Skip to main content

Κάθε φορά που ένα νέο entry lover μπαίνει στο στόχαστρο, ξεκινά ένας μαραθώνιος εντυπωσιασμού. Αλλά και ακόμα χωρίς την υποψία αντρικού ενδιαφέροντος τα social media, οι γνωστές, οι φίλες που πέτυχαν σε κάποιες  σχέσεις σε βάζουν στο τρυπάκι να ψάχνεις τι μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις bonus εντυπωσιασμού.

Το γνωστό και χιλιοφορεμένο «να είσαι ο εαυτός σου» καταχωνιάστηκε στο βάθος των επιλογών σου και ψάχνεις διακαώς μαγικά φίλτρα. Ξέρεις από εκείνα που σε μετατρέπουν στο απόλυτο θηλυκό, σε κελεπούρι, σε ότι τελος πάντων δεν θα μπορέσει να αφήσει ανεπηρέαστο το αντικείμενο του πόθου σου.

Το κακό βέβαια είναι πως η λίστα (αν υποθέσουμε πως υπάρχει) με τα πράγματα που εντυπωσιάζουν τους άντρες απέχει αρκετά απ΄ αυτά που συνήθως εφαρμόζεις.

Αυτά είναι λοιπόν κάποια από τα πράγματα που  δεν εντυπωσιάζουν  τους άντρες:

  • Το υπερβολικό μακιγιάζ

Ναι, ξέρω και μένα μ αρέσει να παρακολουθώ και να αντιγράφω make up tutorials. Να ψάχνω τις νέες αφίξεις σε primer που υπόσχονται πολλά. Αλλά πίστεψέ με σε κανέναν δεν αρέσει να φιλάει έναν καμβά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών σε έρευνες διαδικτυακές αλλά και γύρω μας καθημερινές δηλώνει πως μας προτιμάει μ’ ένα γκλός (κι αυτό υπό προϋποθέσεις!!!).

  • Το κάπνισμα

Δεν ξέρω πότε ξεκίνησε να θεωρείτε cool το να καπνίζει μια γυναίκα. Ακόμα κι αν αφήσω τον υποκειμενικό παράγοντα στην άκρη ως φανατική αντικαπνίστρια. Δες το αλλιώς είναι μια συνήθεια που δεν μπορεί να θεωρηθεί ελκυστική εφ όσον κιτρινίζει τα δόντια, χαλάει την αναπνοή. Και σ έχει σε μια διαρκή αναζήτηση τσίχλας ή άλλων σωτήριων προϊόντων που υπόσχονται να σώσουν την κατάσταση. Σίγουρα υπάρχουν πιο ελκυστικά πράγματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα απ’ το να  κρατάει ένα τσιγάρο και έπειτα μυρίζει σαν τεκές.

  • ΌΧΙ τόσα φίλτρα

Και όταν λέω φίλτρα δεν εννοώ μόνο αυτά που βάζεις στις φωτογραφίες. Φίλτρα που δημιουργούν οι κρέμες μαυρίσματος.  Αλλά και το ίδιο το solarium που κοντεύει να σε μεταφέρει σε άλλη φυλή και τα σχετικά. Be natural!

  • Fake cultured

Δεν είναι κακό να αγαπάς το Μπουκόφσκι ή να αφιερώνεις τα πρωινά της Κυριακής στο να διαβάζεις την εφημερίδα για να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Αρκεί αυτό να το κάνεις γιατί όντως σ αρέσει και όχι για να φτιάξεις μια πιο ενδιαφέρουσα εικόνα γύρω απ το πρόσωπό σου. Γιατί θα φανεί και θα εύχεσαι να δήλωνες απλά και ταπεινά πως βλέπεις μανιωδώς το «Emily in Paris.» και μην είναι στα πιο εντυπωσιακά πράγματα που κάνεις.

  • Τα υπερβολικά underwear

Και αν δεν έχουμε επενδύσει χρήματα σε σετ εσωρούχων για εντυπωσιασμό. Όχι κορδέλες, φιόγκους, στρας, δαντέλες. Για να καταλήξεις ένα πρωινό ότι σέξι μπορεί να είσαι με το φούτερ του και ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες. Ποιος να τους πει τι…

  • Ο υπερβολικός δυναμισμός.

Η wonderwoman του 2020 που δεν έχει ανάγκη κανέναν. Αυτή που διευθύνει εταιρεία, κινεί τα νήματα και δεν αφήνει ούτε καν αυτόν που έχει απέναντί της να πάρει μια πρωτοβουλία. Αυτό δεν τους εντυπωσιάζει, τους τρομάζει θα έλεγα.

  • Αλλά ούτε και Η αδιαφορία

Το να το προσποιείσαι την άνετη ή την αδιάφορη νομίζοντας  ακόμα πως είναι ένας τρόπος για να κερδίσεις εντυπώσεις. Για να κάνεις τον άλλο να σε κυνηγήσει, να σε διεκδικήσει κλπ. Τώρα απλά θα πω πως αν δεν δείξεις ενδιαφέρον δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα.

  • Σκοτάδι και σεξ

Όχι για ατμόσφαιρα αλλά για να μη φαίνεται η κυτταρίτιδα ή το μικρό στήθος ή μελανιά που σκοτώθηκες χτες στις σκάλες. Πίστεψέ με κανένας μα κανένας άντρας δεν προσέχει τις ατέλειές σου όταν κάνει σεξ.

  • Το νιαούρισμα

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι γλυκιά και στο «να κουράζει» όλο αυτό. Το τόσο όσο και πότε πρέπει να κάνεις τη χαριτωμένη εξαρτάται απ’ τη στιγμή.

  • Το τηλέφωνο που χτυπάει

ή τα social media που αναμεταδίδουν την κάθε σου στιγμή με ταχύτητα φωτός δεν καταφέρνουν πάντα να εντυπωσιάσουν. Αλλά καμιά φορά δημιουργούν το αντίθετο αποτέλεσμα αφήνοντας τον άλλον να αναρωτιέται “τι κρατάς για σένα” ή έστω ” τι είναι αυτό που θα ξέρει για σένα μόνο αυτός”.

Με λίγα λόγια δεν έχει τόση σημασία τι φοράς, πως κινείσαι ή αν πετάνε τα μαλλιά σου. Αρκεί να είσαι σίγουρη πως την στιγμή που τον έχεις απέναντί σου είσαι εντελώς ο εαυτός σου και νιώθεις καλά μ αυτό.

*Για να εντυπωσιάσεις τον κόσμο έξω σου πρέπει να εστιάσεις και να συμφιλιωθείς με το μέσα σου…*