Skip to main content

Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στον Κριό είναι άμεσοι στις σχέσεις τους. Μιλούν με ευθύτητα και δεν “παίζουν”. Ωστόσο, αν ο παρτενέρ τους είναι πολύ εύκολος (από άποψη δεσίματος), έχουν την τάση να βαριούνται. Τους εξιτάρει η ένταση, το κυνήγι, το καλό σεξ και οι πειραματισμοί και οι μικρές κόντρες μέσα στη σχέση.

Ταιριάζει με άτομα με Αφροδίτη στον Κριό, τον Λέοντα, τον Τοξότη, τον Σκορπιό ή τον Ζυγό.

Στον Ταύρο

Η Αφροδίτη στον Ταύρο πρακτικά είναι στο “σπίτι” της, μιας και ούτως ή άλλως κυβερνά αυτό το ζώδιο. Πρόκειται για άτομα με έντονη σεξουαλικότητα και ανάγκη για τρυφερότητα. Θέλουν να ξέρουν τις προοπτικές μιας σχέσεις και μπορεί να γίνουν κτητικά και προσταυτικά στην πορεία. Δεν τους αρέσει η βιασύνη και οι εκπλήξεις, και γίνονται έξαλλα με τη χειριστικότητα.

Ταιριάζει με άτομα με Αφροδίτη στον Ταύρο, τον Αιγόκερω, την Παρθένο, τον Ζυγό ή τον Σκορπιό.

Στους Διδύμους

Εδώ μιλάμε για άτομα που νιώθουν αλλεργικά στα πολλά συναισθήματα. Αγαπούν την ελευθερία, δε μπορούν να διαχειριστούν το ότι οφείλουν να αφοσιωθούν και να περνούν τόσο χρόνο με ένα μόνο άτομο. Δεν αποκλείεται και να φλερτάρουν με άλλους στο μεταξύ. Καθώς όμως κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε σε αυτή τη ζωή, οι άνθρωποι με Αφροδίτη στους Διδύμους ανήκουν σε εκείνη την “πάστα” που δύσκολα βαριέσαι. Είναι ενδιαφέροντες, τα ραντεβού μαζί τους είναι fun και σε εμπνέουν να επενδύσεις στην κοινωνική σου ζωή όσο και εκείνοι.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στους Διδύμους, τον Ζυγό, τον Υδροχόο, την Παρθένο ή τον Τοξότη.

Στον Καρκίνο

Απόλυτη ανάγκη για ασφάλεια και αφοσίωση. Αυτό θα μπορούσε να λέει τα πάντα για τα άτομα αυτά. Μια σχέση για εκείνα οφείλει να περιλαμβάνει ρομαντισμό, συναίσθημα (άφθονο) και όση περισσότερη προσοχή γίνεται. Υποβάλλουν τους συντρόφους τους σε αρκετά τεστ για να σιγουρευτούν για την αξιοπιστία τους, γιατί βαθιά μέσα τους φοβούνται την εγκατάλειψη και την προδοσία. Ωστόσο, όταν σιγουρεύονται για την εμπιστοσύνη, γίνονται οι πιο τρυφεροί και δοτικοί σύντροφοι στον κόσμο.

Ταιριάζουν με Αφροδίτη στον Καρκίνο, τον Σκορπιό, τους Ιχθύες και τον Αιγόκερω.

Στον Λέοντα

Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από τον έρωτα για έναν άνθρωπο με Αφροδίτη σε αυτή τη θέση. Πρακτικά, ο έρωτας καταλαμβάνει την κάθε σκέψη του. Είναι λίγο θεατράλε στις αντιδράσεις του, οπότε συχνά μπαίνει σε απαγορευμένες σχέσεις και γενικότερα σε ό,τι καλύπτει αυτή την τάση του. Έχει ανάγκη από κομπλιμέντα και επιβεβαίωση, έχει ζεστή καρδιά, είναι γενναιόδωρος και αρκετά απλός συναισθηματικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα love story, καλό κρασί και ένα καλό γεύμα.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στον Λέοντα, τον Κριό, τον Τοξότη και τον Υδροχόο.

Στον Παρθένο

Για τα άτομα με Αφροδίτη στην Παρθένο το κλικ γίνεται πολύ δύσκολα. Αν πρώτα δε δουν την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση και τον χαρακτήρα κάποιου δε θα πουν ποτέ ότι “γουστάρουν”. Ακόμα κι όταν το παραδεχτούν θα συνεχίσουν να είναι επιφυλακτικά και θα δείχνουν όσα τους ενοχλούν με έναν passive-agressive τρόπο. Πρόκειται για βαθιά ευαίσθητα άτομα που δείχνουν την αγάπη τους με πράξη, βοήθεια και γενικά μέσω της προσφοράς. Τα λες και “κελεπούρια” αρκεί να τα βοηθήσεις να ανοιχτούν.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στην Παρθένο, τον Ταύρο, τον Αιγόκερω, τους Διδύμους ή στους Ιχθύες.

Στον Ζυγό

Τους λες εξαιρετικά επιτυχημένους στον έρωτα αυτούς τους τύπους. Ξέρουν πώς να φλερτάρουν, είναι καλοί εραστές και έχουν πραγματικά ρομαντική καρδιά. Θέλουν μια σχέση να είναι ισορροπημένη και αρμονική, ενώ μπορεί να εξιδανικεύουν τους συντρόφους τους, παρασυρόμενοι από τις μη ρεαλιστικές -πολλές φορές- απαιτήσεις τους από το concept έρωτας. Κάποιες φορές αδικούνται, και παλεύουν να φέρουν ισορροπία στα ερωτικά τους, μπαίνοντας σε έναν φαύλο κύκλο.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στον Ζυγό, τους Διδύμους, τον Υδροχόο, τον Ταύρο και τον Κριό.

Στον Σκορπιό

Ελκύουν τους άλλους λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του και της εικόνας ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που να μπορεί να τους φοβίσει. Είναι έντονα πλάσματα και δεν έχουν όρια στα επίπεδα δεσίματος με ένα άτομο. Θέλουν απόλυτη προσοχή, εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Ακούγονται too much όλα αυτά; ΟΚ, μπορεί αν είναι λίγο too much συναισθηματικά αυτοί οι άνθρωποι. Το θέμα είναι όμως ότι προσφέρουν ακριβώς ό,τι απαιτούν. Ενδιαφέρον, πίστη, και πραγματικά πολύ καλό σεξ.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στον Σκορπιό, τους Ιχθύες, τον Καρκίνο, τον Κριό ή τον Ταύρο.

Στον Τοξότη

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Τοξότη είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Είναι flirty, διασκεδαστικά, ζεστά, εξωστρεφή και πρόθυμα να μιλήσουν με τους πάντες. Το σεξ είναι εύκολο για αυτά, αλλά η σχέση είναι ένα project στο οποίο δύσκολα συμμετέχουν, μιας και σε αυτή νιώθουν περιορισμένα. Είναι επιρρεπή στο ghosting ειδικά αν νιώσουν πως κάποιος τους κριτικάρει ή δεν τους εμπνέει. Το κλειδί για να μπουν σε σχέση είναι να νιώσουν ελεύθερα και αυτό μπορούν να τους το δώσουν άτομα που μοιράζονται την ίδια δίψα για ζωή με εκείνα.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στον Τοξότη, τον Κριό, τον Λέοντα ή τους Διδύμους.

Στον Αιγόκερω

Δε μιλάμε για τα πιο παθιασμένα πλάσματα στον κόσμο. Πρόκειται για ανθρώπους που δύσκολα μπαίνουν στο ‘game’, γιατί η προσοχή τους είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας και φιλοδοξιών. Δε φλερτάρουν εύκολα, αλλά αν ερωτευτούν θέλουν να εντυπωσιάσουν τον στόχο τους. Είναι ήρεμοι και ψύχραιμοι, δεν τους συγκινούν τα μεγάλα love stories και τα δράματα. Οι σχέσεις για αυτούς είναι επενδύσεις και απλά μαθηματικά.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στον Αιγόκερω, τον Ταύρο, την Παρθένο ή τον Καρκίνο.

Στον Υδροχόο

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο ψάχνουν τον καλύτερό τους φίλο σε έναν εραστή. Κάποιον που να μην τους θεωρεί εξωγήινους, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Πρόκειται για πλάσματα που εμπιστεύονται μόνο τη λογική και δεν αντέχουν τους υπερσυναισθηματισμούς. Είναι εκκεντρικοί, ιδιαίτεροι, δεν έχουν όρια και μπορούν να προτείνουν τα πιο παράξενα ραντεβού. Θέλουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο, νέους ανθρώπους, νέες σκέψεις και θεωρίες. Αν σου αρέσει αυτό το vibe τέλεια, αν όχι, καλή τύχη.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στον Υδροχόο, τον Ζυγό, τους Διδύμους ή τον Λέοντα.

Στους Ιχθύες

Αν υπάρχει μια θέση Αφροδίτης που να έλκεται τόσο έντονα από τους λάθος τύπους, αυτή είναι στους Ιχθύες. Πρόκειται για πλάσματα με τον πιο αυθεντικό ρομαντισμό. Δύσκολα λένε όχι και δύσκολα αποδεσμεύονται από μια κατάσταση. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, για αυτό συχνά πέφτουν θύματα τοξικών συμπεριφορών στις σχέσεις. Έχουν την πεποίθηση πως μπορούν να “φτιάξουν” και τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Έτσι η συλλογή από πρώην που έχουν στο ενεργητικό τους είναι η πιο ενδιαφέρουσα όλου του ζωδιακού.

Ταιριάζει με Αφροδίτη στους Ιχθύες, τον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή την Παρθένο.