7 ερεθιστικά μηνύματα που θα τον κάνουν να σου απαντάει με το ένα χέρι

Category:

Μερικές φορές, ένα και μόνο μήνυμα αρκεί, για να τον φτάσεις κυριολεκτικά στα όριά του. Σε τέτοιο σημείο, που το μόνο που θα σκέφτεται, είναι ότι πρέπει να σε έχει. Τώρα.

 

Αυτά τα μηνύματα λειτουργούν σαν ‘γραπτά προκαταρκτικά’ και έχουν την πανίσχυρη δύναμη, να τον ερεθίσουν σε τέτοιο βαθμό εγκεφαλικά, που θα σκέφτεται μόνο εσένα και εκείνον μαζί. Γιατί καμία άλλη γυναίκα δεν μπορεί να τον ανάψει, όπως το καταφέρνεις εσύ. Και αυτό είναι που τον ξετρελαίνει.

Σταμάτα να σκέφτεσαι “Τι μήνυμα να στείλω για να τον ερεθίσω”

Αν αυτό που θέλεις να πετύχεις λοιπόν, είναι να κοντεύει να πέσει το κινητό από τα χέρια του, από την ανυπομονησία του να διαβάσει αυτά που του γράφεις, τότε τα παρακάτω  “σέξυ sexting παράδειγμαμηνύματα είναι αυτό ακριβώς που θέλεις.

Πρέπει να σε προειδοποιήσω βέβαια, πως τα συγκεκριμένα μηνύματα τα έχω συγκεντρώσει μέσα από πολλές κουβέντες μου με άνδρες, οι οποίοι δεν δίστασαν να μοιραστούν μαζί μου, αυτά που εύχονταν να τους στείλει μια γυναίκα, για να τους ερεθίσει ακραία.

 

Εγώ τα συγκέντρωσα για εσένα και κάνω την ευχή τους, δική σου πραγματικότητα.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 7 μηνύματα που θα του προκαλέσουν το απόλυτο mindfuck και όχι μόνο στο πάνω κεφάλι.

 

  1. «Μου λείπει η μυρωδιά του κορμιού σου πάνω μου.»

Δεν υπάρχει κανένας άνδρας που θα μείνει ασυγκίνητος από ένα τέτοιο μήνυμα. Όχι μόνο τονώνεις τον εγωισμό του, ότι είναι ποθητός και τον θέλεις, αλλά παράλληλα του λες με έναν έμμεσο και άκρως ερωτικό τρόπο, ότι σου έχει λείψει και θέλεις να είναι δίπλα σου.

 

  1. «Να σου πω ένα μυστικό; Είμαι στη δουλειά και δεν φοράω εσώρουχο.»

Ξέρεις κανέναν άνδρα που να μην έχει την κλασσική ερωτική φαντασίωση, με μια γυναίκα που δεν φοράει εσώρουχα; Τώρα σκέψου να του στέλνεις ένα τέτοιο μήνυμα, την στιγμή που είναι μακριά και ξέρει πολύ καλά πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Ουσιαστικά τον αφήνεις ανίσχυρο και ερεθισμένο για όλη την υπόλοιπη μέρα.

 

  1. «Θέλω τα χέρια σου πάνω στο κορμί μου όλη την ώρα.»

Εδώ δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη εξήγηση. Είναι μια σαφής δήλωση, που του δημιουργεί τόσες πολλές διαφορετικές εικόνες και συναισθήματα, που θα χρειαστεί να αφήσει για λίγο το κινητό του στην άκρη αν βρίσκεται κάπου αλλού, εκτός από το σπίτι του.

Πρέπει να διαβάσεις  Όταν Ο Παντρεμένος Ερωτεύεται: Tι Πρέπει Να Κάνεις Για Να Τον Φέρεις Πίσω Σε Σένα

 

  1. «Έχω γεμίσει την μπανιέρα με καυτό νερό και μόλις μπήκα. Απλά σε ενημερώνω.»

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να ανάψεις έναν άνδρα, αν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να του πεις. Το μυστικό είναι να του δημιουργείς εικόνες. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτός έχει μείνει με την σκέψη ότι είσαι γυμνή στην μπανιέρα και από μέσα του εύχεται να τον προσκαλέσεις να κάνετε μπάνιο μαζί.

 

  1. «Είχα το πιο άτακτο όνειρο χθες. Δεν θα στο πω, αλλά μπορώ να σου δείξω το βράδυ.»

Όχι μόνο του έχεις προκαλέσει εγκεφαλικό με αυτό το μήνυμα, αλλά του έχεις εξάψει την περιέργεια σε απελπιστικό βαθμό. Το γεγονός ότι δεν του αποκαλύπτεις ποιο ήταν αυτό το όνειρο και τι ακριβώς κάνατε, τον κάνει να σκέφτεται ερεθιστικά σενάρια. Η υπόσχεση που του δίνεις στο τέλος, είναι το τελειωτικό χτύπημα.

Σου εγγυώμαι πως δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα όλη την ημέρα, εκτός από το να ανυπομονεί να έρθει το βράδυ που θα σε συναντήσει.

 

  1. «Αν σε άφηνα να μου κάνεις οτιδήποτε – και εννοώ οτιδήποτε – τι θα μου έκανες;»

Με αυτό το μήνυμα έχεις καταφέρει 3 πράγματα. Πρώτον, του έχεις εξάψει την περιέργεια, δεύτερον, του δημιουργείς εικόνες, με κάθε ερωτική φαντασίωση που μπορεί να έχει και τρίτον, έχεις βάλει τον εαυτό σου στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτών των φαντασιώσεων. Με λίγα λόγια, τον έχεις κάνει πρακτικά να παρακαλάει για να βρεθείτε.

Πρέπει να διαβάσεις  Τι πραγματικά θέλουν οι Γυναίκες και δε σου λένε!

 

  1. «Σε περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη όταν γυρίσεις σπίτι. Θέλω να είσαι έτοιμος.»

Οι υποσχέσεις και οι εκπλήξεις είναι κάτι άκρως ερωτικό και μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ έντονη σεξουαλική επιθυμία και να τον ερεθίσουν, αφήνοντας την φαντασία του να οργιάζει, προσπαθώντας να μαντέψει τι είναι αυτό που ετοιμάζεις.

Όσο και να προσπαθήσει να σε πείσει, εσύ μην ενδώσεις και μην του αποκαλύψεις τίποτα.

 

Θέλεις να μάθεις εκατοντάδες άλλους τρόπους να τον κάνεις δικό σου μέσα από το texting; Να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και να δίνεις την σωστή απάντηση σε ότι κι αν στείλει;

Τότε κατέβασε το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου:

Κατέβασε το Δωρεάν Βιβλίο – Κάνε Click Εδώ

 

Νίκος Ανδρέου
Νίκος Ανδρέου
Ο Νίκος Ανδρέου είναι γνωστός συγγραφέας και εξειδικευμένος relationship coach, που ασχολείται με τα ζητήματα των σχέσεων τα τελευταία 15 χρόνια. Στόχος του είναι να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να βρουν την πραγματική αγάπη και να ζήσουν την ευτυχισμένη ζωή, που θέλουν και αξίζουν.

Πώς θα είναι ο Αύγουστος για το κάθε ζώδιο

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του αφού μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού τον Αύγουστο. Και επειδή πολλά μπορεί να φέρει ένας νέος μήνας,...

Friends with benefits: πώς θα καταλάβεις ότι ο άλλος θέλει περισσότερα

Έχουμε πει πολλές φορές πως η συνθήκη friends with benefits πολύ σπάνια λειτουργεί γιατί αυτό που συμβαίνει πιο συχνά είναι ο ένας από τους...

Οι καλύτερες ρομαντικές ταινίες

Σε προηγούμενο άρθρο σου είχα γράψει για τις καλύτερες ταινίες για χωρισμένους και σου παραθέτω τη λίστα για να τις θυμηθείς. Τα χαλάσαμε Μια...

Θάρρος ή αλήθεια;

Ένα από τα πλέον κλασσικά παιχνίδια που όλοι σχεδόν έχουμε παίξει στα εφηβικά μας, και όχι μόνο, χρόνια είναι το «θάρρος ή αλήθεια», επιλέγοντας...

Μην αφήνεις έναν χωρισμό να σε ρημάξει ψυχολογικά

Το έχουμε ξαναπεί ότι οι χωρισμοί είναι επώδυνοι κάποιες φορές. Σε κάνουν να πέφτεις στα πατώματα και να κλαις συνεχώς. Είναι ένας μικρός θάνατος...

Κανένας Οδυσσέας δεν γύρισε και καμία Πηνελόπη δεν περίμενε

Μεγαλώσαμε με "happy endings" ή πιο απλά με παραμύθια που τελείωναν και ζούσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αλλά στην πραγματικότητα στο μεσοδιάστημα κανένας...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]