Skip to main content

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που προσελκύει έναν άντρα και τον κάνει να σε θέλει τρελά? Έχεις δοκιμάσει όλα τα υποτιθέμενα κόλπα από τα διάφορα περιοδικά, αλλά και πάλι έχεις τα ίδια απογοητευτικά αποτελέσματα στο να κολλήσει μαζί σου?

Αν έχετε χωρίσει και τον θέλεις πίσω, διάβασε επίσης: Θέλω τον πρώην μου πίσω: Πώς θα τον κάνω να γυρίσει;

Άσε με να σου εξηγήσω γιατί όλα αυτά δεν πρόκειται να δουλέψουν στον αιώνα τον άπαντα. Σου έχουν πει πως για να τρελάνεις έναν άντρα πρέπει να του δείξεις αδιαφορία και φυσικά να έχεις σωματάρα και να ντύνεσαι με τα πιο σέξι φορέματα.

Όλα αυτά είναι παραμύθια για εύπιστες και ανασφαλείς γυναικούλες.

Η πλειοψηφία των συμβουλών που κυκλοφορούν στα περιοδικά, τα βιβλία, αλλά και το διαδίκτυο αναλώνεται στο τι να κάνεις εσύ για τον άλλον, με αποτέλεσμα να χάνουν την ουσία.

Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ για να γίνεις μια ακαταμάχητη γυναίκα που θα προσελκύσει τον οποιοδήποτε άντρα της αρέσει και να είναι μαζί της για πάντα. Αυτά που θα σου αναφέρω στη συνέχεια είναι απλά μυστικά συμπεριφοράς και νοοτροπίας, όπου μόλις τα εντάξεις στη ζωή σου θα γίνουν όλα αυτόματα.

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να κατανοήσεις καλύτερα τι σημαίνει το «τι να κάνω για να με θέλει τρελά» και «πως να κολλήσει μαζί μου». Θα σε ρωτήσω το εξής: Τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου? Θέλεις έναν άντρα κατώτερό σου, να τρέχει από πίσω σου και να ταΐζει την ανάγκη σου για επιβεβαίωση, ή έναν άντρα που να σε βλέπει σαν ίσο του, σε σέβεται, σε εκτιμάει και σε αγαπάει πραγματικά?

Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο νομίζεις. Πρακτικά, ζητάς από έναν άλλο άνθρωπο να τρέχει από πίσω σου και να κάνει αυτό που δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις εσύ, όσο εσύ ασχολείσαι με άλλα πράγματα, δείχνοντάς του την αδιαφορία σου.

Πριν από κάθε κίνηση

Η απόσταση από έναν άντρα είναι πολύ σημαντική για να καταλάβεις πρώτα αν τον θες εσύ η ίδια. Ξέρεις πολλές φορές οι άνθρωποι γοητεύονται από την φαντασία, όμως όταν φτάσει η στιγμή να κάνουν την κίνηση και να βιώσουν τον άλλον απογοητεύονται. Σε αυτή τη φάση η απόσταση βοηθά να ορμίσουν κάποιες ιδέες και να τις επεξεργαστείς ακόμα καλύτερα.

Επένδυσε το στον χρόνο και τον χώρο και μην φοβάσαι για το επερχόμενο. Όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μέσα σου, θα δεις πως και οι επιλογές σου στα πρόσωπα θα είναι σωστές. Κάνε λοιπόν αυτό το δώρο στον εαυτό σου και μην είσαι τόσο παρορμητική.

Η απόσταση και ο χρόνος θα σε βοηθήσουν να κάνεις σοφές επιλογές και μετά να πέσει το βάρος στον άλλον. Εσύ από την πλευρά σου θα είσαι συνειδητοποιημένη για όλα όσα θες και προσπαθείς να κερδίσεις.

Αδυνατείς δηλαδή να αγαπήσεις και να εκτιμήσεις τον εαυτό σου.

Αυτή είναι η ποιότητα της σχέσης που θέλεις να πετύχεις? Θέλεις απλά έναν άνθρωπο να ταΐζει τις ανασφάλειές σου? Αν ναι, να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα όλο αυτό θα εξανεμιστεί και θα γυρίσεις στο σημείο μηδέν να αναρωτιέσαι τα ίδια ακριβώς πράγματα. Γιατί? Γιατί πολύ απλά όλο αυτό είναι βασισμένο σε ένα ψέμα: στο γεγονός ότι κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Όταν δεν αγαπάς και εκτιμάς τον εαυτό σου, πώς περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος για ‘σένα? Και με τι τίμημα?

Στη δεύτερη περίπτωση, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Αν ακολουθήσεις τα βήματα που πρέπει, θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις με την ελάχιστη προσπάθεια από μέρους σου. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς μπορείς να προσελκύσεις έναν άντρα και να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου, να σε θέλει, να σε φροντίζει και να σε αγαπάει.

Για να επενδύσει ένας άντρας συναισθηματικά σε μια γυναίκα, να την δει σοβαρά και να μείνει για πάντα μαζί της, θα πρέπει να δει στο πρόσωπό της μια δυναμική γυναίκα, που πατάει στα πόδια της, είναι άνετη με το σώμα της και τον εαυτό της.

Το πρώτο και βασικό απ’ όλα είναι ο αυτοσεβασμός.

Από εκεί πηγάζουν και όλα τα υπόλοιπα, όπως η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα που σέβεται και εκτιμάει τον εαυτό της σαν κάτι πολύτιμο, αυτομάτως γίνεται σεβαστή και εκτιμάται από τους άλλους. Ό,τι εκτιμάς αποκτάει αξία και ένας ποιοτικός άντρας μπορεί να το καταλάβει αμέσως και να τον τραβήξεις όπως το φως την πεταλούδα.

Πώς όμως μπορείς να το επιτύχεις αυτό?

Μα είναι πολύ απλό. Παραμένεις πιστή στον εαυτό σου και τη ζωή σου. Τι εννοώ? Πολύ απλά, ακολουθείς την εξής απλή νοοτροπία:

  • Σέβεσαι το πρόγραμμά σου και δεν το κάνεις άνω κάτω για κανέναν,
  • Δεν δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται σα να είσαι εναλλακτική επιλογή,
  • Δεν αλλάζεις την προσωπικότητά σου, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σου για κανέναν,
  • Δεν προσπαθείς να παίξεις ρόλους για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια των άλλων.

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι να είσαι άνετη με το σώμα σου και τον εαυτό σου.

Γίνε ευτυχισμένη με αυτά που έχεις και υιοθέτησε τη νοοτροπία του «Είμαι χαρούμενη με αυτό που είμαι και σε όποιον αρέσει». Ένας άντρας το καταλαβαίνει αυτό και θέλει να μοιραστεί λίγη από την ευτυχία σου.

Προφανώς και όλοι μας έχουμε ατέλειες και ανασφάλειες, αλλά στη δική σου την περίπτωση δε χρειάζεται να τις μάθει όλες ο άντρας που σε ενδιαφέρει (όχι μονομιάς τουλάχιστον). Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν η οικογένειά σου και οι φίλες σου.

Το τρίτο είναι η ερωτική χημεία.

Το θεωρώ αυτονόητο πως πρέπει να υπάρχει ερωτική χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων για να κολλήσουν μεταξύ τους. Εφόσον λοιπόν υπάρχει αυτό και ΜΟΝΟ (ΛΕΩ ΜΟΝΟ) όταν είσαι και νιώθεις έτοιμη θα πρέπει να προχωρήσεις στην ερωτική πράξη.

Γιατί όμως επιμένω τόσο σε αυτό? Ο άντρας γίνεται πολύ ευάλωτος με την ερωτική πράξη. Είναι η μοναδική στιγμή ίσως όπου γίνεται πραγματικά ευάλωτος και κατά τη διάρκειά της χτίζει μια οικειότητα μαζί σου. Αν λοιπόν μπορείς να έχετε καλές σχέσεις στην κρεβατοκάμαρα, τότε έχεις άλλο ένα όπλο στο οπλοστάσιό σου. Διάβασε: Άνδρες και σεξ: Όλα όσα θες να ξέρεις!

Το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος.

Αυτό θα είναι και ο άσσος στο μανίκι σου. Αυτό που μπορείς να δώσεις σε έναν άντρα και να τον κρατήσεις κοντά σου, χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση. Δείξε του ότι τον σέβεσαι και εκτιμάς αυτό που είναι και αυτά που κάνει (αν προφανώς το αξίζει) και δε θα φύγει λεπτό από δίπλα σου.

Ορίστε, σου είπα όλα μου τα μυστικά. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά δική σου επιλογή για το τι θα κάνεις. Διαλέγεις τον εύκολο και μαθηματικά αποδεδειγμένο δρόμο προς την αποτυχία ή διαλέγεις τον λίγο πιο δύσκολο που οδηγεί στην ουσιαστική ευτυχία.

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα