Skip to main content

Ήσασταν μαζί. Λίγο ή πολύ, δεν έχει σημασία. Η σχέση σας τελείωσε και είναι κάτι το οποίο σε πονάει και σε τρώει. Το καταλαβαίνω. Θέλεις να είστε ξανά μαζί αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις και πώς να το κάνεις σωστά.

Η λύση βρίσκεται παρακάτω και θα σου την πω.

Έρχεται από την μέθοδο του Νίκου Ανδρέου, σύμβουλου σχέσεων με εμπειρία σε θέματα χωρισμού πάνω από 10 χρόνια και σίγουρη επιτυχία στον τομέα της επανασύνδεσης μέσω του βιβλίου του «Τα μυστικά της επανασύνδεσης».

 

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Ταυτόχρονα θα σου πω τι συμβαίνει στο κεφάλι ενός Κριού λίγο πριν χωρίσει και αφότου συμβεί αυτό και συνδυαστικά με τις συμβουλές θα σε βοηθήσω να τον κερδίσεις πίσω.

Οι λόγοι:

Ο Κριός είναι παρορμητικός και δεν φημίζεται για την υπομονή ή τις υποχωρήσεις που κάνει. Αν λοιπόν κι εσυ είσαι ένας πεισματάρης άνθρωπος, πιθανότατα κουράστηκε και απομακρύνθηκε. Ακόμη, εάν είχατε βρεθεί σε ένα σημείο που είχατε βαλτώσει πολύ και δεν βγάζατε άκρη με την επικοινωνία σας, κουράστηκε και θέλησε να φύγει. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κάνει «διάλειμμα» επομένως έχει προσπαθήσει να κόψει δεσμούς. Το μυστικό κρύβεται στο να νιώσει πως δεν είσαι δεδομένη και πως σε χάνει για πάντα. Στην συνέχεια, να θυμηθεί πόσο όμορφα και συναρπαστικά περνούσατε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό γι’αυτόν.

Τι θα κάνεις για να ξαναγυρίσει κοντά σου.

  • Πρώτο και σημαντικότερο είναι πως θα σηκωθείς από τα πατώματα όσο και αν δεν θες και θα ξεκινήσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου. Θέλω να θυμηθείς πως ήσουν πριν συμβούν όλα αυτά και πολύ περισσότερο πως ήσουν όταν πρωτογνωριστήκατε. Βρες τον παλιό, καλό σου εαυτό, το χαμόγελό σου και πάρε τηλέφωνο τις φίλες σου για να βγεις έξω.

Πέρνα όμορφα. Διασκέδασε. Γνώρισε κόσμο.

 

Στην συνέχεια κάνε μια αλλαγή. Ένα από τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να βάψεις τα μαλλιά σου, για παράδειγμα. Με το να κάνεις μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση θα παρασυρθείς και σταδιακά θα προχωρήσεις και στο να αλλάξεις τον εαυτό σου προς το καλύτερο και να τον ξαναβρεις!

  • Αν δεν έχει κόψει ο ίδιος επαφή, κάντο εσύ. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει καλό και στους δυο σας. Και εσύ θα πάρεις τον χρόνο σου για να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις πάλι μέσα σου και σ’αυτόν θα λείψεις και θα εκτιμήσει την αξιοπρέπειά σου και το γεγονός πως σεβάστηκες την απόφασή του χωρίς σκηνές και δράματα.

 

  • Μετά από 1 μήνα, σύμφωνα με την μέθοδο της επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου, φρόντισε να μάθει νέα σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του αλλά με αφορμή κάποιον εντελώς άσχετο λόγο και ακόμη και αν βρεθείτε να είσαι εντελώς χαλαρή και ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ούτε στον χωρισμό ούτε στην σχέση σας. Αν επίσης έχετε κοινούς γνωστούς και φίλους, φρόντισε να μαθαίνει πως είσαι πολύ καλά, βγαίνεις, έχεις ξεκινήσει χόμπι. Και αυτό φρόντισε να το κάνεις και στ’ αλήθεια!

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και ειλικρινά θα δεις πως δεν έχουμε άδικο. Αποτελούν κομμάτι των 9 βημάτων της μεθόδου η οποία περιγράφεται στο e-book του Νίκου Ανδρέου «Το μυστικό της επανασύνδεσης». Η μέθοδος αυτή έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες και κερδίσουν πίσω τον/ την σύντροφό τους με επιτυχία, να ξαναβρούν τον εαυτό τους και να είναι καλύτερα από ποτέ.

Εμπιστεύσου μας, δουλεύει!!

Αν θέλεις να λάβεις τα δωρεάν online μαθήματα του Νίκου Ανδρέου αλλά και το βιβλίο του, κάνε εγγραφή παρακάτω και θα έχεις στα χέρια σου την εγγυημένη μέθοδο για το πως να καταφέρεις να τον ξανακερδίσεις!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου