Skip to main content

Τελικά ο χειρότερός σου φόβος έγινε πραγματικότητα. Χωρίσατε. Εσύ όμως δεν έχεις καταφέρει να προχωρήσεις. Έχεις μείνει εκεί. Νιώθεις σαν να βρίσκεσαι διαρκώς σε μια αίθουσα αναμονής. Έχεις μείνει μουδιασμένη και περιμένεις, εύχεσαι και πιστεύεις πως μπορεί να γυρίσει.

 

Μπορεί άραγε να συμβεί αυτό;

Χωρίσατε, αλλά ακόμα αγαπιέστε. Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που αυτός σου πετάει ‘κρυμμένα’ μηνύματα; Είναι ενδείξεις ότι μπορεί να θέλει επανασύνδεση ή απλά νιώθει μόνος του;

Παρακάτω θα μάθεις τα 7 σημάδια, που δείχνουν πως μπορεί να προσπαθεί να βρει τον δρόμο, για να φτάσει και πάλι κοντά σου.

 

  1. Έχει αρχίσει να σου ανοίγεται

Αν ο πρώην σου στέλνει μηνύματα, επειδή νιώθει μόνος του τις νύχτες, τότε αυτό δεν είναι ένα χειροπιαστό παράδειγμα πως θέλει να προσπαθήσει και πάλι. Αν όμως ο πρώην σου έχει αρχίσει να σου ανοίγεται πραγματικά και να μοιράζεται νέα από την ζωή του ή ενδιαφέρεται να μάθει για την δική σου ζωή, τότε αυτό είναι μια ένδειξη ότι προσπαθεί να σε προσεγγίσει και πάλι.

 

  1. Σε ρωτάει αν βλέπεις κάποιον

Αν ο πρώην σου έχει αρχίσει να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, τότε ίσως προσπαθεί να καταλάβει σε ποια φάση της ζωής σου βρίσκεσαι σε σχέση με εκείνον. Αν υπάρχει κάποια ελπίδα επανασύνδεσης ή αν τον έχεις ξεπεράσει.

Αν λοιπόν ο πρώην σου σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιος στην ζωή σου, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Όχι μόνο δείχνει πως ενδιαφέρεται, αλλά δείχνει πως ακόμα σε σκέφτεται και θέλει να ξέρει αν είσαι διαθέσιμη.

 

  1. Του ξεφεύγει η ζήλια

Αν ο πρώην σου πραγματικά σε έχει ξεπεράσει, τότε δεν θα τον ένοιαζε αν σε πλησιάζει κάποιος σε ένα μπαρ ή αν μιλάς με καινούργιο κόσμο. Αν όμως δείχνει τρομερή ενόχληση από την προσοχή που παίρνεις από άλλους, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι σε θέλει πίσω.

Σκέψου το λίγο. Ενοχλείται όταν μπορεί να σε βλέπει στο ίδιο μαγαζί να μιλάς με άλλους ή όταν βλέπει check in και φωτογραφίες σου από εξόδους με άτομα που δεν γνωρίζει; Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε είναι άλλο ένα πολύ θετικό δείγμα για το ότι δεν σε έχει ξεπεράσει και σκέφτεται την επανασύνδεση.

  1. Σου μιλάει για πράγματα που ζήσατε

Αν ο πρώην σου σκαλίζει το παρελθόν σας και σου θυμίζει χαρούμενες στιγμές που ζήσατε μαζί, τότε μπορεί να σκέφτεται την πιθανότητα της επανασύνδεσης. Αν σου μιλάει διακριτικά για εκείνο το ταξίδι που κάνατε μαζί ή εκείνο το αστείο περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι, τότε μπορεί να σου δείχνει με τον τρόπο του πως σε σκέφτεται, αλλά να διστάζει να κάνει την πρώτη κίνηση και να θέλει να δει την αντίδρασή σου.

 

  1. Βρίσκει δικαιολογίες για να σου μιλήσει

Ας υποθέσουμε πως εσύ έχεις πάει για φαγητό και ανεβάζεις μια φωτογραφία από το τέλειο burger που έχεις μπροστά σου. Δεν περνάνε 5 λεπτά από την στιγμή που το βλέπει και σου έρχεται μήνυμα, που σε ρωτάει αν είναι τόσο υπέροχο όσο φαίνεται.

Παρόμοιες δικαιολογίες, μπορεί να δείχνουν πως ψάχνει τρόπους για να σε προσεγγίσει και πιάνεται από την καθημερινότητα και την ζωή σου. Σκέψου λοιπόν πως νιώθεις όταν βλέπεις τα μηνύματά του. Αν η καρδιά σου τον θέλει πραγματικά, τότε αυτό το μικρό παραθυράκι, μπορεί να είναι η ευκαιρία σου να του το δείξεις.

 

  1. Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Μπορεί ο πρώην σου να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σου δείξει πως βγαίνει με διάφορες και εσένα αυτό να σε σκοτώνει μέσα σου. Να σου δίνει την εντύπωση πως δεν νοιάζεται καθόλου για σένα. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό μπορεί να το κάνει για να σου προκαλέσει ζήλια και να σε κάνει να θέλεις να είστε και πάλι μαζί.

Οπότε μην βιαστείς να συμπεράνεις πως σε έχει ξεπεράσει και για εκείνον είσαι παρελθόν. Μπορεί όλο αυτό να είναι μια απλή προσποίηση και από πίσω της να κρύβεται το γεγονός πως σε θέλει ακόμα.

 

  1. Ρωτάει τους φίλους σας για εσένα

Αν ο πρώην σου ενδιαφέρεται να μάθει νέα για την ζωή σου και ρωτάει τους φίλους σου για το τι κάνει και το πως είσαι, αυτό είναι ένα σημάδι πως σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να ξαναείστε μαζί.

Αν το όνομά σου αναφέρεται σε άσχετες συζητήσεις με κάποιον τρόπο, τότε αυτό δεν είναι τυχαίο. Αν μάθεις λοιπόν πως ο πρώην σου ρωτάει για εσένα, αυτό σημαίνει πως μπορεί να ελπίζει ακόμα πως υπάρχει χημεία μεταξύ σας και θέλει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση σας.

 

Ωραία, τώρα μπορείς να αναγνωρίσεις 7 σημάδια από την δική του πλευρά, που ίσως εκδηλώνουν ενδιαφέρον για επανασύνδεση. Αλλά εσύ αυτό που θέλεις είναι να τον κερδίσεις πίσω. Και είσαι απόλυτα σίγουρη.

Τι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να διαβάσεις σήμερα κιόλας το βιβλίο μου ‘Το Μυστικό της Επανασύνδεσης’. Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί ειδικά για εσένα και μοναδικός σκοπός του είναι να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει τον τρόπο να κερδίσεις ξανά τον πρώην σου πίσω.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Μέσα στο βιβλίο θα μάθεις τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, για να είστε και πάλι μαζί. Όπως κι αν χωρίσατε και όσα λάθη κι αν έκανες. Η μέθοδος της επανασύνδεσης είναι πραγματικά αλάνθαστη και πανίσχυρη.

Είσαι σίγουρη πως θα κλωτσήσεις αυτή την μοναδική ευκαιρία;