Skip to main content

 

Μπορεί το lockdown να συνεχίζεται και η διάθεση όλων μας να έχει επηρεαστεί σημαντικά, αλλά ο τελευταίος μήνας του χρόνου, υπόσχεται να είναι γεμάτος εκπλήξεις, με τις ερωτικές προβλέψεις να είναι πιο ανατρεπτικές από ποτέ. Συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει ο χριστουγεννιάτικος Δεκέμβρης για τα ερωτικά σου και όχι μόνο.

 

Κριός

Ο Δεκέμβρης σε βρίσκει απαλλαγμένο από συναισθηματικά προβλήματα, αλλά και με μπόλικη ερωτική τύχη, όσον αφορά στις ερωτικές σου επιδιώξεις. Συνεχίζει με ανέλπιστες αλλαγές, ξαφνικές χαρές και βοήθεια από φίλους. Επίσης, μέσα στον μήνα θα διορθωθούν και κάποια θεματάκια που αντιμετώπιζες με τη δουλειά και έτσι μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τον έρωτά σου, ανενόχλητος.

Το μόνο μελανό σημείο, έρχεται προς τα τέλη του Δεκέμβρη, που θα φέρει γκρίνια και αρκετές εντάσεις, όπως και μεγάλες απογοητεύσεις από το ερωτικό σου παρελθόν! Καλό θα ήταν λοιπόν να έχεις το νου σου στο κομμάτι της επικοινωνίας, όσον αφορά στα ερωτικά, γιατί φαίνεται πως παραείσαι γεμάτος αισιοδοξία και πιστεύεις σε μεγάλα λόγια, που μπορεί δυστυχώς να αποδειχθούν… μόνο λόγια και τίποτα περισσότερο.

 

Ταύρος

Η χρονιά για εσένα Ταύρε, δυστυχώς προβλέπεται να λήξει κάπως δύσκολα… Ρήξεις ερωτικές, επαγγελματικά προβλήματα, μέχρι και χωρισμό μπορεί να βιώσεις. Ανάμεσα στα καλά νέα του μήνα, είναι η θέλησή σου να μην πέσεις ψυχολογικά, να τολμήσεις νέα ξεκινήματα, να κάνεις focus στα ερωτικά σου και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, ξεπερνώντας τα προβλήματα που θες δεν θες, θα έρθουν. Στα τέλη του μήνα, προσοχή στο τι λες και σε ποιον…

 

Δίδυμος

Επιτέλους έφτασε η στιγμή να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα στην συντροφική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς την ομολογουμένως ενισχυμένη ερωτική σου τύχη, για να φλερτάρεις και να λάβεις πολύ χαρμόσυνα μηνύματα.

Επιπλέον, το σεξ γίνεται όλο και καλύτερο και μάλιστα, καταρρίπτεις πολλά από τα ταμπού σου. Το πρόβλημα του μήνα, επικεντρώνεται πρώτον στο πορτοφόλι σου και δεύτερον στην τάση σου για ζήλια και κτητικότητα… Οπότε κινήσου πολύ προσεκτικά και με ευθύνη των πράξεών σου.

 

Καρκίνος

Αυτό ο μήνας, τα έχει όλα για εσένα! Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις από το άλλο σου μισό, εξομολογήσεις, προτάσεις και ξαφνικές χαρές. Πρόσεξε όμως, γιατί τα πράγματα δεν είναι τέλεια… Θα υπάρξουν και οι αλλαγές στην ανεμελιά και στον έρωτα, με αποτέλεσμα εκεί που είσαι μέσα στην τρελή (ερωτική) χαρά, να «σκάσει» ένα ολόγιομο φεγγάρι, που σε γεμίζει ψυχολογικά, ψυχολογικές μεταπτώσεις, ρήξεις και καυγάδες…

 

Λέων

Επιτέλους, αυτός είναι ο μήνας που βρίσκεις πραγματικά τον εαυτό σου! Λάμπεις από ομορφιά, σε κακομαθαίνουν, σε κυνηγούν θαυμαστές και χορταίνεις κατακτήσεις και επιβεβαίωση! Περίμενε όμως, γιατί πρέπει να «φρενάρουμε» τη φόρα σου, με 2 πολύ συγκεκριμένες προειδοποιήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να παραμείνεις έντιμος, σοβαρός και έντιμος και αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε απωθημένους ή απαγορευμένους έρωτες!

 

Παρθένος

Μπορεί να σε “τρέχουν” δουλειά και οικογένεια, ωστόσο ο θεός της αγάπης, έχει πολύ όμορφα σχέδια για εσένα και θα σου φέρει ξαφνικούς έρωτες, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, ανέλπιστες συναισθηματικές χαρές, κατακτήσεις και χαρμόσυνες αλλαγές! Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχεις δικαιολογία, που ξεχνάς τους φίλους σου!

Στα αρνητικά του μήνα, η πολυπόθητη επανασύνδεση που περιμένεις, δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Φρόντισε λοιπόν, να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος, γιατί αν δεν τα λύσεις τώρα που έχεις την ευκαιρία, θα μάθεις με τον δύσκολο τρόπο, πόσο αρνητικές συνέπειες μπορούν να έχουν.

 

Ζυγός

Για εσένα Ζυγέ, ο Δεκέμβρης υπόσχεται να είναι ο μήνας της ερωτικής επικοινωνίας και του φλερτ! Απόλαυσε το στο έπακρο, είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για κάτι από το παρελθόν, που βρίσκει το πάτημα και επιστρέφει. Αν είσαι ήδη σε σχέση, φρόντισε να αποφύγεις τους καυγάδες και τις ρήξεις, προς τα τέλη του μήνα, εκεί δηλαδή, που θα σε ταράξουν και επαγγελματικά προβλήματα.

 

Σκορπιός

Ο Δεκέμβρης θα αποδειχθεί κομβικός μήνας για εσένα, αφού θα σε αναγκάσει να πάρεις ώριμες και σωστές αποφάσεις για τα ερωτικά σου, κυρίως αν σε απασχολεί μια παλιά αγάπη ή αν είσαι ήδη σε μία σοβαρή σχέση εδώ και καιρό.

Παρελθοντικά προβλήματα βρίσκουν τον τρόπο και εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο και εσύ οφείλεις να βρεις λύσεις, είτε είσαι έτοιμος, είτε όχι. Ευτυχώς, ένα καλό νέο και κάποια ανέλπιστα γεγονότα, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να απολαύσεις στιγμές ερωτικής σταθερότητας και αισθησιασμού.

 

Τοξότης

Όλος ο μήνας, θα κυλήσει απόλυτα θετικός για τα ερωτικά σου! Ερωτική τύχη, προβλήματα που φεύγουν ξαφνικά, αισθησιασμός, σταθερότητα, σιγουριά, ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και λύσεις που έψαχνες καιρό! Το κλίμα θα χαλάσει προς τα τέλη του Δεκέμβρη, όπου πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, θα υπάρξουν και καυγάδες ερωτικοί, λόγω ζήλιας ή παιχνιδιών εξουσίας… Οπότε φρόντισε να κινηθείς πολύ προσεκτικά και μην αφήσεις την ανεμελιά, να επισκιάσει την πραγματικότητα!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, γενικά θα σταθείς τυχερός τον τελευταίο μήνα του 2020, είτε πρόκειται για μια καινούργια γνωριμία, είτε για έναν απωθημένο έρωτα, είτε ακόμα και για την υπάρχουσα σχέση σου, η οποία θα ανανεωθεί με συναίσθημα και εκπλήξεις ευχάριστες. Ωστόσο, οι τελευταίες ημέρες του μήνα, αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς η συντροφική σου ζωή, πλήττεται από καυγάδες, απογοητεύσεις και ισχυρές ρήξεις…

Ο Δεκέμβριος σε συμβουλεύει να πεις «ναι» στην αλλαγή, το καινούργιο, την ανανέωση, την διαφάνεια και την τόλμη στον έρωτα. «Όχι» πρέπει να πεις, σε παράνομους έρωτες ή έρωτες τοξικούς που καιρό τώρα σε πληγώνουν. Οι απογοητεύσεις, θα είναι μεγάλες αν είσαι μπλεγμένος σε τέτοιες αγάπες…

 

Υδροχόος

Είσαι απόλυτα ο εαυτός σου αυτόν τον μήνα! Κάνεις αλλαγές και καλοδέχεσαι κάποιες θετικές ανατροπές, που ίσως και να μην περίμενες καν. Επιπλέον κάποια νέα ξαφνικά, θα σε ανανεώσουν συναισθηματικά και θα σε «αναζωογονήσουν» σεξουαλικά.

Ο μήνας ωστόσο, δεν υπόσχεται μόνο χαρούμενες αλλαγές, αλλά αποτελεί και ένα κομβικό σημείο για ερωτικά σου, για τα οποία πρέπει να πάρεις άμεσες, ώριμες, σωστές και συνετές αποφάσεις!

 

Ιχθύς

Για εσένα αγαπητέ Ιχθύ, ο Δεκέμβρης αναμένεται να εξελιχθεί με μια λέξη και αυτή η λέξη, είναι «περίεργα». Από την μία, θετικές αλλαγές και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα στον έρωτα, αλλά από την άλλη, ψυχολογικές μεταπτώσεις, αναγκαστική σοβαρότητα και ρήξεις στην συντροφική ζωή, υπόσχονται να σε κρατήσουν σε εγρήγορση και να ζήσεις έναν μήνα που θα είναι πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι καθόλου βαρετός.

Δώσε μεγάλη προσοχή προς τα τέλη του μήνα, όπου κρύβονται μεγάλες απογοητεύσεις και πόνος, όσον αφορά στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου και μια αίσθηση «προδοσίας».