Skip to main content

Ο άνδρας Δίδυμος, καθώς είναι ένα περίεργο ζώδιο στο να καταφέρεις να τον κάνεις να δεσμευτεί, σημαίνει πως για να επέλεξε να είναι μαζί σου είδε σε εσένα κάτι πολύ ιδιαίτερο. Για να επέλεξε να φύγει σημαίνει πως πραγματικά δεν μπορούσε να βρει άλλη διέξοδο για σας.

Τι μπορεί να τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση;

Και τι μπορείς εσύ να κάνεις για να τον ξαναφέρεις κοντά σου;

Είμαι σίγουρη πως όσο ήσασταν μαζί είχατε υπέροχες στιγμές, γεμάτες πολύ γέλιο και συναίσθημα αλλά και πράγματα που κάνατε παρέα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά με ένα ζώδιο του αέρα και μάλιστα ένα με διπλή φύση. Ο Δίδυμος αγαπά την επικοινωνία και την γνώση και δεν μπορεί καθόλου μα καθόλου να βαριέται.

Πιθανότατα, λοιπόν, η σχέση σας τελείωσε γιατί πλέον είχατε χάσει αυτό το μαγικό κομμάτι της επικοινωνίας και της σπίθας.  Ένιωσε πως πια δεν υπάρχει ενδιαφέρον και συναίσθημα, πως όλα έχουν γίνει μια ρουτίνα και βαλτώσατε σε σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή. Καυγάδες, ψέματα και έλλειψη ουσιαστικής επαφής και ενδιαφέροντος είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν να στρέψει την προσοχή του στην φυγή. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι βαθιά συναισθηματική φύση και ας μην φαίνεται.

Πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις να επιστρέψει.

Ευτυχώς έπεσες πάνω σε αυτό το άρθρο! Οι συμβουλές που θα σου πω παρακάτω προέρχονται από την χιλιοδοκιμασμένη και επιτυχημένη μέθοδο του σύμβουλου σχέσεων και συνεργάτη μας, Νίκου Ανδρέου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το μυστικό της επανασύνδεσης», ένα βιβλίο το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες να τα ξαναβρούν με τους πρώην τους και να έχουν ακόμη καλύτερη σχέση μετά από αυτό! Η μέθοδος χωρίζεται σε 9 απλά βήματα τα οποία θα σου περιγράψω και ΠΡΕΠΕΙ να τα ακολουθήσεις πιστά!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Ξεκινάμε!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καταλάβεις γιατί έφυγε.

Βάλε κάτω τα πράγματα και προσπάθησε να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται τα προβλήματα που είχατε και τα λάθη και των δυο σας που οδήγησαν στον χωρισμό.

Πρόσεχε πως θα αντιδράσεις!

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στο κλάμα και στα διρκή τηλέφωνα και μηνύματα πράγμα το οποίο μόνο καλά αποτελέσματα δεν έχει. Ίσα ίσα κουράζει και απομακρύνει τον άλλο όλο και περισσότερο.

Δες τι ήταν πραγματικά αυτή η σχέση για σένα.

Όντως αξίζει να προσπαθήσεις να την σώσεις; Είναι ο άνθρωπος της ζωής σου αυτός; Αξίζει την προσπάθεια που θα καταβάλεις; Ή μηπως και για σένα έχει τελειώσει αυτό που είχατε; Τα παραπάνω ερωτήματα πρέπει να τα απαντήσεις στον εαυτό σου έτσι ώστε να προχωρήσεις παρακάτω.

Κόψε κάθε είδους επαφή.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα της μεθόδου και βέβαια ίσως και το πιο δύσκολο όμως αν θέλεις να πετύχει η επανασύνδεση πρέπει να με ακούσεις και να το κάνεις. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις 100% απόσταση.

Σταμάτα να τον έχεις στο κεφάλι σου συνέχεια.

Ξέρω πως αυτό δεν είναι κάτι που το ελέγχεις όμως πρέπει. Πρέπει να τον αποσυνδέσεις από τις σκέψεις και τα πράγματα που κάνεις ώστε να μπορέσεις να καθαρίσεις την σκέψη και το μυαλό σου.

Βρες τον εαυτό σου.

Σταμάτα να είσαι στα πατώματα, σφίξε τα δόντια και φρόντισε ΕΣΕΝΑ. Γίνε όπως ήσουν, κάνε αλλαγές, βρες ασχολίες και χόμπι, γνώρισε κόσμο, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ και θυμίσου πως η ευτυχία σου δεν εξαρτάται από ΚΑΝΕΝΑΝ! Εσύ ορίζεις τα πάντα και το να είσαι καλά είναι στο χέρι σου και το αξίζεις!

Αν έχεις ακολουθήσει σωστά τα προηγούμενα βήματα τότε ήρθε η στιγμή που μπορείς να τον συναντήσεις. Η συνάντηση αυτή πρέπει να έχει μικρή διάρκεια και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναφερθείς σε εσάς ή στον χωρισμό σας.

Αν η πρώτη συνάντηση πάει καλά- και αυτό εξαρτάται από το αν έχεις ακολουθήσει σωστά τα βήματα της μεθόδου- τότε σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες. Διαχειρίσου το σωστά και η επιτυχία είναι δεδομένη!

Είστε ξανά μαζί. Αυτό για να πετύχει θέλει συνεχή προσπάθεια και να αποφύγετε και οι δύο τα λάθη που μπορεί να βλάψουν την σχέση σας μελλοντικά. Μην αφήσεις ξανά να σας φάει η ρουτίνα και βρείτε την χρυσή τομή της επικοινωνίας!

Όπως σου είπα στην αρχή τα 9 βήματα της μεθόδου έχουν σίγουρη επιτυχία. Για να τα δεις αναλυτικά και να τα εφαρμόσεις σωστά κάνε εγγραφή στην λίστα παρακάτω και θα λάβεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο που θα σου δώσει την λύση απλά και εγγυημένα!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου