Χαρακτηριστικά ζωδίων, ζυγός

ΖΥΓΟΣ

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

 

Στοιχείο :  Ο Αέρας

Κυβερνών πλανήτης: Αφροδίτη

Σύμβολο: Η Ζυγαριά

Χρώμα : Ανοικτό Μπλε

Πολύτιμος Λίθος : Οπάλι

Μότο: Η ισορροπία είναι το παν

 

Γενικά Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ζυγού

Αυτό που πάντα αναζητά ένας Ζυγός είναι η ισορροπία και η αρμονία. Το στοιχείο του αέρα τους κάνει παρορμητικούς και ευμετάβλητους, ενώ η Αφροδίτη τους χαρίζει τον ερωτισμό, το γούστο, τη γοητεία και την καλαισθησία της, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτεύσιμους.

Τους αρέσει να περιβάλλονται από κόσμο και καθώς η έντονη διαίσθηση τους βοηθάει να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των άλλων ή εξαιτίας του ανέμελου χαρακτήρα τους είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Πολλές φορές κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα προκειμένου να μην διαταράξουν το ειρηνικό περιβάλλον και την ισορροπία.

Δυνατά σημεία : Τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας ενός Ζυγού είναι η διπλωματία που συνδυάζεται τον ιδεαλισμό και την προσπάθεια για την επικράτηση της ειρήνης. Παράλληλα ένας Ζυγός είναι πάντα χαριτωμένος και φιλόξενος.

Αδυναμίες : Είναι αναξιόπιστος καθώς έχει πολλές εναλλαγές, επιφανειακός στις περισσότερες περιπτώσεις, κάποιες φορές ματαιόδοξος και σίγουρα αναποφάσιστος.

.

Ζυγός και Φιλία

Από τη φύση του ο Ζυγός θέλει να κάνει φίλους και τα χαρακτηριστικά που έχει τον βοηθάνε να έχει πολλούς. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει την φιλία είναι με τον ίδιο στο ρόλο ενός συνδετικού κρίκου ανάμεσα στους ανθρώπους με στόχο φυσικά την επικράτηση και διατήρηση της ειρήνης και της ισορροπίας.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και χωρισμός: Ποια τα πρώτα σημάδια & πώς αντιδρούν; 

Ζυγός και  Σχέσεις

Βρίσκονται διαρκώς στην αναζήτηση του άλλου τους μισού. Η αγάπη για ένα Ζυγό έχει την πρωταρχική σημασία της λέξης. Είναι ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, ενώ με το σύντροφό τους είναι δοτικοί, στοργικοί και ρομαντικοί.

Ζυγός και Γάμος

Ο γάμος είναι η ολοκλήρωση για ένα ζυγό. Βρίσκει μέσα σε αυτόν την τέλεια ισορροπία καθώς μέσα από αυτόν νοιώθει περισσότερο πλήρης με τον εαυτό του. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι τα όρια της ατομικότητας και της ανεξαρτησίας. Αρνητικά μπορεί επίσης να λειτουργήσει η αναποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων και η τάση του να εξισορροπεί τα πράγματα, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με παιδιά.

Ζυγός Καριέρα και Χρήματα  

Απεχθάνεται τις βαριές και βρώμικες δουλειές τις οποίες και αποφεύγει. Στην επαγγελματική τους ζωή παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ικανότητα που έχουν στην διπλωματία, καθώς επίσης η έντονη διαίσθηση που τους κάνει να αντιλαμβάνονται τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Cobwebbing: Η τεχνική που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου

Πώς μια πρακτική καθαριότητας μπορεί να σου μάθει πολλά για το πώς να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις στη ζωή σου Τι σχέση μπορεί να έχει το...

Γιατί μια σχέση μπορεί και να μην μπορεί να κρατήσει για πάντα

Μερικές σχέσεις δεν ήταν γραφτό να κρατήσουν κι εσύ πρέπει να είσαι οκ με αυτό. Μόλις χώρισες και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχεις...

Τελικά είναι ασφαλές το σεξ στο νερό;

Η φαντασίωση μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Το σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα, σε μια λίμνη και γενικά, όπου κυριαρχεί το υγρό στοιχείο είναι μια...

Ετοιμάζεσαι για ραντεβού; Άφησε τους φίλους σου στο σπίτι

Οι dating experts συστήνουν να αφήσεις κατά μέρος τις συμβουλές των φίλων όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου - Δες γιατί: Οι νέες γνωριμίες, τα...

5 σκληρές αλήθειες για τις μακροχρόνιες σχέσεις

Το μονοπάτι της αγάπης δεν είναι αποκλειστικά στρωμένο με ροδοπέταλα. Μια ολόκληρη κοινωνία εκεί έξω στήνεται γύρω από την ιδέα ότι πρέπει να σου βρει...

Γιατί πρέπει να λες πιο συχνά ευχαριστώ στ@ν σύντροφό σου

Γιατί το "ευχαριστώ" δεν είναι μια λέξη αυτονόητη. Μια σχέση όταν έχει γερές βάσεις, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν υπάρχει αγάπη, σεβασμός, εμπιστοσύνη, κατανόηση,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]