Skip to main content

Πολλοί θα έχετε ακούσει για τον λεγόμενο κανόνα των “Τριών Ημερών”. Ο κανόνας αυτός ορίζει ότι θα πρέπει να περιμένετε τρεις ημέρες πριν επικοινωνήσετε με μια κοπέλα της οποίας μόλις πήρατε το τηλέφωνο. Έτσι δεν δείχνετε απεγνωσμένοι και κολλημένοι, ενώ δείχνετε χαλαροί. Σοβαρά τώρα, ποιος πιστεύει αυτές τις μπούρδες?

Κι όμως. Πολλοί άνδρες κάνουν το ίδιο λάθος και δεν τολμούν να αμφισβητήσουν τον κανόνα, τηρώντας τον ευλαβικά, με καταστροφικά ωστόσο αποτελέσματα! Πολλές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να θεωρούν ότι αδιαφορείτε για αυτές, ότι δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά, ότι δεν είστε αξιόπιστος ή άνθρωπος που δεν τηρεί τις υποσχέσεις του και ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό έχετε ήδη βάλει ένα μεγάλο αυτογκόλ, πριν καν βγείτε ραντεβού μαζί της, αφού την προκαταβάλλατε ήδη αρνητικά για εσάς!

Αφήστε λοιπόν τέτοιου είδους «παραδοσιακούς» ανούσιους κανόνες στην άκρη. Αν πραγματικά θέλετε να ξεχωρίσετε από το σωρό, επικοινωνήστε με την κοπέλα την επόμενη μέρα της γνωριμίας σας. Δε θα σας πάρει και πολύ ώρα για να κάνετε μια καλή εντύπωση.

Βασικές Οδηγίες:

  • Αγνοείστε τον κανόνα των “Τριών Ημερών”. Αν της αρέσετε, θα θέλει να κρατήσετε επαφή και δεν έχει σημασία αν την πάρετε το επόμενο πρωί, ή ακόμα και το ίδιο βράδυ να δείτε αν έφτασε σπίτι της καλά.
  • Επικοινωνήστε οπωσδήποτε τηλεφωνικώς μαζί της την επόμενη μέρα της γνωριμίας σας. Έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ένα απρόσωπο μήνυμα στο οποίο στην τελική μπορεί και να μην απαντήσει και να σας φάει η αγωνία.
  • Αν το σηκώσει, χρησιμοποιήστε λίγο χιούμορ και αναφέρετε πόσο ωραία ήταν την προηγούμενη μέρα. Στη συνέχεια προσκαλέστε την σε ένα ραντεβού.
  • Σε περίπτωση που δεν τη βρείτε στο τηλέφωνο, τότε μπορείτε να της στείλετε ένα μήνυμα “Γεια, τι κάνεις? Ήταν πολύ ωραία εχτές. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα”.
  • Προσοχή! Μην ξανακαλέσετε σε περίπτωση που αφήσατε μήνυμα. Αν και πάλι δε λάβετε απάντηση, δοκιμάστε ένα τελευταίο μήνυμα μετά από δύο ημέρες και αν δεν απαντήσει ούτε και σε αυτό, τότε σας «απάντησε» εμμέσως. Μην ασχοληθείτε ξανά, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.