Skip to main content

Μερικές φορές, ένα και μόνο μήνυμα αρκεί, για να τον φτάσεις κυριολεκτικά στα όριά του. Σε τέτοιο σημείο, που το μόνο που θα σκέφτεται, είναι ότι πρέπει να σε έχει. Τώρα.

 

Αυτά τα μηνύματα λειτουργούν σαν ‘γραπτά προκαταρκτικά’ και έχουν την πανίσχυρη δύναμη, να τον ερεθίσουν σε τέτοιο βαθμό εγκεφαλικά, που θα σκέφτεται μόνο εσένα και εκείνον μαζί. Γιατί καμία άλλη γυναίκα δεν μπορεί να τον ανάψει, όπως το καταφέρνεις εσύ. Και αυτό είναι που τον ξετρελαίνει.

Σταμάτα να σκέφτεσαι “Τι μήνυμα να στείλω για να τον ερεθίσω”

Αν αυτό που θέλεις να πετύχεις λοιπόν, είναι να κοντεύει να πέσει το κινητό από τα χέρια του, από την ανυπομονησία του να διαβάσει αυτά που του γράφεις, τότε τα παρακάτω  “σέξυ sexting παράδειγμαμηνύματα είναι αυτό ακριβώς που θέλεις.

Πρέπει να σε προειδοποιήσω βέβαια, πως τα συγκεκριμένα μηνύματα τα έχω συγκεντρώσει μέσα από πολλές κουβέντες μου με άνδρες, οι οποίοι δεν δίστασαν να μοιραστούν μαζί μου, αυτά που εύχονταν να τους στείλει μια γυναίκα, για να τους ερεθίσει ακραία.

 

Εγώ τα συγκέντρωσα για εσένα και κάνω την ευχή τους, δική σου πραγματικότητα.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 7 μηνύματα που θα του προκαλέσουν το απόλυτο mindfuck και όχι μόνο στο πάνω κεφάλι.

 

  1. «Μου λείπει η μυρωδιά του κορμιού σου πάνω μου.»

Δεν υπάρχει κανένας άνδρας που θα μείνει ασυγκίνητος από ένα τέτοιο μήνυμα. Όχι μόνο τονώνεις τον εγωισμό του, ότι είναι ποθητός και τον θέλεις, αλλά παράλληλα του λες με έναν έμμεσο και άκρως ερωτικό τρόπο, ότι σου έχει λείψει και θέλεις να είναι δίπλα σου.

 

  1. «Να σου πω ένα μυστικό; Είμαι στη δουλειά και δεν φοράω εσώρουχο.»

Ξέρεις κανέναν άνδρα που να μην έχει την κλασσική ερωτική φαντασίωση, με μια γυναίκα που δεν φοράει εσώρουχα; Τώρα σκέψου να του στέλνεις ένα τέτοιο μήνυμα, την στιγμή που είναι μακριά και ξέρει πολύ καλά πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Ουσιαστικά τον αφήνεις ανίσχυρο και ερεθισμένο για όλη την υπόλοιπη μέρα.

 

  1. «Θέλω τα χέρια σου πάνω στο κορμί μου όλη την ώρα.»

Εδώ δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη εξήγηση. Είναι μια σαφής δήλωση, που του δημιουργεί τόσες πολλές διαφορετικές εικόνες και συναισθήματα, που θα χρειαστεί να αφήσει για λίγο το κινητό του στην άκρη αν βρίσκεται κάπου αλλού, εκτός από το σπίτι του.

 

  1. «Έχω γεμίσει την μπανιέρα με καυτό νερό και μόλις μπήκα. Απλά σε ενημερώνω.»

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να ανάψεις έναν άνδρα, αν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να του πεις. Το μυστικό είναι να του δημιουργείς εικόνες. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτός έχει μείνει με την σκέψη ότι είσαι γυμνή στην μπανιέρα και από μέσα του εύχεται να τον προσκαλέσεις να κάνετε μπάνιο μαζί.

 

  1. «Είχα το πιο άτακτο όνειρο χθες. Δεν θα στο πω, αλλά μπορώ να σου δείξω το βράδυ.»

Όχι μόνο του έχεις προκαλέσει εγκεφαλικό με αυτό το μήνυμα, αλλά του έχεις εξάψει την περιέργεια σε απελπιστικό βαθμό. Το γεγονός ότι δεν του αποκαλύπτεις ποιο ήταν αυτό το όνειρο και τι ακριβώς κάνατε, τον κάνει να σκέφτεται ερεθιστικά σενάρια. Η υπόσχεση που του δίνεις στο τέλος, είναι το τελειωτικό χτύπημα.

Σου εγγυώμαι πως δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα όλη την ημέρα, εκτός από το να ανυπομονεί να έρθει το βράδυ που θα σε συναντήσει.

 

  1. «Αν σε άφηνα να μου κάνεις οτιδήποτε – και εννοώ οτιδήποτε – τι θα μου έκανες;»

Με αυτό το μήνυμα έχεις καταφέρει 3 πράγματα. Πρώτον, του έχεις εξάψει την περιέργεια, δεύτερον, του δημιουργείς εικόνες, με κάθε ερωτική φαντασίωση που μπορεί να έχει και τρίτον, έχεις βάλει τον εαυτό σου στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτών των φαντασιώσεων. Με λίγα λόγια, τον έχεις κάνει πρακτικά να παρακαλάει για να βρεθείτε.

 

  1. «Σε περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη όταν γυρίσεις σπίτι. Θέλω να είσαι έτοιμος.»

Οι υποσχέσεις και οι εκπλήξεις είναι κάτι άκρως ερωτικό και μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ έντονη σεξουαλική επιθυμία και να τον ερεθίσουν, αφήνοντας την φαντασία του να οργιάζει, προσπαθώντας να μαντέψει τι είναι αυτό που ετοιμάζεις.

Όσο και να προσπαθήσει να σε πείσει, εσύ μην ενδώσεις και μην του αποκαλύψεις τίποτα.

 

Θέλεις να μάθεις εκατοντάδες άλλους τρόπους να τον κάνεις δικό σου μέσα από το texting; Να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και να δίνεις την σωστή απάντηση σε ότι κι αν στείλει;

Τότε κατέβασε το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου:

Κατέβασε το Δωρεάν Βιβλίο – Κάνε Click Εδώ