Skip to main content

Αν και γενναιόδωρος, χαρούμενος και αισιόδοξος ο Τοξότης δεν είναι ο τύπος άνδρα που θα συγχωρήσει ή θα επιστρέψει εύκολα. Ο παιδικός εγωισμός που διαθέτει δεν του επιτρέπει πολλές φορές να δει τι έχει γίνει λάθος και έτσι και πληγωθεί απομακρύνεται γιατί φοβάται πως θα ξαναπάθει το ίδιο. Ακόμη, βάζει ψηλά την αξιοπρέπειά του.

Τι θα κάνεις, λοιπόν, για να καταφέρεις να τον κάνεις να γυρίσει πίσω;

Όσο δύσκολο και αν φαίνεται, αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του παρακάτω άρθρου, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου!

Έχεις κάνει εσύ το λάθος.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε κάτσε να σκεφτείς πολύ καλά που έφταιξες και τι ήταν αυτό που τον αδήγησε να φύγει. Βάλε τα πράγματα κάτω και να είσαι ειλικρινής.

Όταν εντοπίσεις σε ποια σημεία ήσουν λάθος, παραδέξου τα ανοιχτά τόσο στον εαυτό σου όσο και στον άλλο.

Η ειλικρίνεια είναι κάτι το οποίο πάντα εκτιμάται από τον άλλο και είναι σημαντικό να δείξεις πως δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την αλήθεια και να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Έχει κάνει αυτός το λάθος.

Εδώ το πράγμα αλλάζει λίγο. Αν έχει επιλέξει να φύγει για προσωπικούς του λόγους, τότε το σημαντικότερο που έχεις να κάνεις σε πρώτη φάση είναι να τον αφήσεις στην ησυχία του.

Αυτό που εννοώ είναι να μην τον κυνηγήσεις και να μην δείξεις την απελπισία σου. Πρέπει να φανείς δυνατή όσο και αν πονάς, όσο δύσκολο και αν είναι να τον αποχωριστείς! Πολλές φορές ο άλλος χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει κάποια πράγματα και να δει πως

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

το να σε χάσει είναι μια πολύ μεγάλη πιθανότητα.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δείχνεις πως είσαι δεδομένη και συνέχεια εκεί.

Αντί, λοιπόν, να είσαι πάνω από ένα τηλέφωνο και να περιμένεις πάρε αυτόν τον χρόνο και κάνε πράγματα σημαντικά για σένα.

Αρχικά, σκέψου τι είναι αυτή η σχέση και αυτός ο άνθρωπος και κατά πόσο είναι καλό να τον έχεις στην ζωή σου. Το ότι έχετε μοιραστεί στιγμές, δεν σημαίνει ότι αξίζει να συνεχίσετε, κυρίως αν έχεις παρατηρήσει πως δεν σου φερόταν σωστά ή πως δεν ήσουν ευτυχισμένη.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είσαι καλά και να έχεις από τον άνθρωπό σου αυτό που σου αξίζει!

Στην συνέχεια, βρες τον εαυτό σου. Ποια ήσουν πριν συμβεί αυτός ο χωρισμός; Σίγουρα ήσουν μια γυναίκα δυναμική και που ήξερε τι θέλει. Και αν δεν ήσουν ήρθε η ώρα να γίνεις! Το να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου για σένα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να σου κάνεις. Είτε αυτό λέγεται εξωτερική εμφάνιση είτε αλλαγές στην καθημερινότητα και στον τρόπο ζωής σου θα σε βοηθήσει να δεις ποια πραγματικά είσαι.

Και μόλις το βρεις και το αναγνωρίσεις θα το δει και ο άλλος. Όπως κι εσύ έτσι και ο σύντροφός σου θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του δυνατό και συνειδητοποιημένο. Άλλωστε γι’ αυτό σε διάλεξε! Μην φοβάσαι και κοίτα το αύριο με αισιοδοξία.

Όλα θα πάνε καλά!

Σε περίπτωση συνάντησης πρόσεξε πολύ το σεξουαλικό κομμάτι. Δεν είσαι παιχνίδι, ούτε δεδομένη, το τονίζω! Αν θέλει κάτι από σένα πρέπει να καταλάβει πως δεν θα το πάρει επειδή μπορεί αλλά επειδή σε σέβεται και επειδή πραγματικά το θέλει και επειδή θέλει εσένα για σένα.

Δείξε πως πρέπει να σε κατακτήσει πάλι από την αρχή!

Τις παραπάνω συμβουλές τις στηρίξαμε στο βιβλίο «Το μυστικό της επανασύνδεσης»  του ειδικού σε θέματα σχέσεων, Νίκου Ανδρέου, ο οποίος με την εμπειρία του έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες να τα ξαναβρούν με τον σύντροφό τους αλλά και να βελτιώσουν την σχέση τους.

Το βιβλίο αυτό μπορείς να το έχεις και εσύ εντελώς δωρεάν αν κάνεις εγγραφή παρακάτω. Περιλαμβάνει αναλυτικά τους τρόπους για να τον κερδίσεις πίσω μέσω της μεθόδου των 9 απλών βημάτων, η οποία έχει εγγυημένη επιτυχία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κατεβάσεις και να ακολουθήσεις τα βήματα!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου