Skip to main content

Ως ζώδιο της Γης  με βασικό χαρακτηριστικό την αγάπη του για σταθερότητα, σίγουρα δεν αποφάσισε να φύγει έτσι απλά. Έκανε υπομονή, ζύγισε τις επιλογές του και μάλλον είδε πως τα πράγματα για σας δεν κυλάνε όπως θα ήθελε και δεν παίρνει αυτά που περίμενε από την σχέση σας. Άλλωστε μην ξεχνάς πως μιλάμε για ένα πολύ απαιτητικό ζώδιο πράγμα το οποίο ισχύει και για τις επιλογές, άρα και για τον σύντροφό του.

Πιθανότατα είχες παραμελήσει τον εαυτό σου αλλά και αυτόν, δεν κάνατε τόσα πράγματα μαζί και η σεξουαλική σας ζωή είχε μπει σε μια ρουτίνα η οποία κάθε άλλο παρά ελκυστική ήταν.

Το καλό για σένα είναι ότι οι Παρθένοι  επενδύουν στους συντρόφους τους και δεν τους αρέσουν αυτού του είδους οι αλλαγές επομένως

υπάρχει ελπίδα.

Το καλύτερο είναι ότι έπεσες πάνω σ’ αυτό το άρθρο! Ακολούθησε αυτά που θα σου πω παρακάτω και θα δεις πως υπάρχει τρόπος να τον ξανακερδίσεις!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Όσο δύσκολος και αν ήταν ο χωρισμός

τα πράγματα μπορούν να ξαναγίνουν όπως πριν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πιστέψεις και να ακολουθήσεις αυτά που θα σου περιγράψω στο παρακάτω άρθρο. Είναι απλές συμβουλές και πολύ μεγάλης σημασίας αν θέλεις να τον κερδίσεις πίσω, οπότε πρέπει να με ακούσεις!

Ασχολήσου με τον εαυτό σου.

Αφού είσαι σίγουρη πως με αυτόν τον άνθρωπο θέλεις να είσαι μαζί και αξίζει να προσπαθήσεις ξεκίνα με δύο βασικά πράγματα:

Σταμάτα να επικοινωνείς μαζί του.

Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να τον παρακαλάς και να θεωρεί πως είσαι εκεί συνέχεια και δεδομένη. Το μόνο που μπορείς να καταφέρεις με κάτι τέτοιο είναι να τον απομακρύνεις περισσότερο και να δείξεις μια πλευρά του εαυτού σου που δεν είναι ΕΣΥ.

Όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να πάρεις αποστάσεις όχι μόνο γι’αυτόν αλλά και για να καταφέρεις εσύ να ξαναβρείς τον χαμένο σου εαυτό και να κάνεις πράγματα για εσένα.

Ξεκίνα να γίνεσαι αυτή που ήσουν.

Πολλές φορές και όσο μια σχέση προχωράει αφηνόμαστε και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται η μαγεία και το ταίρι μας χάνει το ενδιαφέρον του. Αν κάτσεις να το σκεφτείς πιστεύω πως ούτε εσένα σου αρέσεις έτσι. Επομένως, όσο ακατόρθωτο και αν σου φαίνεται αυτήν την στιγμή πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Ξεκίνα γυμναστική, πήγαινε για ψώνια, κάνε ένα καινούριο κούρεμα ή βάψε τα μαλλιά σου. Βγες με τις φίλες σου, δοκίμασε νέα πράγματα, ξαναβρές το χιούμορ και τα ενδιαφέροντά σου!

Πρέπει να καταλάβεις πως αυτός ο άνθρωπος σε διάλεξε για την

εξυπνάδα, την κομψότητα και τον δυναμισμό σου.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι δικά σου και το σημαντικό είναι να τα ξαναβρείς για σένα και στην συνέχεια θα τα εκτιμήσει και ο άλλος όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Περιόρισε την επαφή.

Όταν πια θα είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και το κεφάλι σου θα έχει καθαρίσει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του. Κάντο για άσχετο λόγο και με άσχετη αφορμή και μην αναφερθείς καθόλο στα «δικά σας». Άφησέ τον να αναρωτηθεί γιατί είσαι καλά και χαρούμενη και γιατί δεν ασχολείσαι πλέον με το κομμάτι της σχέσης σας.

Άφησέ τον να νιώσει ότι σε χάνει και πως αυτός είναι που πρέπει τώρα να κάνει κάτι για να ξαναείστε μαζί γιατί εσύ είσαι πολύ καλά και χωρίς αυτόν.

Οι παραπάνω συμβουλές έρχονται από το βιβλίο «Το μυστικό της επανασύνδεσης»  του σύμβουλου σε θέματα σχέσεων και επανασύνδεσης, Νίκου Ανδρέου. Η μέθοδός του είναι εγγυημένη και επιτυχημένη και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις αυτές τις τακτικές ώστε να είσαι ακόμα πιο κοντά στον στόχο σου:

να τα ξαναβρείτε.

Αν θέλεις να έχεις στα χέρια σου την μέθοδο ολόκληρη, μαζί με τα 9 απλά βήματα για το πως να τον ξανακερδίσεις αλλά και τα online μαθήματα του Νίκου Ανδρέου, κάνε εγγραφή παρακάτω και θα τα λάβεις εντελώς δωρεάν!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου