Skip to main content

Γνωρίζεις ότι έχεις έως και 80% πιθανότητες επανασύνδεσης;

Κατέβασε το Δωρεάν ebook που έχουν εφαρμόσει περισσότεροι από 5.000 άνδρες και κέρδισε πίσω τον/την πρώην σου ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή σε αγνοεί εντελώς και θεωρεί σίγουρο ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί σου.

Η μέθοδος επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου δουλεύει:

Γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν τα μυστικά της επανασύνδεσης: Η μέθοδος βασίζεται στην ψυχολογία! Ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα χωρισμού, θα σε διδάξει βήμα-βήμα τα 9 στάδια που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να κάνεις τον/την πρώην σου να γυρίσει πίσω ξανά.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα:

Κάνε την εγγραφή σου παρακάτω στην λίστα του Νίκου Ανδρέου και κατέβασε αμέσως το δωρεάν βιβλίο που εξηγεί την μέθοδο της επανασύνδεσης που μπορείς να εφαρμόσεις από σήμερα.

Επιπλέον με την εγγραφή σου:

 • Στείλε email και Πάρε απαντήσεις για την δική σου περίπτωση απευθείας από τον Νίκο Ανδρέου, τον άνθρωπο που έχει βοηθήσει περισσότερα από 5000 άτομα.
 • Σημαντικό: με την εγγραφή σου στην λίστα θα λαμβάνεις κάθε 1-2 ημέρες στο mail σου ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την επανασύνδεση με τον/την πρώην σου. Μερικά θέματα των e-mails:
  • Τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις από σήμερα για να πετύχεις την επανασύνδεση
  • Τι πρέπει να κάνεις αν έχετε χωρίσει πρόσφατα ή ένα χρόνο πριν
  • Ποια είναι τα λάθη που κάνεις ακόμα και σήμερα και τα οποία πρέπει να αποφύγεις από εδώ και πέρα πάση θυσία
  • Πως πρέπει να συμπεριφερθείς αν συναντηθείτε για να τον/την κάνεις να ενδιαφερθεί ξανά
  • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση γάμου και παιδιών μετά από χωρισμό
  • Πως μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ξανά έλξη, πάθος και σύνδεση μεταξύ σας
  • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση απιστίας. Τι πρέπει να κάνεις αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο
  • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που ο/η πρώην σου δεν θέλει καμία επαφή
  • Τι πρέπει να κάνεις αν δουλεύετε μαζί
  • Ανάλυση πραγματικών ιστοριών επιτυχίας ώστε να ακολουθήσεις το παράδειγμα τους
  • Και πολλά ακόμα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και κατέβασε αμέσως τον δωρεάν οδηγό

Προσωπικό μήνυμα από τον συγγραφέα:

Δεν με νοιάζει ποια είναι η σημερινή κατάσταση του χωρισμού σας. Δεν με αγχώνουν τα πολλά λάθη που πιθανότατα έχεις κάνει στο διάστημα μετά τον χωρισμό. Με νοιάζει να συνειδητοποιήσεις ότι η μέθοδος επανασύνδεσης λειτουργεί και φέρνει αποτέλεσμα.

Εδώ δεν αναφερόμαστε σε ξιόρκια και μαγικές συνταγές. Υπάρχουν 9 απολύτως συγκεκριμένα στάδια τα οποία πρέπει να εκτελέσεις και να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω ακόμη και αν:

 • έχετε χωρίσει πριν από 10 ημέρες, ένα μήνα ή παραπάνω
 • σου έχει πει ότι δεν θέλει να σε ξαναδεί
 • του έχεις πει λόγια που δεν ξεχνιούνται εύκολα
 • Τον τελευταίο διάστημα βρίσκεστε μόνο ερωτικά
 • έχετε χωρίσει και μένετε στο ίδιο σπίτι χωρίς καμία ουσιαστική επαφή
 • Σου έχει ζητήσει διαζύγιο
 • υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Νίκος Ανδρέου

Θέλω απλά να σου πω ευχαριστώ. Διαβάζω σχεδόν καθημερινά τα mail σου ευλαβικά. Είμαι 38 χρονών και πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια. Πλήρης απογοήτευση. Μου έδωσες ελπίδα και τρόπο για να πάω παρακάτω.

Οι συμβουλές σου έχουν όντως αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή είμαι σε μια καινούργια γνωριμία και χάριν στις συμβουλές σου δείχνει να έχουμε φοβερή χημεία. Μου μίλησε στο δρόμο. Το πιστεύεις; εγώ ακόμα προσπαθώ να το συλλάβω. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Έχεις δίκιο. Ο πρώτος που πρέπει να βελτιωθεί είμαστε εμείς. Θα σε κρατάω ενήμερο

Στέλλα

“Γεια σου Νίκο. Το βιβλίο σου πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια. Έχω πει σε όλες τις φίλες μου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σου. Ο γάμος μου είχε φθάσει στο σημείο μηδέν.
Καμία επικοινωνία, είχε χαθεί η έλξη, η σύνδεση που είχαμε παλιά. Ήταν τελείως απόμακρος.
Μέσα σε ένα μήνα, εφαρμόζοντας αυτά που γράφεις, έχω έναν άλλο άνθρωπο απέναντί μου. Πριν 5 ημέρες μου έκανε έκπληξη ένα ταξίδι. Να σε έχει ο θεός καλά.”

Γεωργία

“Παρακολουθώ τα μαθήματα σου εδώ και 5 μήνες. Πριν 3 μήνες αγόρασα και το βιβλίο σου.
Είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν αλλά όλες έληγαν με τον ίδιο τρόπο. Οι άνδρες δεν ήθελαν σοβαρή σχέση μαζί μου. Ίσως ήμουν πολύ δυναμική; ίσως δεν ανέπνεα εμπιστοσύνη; Βρήκα όλες τις απαντήσεις στα μυστικά που με δίδαξες. Είναι πραγματικά μυστικά.
Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ψάξει πολύ το θέμα. Είμαι σε σχέση εδώ και 2.5 μήνες. Δείχνει ότι με θέλει πραγματικά. Ακολουθώ πιστά τις συμβουλές σου.”

Φωτεινή

“Γεια σου Νίκο. Σε ευχαριστώ πραγματικά που βοηθάς πολλές από εμάς να δώσουμε την αξία που πρέπει στους εαυτούς μας. Οι συμβουλές σου μου ανέβασαν την αυτοπεποίθηση και αυτό από μόνο του έκανε την διαφορά. Το βιβλίο σου αξίζει πραγματικά.”

Βάσω

“Κάθε φορά που διαβάζω κάποιο mail σου…πραγματικά κουνάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι πόσο λάθος έβλεπα τα πράγματα. Νόμιζα ότι ξέρω τους άνδρες. Είσαι καταπληκτικός.”

Ελευθερία

“Καλησπέρα. Οι πληροφορίες που διάβασα στα μαθήματα σου , έκαναν θαύματα σε εμένα. Επιτέλους είμαι με κάποιον που αξίζω. Είχες δίκιο. Η αλλαγή ήρθε πρώτα από μέσα μου.
Είμαστε πολύ κοντά, καταπληκτική επικοινωνία και περνάμε υπέροχα μαζί. Σε ευχαριστώ τόοοοσο πολύ για τις συμβουλές σου. Μου άνοιξες τα μάτια…”

Μαρία

“Εφάρμοσα τις συμβουλές των μαθημάτων και του βιβλίου σου και έχω να αναφέρω ότι με τον Κ. Είμαστε σε φάση σχεδιασμού του γάμου μας.
Οι αλλαγές στην συμπεριφορά του είναι εκπληκτικές. Σε ευχαριστώ καλέ μου άνθρωπε.”

Αναστασία

“ όταν ανέφερες ότι θα μπούμε μέσα στο ανδρικό μυαλό…το εννοούσες πραγματικά!
Όλα αυτά που αναλύεις στα μαθήματα σου είναι κινήσεις και συμπεριφορές που έκανα λάθος τόσα χρόνια.
Εδώ και 2 μήνες είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση. Σε ευχαριστώ. Έχω να μάθω ακόμα πολλά!”

Κάτια