εδώ και 5 μέρες. Είναι λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Απλά εξαφανίστηκε και δεν μου έδωσε προφανώς καμία εξήγηση’.

Μα καλά εγώ νόμιζα πως τα πράγματα πήγαιναν καλά μεταξύ σας. Θυμάμαι να μου λες πως υπήρχε επικοινωνία και μιλούσατε με τις ώρες’.

Επειδή ξέρω πολύ καλά την Σοφία, είχα ήδη αρχίσει να καταλαβαίνω πως θα κατέληγε η συζήτηση.

Μα πήγαιναν όντως πολύ καλά τα πράγματα! Μιλούσαμε κάθε μέρα με μηνύματα και περνούσαμε πολύ όμορφα. Ένιωθα πως επικοινωνούμε απόλυτα και με καταλαβαίνει’.

Τότε δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα Σοφία μου. Με έχεις μπερδέψει’.

Εκεί είναι που δίστασε λίγο και ένιωσα σχεδόν σαν να νιώθει ενοχές για κάτι. Με κοίταξε με ένα βλέμμα, ακριβώς όπως σε κοιτάζει ένα παιδί όταν έχει κάνει ζημιά.

Έκανες κάτι, έτσι δεν είναι; Κάτι από τα γνωστά σου’;

Τα ‘γνωστά της’ στα οποία αναφέρθηκα είναι ο τρόπος που η Σοφία επικοινωνεί, όταν της αρέσει κάποιος. Βλέπεις είναι μια πολύ δοτική και γλυκιά γυναίκα, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Δεν μπορεί να ελέγξει πάντα τις αντιδράσεις της και να βάλει μπροστά την λογική.

Είναι πολύ συχνά υπερβολική, συναισθηματική και παρορμητική. Όταν της αρέσει κάποιος, πέφτει με τα μούτρα και βιάζεται να το πάει εκεί που θέλει. Αυτό γενικά, δεν είναι κάτι που λατρεύουν οι άντρες. Ξέρω τις προθέσεις της όμως και το κάνει από ενθουσιασμό.

Αλλά ο άντρας που είναι απέναντί της, αναπόφευκτα θα νιώσει πως πιέζεται και πνίγεται.

Ναι μου λέει. Η αλήθεια είναι πως είχα αρχίσει να του πετάω συνέχεια μπηχτές και υπονοούμενα για το πότε θα βρεθούμε ξανά και τι θα κάνουμε. Ξέρεις…προσπαθούσα να πάρω επιβεβαίωση για το πως προχωράμε’.

Το ήξερα φυσικά. Είχα πέσει μέσα στις προβλέψεις μου. Μια Σοφία από τα παλιά, που δεν αφήνει λίγο τα πράγματα να κυλήσουν και πιέζει καταστάσεις.

Σοφία…’ της είπα και νομίζω κατάλαβε την επικριτικότητα στον τόνο της φωνής μου. ‘Δεν είχαμε πει πως θα δουλέψεις αυτά τα θέματα που έχεις με την επικοινωνία’;

Ε αυτό ήταν. Η αντιμετώπισή της μετά από αυτό που της είπα ήταν ένα πραγματικό ξέσπασμα. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς και να μου λέει πράγματα, που μου έδωσαν να καταλάβω πως είχε πραγματικά πληγωθεί.

Νιώθω πως εγώ δεν θα είμαι ποτέ πραγματικά ευτυχισμένη. Μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά συνέχεια. Όλες μου οι φίλες είναι σε σχέσεις και πάνε παρακάτω την ζωή τους. Και εγώ έχω μείνει πάλι μόνη μου και έχω κουραστεί να ξεκινάω κάθε φορά απ’ την αρχή. Πάντα έτσι γίνεται… Με προσεγγίζει κάποιος και μου δείχνει ενδιαφέρον, εμένα μου αρέσει και μετά ενθουσιάζομαι και τα καταστρέφω όλα.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, είχα μια ριζοσπαστική συνειδητοποίηση.

Ζούμε στην εποχή, όπου μια ερωτική σχέση, μπορεί να χτιστεί ή να γκρεμιστεί εντελώς, μέσα από το texting. Αυτό το απλό πράγμα, που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας και κρύβει μυστικά και παγίδες. Είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, που αν το χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να γοητεύσεις αυτόν που επιθυμείς και να καταφέρεις να τρυπώσεις στο μυαλό και στην καρδιά του.

Δεν σου κρύβω, πως αναστατώθηκα πολύ που είδα την αγαπημένη μου φίλη σε τόσο άσχημη κατάσταση. Δεν άντεχα να την βλέπω να στεναχωριέται και να κατηγορεί τον εαυτό της.

Η αμέσως επόμενη σκέψη μου, ήταν τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω.

Σκέφτηκα πως το πρόβλημα της Σοφίας, θα ήταν και πρόβλημα πολλών άλλων γυναικών. Άλλωστε έχω διαβάσει τόσα πολλά μηνύματα από γυναίκες, που έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους και πιστεύουν πως είναι αδύνατον να βρουν την πραγματική αγάπη.

Έτσι πήρα την απόφαση να κάτσω και να φτιάξω ένα ολοκληρωμένο βιβλίο για το texting και όλα τα μυστικά επικοινωνίας που κρύβει. Η Σοφία στάθηκε η αφορμή για να κάνω μια εκτεταμένη έρευνα, να μαζέψω πληροφορίες και να επιστρατεύσω τις εμπειρίες και την γνώση μου.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΝΤΟΖΑΣ ΤΟ

  • Πρώτον, πως να γράψεις μηνύματα στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί. Πώς να μοιράζεσαι μαζί του ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πώς να βγάζεις προς τα έξω την πιο λαμπερή και αξιολάτρευτη πλευρά του εαυτού σου.

Θα σου μάθω τεχνικές, για του κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον. Πώς να αλλάζεις και να τελειώνεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις. Και φυσικά πώς να αποφύγεις όλες εκείνες τις παγίδες, που μέχρι τώρα έπεφτες κατευθείαν μέσα.

Με λίγα λόγια θα μάθεις πως να παίζεις το παιχνίδι. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι, νικήτρια θα βγεις μόνο εσύ.

  • Δεύτερον, θα σου δώσω παραδείγματα που μπορείς να ακολουθήσεις και να τα εφαρμόσεις άμεσα. Σε αυτό το μέρος θα βρεις και κάποια μηνύματα -βόμβα. Χρησιμοποίησέ τα σωστά και θα δημιουργήσουν στο μυαλό του έκρηξη μεγατόνων.
  • Τέλος, θα μάθεις αυτό που πάντα ήθελες. Την ανδρική ματιά στο texting. Θα σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά και τα κόλπα που χρησιμοποιεί ένας άντρας για να κερδίσει την προσοχή, αλλά και την καρδιά σου.

Αυτά τα «μυστικά» που ήδη εφαρμόζονται καθημερινά από εκατοντάδες γυναίκες λειτουργούν εκπληκτικά. Λαμβάνω μηνύματα από γυναίκες που τα χρησιμοποιούν με κάποιον που μόλις έχουν γνωρίσει, από γυναίκες που μέσω των μυστικών μου κατάφεραν να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον σύντροφο ή τον άνδρα τους και γυναίκες που βρίσκονται σε φρέσκια σχέση. Ω, ναι.

Αυτοί οι κανόνες εφαρμόζονται παντού.

Είναι μια βίβλος πραγματικά χρήσιμη μιας και η ανταλλαγή μηνυμάτων ουσιαστικά , έχει μια σημαντική θέση στην καθημερινότητα μας

Πως κατέληξε όμως η ιστορία της Σοφίας

Μόλις ολοκλήρωσα το γράψιμο του βιβλίου και είχα μια πρόχειρη κόπια στα χέρια μου, δεν έχασα καθόλου χρόνο. Ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω. Πήρα τηλέφωνο την Σοφία και της είπα χαρακτηριστικά ‘Τάξε μου και σου έχω ένα δώρο‘. Η Σοφία, προφανώς μη έχοντας ιδέα σε τι αναφερόμουν, μου λέει ‘Τι δώρο μωρέ Νίκο; Πως σου προέκυψε αυτό έτσι ξαφνικά‘;

Εγώ γέλασα στο τηλέφωνο με το σχόλιο της και της είπα ‘Λοιπόν αύριο σε περιμένω σπίτι για καφέ και για να μάθεις ποιο είναι το δώρο σου. Θα έρθεις‘; Άλλο που δεν ήθελε η Σοφία γενικά, αφού κατά βάθος τρελαινόταν για δώρα και εκπλήξεις. Μου απάντησε με ένα συγκρατημένο ‘Ναι ναι, θα περάσω να σε δω και να τα πούμε κιόλας‘.

Την επόμενη μέρα, χτύπησε το κουδούνι και εγώ υποδέχτηκα την Σοφία. Καθίσαμε και αφού τα είπαμε λίγο, σε κάποια στιγμή της λέω ‘Λοιπόν επειδή ένιωσα πολύ άσχημα που σε έβλεπα στεναχωρημένη αυτό τον καιρό και επειδή ξέρω πως μέσα σου ακόμα είσαι έτσι, γιατί μην ξεχνάς πως σε ξέρω καλύτερα από όλους, θέλω να σου δώσω κάτι που στάθηκες εσύ η μεγαλύτερη αφορμή για να γράψω. Θέλω να είσαι μόνο χαμογελαστή και χαρούμενη από’ δω και πέρα και έχω να σου δώσω κάτι, που πιστεύω πως θα σε βοηθήσει πολύ‘.

Έλαμψαν με μιας τα μάτια της και μπορούσα ξεκάθαρα να δω πως της είχα εξάψει την περιέργεια. Της δίνω το βιβλίο στα χέρια και της λέω ‘Αυτό είναι δικό σου. Θέλω να κάτσεις να το διαβάσεις και με τον επόμενο άντρα που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, θέλω να εφαρμόσεις ακριβώς ότι λέει‘.

Η Σοφία χαμογέλασε πονηρά και μου λέει ‘Α οπότε τώρα έγινα το κοινωνικό πείραμα των βιβλίων σου‘; ‘Ακριβώς έτσι’ της είπα και βάλαμε και οι 2 τα γέλια.

Συμφωνήσαμε πως με τον επόμενο άντρα που θα αρχίσει να μιλάει, θα εφαρμόσει ότι είχα γράψει στο βιβλίο και θα ήταν ο δικός μας τρόπος να το δοκιμάσουμε.

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας και η Σοφία πραγματικά ξεκίνησε να μιλάει με έναν άντρα που είχε γνωρίσει στην σχολή χορού που πηγαίνει. Αυτός ήταν καινούργιος εκεί και κατέληξαν να συστήνονται την στιγμή που προσπαθούσαν να μάθουν την χορογραφία. Ήταν το ιδανικό ρομαντικό ξεκίνημα που θα ήθελε η Σοφία, αλλά και το ιδανικό ξεκίνημα για να δούμε που θα πήγαινε όλο αυτό, αφού θα ακολουθούσε τους κανόνες και τα παραδείγματα του βιβλίου μου.

Ένα πρωί χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν μια ενθουσιώδης Σοφία στην άλλη γραμμή. ‘Καλημέρα Νίκο! Πήρα να σου πω πως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και προσπαθώ να συγκρατηθώ σκέψου και να μην είμαι υπερβολική‘. Όσο και να προσπαθούσε βέβαια, η φωνή της την πρόδιδε εντελώς και δεν μπορούσε να κρυφτεί καθόλου.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Μιλήσαμε κάμποση ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε μερικά πράγματα για το πως είναι αυτός, τα κοινά τους και το τι κάνουν όταν βγαίνουν στα ραντεβού τους. Χάρηκα τόσο πολύ που την άκουγα ζωηρή και ενθουσιασμένη επιτέλους.

Είχε αλλάξει κάτι μέσα της και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Μετά την ρώτησα αν έκανε μαζί του αυτά που συζητήσαμε. Μου είπε πως από την πρώτη μέρα κιόλας που άρχισαν να μιλάνε με μηνύματα, είχε βάλει σελιδοδείκτες στις διάφορες ενότητες, ώστε να μπορεί να τις βρίσκει πιο γρήγορα. Αυτό με έκανε να γελάσω πολύ!

Συνέχισε να μου λέει πως μέχρι στιγμής, τα πράγματα πήγαιναν ανέλπιστα καλά και πως αυτός έκανε το παν για να βρίσκεται σε επαφή μαζί της. Χαρακτηριστικά την θυμάμαι να μου λέει ‘Ήξερα πως είσαι καλός σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις, αλλά τώρα που δοκιμάζω εγώ κάτι τόσο προσωπικό, δεν μπορώ να το πιστέψω‘.

Ήθελα τόσο πολύ να ακούσω πως κατάφερα όντως να την βοηθήσω, γιατί όλη αυτή μου η προσπάθεια ξεκίνησε για την αγαπημένη μου φίλη και στην συνέχεια, για όλες τις γυναίκες που έχουν νιώσει ή νιώθουν ακόμα πως ο έρωτας και η ευτυχία, είναι μάλλον ένα όνειρο που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Ο καιρός περνούσε και η Σοφία συνέχιζε να είναι μαζί με αυτόν τον άνδρα και πλέον ήταν επίσημα σε σχέση. Πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ, όποτε την έβλεπα, είχε αυτό το ειλικρινές χαμόγελο, που μόνο οι ευτυχισμένοι και οι ερωτευμένοι έχουν.

Έτοιμη για το μεγάλο μυστικό;

Ξέρεις…θέλω σε αυτό το σημείο να σου αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό. Οι άνδρες…δεν είμαστε κακοί. Ούτε αναίσθητοι , άκαρδοι ή όλα αυτά τα άσχημα πράγματα τα οποία μπορεί να πιστεύεις.

Ψάχνουμε το ίδιο με μια γυναίκα. Αγάπη, πάθος, φροντίδα, σεβασμό. Απολαμβάνουμε την συντροφικότητα αρκεί στο μυαλό μας μια γυναίκα να είναι η «κατάλληλη». Και αυτό…πίστεψε με είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις , αρκεί να μάθεις να «πατάς τα κατάλληλα κουμπιά »

Η πραγματικότητα είναι απλή. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί από εσάς. Πρέπει να το αποδεχτείς και να μάθεις να «παίζεις» σε ξένο γήπεδο.

Είναι πραγματικά κρίμα να χάνεις διαρκώς ευκαιρίες.

Δεν έρχεται στην ζωή σου κάθε μέρα ο κατάλληλος για εσένα. Είναι άδικο να χάσεις την ευκαιρία για πραγματική ευτυχία και ολοκλήρωση επειδή δεν ξέρεις πως να χειριστείς ορισμένες σημαντικές και κρίσιμες καταστάσεις που μπορούν να πάνε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο.

Είμαι συγκινημένος. Απόψε τελειώνω αυτή την ιστορία, ενώ βρίσκομαι σε μια πανέμορφη παραλία και ετοιμάζομαι να παραδώσω την Σοφία στον Στέφανο. Ναι. Εκείνο τον άνδρα που γνώρισε τότε στην σχολή χορού. Που ξεκίνησαν μια σχέση μέσα από το texting. Τελικά ο Στέφανος ήταν η «ευκαιρία» της Σοφίας και ευτυχώς αυτή έκανε όλες εκείνες τις σωστές ενέργειες και κατάφερε να την κερδίσει. Και να είναι ευτυχισμένη.

Αυτός δεν είναι ο σκοπός στην ζωή μας άλλωστε;

Ήταν απαίτηση της, να είμαι εγώ αυτός που θα την συνοδεύσει και θα την παραδώσει στον γαμπρό. Φυσικά δεν μπορούσα να το αρνηθώ. Ήταν πραγματική τιμή για εμένα. Κάπως έτσι όμορφα και ειδυλλιακά, η Σοφία επέλεξε να παντρευτεί πάνω στην θάλασσα. Ακριβώς την ώρα του δειλινού.

Και το μόνο πιο όμορφο πράγμα, από τον ήλιο που δύει και την καταγάλανη και ήρεμη θάλασσα, είναι το χαμόγελο της ευτυχίας στο πρόσωπό της.

Αυτή τη στιγμή, μόλις άνοιξες ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου.

Μπορεί αυτή τη στιγμή στη ζωή σου να είσαι ελεύθερη, ή να έχεις μπει σε μια καινούργια σχέση. Μπορεί να είστε χρόνια μαζί, ή ακόμα και να έχεις χωρίσει.

Όποια κι αν είναι η τωρινή σου κατάσταση, αυτά που θα μάθεις σε αφορούν ΑΜΕΣΑ και μπορείς να τα εφαρμόσεις με την ίδια επιτυχία.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ

Αν τον θες πραγματικά, πρέπει πρώτα να μάθεις πως να παίζεις το παιχνίδι του. Οι άντρες βλέπεις, είναι κυνηγοί και θέλουν να νιώθουν διαρκώς πως έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους. Θέλουν να νιώθουν πως αυτοί κινούν τα νήματα.

Έχουν όμως και τα ευαίσθητα σημεία τους, τα οποία δεν θα σου αποκαλύψουν εύκολα. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να τα μάθεις ποτέ…εκτός και αν εφαρμόσεις μερικά από τα μυστικά που θα σου αποκαλύψω.

Είναι αυτά τα μυστικά, που τους ξεκλειδώνουν και τους κάνουν να αρχίζουν να έχουν συναισθήματα για μια γυναίκα.

Να Ενδιαφέρονται.

Να βλέπουν αυτό που είσαι πραγματικά

Θες να μάθεις πως θα τον προκαλείς, πως θα του εξάπτεις την περιέργεια και πως θα καταφέρεις να σε δει σαν την μοναδική γυναίκα που υπάρχει. Τώρα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάθε σου κρυφή επιθυμία, πραγματικότητα!

Μπες στο μυαλό του και κάντον ότι θέλεις. Μάθε τι πρέπει να κάνεις, τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις και πως θα μαγνητίσεις το μυαλό και την καρδία του.

Το texting έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα σου:

Το texting είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς σου. Στην εποχή μας είναι ένας ολόκληρος κώδικας επικοινωνίας. Το χρησιμοποιείς μονίμως για να επικοινωνείς με τις φίλες σου, με τον άνδρα σου , την σχέση σου, ή αυτόν που γνώρισες λίγο καιρό πριν και πραγματικά σε ενδιαφέρει πολύ.

Αλλά ήξερες πως μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο, για να τον σαγηνεύσεις και να τον μαγνητίσεις;

Υπάρχει ο τρόπος για να του δείξεις πως είσαι αστεία, έξυπνη, ενδιαφέρουσα και πως διαθέτεις μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Με τις ειδικές τεχνικές που θα διαβάσεις στο βιβλίο, θα καταφέρεις να παρουσιαστείς αβίαστα, σαν την γυναίκα που θα ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος και θα τον κάνεις να κρέμεται από τα χείλη σου… Ή καλύτερα, από την οθόνη του.

Στόχος σου είναι να τον παρασύρεις με τα λόγια σου και να τον κάνεις να ανυπομονεί να διαβάσει ένα μήνυμά σου. Θες όμως ακόμα περισσότερα. Να θέλει να σε ξαναδεί. Να σε σκέφτεται αδιάκοπα.

Σου παρουσιάζω τον μοναδικό στην Ελλάδα οδηγό: Πως θα τον τρελάνεις και θα γίνεις η απόλυτη εμμονή του

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΟΥΝ ΣΤΙΣ 92 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι άγραφοι κανόνες του texting – Χαλάρωσε και μην πανικοβάλλεσαι. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Δεν είσαι η μόνη που έχει άγχος, το ίδιο νιώθει και αυτός. Μάθε πως να διαχειρίζεσαι όλες τις καταστάσεις με άνεση.

Μαθαίνοντας πως σκέφτεται ένας άνδρας – Για να πετύχεις τον στόχο σου, πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργεί και πως χειρίζεται καταστάσεις αυτός που σε ενδιαφέρει. Έτσι θα καταφέρεις να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, την στιγμή ακριβώς που το θέλεις.

Παραδείγματα που πρέπει να αποφύγεις – Καθημερινές παγίδες, μέσα στις οποίες μπορεί εύκολα να πέσεις. Αυτή τη φορά όμως, θα είσαι πολύ καλά προετοιμασμένη και δεν θα υπάρξουν λάθος χειρισμοί από την μεριά σου.


Ο πρώτος κανόνας: Kράτα τα πράγματα απλά – Κάνε συγκεκριμένες ερωτήσεις και όχι γενικές και αόριστες. Απόφυγε τις ερωτήσεις που μπορεί να έχουν μονολεκτική απάντηση. Έτσι θα καταφέρεις να μπεις στην ανδρική λογική και να πατήσεις τα κουμπιά του.

Ένταση και σεβασμός – Για να καταφέρεις να σε δει ως κάτι πέρα από το συνηθισμένο, πρέπει να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον. Για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεται να του δημιουργήσεις ένταση και να κερδίσεις τον σεβασμό του. Μόνο έτσι μπορείς να δημιουργήσεις έλξη και να τον κάνεις να σου δώσει αξία.

Οι 10 εντολές του texting – Τα 10 πράγματα που σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να κάνεις. Τα 10 ΜΗΝ του texting που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις, για να αποφύγεις με σιγουριά τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πως να σπάσεις τον πάγο – Οι τρόποι που θα τον κάνουν να έχει την καλύτερη δυνατή πρώτη εντύπωση για σένα και πως να του εξάψεις το ενδιαφέρον.

Τρόποι για να ανοίξεις συζήτηση μαζί του – Πως θα καταφέρεις να το κρατήσεις χαλαρό και να βρεις ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσετε. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και μίλα με άνεση. Να θυμάσαι πως πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον για αυτόν και πως δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω σου.

Πως θα πας την συζήτηση εκεί που θέλεις – Μάθε πως θα έχεις το παιχνίδι στα δικά σου χέρια και πως θα καταφέρεις να κοντρολάρεις την συζήτηση. Πως θα πηγαίνεις την κουβέντα εκεί ακριβώς που θέλεις και πως θα αποφεύγεις θέματα που δεν θες να θίξεις.

Οι τρόποι για να τον κάνεις να λιώνει για σένα – Είναι 4 απλές, αλλά πανίσχυρες λέξεις. Μυστήρια, ενδιαφέρουσα, προσιτή και απρόβλεπτη. Τώρα μπορείς να μάθεις ακριβώς πως θα πετύχεις το καθένα από αυτά και πως θα τρυπώσεις στο μυαλό του, χωρίς να μπορεί να σε βγάλει.

Άφησέ τον να σε γνωρίσει – Μάθε πως θα μοιράζεσαι πληροφορίες για σένα, πως θα κερδίσεις τον σεβασμό του και πως θα καταφέρεις να σε δει ως κάτι πολύτιμο και ξεχωριστό.

Πότε να κλείσεις την συζήτηση – Ακολούθησε συγκεκριμένα παραδείγματα, που θα του εντείνουν την προσμονή του και την αγωνία του. Κάντον να ανυπομονεί να συνεχίσει την κουβέντα μαζί σου.

Πως να αποφύγεις τις ζώνες ‘απλά σεξ’ και ‘απλά φίλοι’ – Μάθε πως θα χειριστείς την αντρική λογική, ώστε να αποφύγεις τις συμπεριφορές, που μπορεί να τον σπρώξουν, ώστε να σε συνδέσει στο μυαλό του με αυτές.

Πως να ανάψεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση – Αναλυτικά παραδείγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να πάρουν τα πράγματα φωτιά και να του θυμίσεις τι τον έκανε να τρελαθεί μαζί σου.

Texting και πρώην – Μάθε πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να επικοινωνήσεις και πάλι μαζί του και πως θα δημιουργήσεις από την αρχή, την έλξη στα μάτια του.

Τα μεγαλύτερα λάθη στο texting και πως θα τα αποφύγεις – Μάθε πως θα προσπεράσεις με ευκολία, όλα τα δύσκολα σημεία και πως θα καταφέρεις να μην σκοντάψεις, στα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι.

Οι βασικές τεχνικές για την δημιουργία έλξης – Δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα και πέτυχε την ένταση που θέλεις, σαν να είσαι επαγγελματίας στο texting. Δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί σε καμία περίπτωση, μετά από αυτό.

Μηνύματα-βόμβα – Τα πανίσχυρα αυτά μηνύματα, που θα τον αιχμαλωτίσουν και θα κάνουν το μυαλό του να γεμίσει με την σκέψη σου και μόνο. Ο σχεδόν μαγικός τρόπος, που πιάνει αλάνθαστα κάθε φορά.

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις το παιχνίδι – Οι ενοχές, η απόγνωση και το κυνήγι. Πως θα ανατρέψεις με απόλυτη επιτυχία, κάτι που μπορεί να σου φαίνεται καταδικασμένο.

Το texting μετά το πρώτο ραντεβού – Πότε θα του στείλεις και τι πρέπει να γράψεις. Πως θα καταφέρεις να τον κάνεις να σε σκέφτεται και να χαμογελάει.

Τα αντρικά κόλπα – Ήρθε η ώρα να μάθεις ακριβώς τι κάνει, ώστε να καταφέρεις να είσαι ένα βήμα μπροστά. Μάθε τα μεγαλύτερα μυστικά του αντρικού μυαλού και γίνε εσύ αυτή που κινεί τα νήματα και έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

περισσότερα

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ... ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει καν, την δύναμη που πραγματικά κρύβεται μέσα σε αυτό το βιβλίο.

Μιλάω με τόσες γυναίκες καθημερινά και όλες καίγονται να πάρουν απαντήσεις. Δεν τις αδικώ άλλωστε. Όλοι μας θέλουμε να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά και θα κάναμε ότι μπορούσαμε για να το καταφέρουμε. Είναι η ανθρώπινη αδυναμία μας!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχω ετοιμάσει μια ειδική προσφορά για εσένα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ... ΜΑΓΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

Συναισθήματα: Τι είναι τα συναισθήματα, ποια η διαδικασία δημιουργίας τους και πως θα καταφέρεις στοχευμένα να κάνεις έναν άνδρα να νιώσει έλξη, έρωτα και σύνδεση μαζί σου. περιλαμβάνονται συγκεκριμένα παραδείγματα που μπορείς αύριο να δοκιμάσεις σε κάποιον άνδρα και να τον δεις να μαγεύεται από εσένα

Υποσυνείδητη επικοινωνία : πως να προσπερνάς το τοίχος που σηκώνουν σχεδόν όλοι οι άνδρες και να πετύχεις βαθιά συναισθηματική σύνδεση μαζί του, δημιουργώντας του μια ονειρική αίσθηση.

Επιταχυντές συναισθημάτων: Πως να πετύχεις να αναπτύξει γρήγορα τα συναισθήματα που θέλεις για σένα. Απλά αντέγραψε τα παραδείγματα που περιλαμβάνω

Ενισχυτές συναισθημάτων : Πως να μεγιστοποιήσεις την ένταση των συναισθημάτων προκαλώντας τον να βλέπει τον κόσμο μέσα από την μορφή σου. Ένα απαγορευμένο μυστικό που παρουσιάζεται σε γυναικείο κοινό για πρώτη φορά παγκοσμίως !

Για αυτό λοιπόν για τις επόμενες 7 ημέρες και μέχρι να συμπληρωθούν 50 ακόμα πωλήσεις θα σου δώσω την ευκαιρία να αποκτήσεις το βιβλίο:

Κάνε σήμερα κιόλας, δικό σου, το βιβλίο του texting στην απίστευτη τιμή των 25 € !

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ

Αυτή η τιμή ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μετά θα σταματήσει. Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι κι εδώ λοιπόν, πρέπει να αρπάξεις τώρα αυτή την ευκαιρία. Γιατί πολύ απλά, το ξέρεις κι εσύ, πως θα το μετανιώσεις αν δεν το κάνεις. Και πίστεψέ με, θα το μετανιώσεις όντως.

Μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να καθυστερήσεις. Είμαι βέβαιος πως έχεις ξοδέψει πολύ περισσότερα χρήματα, σε εντελώς άχρηστα πράγματα. Τώρα όμως έχει παρουσιαστεί μπροστά σου μια μοναδική ευκαιρία, να αποκτήσεις μια γνώση, που οι περισσότερες γυναίκες θα έδιναν τα πάντα για να έχουν.

Η επιλογή βρίσκεται στο χέρι σου.

Το ίδιο και η ευτυχία σου.

Πως σκοπεύεις να την εκμεταλλευτείς;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κατερίνα

Nίκο γεία σου. Ήθελα να σου στείλω αυτό το μήνυμα για να σου πω 2 πράγματα. Πρώτον το βιβλίο σου μου άνοιξε τα μάτια! Έχω κάτσει και το έχω διαβάσει αμέτρητες φορές και πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ στην επικοινωνία που έχω χτίσει με τους άντρες. Πλέον έχω μια αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που είχα χάσει εδώ και πολύ καιρό. Μέσα μου ένιωθα πως είχα βουλιάξει και προτιμούσα να με λυπάμαι, από το να προσπαθώ.

Το αντρικό μυαλό ήταν πάντα ένα παιχνίδι σκάκι για μένα και δεν υπάρχει κάτι που να είμαι χειρότερη από το σκάκι 😛 Μέσα από το βιβλίο σου όμως, κατάφερα επιτέλους να κάνω ουσιαστική σύνδεση με αυτόν που είμαστε μαζί τώρα και να μπω κυριολεκτικά μέσα στο κεφάλι του.

Ότι κι αν θέλει, το καταλαβαίνω και πλέον ξέρω ακόμα και τι εννοεί με κάθε πράγμα που μου λέει. Δεν θα το πίστευα σε καμία περίπτωση αν ερχόταν κάποιος και μου το έλεγε. Εγώ ξέρεις, γενικά ήμουν πάντα λίγο καχύποπτη με αυτά και κάπως κυνική.

Και αυτό με φέρνει στο δεύτερο πράγμα που ήθελα να σου πω. Ευχαριστώ. Κυρίως γιατί με έκανες να καταφέρω να πιστέψω πρώτα σε μένα και μετά γιατί όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε είναι που γίνεσαι πραγματικά ακαταμάχητη.

Να είσαι καλά και περιμένω ήδη με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο σου!

Με πολύ εκτίμηση

<< Prev
Next >>

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο andreou7878@gmail.com
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχει το βιβλίο σε έντυπη μορφή;

δεν υπάρχει αυτή την στιγμή σε έντυπη μορφή. Είναι κάτι που προγραμματίζουμε να γίνει από Σεπτέμβριο. Είναι σε μορφή PDF αλλά είναι ευκολοδιάβαστο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στην ανάγνωση του

Μπορώ να μιλήσω με κάποιο υπεύθυνο;

Ναι φυσικά. μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429 και να ρωτήσεις ότι θέλεις

Πόσο γρήγορα θα έρθουν στο e-mail μου;

Το βιβλίο και η απόδειξη αγοράς θα έρθουν στο email σου μέσα σε 24 ώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429. Η εξυπηρέτηση σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερώτηση για την πληρωμή μέσω viva

Είναι ασφαλείς πλατφόρμα;

Ναι. Η viva payments αυτή την στιγμή είναι ίσως η πιο γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών στην Ελλάδα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας

Υπάρχει άλλος τρόπος αγοράς;

Paypal

Για αυτούς που τους βολεύει το Paypal υπάρχει η επιλογή πληρωμής μέσω αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6985735429 για να σας δώσει το Paypal email που θα πρέπει να μεταφέρετε τα χρήματα

Αντικαταβολή:

Δεν υπάρχει ουσία για χρήση αντικαταβολής , καθώς τα βιβλία είναι ηλεκτρονικά και δεν έχει νόημα η αποστολής τους με Courier και η επιβάρυνση σας με έξοδα αποστολής

Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping