Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες ο ένας από τους δύο -οι και οι δύο μαζί- συνειδητοποιούν ότι είναι καλύτερο να είναι μαζί και όχι χώρια.

Φυσικά είναι απόλυτα λογικό το να συμβεί αυτό και το να θες να επιστρέψεις στον πρώην σου, ή αυτός σε εσένα. Ειδικά εάν ένας από τους δύο ανήκει σε ένα από τα παρακάτω έξι ζώδια!

Καρκίνος

Αγαπάς με όλη σου την ύπαρξη, Καρκίνε, και από τη στιγμή που θα γνωρίσεις κάποιον που ερωτεύεσαι δεν μπορείς παρά να φανταστείς πώς μοιάζει το μέλλον σου μαζί του. Όταν ερωτεύεσαι, τείνεις να το βλέπεις ως δυνητικό για πάντα, οπότε αν η σχέση τελειώσει, είναι πραγματικά καταστροφή για εσένα.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, βλέπεις πάντα το καλύτερο στους ανθρώπους και είσαι εξαιρετικά επιεικής, οπότε αν ο πρώην σου θέλει να επιστρέψει, πιθανότατα θα στέκεσαι και θα περιμένεις με ανοιχτές αγκάλες, ισχυριζόμενος ότι ήξερες πως θα έρθει αυτή η ώρα.

Ιχθύς

Είσαι αρκετά συναισθηματικός, και όσον αφορά την αγάπη, νιώθεις σχεδόν τα πάντα σε μεγάλο βαθμό. Αγαπάς πολύ και ερωτεύεσαι γρήγορα, και μπορεί να είναι έντονο. Ωστόσο, αν μια σχέση τελειώσει, αν και μπορεί να νιώσεις όλα τα αρνητικά συναισθήματα που τη συνοδεύουν, οι αναμνήσεις από τον πρώην σου και τη σχέση σας τείνουν να είναι θετικές και χαρούμενες.

Τείνεις να κοιτάς πίσω στη σχέση με νοσταλγία, να θυμάσαι μόνο τις καλές στιγμές και να μην μένεις τόσο πολύ στις αρνητικές. Εάν ο πρώην σου επιστρέψει ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, είναι πιθανό να δοκιμάσεις ξανά με την ελπίδα να ξαναδημιουργήσεις τη σχέση σας με όλες αυτές τις καλές αναμνήσεις που τόσο αγαπάς.

Ζυγός

Θέλεις πραγματικά να δεις το καλό στους ανθρώπους, Ζυγέ, και είναι αξιέπαινο. Συχνά όταν μπαίνεις σε μια σχέση επενδύεις ​​αρκετά στον εαυτό σου και το να είσαι μόνος δεν είναι κάτι με το οποίο αισθάνεσαι πολύ άνετα. Θέλεις η σχέση να είναι αρμονική και ήρεμη, και αν μια σχέση τελειώσει, σίγουρα χαλάει την ισορροπία στη ζωή σου. Παρά το πόσο πληγωμένος ή αναστατωμένος μπορεί να είσαι, αν ένας πρώην επιστρέψει ζητώντας συγχώρεση και άλλη μια ευκαιρία, πιθανότατα θα δοκιμάσεις ξανά να χτίσεις αυτή τη σχέση.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο τον θυμό του στη σχέση

Ταύρος

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί, Ταύρε, και έτσι όταν το κάνεις, το θέλεις να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μόλις βρεις το άλλο σου μισό δεν θέλεις να το χάσεις. Όταν τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και τελειώνει μια σχέση, νιώθεις ότι όλα είναι πολύ χαοτικά και τίποτα δεν έχει νόημα. Αν και μπορεί να πληγωθείς ή να στεναχωρηθείς με το τέλος της σχέσης, εάν ο πρώην σου εμφανιστεί και θέλει να δοκιμάσει ξανά, θα είσαι πρόθυμος να παλέψεις ξανά.

Παρθένος

Αν και αυτό μπορεί να αποτελεί μια μικρή έκπληξη, δεν είναι πραγματικά τόσο σοκαριστικό. Μπορεί να ρίξεις τα τείχη σου πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην αρχή μιας σχέσης, αλλά μόλις ερωτευτείς πραγματικά κάποιον, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Όταν μια σχέση τελειώνει, προσπαθείς να διορθώσεις πράγματα που πήγαν στραβά, μη θέλοντας να αποδεχτείς ότι η σχέση μπορεί πραγματικά να τελειώσει μετά από όλο τον χρόνο, την αγάπη, την υπομονή που έχεις επενδύσει. Εάν ένας πρώην επικοινωνήσει για να επανορθώσει και να δοκιμάσει ξανά, είναι πιθανό να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία.

Πρέπει να διαβάσεις  Τι κάνει το κάθε ζώδιο για να απομακρυνθεί από κάποιον

Σκορπιός

Αγαπάς με πάθος και έντονα, επομένως οι σχέσεις σου αντικατοπτρίζουν συχνά τις ίδιες ιδιότητες και αυτές οι αναμνήσεις μπορούν να σε ακολουθούν μόλις τελειώσει η σχέση, για οποιονδήποτε λόγο. Έτσι, αν ο πρώην σου επανεμφανιστεί στη ζωή σου και θέλει ειλικρινά μια δεύτερη ευκαιρία, πιθανότατα θα του τη δώσεις λόγω του πόσο δυνατά ήταν τα συναισθήματά σου για αυτόν.

featured photo: ©pexels/@Helena Lopes

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

3 λόγοι για τους οποίους ο Δίδυμος και ο Ζυγός αποτελούν ένα τέλειο ζευγάρι

Όταν τα δύο πιο γοητευτικά ζώδια του ζωδιακού συναντώνται για πρώτη φορά, η φωτιά είναι βέβαιο ότι θα ανάψει. Δίδυμος και Ζυγός θα τα...

Όταν τα ετερώνυμα έλκονται

Μια ιστορία αγάπης και ανταγωνισμού. Μια νέα προοπτική στο διαφορετικό. Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα, απωθούνται. Βασικός κανόνας της φυσικής, αλλά και της ζωής. Και επίσης...

Ποια είναι η σχέση σου με τη συναισθηματική ακεραιότητα;

Ενώ η λεκτική επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε υγιούς σχέσης, το να προσέχει ένα ζευγάρι πως επικοινωνεί τα συναισθήματά του είναι σημαντικό να...

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τ@ν σύντροφό σου: Οδηγός επιβίωσης

5 τρόποι για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου με τ@ νέο σου σύντροφο. Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τ@ σύντροφό σου είναι...

8 απλοί τρόποι για να δείξετε στ@ σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε

Αν υπάρχει κάτι που έχουμε μάθει από τις αγαπημένες μας ρομαντικές-κομεντί, είναι ότι η αγάπη δεν είναι τέλεια. Υπάρχουν καβγάδες, διαλείμματα και πολλά άλλα...

Η δύναμη που έχει κάθε ζώδιο στις μακροχρόνιες σχέσεις

Δεν είναι όλοι άνθρωποι υπέρμαχοι των μακροχρόνιων σχέσεων. Το θέμα είναι πως όταν είσαι μέσα σε μια τέτοια πρέπει να επιστρατεύσεις πολλές από τις...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]