Τα 3 ζώδια που είναι πολύ πεισματάρηδες για να ζητήσουν συγνώμη

Μερικά ζώδια μπορούν μέχρι και να γονατίσουν για να ζητήσουν τη συγχώρεση εάν κάνουν το παραμικρό λάθος στις σχέσεις τους. Άλλα ζώδια είναι πιο πεισματάρηδες. Δεν πρόκειται να έρθουν και να σου ζητήσουν ξεκάθαρα συγγνώμη. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια!

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο επίμονα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Μόλις αποφασίσουν κάτι, είναι δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη. Αυτό το ζώδιο έχει επίσης πολλές φορές έναν κακό χαρακτήρα. Όταν είναι αναστατωμένος, μπορεί να εκραγεί χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών του. Ωστόσο, το ξεχνάει εξίσου γρήγορα. Είναι σε θέση να ξεπεράσει τις διαφωνίες αργότερα την ίδια μέρα, αρκεί να είναι σε θέση να διώξει τον θυμό του.

Δυστυχώς, είναι σπάνιο για έναν Κριό να ζητήσει συγνώμη, τουλάχιστον χρησιμοποιώντας τα λόγια του. Θέλει απλά να ξεχάσει το πρόβλημα. Συνήθως, ζητάει συγνώμη με τις πράξεις του. Θα αισθάνεται άσχημα για αυτό που σου έχει κάνει, αλλά πιθανότατα δεν θα ζητήσει συγνώμη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι υποθέτουν ότι έχουν πάντα δίκιο. Πιστεύουν ότι είναι το πιο έξυπνο άτομο σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Είναι δύσκολο για αυτούς να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι κάνουν λάθος επειδή περηφανεύονται για την εξυπνάδα τους.
Ωστόσο, αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ώριμο για να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του – και να καθίσει να κάνει μια ενήλικη συζήτηση μαζί σου. Θα ακούει τη δική σου πλευρά και θα εξηγήσει από πού προέρχονται οι πράξεις του, γιατί πήρε ορισμένες αποφάσεις που κατέληξαν να σε πληγώσουν.

Πρέπει να διαβάσεις  Το πιο όμορφο χαρακτηριστικό που έχει κάθε ζώδιο του νερού

Αν και πιθανότατα δεν θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, θα λάβει υπόψη τα συναισθήματά σου και θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη τους στο μέλλον. Θα πάρει ένα μάθημα από ό,τι συνέβη μεταξύ σας. Μπορεί να μην ζητήσει τη συγνώμη σου, αλλά θα έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί σου.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι απίστευτα επίμονος και ανθεκτικός στις αλλαγές. Του αρέσει να γίνονται τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και ταράζεται όταν κάποιος προσπαθεί να αλλάξει την προσωπικότητά του ή τη συμπεριφορά του. Ο Ταύρος δεν είναι κάνει συμβιβασμούς γιατί δεν θέλει να συναντήσει κανέναν στα μισά του δρόμου. Νιώθει πιο άνετα να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο – αλλά όταν αγαπάει κάποιον, δεν θέλει να τον χάσει. Δεν θέλει να κάνει τίποτα που θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του. Μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις αλλαγές, αλλά θα φτάσει εκεί στον χρόνο του.

Ο σύντροφός του πρέπει απλώς να είναι υπομονετικός και να συνεχίσει να στέκεται στο ύψος του γιατί αν ένας Ταύρος είναι σε θέση να διατηρήσει το status quo, τότε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Θα συνεχίσει να ζει τη ζωή όπως τη ζούσε πάντα. Ο Ταύρος δεν αντέχει την αλλαγή – αλλά δεν έχει να κάνει με το πόσο σε αγαπάει. Έχει να κάνει με τα δικά του επίπεδα άνεσης.

Πρέπει να διαβάσεις  Ο μεγαλύτερος φόβος στις σχέσεις σου, με βάση το ζώδιό σου

featured photo:©Pexels/@Ron Lach

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

Γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις

Η φαντασίωση μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό σου. Η φαντασία μας τρέχει καθημερινά και πολύ καλά κάνει γιατί αλλιώς η καθημερινότητα θα...

Τι μπορείς να μάθεις από έναν χωρισμό

Ένας χωρισμός μπορεί να σε μάθει να τα δεις αλλιώς. Σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι ούτε το πιο εύκολο ούτε το πιο ευχάριστο πράγμα στον...

Ο Ταύρος και άλλα 4 ζώδια που κρύβουν με μεγάλη επιτυχία τα συναισθήματά τους

Εάν είσαι εσωστρεφής ή κάποιος αρκετά ντροπαλός, σίγουρα γνωρίζεις το πόσο δύσκολο είναι να ανοιχτείς σε κάποιον. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εκφράζουν...

Τι λέει το ζώδιο της Αφροδίτης μας για το ποιοι και πώς είμαστε σε μια σχέση;

Ένας οδηγός για το ποιοι είμαστε σε μια σχέση και γενικά στα ερωτικά μας, ανάλογα με το ζώδιο της Αφροδίτης μας. Αφροδίτη στον Κριό Οι άνθρωποι...

Το dating μετά τα 40

Το dating μετά τα 40 μπορεί και να είναι μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία. Τι κι αν έφτασες τα 40, τα προσπέρασες και συνεχίζεις ακάθεκτ@ και...

Τα είδη σεξ που δεν περιλαμβάνουν σεξ

Το σεξ μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνεις σεξ. Το σεξ υπάρχει στις ζωές μας και μάλιστα σε πληθώρα τύπων και ποικιλία στάσεων. Ωστόσο,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]