Skip to main content

Και ο παντρεμένος έχει ψυχή θα μου πεις. Επίσης είχαν κάνει και υψηλά νούμερα σαν ένα αρκετά επιτυχημένο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Γιατί μέσα από την οθόνη οι εξωσυζυγικές περιπέτειες και τα μπλεξίματα έχουν μια κάποια πλάκα. Διασκεδάζεις  με το χιούμορ του ατίθασου άντρα που ξεχνάει πως είναι παντρεμένος και ενδίδει σε κάθε πειρασμό με ευκολία.

Αρκεί να μη συμβεί σε σένα. Αρκεί να μην την πατήσεις με όλα όσα κοροϊδεύεις. Πράγμα που είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Γιατί όσα αποκλείεις και κρίνεις και κουνάς κατηγορηματικά το δάχτυλο, συνήθως έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτόν τον κανόνα. Μαζί με ένα ακόμα γνωστό που λέει πως 😮 έρωτας έρχεται όταν δεν τον προγραμματίζεις. Συχνά μάλιστα με τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους.

Αν λοιπόν η δική σου τραγωδία περιλαμβάνει έναν έρωτα μετ’ εμποδίων. Έναν έρωτα που ζεις περίπου μόνη αφού εκείνος είναι παντρεμένος, δες τι πρέπει να κάνεις.

Η να μην κάνεις ή να το γράψεις δέκα φορές σαν άσκηση σαν ψυχοθεραπεία.

Σίγουρα δεν είσαι η μόνη γυναίκα στη ζωή του

Σιγά το νέο θα μου πεις. Αλλά όπως και να έχει γραμμένο πονάει περισσότερο. Ελπίζω να το θυμάσαι περισσότερο μπας και ξεκολλήσεις μια ώρα αρχύτερα. Εκτός από γυναίκα μπορεί να έχει και κόρη ή γιο ή και τα δύο. Πράγμα που αυτόματα σε καθιστά τελευταία στις προτεραιότητές του.

Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να το μάθει εκείνη

Στην καλύτερη θα τον χωρίσει και θα του πάρει και τα σώβρακα (αν έχει). Στην χειρότερη σε βλέπω με ανανεωμένο χτένισμα πριν το τέλος της καραντίνας free   και σε απόλυτο αυτοσχεδιασμό.

Εννοείται πως μπορεί να μην είναι στα σχέδιά του να χωρίσει

Αλλά να σε «ταϊζει» με αυτή τη σκέψη για όσο τον συμφέρει και θέλει να περνάει τον χρόνο του μαζί σου. Το πόσο άδεια και πόσο μόνη ενδέχεται να νιώσεις όταν αντιληφθείς πόσο χρόνο χάνεις περιμένοντας κάποιον που δε θα γίνει ποτέ απόλυτα δικός σου, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια.

Δεν θα μπορείς να μιλάς για εκείνον με ευκολία

Θα καίγεσαι να μιλήσεις να πεις πως νιώθεις σε φίλους, στη μαμά σου στην αδερφή σου. Αλλά μέσα σου πάντα κάτι θα σε κρατάει. Πως να τους πεις ότι είσαι ερωτευμένη με κάποιον που είναι παντρεμένος. Πως να τους πει πως κάνεις ότι τόσο καιρό κατέκρινες.

Αν αναγκαστείς να μιλήσεις για εκείνον ξέρεις ότι θα τους απογοητεύσεις

Η οικογένειά σου και κυρίως η μαμά σου θα πέσει από τα σύννεφα. Αυτομάτως θα νιώσεις ότι κάνεις κάτι πολύ κακό. Αφού εκείνη σου έμαθε πως δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Και ξαφνικά οι τύψεις πως είσαι το τρίτο άτομο σ ένα γάμο θα μεγαλώσουν. Μαζί φυσικά με το γεγονός ότι τους έχεις απογοητεύσει όλους.

Μπορεί για εκείνον να είσαι ένα παιχνίδι δύναμης

Για να επαναφέρει την ισορροπία στο γάμο του. Για να καταλάβει η γυναίκα του που τον έχει παραμελήσει ότι κινδυνεύει να τον χάσει. Μπορεί να σε χρησιμοποιεί προς όφελός του. Και το χειρότερο είναι πως θα αργήσεις πολύ να το αντιληφθείς.

Η απλά να είσαι μια ρεβάνς

Τα αντίποινα σε μια ενδεχόμενη απιστία. Το αντίδοτο στον πόνο του. Ο τρόπος τελος πάντων να πληγώσει τη γυναίκα του για ότι έκανε. Ασχέτως αν στην πορεία μπορεί να μείνει λίγο παραπάνω γιατί περνάει καλά.

Όσο μένεις σ’ αυτή τη σχέση χάνεις ευκαιρίες

Για διασκέδαση, για φλερτ ακόμα και για να γνωρίσεις κάτι νορμάλ που θα είναι για σένα και μόνο. Κάποιον που δεν θα τον μοιράζεσαι και θα είναι αληθινός στο τι θέλει και πόσο σε θέλει στη ζωή του. Κάποιον που δεν θα είναι ούτε παντρεμένος ούτε καν δεσμευμένος.

Αφού είναι άπιστος σε εκείνη μπορεί και σε σένα

Και ξαφνικά από το τρίτο άτομο αυτής της σχέσης θα ψάχνεις να μάθεις ποια είναι η επόμενη. Τι παραπάνω έχει από σένα, που τη γνώρισε, πως έγινε κλπ. Ψυχοβγαλτικές ανησυχίες που μόνο τους κατόρθωμα έχουν να σε κάνουν να αισθανθείς πιο χάλια απ’ ότι ήδη νιώθεις.

Στο τέλος μπορεί να μη χωρίσει για σένα (όπως περιμένεις) αλλά ΕΣΕΝΑ!

Η διαλυμένη του happy family  να ξαναενωθεί και εσύ να μαζεύεις τα κομμάτια σου από τα πατώματα. Να θυμώσεις με τον εαυτό σου που δεν έφυγες όταν έπρεπε, αλλά το κυριότερο που αγάπησες και επένδυσες σε κάποιον που όντας παντρεμένος  ήταν πάντα με το ένα πόδι έξω από αυτή τη σχέση.