Skip to main content

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν βλέπουν την ανάγκη να βιαστούν. Είναι καλύτερο να μην τους πιέζεις. Αν το κάνεις, θα κλειδώσουν και θα αρνηθούν να μετακινηθούν. Τα καλά νέα είναι ότι, αν έχεις την υπομονή να τον περιμένεις, θα μείνει για μια ζωή. Δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό, αλλά είναι υπομονετικός και πιστός, κι αυτό μετράει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τείνουν να αφιερώνουν χρόνο όταν πρόκειται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους επειδή είναι προσεκτικοί με την καρδιά τους. Είναι επίσης γνωστοί για την τελειομανία και δεν θέλουν να κάνουν το λάθος να εξομολογηθούν τα συναισθήματά τους σε κάποιον που είτε δεν αισθάνεται το ίδιο είτε δεν είναι εκείνος που πραγματικά τους ταιριάζει. Μερικοί από τους πιο ρομαντικούς ανθρώπους εκεί έξω είναι Παρθένοι. Απλά, όσον αφορά την αγάπη, τελειοποιούν τα πράγματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο, που είναι ο πλανήτης των κανόνων, των ευθυνών και των περιορισμών. Εξαιτίας αυτού, τείνουν να είναι πολύ επιφυλακτικοί, τυπικοί και συχνά  «δύσκαμπτοι» όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Όπως και ο Παρθένος, ένας μεγάλος παράγοντας στον δισταγμό τους να ομολογήσουν τα συναισθήματά τους προέρχεται από το να θέλουν να βεβαιωθούν ότι κάνουν τη σωστή επιλογή. Μόλις καταλάβουν ότι είστε αξιόπιστοι, θα ανοιχτούν.

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός είναι πιστός και περιμένει την ίδια αφοσίωση από τον σύντροφό του. Είναι επίσης γνωστό ότι θα ανοίξουν μία σχετική συζήτηση μόνο εάν αισθάνονται ότι μπορούν να το κάνουν με ασφάλεια. Είναι μυστηριώδεις και είναι δύσκολο να διαβάσεις τι έχουν στο μυαλό τους. Μόλις αποδείξεις ότι είσαι με το μέρος του όμως, είναι δικός σου για μία ζωή.