Sexting – Τι είναι και πώς να το κάνεις χωρίς να ξενερώσεις

Το sexting είναι ο τρόπος να μιλάς πολύ πονηρά με τον σύντροφο σου και να ανάβετε και οι δύο από απόσταση. Δες πώς να το κάνεις χωρίς να ξενερώσεις όμως.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις και λατρεύουν το καλό σεξ. Μερικές φορές όμως η απόσταση δεν επιτρέπει την επαφή με το άλλο άτομο και έτσι πολλά ζευγάρια μπαίνουν στη φάση να κάνουν sexting, δηλαδή να μιλούν πολύ σεξουαλικά.

Το sexting μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος για να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές από απόσταση και να τονώσει τη φαντασία του ζευγαριού, όμως δεν υπάρχει και η περίπτωση να ξεφύγει και να ξενερώσει ο ένας από τους δύο.

Sexting και όρια

Το κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του όρια και το sexting θα πρέπει να γίνεται πάντα μέσα σε αυτά. Ναι μπορεί να κάνετε σεξ, όμως κάποιες φράσεις, φαντασιώσεις ή επιθυμίες να είναι τραυματικές για έναν από τους δύο. Για παράδειγμα η αναφορά στο πρωκτικό σεξ, τα άλλα πρόσωπα στη φαντασίωση, η αναφορά σε κάποιον ή κάποια πρώην τη λάθος στιγμή και πολλά άλλα. 

Μέσα στα όρια του sexting είναι και η γλώσσα. Το dirty talking μπορεί να είναι ένα kinky παιχνίδι, όμως μπορεί να ξενερώσει πολύ εύκολα αν δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό.

Πότε είναι η ιδανική στιγμή για Sexting;

Ίσως σε εκπλήξει, όμως δεν υπάρχει «ιδανική στιγμή». Το sexting μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και το πρωί και να τραβήξει για ώρες μεταξύ του ζευγαριού σε πολλές διαφορετικές στιγμές της ημέρας. Έτσι υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν sexting μία ολόκληρη μέρα στη δουλειά, στη φροντίδα του σπιτιού και στις διάφορες υποχρεώσεις.

Το γοητευτικό με το sexting είναι πως δεν είναι μονάχα λεκτικό, αλλά αποτελεί ένα παιχνίδι του μυαλού που διογκώνει και ικανοποιεί παράλληλα τις φαντασιώσεις των συντρόφων.

Sexting και φωτογραφίες

Μερικά ζευγάρια ξεκινούν το sexting μεταξύ τους στέλνοντας πονηρές φωτογραφίες. Δεν είναι απαραίτητα γυμνές, αλλά προκλητικές με έναν τέτοιο τρόπο που επιτρέπει στον άλλον να «μπει» κατευθείαν στο παιχνίδι.

Κάποια ζευγάρια όμως δεν είναι του οπτικού παιχνιδιού και προτιμούν το κείμενο και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Για να βρεις τις ισορροπίες για το sexting με τον ή την σύντροφο σου θα πρέπει να ξέρεις πως ερεθίζεται δοκιμάζοντας συνεχώς νέα πράγματα. 

Να θυμάσαι πως το sexting όμως που κυριαρχεί στο μυαλό δεν χρειάζεται καμία φωτογραφία, καθώς παίζει μονάχα με τη φαντασία.

Sexting και αυνανισμός

Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν sexting με σκοπό τον αυνανισμό και ζευγάρια που προετοιμάζονται για το σεξ που θα κάνουν σε λίγες ώρες ή και μέρες. 

Όπως και να έχει το sexting είναι μία πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική μορφή επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι για να εκτονώσει την ερωτική του διάθεση ή να την αυξήσει.

Ο αυνανισμός είναι μία πολύ θετική πρακτική ανάμεσα στο ζευγάρι που λανθασμένα θεωρείται ταμπού. Μέσα από το sexting τα άτομα μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ τους και να αυνανιστούν αμοιβαία «αντικαθιστώντας» την ερωτική πράξη, όταν δεν είναι δυνατή. 

Επιπλέον υπάρχει ένα ρομαντικό στοιχείο, καθώς ο σύντροφος γίνεται το αντικείμενο της ικανοποίησης σου και όχι κάποια άλλη φιγούρα από πορνό.

Κάνοντας Sexting χωρίς να ξενερώσεις

Ναι όλοι μπορούν να το κάνουν και να το απολαύσουν αρκεί να έχουν τρία πράγματα, σωστό timing, όρεξη και σεβασμό.

Το sexting δεν πρέπει να ξεκινά ξαφνικά. Θέλει μία προετοιμασία μέσα από την επικοινωνία σας. Δώσε ή διάβασε τα σημάδια που σου δίνονται πως είναι η κατάλληλη στιγμή να το προσπαθήσεις ή να ενδώσεις σε αυτό.

Επιπλέον η όρεξη μπορεί να υπάρχει ή μπορεί να δημιουργηθεί εάν ο σύντροφος σου είναι αρκετά καλός. Δεν νιώθουμε όλες τις μέρες ερωτικοί ή ανάγκη για σεξ, όμως το σωστό sexting μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Διάβασε το όμως και αντίστροφα, το κακό sexting μπορεί να σε ξενερώσει μία και καλή και να το σιχαθείς. 

Έτσι φτάνουμε στη φάση του σεβασμού. Ο σεβασμός είναι δομικό στοιχείο όλων των σχέσεων. Χωρίς αυτόν δεν μπορείς να κάνεις sexting. Προσπάθησε να τον έχεις πάντα ως γνώμονα πριν ξεκινήσεις το sexting!

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  Λάθη που κάνεις στο πρώτο μήνυμα που στέλνεις στην κοπέλα που μόλις γνώρισες

Τα 3 ζώδια που θα μπορούσαν να γίνουν το ”άλλο μισό΄΄ του Αιγόκερου

Είτε πιστεύεις είτε όχι στο ''άλλο μισό'' στις ερωτικές σχέσεις, κάποιοι άνθρωποι απλά έχουν γεννηθεί για να είναι με κάποιους άλλους. Διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...

Πώς να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου, χωρίς να νιώσει ότι τον παραμελείς

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο το να δημιουργήσουμε χώρο σε μια σχέση και τον περνάμε χρόνο μακριά από τον σύντροφό μας. Αλλά το ότι...

Tέρμα πια οι ‘αδιέξοδες΄ σχέσεις

Υπάρχει άραγε μυστικό για μια όμορφη μακροχρόνια συντροφική σχέση; Πως καταφέρνουν κάποια ζευγάρια να είναι καλά μετά από χρόνια; Τον τελευταίο καιρό συνεχώς ακούω...

Οι 3 λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες σχέσεις διαλύονται

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι σχέσεις είναι δύσκολες. Αυτό είναι ένα fact, που νομίζω πως μπορούμε να το παραδεχτούμε όλοι. Για να αντέξει ένα...

Έχουμε χωρίσει πρόσφατα πρέπει να στείλω ευχές για τη γιορτή του;

Έχουμε χωρίσει 2 εβδομάδες και σύντομα έχει γιορτή. Η σχέση μας ήταν 3 χρόνια και είναι η 3η φορά που χωρίζουμε. Αυτός με χώριζε,...

Τι έμαθα ψάχνοντας για soulmate

Με μια φράση να αποσαφηνίζει και φέτος δυνατά την όποια ερωτική μας ζωή. "Εverybody in this town except us". Κοινώς για όλους υπάρχει κάτι...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]