Skip to main content

Ο Κριός είναι το πρώτο από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Χαρακτηρίζεται από νεανικό πνεύμα, ενθουσιασμό και παρορμητισμό. Δεν φοβάται τον κίνδυνο και προχωράει πάντα μπροστά ακόμα κι αν πέφτει με το κεφάλι στον … τοίχο. Βλέπει το φλερτ σαν παιχνίδι το οποίο Και αγαπάει ιδιαίτερα.

Ποιον ζώδιο είναι το ιδανικό ταίρι για ένα Κριό;

Ας δούμε πρώτα τι είναι αυτό που ψάχνει ένας Κριός από τη σχέση του.

Όπως είπα ο Κριός είναι ένα ενεργητικό ζώδιο γεμάτο ενθουσιασμό. Ιδανικά λοιπόν, ψάχνει αυτά τα στοιχεία στο ταίρι του. Αγαπάει το ταίρι του να είναι σε θέση να τον ξεσηκώσει και μπορεί να ακολουθήσει τον έντονο τρόπο ζωής σου και την θετική του διάθεση.

Τα ζώδια τα οποία περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα μπορούν να προσφέρουν στον Κριό αυτό που θέλει, είναι τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς δηλαδή ο Λέοντας και ο Τοξότης, καθώς έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την θετική διάθεση και τον ενθουσιασμό.

Κριός και Λέοντας

Από αυτά τα οποία ονομάζουμε ιδανικά ταιριάσματα.  Τα δύο ζώδια έχουν την ίδια ενέργεια και τη διάθεση να κάνουν πράγματα. Η αυτοπεποίθηση και η λάμψη του Λέοντα έλκει αναμφισβήτητα τον Κριό, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λέοντας είναι σε θέση να παρέχει στον Κριό το κυνήγι, την προσοχή και την αφοσίωση που επιζητά.

Κριός και Τοξότης

Η σχέση ανάμεσα σε ένα Κριό και ένα Τοξότη θα μπορούσε πολύ απλά να περιγραφεί με δύο λέξεις, Περιπέτεια και διασκέδαση. Ο Κριός έλκεται από το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη αν και μερικές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οδηγούνται σε συγκρούσεις.

Ακόμα ένας καλός συνδυασμός με τον Κριό είναι αυτός του Ζυγού.

Κριός και Ζυγός

Το πάθος και ο δυναμισμός του Κριού εξιτάρουν τον ζυγό. Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να βρουν την ισορροπία μεταξύ τους καθώς στην πραγματικότητα συμπληρώνει το ένα το άλλο.