Skip to main content

Είναι συχνό φαινόμενο άνδρες να απορρίπτονται στο πρώτο ραντεβού ισχυριζόμενοι  ότι δεν υπήρχε χημεία.

Εδώ δε μιλάμε καν για τα «καλά παιδιά».

Επιπλέον πολλές κοπέλες κυνηγάνε άντρες που τους συμπεριφέρονται άθλια, τις απατούν ή απλά τις αγνοούν.

Έτσι, πολλοί άντρες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για αλήτες και ότι οι γυναίκες είναι άμυαλες και θέλουν να τους συμπεριφέρεσαι άθλια. 

Λάθος λάθος και πάλι λάθος!

Οι γυναίκες ελκύονται από άντρες που θέλουν να τις κερδίσουν!

Πρέπει να είστε πρόκληση γι’ αυτές…

Οι γυναίκες θέλουν ένα κελεπούρι. Θέλουν να κερδίσουν την αγάπη ενός άντρα. Αν δουν ότι αυτό είναι πολύ εύκολο, ή ο άντρας ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο από αυτές, τότε χάνουν το ενδιαφέρον τους. Θέλουμε αυτό που δε μπορούμε να έχουμε. Ένας δύσκολος άντρας πρέπει να έχει επιλογές και να μην είναι απεγνωσμένος. Η απόγνωση διώχνει τις γυναίκες.

Οι κοπέλες ελκύονται από το υψηλό κοινωνικό στάτους και τους άντρες με προκλήσεις. Παρόλ’ αυτά…

Πώς μπορείς να γίνεις ένας ελκυστικός άντρας?

Προφανώς η απάντηση δεν είναι να προσποιηθείτε οτι είστε φοβεροί και να το παίξετε δύσκολοι. Και η απάντηση σίγουρα δεν είναι να συμπεριφερθείτε σαν αλλαζονικοί αλήτες, προσβάλλοντας την κοπέλα.

Όταν συμπεριφέρεστε έτσι, απλά προσποιείστε. Κρύβετε τις ανασφάλειές σας και την ανάγκη σας για προσοχή πίσω από ένα λεπτό πέπλο, το οποίο οι κοπέλες θα αντιληφθούν σχεδόν αμέσως.

Επιπλέον, αυτά τα παιχνίδια οδηγούν σε ασεβείς συμπεριφορές, χειραγώγηση και δράματα.

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας για να προσελκύσουμε ποιοτικές γυναίκες?

Για να γίνετε ένας ισχυρός και ποθητός άντρας θα πρέπει να ανεβάσετε την αξία της προσωπικότητάς σας και όχι να μειώσετε την αξία μιας γυναίκας. Θα πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας και να γνωρίζετε την αξία του. Θα πρέπει να θεωρείτε πως αξίζετε μία καταπληκτική σύντροφο και όχι να θεωρείτε πως έχετε την ανάγκη να είστε απλά με κάποια κοπέλα.

20 Τρόποι για να γίνετε ισχυροί άντρες

Για να φτάσετε σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υιοθετήσετε τη συμπεριφορά ενός μη – απεγνωσμένου ατόμου, που διακατέχεται από αυτοπεποίθηση.

 • Αφήστε ανοιχτές όλες τις εναλλακτικές σας. Όταν επικεντρώνεστε σε ένα πρόσωπο, τότε κινδυνεύετε να προσκολληθείτε σε αυτό. Φοβάστε μη χάσετε τη μοναδική σας ευκαιρία και αυτός ο φόβος είναι που διώχνει μακριά τις κοπέλες. Εν τέλει, η σχέση δε δουλεύει, είστε απογοητευμένος και πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή. Δεν υπάρχει λόγος να μη γνωρίζετε γυναίκες επειδή βγήκατε ένα δύο ραντεβού. Πλέον βρισκόμαστε στο 2017 και όχι στο 1950.
 • Πάρτε περισσότερα ρίσκα. Γνωρίστε πολλές κοπέλες. Μιλήστε με όσες μπορείτε και συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Προσπαθήστε να πάρετε το τηλέφωνο της κοπέλας που σας αρέσει. Να είστε ειλικρινείς με τις προθέσεις σας και μη ντρέπεστε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Έτσι θα σταματήσετε να είστε απεγνωσμένοι και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Οι γυναίκες θα αντιληφθούν την αυτοπεποίθησή σας και θα θέλουν να αποδείξετε την αξία σας.
 • Μη συμφωνείτε με όλα. Μερικοί άντρες πιστεύουν ότι αν προσποιηθούν ότι τους αρέσουν τα ίδια πράγματα με την κοπέλα που βγαίνουν, τότε θα δημιουργήσουν μια καλύτερη σχέση. Άμα συμφωνείτε με ό,τι σας λέει, τότε δείχνετε ότι προσπαθείτε πάρα πολύ για να την εντυπωσιάσετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε αυτό. Αντίθετα, μάθετε τα ενδιαφέροντά της και στη συνέχεια μιλήστε για τα δικά σας.
 • Μη φοβάστε να διαφωνήσετε. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με κάτι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να διαφωνήσετε. Δε χρειάζεται να προσβάλλετε το συνομιλητή σας ή ακόμα χειρότερα να του επιτεθείτε. Μη φοβάστε να εκφράσετε τη γνώμη σας, αλλιώς δείχνετε μεγάλη ανασφάλεια. Μια γυναίκα δε συμφωνεί πάντα με τα λεγόμενά σας, αλλά θα πρέπει να σέβεται τις απόψεις σας. Σε διαφορετική περίπτωση, το μόνο που σας αποδεικνύει είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη.
 • Να κάνετε κοπλιμέντα μόνο όταν τα αξίζουν. Τα κοπλιμέντα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη. Είναι υπέροχη αίσθηση να δεχτείτε έπαινο από κάποιον που θαυμάζετε. Από την άλλη, όταν αυτό γίνεται συνέχεια, τότε χάνει την αξία του και φτάνει στα όρια της κολακείας. Λέγοντας ψεύτικα κοπλιμέντα φαίνεται ότι προσπαθείτε να κερδίσετε την εύνοια του συνομιλητή σας, καθώς και την αποδοχή του. Πριν κάνετε οποιοδήποτε κοπλιμέντο, βεβαιωθείτε πως ο συνομιλητής σας το αξίζει. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την αίσθηση του χιούμορ, το κουράγιο του, τη συμπόνοια του, ή την πνευματικότητά του. Ένας σωστός άντρας ξέρει να αναγνωρίζει τα καλά χαρακτηριστικά των άλλων ανθρώπων.
 • Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που πληρούν τις προδιαγραφές σας. Όπως έχω ξαναπεί, πολλοί άντρες επαινούν συνεχώς τις γυναίκες και προσπαθούν να πουλήσουν τον εαυτό τους σε αυτές. Αντίθετα, δεν απαιτούν από τις γυναίκες να αποδείξουν την αξία τους. Ξεκινήστε μια προσωπική συζήτηση σε βάθος για να ανακαλύψετε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μια κοπέλα.
 • Μην προσπαθείτε να κερδίσετε την αγάπη μιας κοπέλας από νωρίς. Τα ακριβά δώρα, ποτά και εστιατόρια είναι αχρείαστα, καθώς και μεγάλη σπατάλη, ειδικά αν δεν έχετε το ανάλογο budget. Ακόμα και τότε, οι γυναίκες θα αμφισβητήσουν τα κίνητρά σας. Γιατί κάποιος που δουλεύει σκληρά να τα ξοδέψει έτσι απλά για μια κοπέλα που μόλις γνώρισε? Μπορείτε απλά να της κεράσετε το ποτό, ή το φαγητό.
 • Αφήστε την κοπέλα να οδηγήσει τη συζήτηση στο πρώτο ραντεβού. Εξασκηθείτε στο να γίνετε καλός ακροατής και μην προσπαθείτε να συμπληρώσετε κάθε κενό στη συζήτησή σας με μια κοπέλα. Κάντε περισσότερες ερωτήσεις και ενθαρρύνετε την κοπέλα να μιλήσει. Το άτομο που μιλάει λιγότερο σε μια συζήτηση έχει και τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, αυτό σας βοηθάει να λέτε αυτό που πραγματικά νιώθετε, χωρίς να πρέπει να σκεφτείτε την τέλεια ατάκα κάθε φορά.
 • Αποφύγετε το ρομάντζο από νωρίς. Θυμηθείτε, το πρώτο ραντεβού είναι για να γνωριστείτε καλύτερα. Σταματήστε να σχεδιάζετε το μέλλον στο κεφάλι σας. Μην ρωτάτε αν βγαίνει με άλλους και μην κανονίζετε δραστηριότητες 3 μήνες μετά. Βγείτε πρώτα μερικά ραντεβού για να γνωριστείτε και να δείτε αν υπάρχει ερωτική χημεία μεταξύ σας. Οι κοπέλες τρομάζουν αν πρόκειται να μεταβούν απότομα σε μια σχέση.
 • Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Θα είστε υπερβολικοί αν πείτε στην κοπέλα ότι είναι η αδερφή ψυχή σας. Όμως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε μια ερωτική ατμόσφαιρα, κάνοντας φλερτ και έχοντας σωματική επαφή. Έτσι της δείχνετε τις προθέσεις σας, ενώ την προκαλείτε να ανταπαντήσει. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ερωτική ατμόσφαιρα με καλή οπτική επαφή, φυσική επαφή και προσωπικές ερωτήσεις. Οι γυναίκες ξέρουν ότι από τη στιγμή που βγήκατε ραντεβού δεν θέλετε να γίνουν απλά φίλες σας. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβετε. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν και σέβονται τους άντρες που εκφράζουν με όμορφο τρόπο τα συναισθήματά τους. Έτσι, δείχνετε την αυτοπεποίθησή σας, το κουράγιο σας και ότι ψάχνετε μια κοπέλα που να νιώθει το ίδιο με εσάς.
 • Μιλήστε για τα ενδιαφέροντα σας με πάθος. Δεν έχει σημασία αν νομίζετε ότι η δουλειά σας ή τα χόμπι σας είναι φλώρικα και βαρετά. Το θέμα είναι να είστε ενθουσιώδεις και παθιασμένοι, αυτό είναι που μετράει. Μάθετε να εξηγείτε περιγραφικά αυτό που κάνετε. Για παράδειγμα, αντί να πείτε ότι δουλεύετε σαν προγραμματιστής σε ένα project εικονικής πραγματικότητας μπορείτε να πείτε «Σ’ αρέσει ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών? Δουλεύω σε ένα project εικονικής πραγματικότητας όπου προσπαθούμε να αναπαραστήσουμε τη Μέση Γη!». Αν είστε παθιασμένοι με τα ενδιαφέροντά σας τους δίνετε αυτόματα μεγάλη αξία.
 • Δημιουργήστε την κοινωνική ζωή που σας αρέσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνετε ο υπερεξωστρεφής τύπος που παρτάρει ασύστολα κάθε βράδυ. Μπορείτε όμως να συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με άλλους ανθρώπους. Κάντε ένα πάρτυ, δηλώστε συμμετοχή σε μαθήματα χορού, μαγειρικής, ή πολεμικών τεχνών. Βρείτε μια δραστηριότητα που σας κινεί την περιέργεια και ξεκινήστε την. Θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους.
 • Αποκτήστε φίλες και βγείτε έξω μαζί τους. Βγαίνοντας με φίλες, σας κάνει λίγο πιο ελκυστικούς στις άλλες γυναίκες. Δείχνετε άντρας με επιλογές. Μη ξεχνάτε ότι θα πρέπει να γίνετε και εσείς ο wingman τους, αντίστοιχα. Οι γυναίκες θα αναρωτηθούν γιατί δείχνετε τόσο χαλαρός και θα τους κινήσετε την περιέργεια.
 • Μην κοκορεύεστε για τα κατορθώματά σας. Αφήστε το να βγει με φυσικό τρόπο. Όταν επιδεικνύετε το αμάξι σας, τη δουλειά σας ή το σπίτι σας δίνετε την εντύπωση ότι υστερείτε κάπου αλλού. Οι άντρες με αυτοπεποίθηση και υψηλό status δε χρειάζεται να κοκορεύονται για τις επιτυχίες τους. Αυτές φαίνονται μέσω των πράξεών τους, της συμπεριφοράς τους και της γενικής στάσης τους. Δεν αναφέρουν συνήθως τα επιτεύγματά τους, καθώς θέλουν να γίνονται αγαπητοί γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που έχουν να προσφέρουν. Προσπαθείτε να έχετε λίγο μυστήριο για να κινήσετε το ενδιαφέρον μιας γυναίκας.
 • Να έχετε μια ανοιχτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση γλώσσα του σώματος. Καθίστε πίσω και χαλαρώστε. Δείχνει ότι δε φοβάστε την κριτική και δεν αμύνεστε. Με το να είστε άνετοι στο χώρο δείχνετε ότι σας ανήκει. Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που θέλουν να κερδίσουν οι γυναίκες.
 • Γυμναστείτε και ντυθείτε με στυλ. Πολλοί άντρες γίνονται επιθετικοί όταν μιλάμε για γυμναστική και στυλ, καθώς νομίζουν ότι όλα έχουν να κάνουνε με το να είσαι hot. Στην πραγματικότητα, το να δείχνεις καλά και όμορφα σημαίνει ότι φροντίζεις τον εαυτό σου και είναι κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Δείχνει ότι κάθε μέρα θέλεις να γίνεσαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου και φυσικά απαιτείς το ίδιο και από τους ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να είσαι μαζί.
 • Μη δίνετε τελεσίγραφα. Δεν αποσκοπούν κάπου και δείχνετε ότι είστε ανασφαλείς και θέλετε να χειραγωγήσετε κάποιον. Ρίχνετε αφόρητη πίεση στην κοπέλα και θα την απομακρύνετε. Αποφύγετε φράσεις όπως «Αν δε μπορείς να με δεις αυτή την εβδομάδα άστο καλύτερα», ή «Πρέπει να διαλέξεις, αυτός ή εγώ». Χαλαρώστε λίγο και απλά βγείτε ραντεβού μαζί της. Αν δεν σας αρέσει το γεγονός ότι βγαίνει και με άλλους απλά πείτε το και θα καταλάβει. Αλλά σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να τη χειραγωγήσετε. Και στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται για εσάς τότε…
 • Μην κυνηγάτε γυναίκες που δεν επενδύουν σε εσάς. Μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται για εσάς θα ακυρώσει τα σχέδιά σας τελευταία στιγμή, θα αγνοήσει τα μηνύματά σας και δεν θα βγει μαζί σας ραντεβού. Γιατί λοιπόν να χάνετε το χρόνο σας? Κάθε φορά της αποδεικνύετε ότι δε σέβεστε τον εαυτό σας. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν. Βγείτε με φίλους σας, κάντε γυμναστική και ξεκινήστε κοινωνικές δραστηριότητες. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε, χωρίς να στεναχωριέστε για ανθρώπους που σας αγνοούν. Αν ικετεύετε να σας δοθεί μια ευκαιρία από την κοπέλα, τότε έχετε ήδη αποτύχει. Δείχνετε απόγνωση και γίνεστε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που αποζητούν οι γυναίκες.
 • Μην είστε συνεχώς διαθέσιμος. Προφανώς δεν πρέπει να προσποιήστε ότι είστε απασχολημένος. Κάθε άντρας όμως πρέπει να έχει τη δική του ζωή. Όταν κανονίζετε ραντεβού με μια κοπέλα και δεν τα βρίσκετε τη μια εβδομάδα, κανονίστε την επόμενη. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται, τότε θα βρει χρόνο. Μη λέτε ποτέ εκφράσεις όπως «Πες μου πότε μπορείς, είμαι ελεύθερος». Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν ότι έχετε δραστήρια ζωή.
 • Μη δικαιολογείστε. Μερικές γυναίκες αρέσκονται στο να δημιουργούν προκλήσεις στους άντρες για να δοκιμάσουν την αυτοπεποίθησή τους και την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Πολλές κοπέλες με έχουνε πει κοντό, ή πολύ νέο, ή με έχουν ρωτήσει αν θέλω να κάνω σεξ μαζί τους. Οι χειρότερες απαντήσεις που μπορείτε να δώσετε είναι «Ε, δεν είμαι κοντός, είμαι μετρίου αναστήματος», «Μικροδείχνω, είμαι μεγαλύτερος απ’ όσο δείχνω», «Ε, όχι. Απλά θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα». Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε. Μπορείτε να απαντήσετε λέγοντας “Κρίμα, έπρεπε να φέρω τα ξυλοπόδαρά μου”, “Ναι, είμαι 13, αλλά έχω πλαστή ταυτότητα”, “Μου αρέσει όταν προσπαθείς να το παίξεις σκληρή». Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από έναν άντρα που παραμένει ψύχραιμος κατά τις δοκιμασίες που τον υποβάλλει μια γυναίκα.

Για να δουλέψει όλο αυτό θα πρέπει να το θέλετε. Και θυμηθείτε, ο στόχος σας είναι να γίνετε ένας υπέροχος άντρας και όχι να σας κυνηγάνε οι γυναίκες.