Πώς θα είναι ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια

Η περίοδος του Ιουλίου χαρακτηρίζεται από αλλαγές και αντιθέσεις.

Στις αρχές του μήνα και μέχρι τα μισά του, είναι η ώρα να επανεξετάσουμε τις προθέσεις μας, σε ένα ίσως πιο θεωρητικό επίπεδο. Να εστιάσουμε όχι στη δράση, αλλά στη θεωρία.

Η Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου είναι αρκετά απαιτητική, γιατί μας δείχνει τι δεν πάει καλά και τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή μας. Μας φέρνει αντιμέτωπους δηλαδή, με πράγματα που αποφεύγαμε και μας ενοχλούσαν. Παράλληλα, μια γεωμετρική αρμονία θα σχηματιστεί στον ουρανό, προκαλώντας έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Στις 28 Ιουλίου έχουμε τη Νέα Σελήνη, που μας προωθεί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τους στόχους μας. Είναι μια προετοιμασία κατά κάποιο τρόπο, για τις αλλαγές που έρχονται. Ας προετοιμαστούμε λοιπόν, και ας αποδεχτούμε τη νέα εκδοχή του εαυτού μας.

Κριός

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ασχοληθείς με πιο διασκεδαστικά πράγματα. Επίσης, είναι μια περίοδος ανασύνταξης κι επανεξέτασης της ζωής σου. Νέα σχέδια, νέες προκλήσεις σε περιμένουν, καθώς ξεπερνάς τραύματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας, που θα σου μείνει αξέχαστος. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου στις 4 Ιουλίου, τα ένστικτα και οι επιθυμίες παίρνουν φωτιά. Αυτή η νέα πτυχή του εαυτού σου, γίνεται πιο έντονη με την επιρροή του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να καταστρώσεις νέα σχέδια. Από τις 4 Ιουλίου και μετά οι αντιθέσεις μέσα σου θα ησυχάσουν.

Από τις 4 έως τις 17 Ιουλίου ο Ερμής ενεργοποιεί τον 2ο Οίκο σου, που σχετίζεται με το χρήμα, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά αγαπημένε μας Καρκίνε. Η πανσέληνος στις 14 θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Μην ανησυχείς όμως, γιατί στις 17 η Αφροδίτη θα θεραπεύσει τις πληγές σου και θα σε ξαναβγάλει στο παιχνίδι. Από το δεύτερο μισό του μήνα, μπορείς να διεκδικήσεις χρήματα και να ασχοληθείς με ένα νέο έρωτα.

Λέων

Είναι η ώρα να συγχρονιστείς με τη διαίσθησή σου. Αυτός ο μήνας είναι περίοδος προετοιμασίας κι επαναπροσδιορισμού, καθώς το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα και σημάδια, προς τα που να κατευθυνθείς.

Παρθένος

Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες και συντονίσου. Γιατί, μετά τις 22 και μόλις αφιχθεί ο Λέων, η διάθεσή σου θα αλλάξει. Η δυναμικότητα θα μετατραπεί σε μια βαθιά ανάγκη για ενδοσκόπηση.

Είναι η περίοδος που θα πρέπει να κάνεις νέο κεφάλαιο και να αναπαυθείς, πριν τα γενέθλιά σου.

Ζυγός

Απαιτητικός μήνας για σένα Ζυγέ μας. Η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, φέρνοντας στη ζωή σου νέους ανθρώπους και νέα σχέδια. Γι΄ αυτό αν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα πάρε το τώρα.

Πρέπει να διαβάσεις  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δύσκολα κάνουν σχέσεις

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σένα κι εσύ θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος.

Στις 19 του μήνα μπορεί να ανακύψει ένα θέμα από το παρελθόν, κάτι που δεν έχεις λύσει και ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός

Ο Ιούλιος για σένα είναι η εποχή, που θα πρέπει να επανεξετάσεις τη ζωή σου. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και δες το αλλιώς. Γενικά είναι μια σημαντική περίοδος, που σου ανοίγονται νέες προοπτικές κι εσύ πρέπει να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις.

Βγες από το comfort zone σου και διεκδίκησε.

Τοξότης

Για εσένα Τοξότη η ενέργεια του Καρκίνου είναι λίγο άβολη, λίγο παράξενη.

Ίσως και να μην είναι ότι καλύτερο σε μια περίοδο ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, αλλά σκέψου το σαν ένα βήμα σημαντικό, προς την επιτυχία. Μόλις ο Λέων μπει στο ζώδιο σου στις 22 του μήνα, τότε όλα θα αποκτήσουν νόημα. Θα είσαι ξεκάθαρα στο στοιχείο σου, με την αισιοδοξία και τη χαρά, που σε χαρακτηρίζει.

Πρέπει να διαβάσεις  Σχέση ή κάτι πιο casual; Πώς αντιδρούν τα ζώδια της φωτιάς ανάλογα με το τι θέλουν

Στις 28 είναι η μέρα για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μια νέα περιπέτεια στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας, που όλη σου η προσοχή θα στραφεί στις σχέσεις σου. Θα υπάρξουν εκ βαθέων συζητήσεις κι εξομολογήσεις, καταπιεσμένα συναισθήματα και ανομολόγητες σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια.

Γύρω στις 16 και 17 Ιουλίου θα αρχίσεις να αισθάνεσαι τα πράγματα αλλιώς. Σαν να σου έχει έρθει η φώτιση, ως ένα τέλος και μια αρχή παράλληλα. Από τις 18 κι έπειτα νέα πράγματα θα έρθουν στη ζωή σου, οπότε κι εσύ θα πρέπει να έχεις διώξει τα παλιά. Γενικά, ξεκινάει μια πολύ όμορφη και συναρπαστική εποχή για σένα.

Υδροχόος

Η ερωτική Αφροδίτη σε παρασέρνει για τα καλά σε ερωτικά γαϊτανάκια, από την αρχή κιόλας του μήνα. Μέχρι τον Αύγουστο κάτι θα έχεις κρατήσει και θα το πας στο επόμενο επίπεδο.

Για σένα όμως, η ευθυγράμμιση του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα προκύψουν νέες συνεργασίες, νέες ευκαιρίες και νέα πλάνα. Το νου σου λοιπόν.

Ιχθύς

Για σένα αγαπημένο μας ψαράκι, ο μήνας του Ιουλίου θα είναι εποχή βαθιάς περισυλλογής. Από το Μάιο έχεις αφοσιωθεί σε συγκεκριμένα πράγματα και τώρα έχεις αρχίσει να τα αμφισβητείς.

Από το τέλος όμως, του Ιούνη και μέχρι και τον Οκτώβριο, η Ήρα θα σε κάνει να επανεξετάσεις και να θέσεις νέα όρια σε μια σχέση, που ίσως ξεκίνησε την Άνοιξη.

Cobwebbing: Η τεχνική που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου

Πώς μια πρακτική καθαριότητας μπορεί να σου μάθει πολλά για το πώς να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις στη ζωή σου Τι σχέση μπορεί να έχει το...

Γιατί μια σχέση μπορεί και να μην μπορεί να κρατήσει για πάντα

Μερικές σχέσεις δεν ήταν γραφτό να κρατήσουν κι εσύ πρέπει να είσαι οκ με αυτό. Μόλις χώρισες και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχεις...

Τελικά είναι ασφαλές το σεξ στο νερό;

Η φαντασίωση μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Το σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα, σε μια λίμνη και γενικά, όπου κυριαρχεί το υγρό στοιχείο είναι μια...

Ετοιμάζεσαι για ραντεβού; Άφησε τους φίλους σου στο σπίτι

Οι dating experts συστήνουν να αφήσεις κατά μέρος τις συμβουλές των φίλων όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου - Δες γιατί: Οι νέες γνωριμίες, τα...

5 σκληρές αλήθειες για τις μακροχρόνιες σχέσεις

Το μονοπάτι της αγάπης δεν είναι αποκλειστικά στρωμένο με ροδοπέταλα. Μια ολόκληρη κοινωνία εκεί έξω στήνεται γύρω από την ιδέα ότι πρέπει να σου βρει...

Γιατί πρέπει να λες πιο συχνά ευχαριστώ στ@ν σύντροφό σου

Γιατί το "ευχαριστώ" δεν είναι μια λέξη αυτονόητη. Μια σχέση όταν έχει γερές βάσεις, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν υπάρχει αγάπη, σεβασμός, εμπιστοσύνη, κατανόηση,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]