Skip to main content

Ήσασταν το τέλειο ζευγάρι. Αγαπημένοι και ταιριαστοί. Έχτιζες το μέλλον σας μαζί όταν μια μέρα ζήτησε να μείνει μόνος του. Δεν ήταν σίγουρος πως νιώθει πια ή αν ήθελε να ζήσει κι άλλα πράγματα. Το σίγουρο είναι πως δεν ήθελε πλέον να είστε μαζί.

Ένιωσες τον κόσμο σου να γκρεμίζεται, τα όνειρα που έκανες να διαλύονται σε μια στιγμή και όλα μαύρισαν.

Προσπάθησες να επικοινωνήσεις και να του ζητήσεις να τα ξαναβρείτε όμως δεν βρήκες ανταπόκριση.

Τι θα κάνεις τώρα;

Πριν βυθιστείς στην απελπισία διάβασε το παρακάτω άρθρο. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται υπάρχει τρόπος να ξαναείστε μαζί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές που θα σου πω!

Τι συμβαίνει στο κεφάλι ενός Ζυγού πριν χωρίσει.

Ο Ζυγός φημίζεται για την αναποφασιστικότητά του. Πιθανότατα λοιπόν όταν χωρίσατε σου ήρθε κεραμίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι η σχέση του να είναι λειτουργική και χαρούμενη και το ίδιο ισχύει για τον σύντρφό του. Έχει παλέψει πολύ μέσα του για να πάρει αυτήν την απόφαση και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτή η σχέση δεν είναι καλή για κανέναν από τους δύο.

Το κακό της υπόθεσης είναι πως δεν σε ρώτησε. Συζητούσατε, ναι, αλλά με έναν τρόπο που για σένα δεν ήταν αρκετά σαφής ώστε να καταλάβεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τον χωρισμό.

Το καλό είναι πως οι Ζυγοί δεν κόβουν εύκολα επαφές, οπότε μια σημαντική γέφυρα υπάρχει αν κι εσυ χειριστείς την κατάσταση σωστα!

Η μέθοδος την επανασύνδεσης και τα 9 βήματα.

Η μέθοδος αυτή είναι κομμάτι από το βιβλίο του Νίκου Ανδρέου «Το μυστικό της επανασύνδεσης», ένα βιβλίο το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να τα ξαναβρούν με τον σύντροφό τους ακόμα και αν η κατάσταση έμοιαζε να μην έχει γυρισμό.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Αποτελείται από τα 9 απλά βήματα τα οποία θα σου αναφέρω και που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα καταφέρεις να τον κάνεις και πάλι δικό σου και να είστε καλύτερα από ποτέ!

  • Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σε άφησε.

Βάλε κάτω τα πράγματα και κάτσε σκέψου ποια ήταν τα πραγματικά σας προβήματα και τι τον οδήγησε να εγκαταλείψει την σχέση σας.

 

  • Οι πρώτες αντιδράσεις σου.

Δεν πρέπει να υποκύψεις στον πανικό και την απελπισία που νιώθεις. Πρέπει να βρεις τρόπο να τα ξεπεράσεις και να μην τα αφήσεις να σου μπουν εμπόδιο.

 

  • Ο απολογισμός της σχέσης σου.

Καθάρισε το μυαλό και την σκέψη σου έτσι ώστε κι εσύ η ίδια να δεις τι σημαίνει αυτή η σχέση και αυτός ο άνθρωπος για σένα και αν όντως θέλεις να προσπαθήσεις πραγματικά για αυτήν την επανασύνδεση.

 

  • Κόψε κάθε είδους επαφή.

Όσο δύσκολο και αν είναι και όσο και αν σε τρομάζει και σε πονάει πρέπει να με ακούσεις και να σταματήσεις να επικοινωνείς. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιτυχία της μεθόδου.

  • Κόψε τους δεσμούς.

Βγάλ’ τον από το μυαλό σου και κατάλαβε πως είσαι δυνατή και σημαντική και χωρίς αυτόν. Η ζωή σου άλλωστε υπήρχε και ήταν μια χαρά και πριν βρεθεί στον δρόμο σου!

 

  • Γίνε όπως ήσουν παλιά.

Βρες τον χαμένο σου εαυτό. Την χαρά και την ξεγνοιασιά που είχες πριν συμβούν όλα αυτά στην ζωή σου. Δώσε χώρο στον εαυτό σου και δείξε πόσο σε αγαπάς.

 

  • Η μεγάλη συνάντηση.

Πρέπει να είναι μικρής διάρκειας και να μην αναφερθείς σε τίποτα που να έχει να κάνει με εσάς τους δύο. Αν τα πας καλά εδώ, τότε είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις τον στόχο σου!

 

  • Η συνέχεια.

Αν η πρώτη συνάντηση πάει καλά, τότε θα ακολουθήσουν κι άλλες. Πρέπει να τις χεισριστείς σωστά όπως επίσης και το πότε και πως θα γίνει η πρώτη σας σεξουαλική επαφή.

 

  • Είστε επιτέλους ξανά μαζί.

Τα κατάφερες και μπράβο σου! Από κει και ύστερα πρέπει και οι δυο σας να προσπαθησετε ώστε να μην ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος και η σχέση σας να είναι καλύτερη και δυνατότερη από ποτέ!

Τα παραπάνω βήματα όπως και την μέθοδο της επανασύνδεσης ολόκληρη, θα τα βρεις αναλυτικά και με λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να ακολουθήσεις στο e-book του Νίκου Ανδρέου το οποίο μπορείς να λάβεις εντελώς δωρεάν μαζί με τα online μαθήματά του απλά και μόνο κάνοντας εγγραφή παρακάτω!!!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου