Skip to main content

Eπιτέλους τέλειωσε η εργάσιμη εβδομάδα και ήρθε το Σαββατοκύριακο! Ώρα να πάμε για ποτάκι με τους φίλους μας και -γιατί όχι;- να κάνουμε και μερικές καινούριες γνωριμίες. Πώς όμως θα γίνει αυτό?

Πολλοί άνδρες διαμαρτύρονται ότι οι γυναίκες είναι απλησίαστες και «ξινές» πλέον στα μπαρ, όμως όχι φίλοι μου! Κάτι κάνετε λάθος και τις περισσότερες φορές, χρειάζεται απλά μία διαφορετική προσέγγιση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Δείτε στη συνέχεια 6+1 τρόπους να αλλάξετε τον τρόπο που πλησιάζετε τις γυναίκες και να αυξήσετε κατακόρυφα τις πιθανότητές σας στα μπαρ.

Ένα ζεστό χαμόγελο τις λιώνει
Οι γυναίκες βγαίνουν στα μπαρ για να χαλαρώσουν, να περάσουν καλά και να απολαύσουν μια καλή παρέα. Ο καλύτερος τρόπος για να πείσεις μια κοπέλα ότι μπορείς να της τα παρέχεις αυτά είναι ένα ζεστό χαμόγελο. Αν αισθάνεστε αμήχανα, θυμηθείτε να είστε χαμογελαστός ακόμα κι αν δεν συναναστρέφεστε με κόσμο.

Αποφύγετε τους άσκοπους γύρους στο μπαρ σαν αρπακτικό
Αν σκοπεύετε να μιλήσετε σε μια κοπέλα, αποφύγετε να περιφέρεστε σαν αρπακτικό. Διαλέξτε ένα σημείο με πλήρη εποπτεία του χώρου και καθίστε εκεί. Με το βλέμμα σας αναζητήστε την κοπέλα που σας ενδιαφέρει και μετακινηθείτε προς αυτήν, χωρίς πολλά πολλά. Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο πιο πολύ θα αγχωθείτε.

Μην πίνετε όλη την κάβα

Αν κοιτάξετε προσεκτικά σε ένα μπαρ σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον έναν τύπο που θα τα έχει κοπανήσει λίγο. Όταν πίνουμε υπερβολικά νιώθουμε μια νευρικότητα και οι γυναίκες το καταλαβαίνουν αυτό. Κρατήστε χαμηλά τα επίπεδα του αλκοόλ και αφήστε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει. Νηφάλια.

Διατηρήστε Καλή Οπτική Επαφή

Δυστυχώς η πρώτη αγχωμένη αντίδραση όταν μας χαμογελάει μια ωραία κοπέλα είναι να χαμηλώσουμε ακαριαία το βλέμμα μας. Για να καταπολεμήσουμε αυτή την αντίδραση απλά ανταποδίδουμε το χαμόγελο και κρατάμε την οπτική επαφή μέχρι να σταματήσει να μας κοιτάει. Αυτή έτσι δηλώνει το ενδιαφέρον της και περιμένει να δει πως θα αντιδράσετε. Έτσι μετακινηθείτε προς το μέρος της και συστηθείτε με τον πιο απλό τρόπο και πάντα με χαμόγελο!

Μη σκύβετε προς το μέρος της για να μιλήσετε

Πολλές φορές ακούω από διάφορους τη φράση «Η μουσική είναι  πολύ δυνατά και δεν ακούει αυτά που της λέω». Συγνώμη κιόλας, αλλά ο dj δε θα τη κλείσει για σένα, οπότε πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό. Το να γέρνετε συνεχώς προς το μέρος της μπορεί να της προκαλέσει αμηχανία και εν τέλει να χαλάσει την ωραία αυτή στιγμή. Έτσι, προσπαθήστε να μιλήσετε δυνατότερα, ή ακόμα καλύτερα μεταφερθείτε δίπλα της, ώμο με ώμο για να έχετε ένα πιο οικείο συναίσθημα και να μπορεί να ακούσει τι της λέτε.

Ποτέ μην αγνοείτε την παρέα της

Έχετε δοκιμάσει να μιλήσετε σε μια κοπέλα και λίγα λεπτά μετά να την τραβήξουν οι φίλοι της (άντρες και γυναίκες) πίσω στην παρέα? Αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι όχι μόνο δεν τους γεμίζετε το μάτι, αλλά τους αγνοήσατε κι από πάνω. Ο γενικός κανόνας είναι ότι ενδιαφέρονται για τη φίλη τους και θέλουν να την προστατέψουν. Γι’ αυτό αν η κοπέλα που σας ενδιαφέρει βρίσκεται σε παρέα, αλληλεπιδράστε και μαζί τους – κάντε τους να περάσουν καλά και δείξτε τους ότι είστε ενδιαφέρον και διασκεδαστικός τύπος. Μετά από μερικά λεπτά και αφού θα σας έχουν «εγκρίνει’ θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην κοπέλα που σας αρέσει και να μιλήσετε με την ησυχία σας. Και έτσι πάμε στην επόμενη συμβουλή…

Αναζητείστε λίγο χρόνο οι δυο σας

Αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μία πιο οικεία ατμόσφαιρα με την κοπέλα, τότε θα πρέπει να μείνετε οι δυο σας. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί μέσα στην παρέα της. Έτσι θα πρέπει να μεταφερθείτε στη μπάρα, η σε ένα πιο ήσυχο σημείο του μπαρ. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείστε τη φράση «Δανείζομαι λίγο τη φίλη σας, αν δεν έχετε πρόβλημα», δηλώνοντας ευγενικά στην παρέα της ότι θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι.

Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο μπαρ και δείτε μόνοι σας τη διαφορά!