Χαρακτηριστικά ζωδίων, ζυγός

ΖΥΓΟΣ

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

 

Στοιχείο :  Ο Αέρας

Κυβερνών πλανήτης: Αφροδίτη

Σύμβολο: Η Ζυγαριά

Χρώμα : Ανοικτό Μπλε

Πολύτιμος Λίθος : Οπάλι

Μότο: Η ισορροπία είναι το παν

 

Γενικά Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ζυγού

Αυτό που πάντα αναζητά ένας Ζυγός είναι η ισορροπία και η αρμονία. Το στοιχείο του αέρα τους κάνει παρορμητικούς και ευμετάβλητους, ενώ η Αφροδίτη τους χαρίζει τον ερωτισμό, το γούστο, τη γοητεία και την καλαισθησία της, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτεύσιμους.

Τους αρέσει να περιβάλλονται από κόσμο και καθώς η έντονη διαίσθηση τους βοηθάει να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των άλλων ή εξαιτίας του ανέμελου χαρακτήρα τους είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Πολλές φορές κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα προκειμένου να μην διαταράξουν το ειρηνικό περιβάλλον και την ισορροπία.

Δυνατά σημεία : Τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας ενός Ζυγού είναι η διπλωματία που συνδυάζεται τον ιδεαλισμό και την προσπάθεια για την επικράτηση της ειρήνης. Παράλληλα ένας Ζυγός είναι πάντα χαριτωμένος και φιλόξενος.

Αδυναμίες : Είναι αναξιόπιστος καθώς έχει πολλές εναλλαγές, επιφανειακός στις περισσότερες περιπτώσεις, κάποιες φορές ματαιόδοξος και σίγουρα αναποφάσιστος.

.

Ζυγός και Φιλία

Από τη φύση του ο Ζυγός θέλει να κάνει φίλους και τα χαρακτηριστικά που έχει τον βοηθάνε να έχει πολλούς. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει την φιλία είναι με τον ίδιο στο ρόλο ενός συνδετικού κρίκου ανάμεσα στους ανθρώπους με στόχο φυσικά την επικράτηση και διατήρηση της ειρήνης και της ισορροπίας.

Πρέπει να διαβάσεις  Χαρακτηριστικά ζωδίων - Σκορπιός

Ζυγός και  Σχέσεις

Βρίσκονται διαρκώς στην αναζήτηση του άλλου τους μισού. Η αγάπη για ένα Ζυγό έχει την πρωταρχική σημασία της λέξης. Είναι ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, ενώ με το σύντροφό τους είναι δοτικοί, στοργικοί και ρομαντικοί.

Ζυγός και Γάμος

Ο γάμος είναι η ολοκλήρωση για ένα ζυγό. Βρίσκει μέσα σε αυτόν την τέλεια ισορροπία καθώς μέσα από αυτόν νοιώθει περισσότερο πλήρης με τον εαυτό του. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι τα όρια της ατομικότητας και της ανεξαρτησίας. Αρνητικά μπορεί επίσης να λειτουργήσει η αναποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων και η τάση του να εξισορροπεί τα πράγματα, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με παιδιά.

Ζυγός Καριέρα και Χρήματα  

Απεχθάνεται τις βαριές και βρώμικες δουλειές τις οποίες και αποφεύγει. Στην επαγγελματική τους ζωή παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ικανότητα που έχουν στην διπλωματία, καθώς επίσης η έντονη διαίσθηση που τους κάνει να αντιλαμβάνονται τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]