Αυτό που κάθε ζώδιο αρνείται να θυσιάσει για μια σχέση

Όλοι έχουμε στη ζωή μας όνειρα και για να τα επιτύχουμε βάζουμε κάποιες προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι καταφέρνουμε πάντα να φτάσουμε στον στόχο. Κάποιες φορές είναι αδύνατον να καταφέρουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας και άλλες απλά αποφασίζουμε να θυσιάσουμε κάποια από τα όνειρα μάς ή τις προτεραιότητές μας και αλλάζουμε τακτική για να κερδίσουμε.

Για τον καθένα μας όμως υπάρχει κάτι που δεν θα το θυσιάσει ό,τι και να γίνει. Ακόμα και εάν χρειαστεί να το κάνει για το καλό της σχέσης του. Εδώ θα δεις τι είναι αυτό, με βάση το ζώδιό.

Κριός

Αρνείται να θυσιάσει τα όνειρά του. Δουλεύει σκληρά και προτιμάει να θυσιάσει τον ελεύθερο χρόνο του από το να μείνει πίσω στη δουλειά του. Δε παραιτείται ποτέ από τους στόχους του.

Ταύρος

Αρνείται να θυσιάσετε τη ρουτίνα του. Θέλει ο σύντροφός του να τον κατανοεί και να ρυθμίζει το πρόγραμμα του ώστε να ακολουθεί το δικό του. Δεν είναι πολύ ευέλικτος.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν θα θυσιάσει για κανέναν τον προσωπικό του χρόνο. Ακόμα και όταν είναι σε σχέση θέλει χρόνο μόνο για τον εαυτό του.

Καρκίνος

Αρνείται να θυσιάσει τους φίλους και την οικογένειά του. Πρέπει ο σύντροφός του να το καταλάβει αυτό και ποτέ να μην τον βάλει να επιλέξει ανάμεσα σε ό,τι αγαπάει περισσότερο.

Λέων

Αρνείται να θυσιάσει τις δικές του ανάγκες. Ο εαυτός του είναι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα και αυτό δεν θα το αλλάξει για καμία σχέση.

Πρέπει να διαβάσεις  Έτσι θα βρουν τον έρωτα το 2021 τα ζώδια της φωτιάς

Παρθένος

Αγαπάει όσο τίποτα τα κατοικίδιά του. Είναι πολύ σημαντικά στη ζωή του για αυτό ο σύντροφός του πρέπει να μάθει να ζει με αυτό.

Ζυγός

Αρνείται να θυσιάσει το όραμα ζωής του. Ξέρει ακριβώς πού θέλει να ζήσει και πόσα παιδιά θέλει να κάνει. Εάν ο σύντροφός του δεν έχει τους ίδιους στόχους, τότε δεν μπορεί να είναι μαζί του.

Σκορπιός

Δεν θυσιάζει για τίποτα και κανέναν τις σεξουαλικές του ανάγκες. Ποτέ δεν θα συμβιβαστεί με μια σεξουαλική ζωή που δεν τον ικανοποιεί.

Τοξότης

Αρνείται να θυσιάσει την ευτυχία του. Εάν ο σύντροφός του τον πληγώσει, θα απομακρυνθεί, όσο και εάν τον πονάει αυτό. Δεν θα μείνει για να δει να τον πληγώνουν περισσότερο.

Αιγόκερως

Προτεραιότητα για τον Αιγόκερω είναι τα χρήματά. Βοηθάει όποιον το έχει ανάγκη αλλά ποτέ χωρίς να ζητήσει να του επιστρέψουν αυτά τα χρήματα που δάνεισε. Ακόμα και εάν μιλάμε για τον σύντροφό του.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς θα σου δείξει ο Υδροχόος ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Υδροχόος

Αρνείται να θυσιάσει το προσωπικό του γούστο σε ό,τι έχει σχέση με τη μουσική, το θέατρο, το στιλ. Δεν πρόκειται να αλλάξει την προσωπικότητά ή το στιλ του για να εντυπωσιάσει κάποιον άλλο. Είναι αυθεντικός.

Ιχθύς

Προτεραιότητα για τον Ιχθύ είναι η ψυχική του υγεία. Εάν μια σχέση είναι τοξική και νιώθει πως δεν τον βοηθάει, θα απομακρυνθεί πολύ γρήγορα.

featured photo: @m2collective
Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

Έχουμε χωρίσει πρόσφατα πρέπει να στείλω ευχές για τη γιορτή του;

Έχουμε χωρίσει 2 εβδομάδες και σύντομα έχει γιορτή. Η σχέση μας ήταν 3 χρόνια και είναι η 3η φορά που χωρίζουμε. Αυτός με χώριζε,...

Τι έμαθα ψάχνοντας για soulmate

Με μια φράση να αποσαφηνίζει και φέτος δυνατά την όποια ερωτική μας ζωή. "Εverybody in this town except us". Κοινώς για όλους υπάρχει κάτι...

Το κόκκινο χάπι είναι η λύση στο dating

Θα μπορούσε να είναι τίτλος από πολλά υποσχόμενο συμπλήρωμα του σεξ. Αλλά όχι το κόκκινο χάπι είναι μια νέα οπτική γωνία που προστάζει να...

3 πράγματα που θέλει ένας Τοξότης από τη σχέση του

Ο Τοξότης ερωτεύεται εύκολα και γρήγορα, αλλά τα συναισθήματά του είναι συχνά αναξιόπιστα. Ωστόσο, δεν είναι ότι ο Τοξότης είναι ανίκανος να έχει μια...

Θέλω να πάω παρακάτω τη γραπτή μας επικοινωνία. Τι να κάνω;

Μου αρέσει κάποιος, είναι 23 ετών και μένει αρκετά μακριά. Δεν μιλάμε έτσι όπως θέλω αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Πως μπορώ να τον...

Σύμφωνα με νέες έρευνες αυτές οι 3 κινήσεις εγγυώνται πιο απολαυστικό σεξ για τις γυναίκες

Μάλλον έχετε ήδη δοκιμάσει με τον σύντροφό σου να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα στο κρεβάτι σας προσθέτοντας ένα sex toy, δοκιμάζοντας κάποιες στάσεις...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]