Skip to main content

Εάν έχεις ερωτευτεί κάποιον και είναι από τους άντρες που δεν το έχουν με την επικοινωνία, τότε μάλλον θα χρειαστείς τα παρακάτω tips για να κολλήσει μαζί σου.

Δυστυχώς ο έρωτας δεν είναι πάντα το ευκολότερο πράγμα. Μπορεί να ερωτεύτηκες κάποιον από απόσταση και να μην έχετε ανταλλάξει κουβέντα γιατί απλά σου έκανε το κλικ.

Οι κινήσεις του μέσα στον χώρο, τα βλέμματα του πάνω σου, το χαμόγελο του στους άλλους ανθρώπους, το ντύσιμο του, το πρόσωπο του και φυσικά ο ήχος της φωνής του που δεν έχει απευθυνθεί ακόμα σε εσένα.

Όλο αυτό το μυστήριο συμπυκνωμένο στη μορφή ενός άντρα που σε σαγηνεύει και ανεβάζει τους καρδιακούς παλμούς σου, χωρίς καν να του έχεις δείξει το ποια είσαι χρειάζεται μία απάντηση «πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί;».

Η ανάγκη σου να του προβληθείς και να τον κάνεις δικό σου στο μυαλό και ύστερα στο σώμα πλέον βρίσκει τη λύση της. 

Ο έρωτας από μακριά

Πρώτα θα πρέπει να δεις γιατί άντρες και γυναίκες ερωτεύονται από μακριά. 

Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι βασίζονται στην επικοινωνία, αυτή την μοναδική ιδιαίτερη δυναμική που αναπτύσσεται μεταξύ τους, για να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι.

Όμως ο έρωτας είναι μία διαδικασία η οποία δεν έχει κανόνες και δεν διέπεται από της αρχές της λογικής. 

Είναι καθαρά θυμικός, αλλά όχι τυχαίος.

Ναι μπορεί η λαϊκή ρήση να λέει πως «ο έρωτας είναι τυφλός», όμως στην πραγματικότητα άντρες και γυναίκες απλά εντοπίζουν σημεία που θεωρούν ασυνείδητα ελκυστικά και τα εκτιμούν χωρίς κάποιο φιλτράρισμα. Έτσι καταλήγουν πολύ γρήγορα στο να ερωτευτούν κάποιον από το πουθενά.

Έτσι λοιπόν αυτός που ερωτεύτηκες από μακριά και δεν έχει έρθει να σου μιλήσει ακόμα στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος που συμπεριλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία που σε ελκύουν σε χαρακτήρα και εξωτερική εμφάνιση.

Πρέπει να μιλήσετε

Ναι πρέπει να τον ανακαλύψεις περισσότερο και αυτός είναι ο σκοπός σου, ο μονόπλευρος πλατωνικός έρωτας να γίνει αμφίπλευρος και σωματικός. 

Η ομιλία είναι το πρώτο απαραίτητο πράγμα για κάθε γυναίκα στην αντίστοιχη σου θέση, ώστε να επιβεβαιώσει όλα αυτά που έχεις στο μυαλό της και να δει ποιες υποθέσεις της επιβεβαιώνονται.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως να θυμάσαι πως αυτός είναι ο απώτερος στόχος σου, όταν κάνεις όλα όσα θα δεις παρακάτω για να τον παρακινήσεις ώστε να επιδιώξει επικοινωνία μαζί σου.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να δεις πως θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί.

Μάζεψε πληροφορίες γι’ αυτόν 

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις πάντα για τους άντρες που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, είναι να συλλέγεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες γι’ αυτούς. Παρατήρησε τον αρχικά και μάθε τις συνήθειες του, τις επαφές του και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται. Κατέγραψε κάθε τι που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο και πιάσε κουβέντες του με το αυτί σου. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να τον ψυχολογήσεις αρχικά και σταδιακά να δεις τι προσωπικότητα έχει ή μπορεί να έχει. Να θυμάσαι δεν είναι όλοι οι άντρες εύκολοι στην ανάγνωση τους, όμως πάντα αφήνουν μικρές πόρτες από τις οποίες μπορείς να κοιτάξεις μέσα τους.

Ρώτα τους γύρω του

Αν έχεις καλές σχέσεις με άντρες ή γυναίκες που τον γνωρίζουν, προσπάθησε να φέρεις τη συζήτηση στα κοινά πρόσωπα και σταδιακά να την χειραγωγήσεις να πάει προς αυτόν. Θα το παίξεις πως δεν γνωρίζεις τίποτα, απλά ότι τον βλέπεις και σου έχει κινήσει την περιέργεια. Έτσι είναι πολύ πιθανό να μάθεις πράγματα όπως αν είναι ελεύθερος, το όνομα του, τι του αρέσει να κάνει, με τι ασχολείται στη ζωή του και πολλά άλλα. Φρόντισε να τα μάθεις όμως με τρόπο που να μην δείξει πως καίγεσαι να τον γνωρίσεις, αλλά με μία μικρή υπόνοια πως θα ήσουν δεκτική σε μία μελλοντική επικοινωνία. Τα άτομα που μιλάς μαζί τους δεν ξέρεις αν και πως θα μεταφέρουν τη συζήτηση σας σε αυτόν, οπότε να είσαι έξυπνη στις ατάκες σου και με αρκετή ασάφεια.

Αναζήτησε τον στα social media

Αν τον βρεις κάνε τον add στο Facebook ή follow στο Instagram. Δεν έχεις σκοπό να του μιλήσεις, αλλά να δεις πράγματα γι’ αυτόν και το σημαντικότερο, να δει πράγματα για εσένα. Μην νομίζεις πως αυτή η κίνηση θα του περάσει αδιάφορη. Θα κάνει ολόκληρη ανάλυση στο profile σου. Εάν ξεκινήσεις μετά τις πρώτες μέρες να του κάνεις και μερικά like θα δεις πως σύντομα θα σου στείλει μήνυμα από μόνος του. Οι άνθρωποι νιώθουν πολύ μεγαλύτερη οικειότητα να ξεκινήσουν την επικοινωνία τους από το chat, παρά από κοντά. Όσο γοητευτικός, δυναμικός και όμορφος είναι μην ξεχνάς πως έχει πάντα το άγχος της επικοινωνίας. Φρόντισε να μην είσαι πολύ αυστηρή μαζί του και δώσε του ανοίγματα για παραπάνω επικοινωνία.

Ματιές χωρίς λόγια

Εάν δεν είσαι και πολύ της ψηφιακής επικοινωνίας, μετά το add στα social media του ξεκίνα να τον κοιτάς με ένα έντονο και μυστηριώδες βλέμμα. Φρόντισε οι ματιές σας να διασταυρώνονται και γρήγορα να κοιτάς αλλού. Αυτό θα ξεκινήσει να του εγείρει την περιέργεια και σε συνδυασμό με άλλες κινήσεις του προσώπου σου, να ξέρεις πως ίσως έχεις ένα ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Οι γυναίκες γνωρίζουν άριστα το παιχνίδι με τα μάτια και οι άντρες αγαπούν να το παίζουν. Επένδυσε σε αυτό το απλό tip και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Εικόνα και άρωμα γυναίκας

Βγάλε όλη τη θηλυκότητα σου τώρα. Ξεκίνα να φοράς αυτά τα ρούχα που έχεις στη ντουλάπα και σε δείχνουν τόσο εντυπωσιακή. Φόρα το αγαπημένο σου άρωμα και κάνε μία ανανέωση στην εικόνα σου. Ο φίλος μας θέλουμε να σε προσέξει και να κολλήσει πολύ μαζί σου. Όλα αυτά είναι κομμάτια και πρακτικές που δείχνουν πως ενδιαφέρεσαι ερωτικά. Στο ασυνείδητο του άντρα, αυτές οι γυναίκες είναι που κυριαρχούν και έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσουν αντικείμενο των φαντασιώσεων του. Μέχρι στιγμής έχεις ξεκινήσει να παίζεις με το μυαλό του και πάει πολύ καλά.

Χαμόγελα

Έφτασε μετά από αρκετό καιρό να του δώσεις τα πρώτα στοιχεία άμεσης επικοινωνίας ως γυναίκα. Χαμογέλα του. Το χαμόγελο είναι από τα αρχαιότερα και ισχυρότερα πολιτιστικά μηνύματα. Υποδεικνύει το άνοιγμα, την δυνατότητα προσέγγισης και τη φιλικότητα. Όλα αυτά είναι κομμάτια που ως γυναίκα θες να του τα δώσεις αν δεν σε έχει προσεγγίσει ακόμα ή δεν έχει τολμήσει να σε πλησιάσει από κοντά και αντιδρά μόνο μέσα από το internet. Μπορείς να του δείξεις πως είσαι ανοιχτή και δεν έχει να φοβάται κάτι για να σε γνωρίσει.

Άγγιξε τον 

Όταν μιλήσετε το φλερτ θα ξεκινήσει, όμως αν θες να τον κάνεις να σκέφτεται τι ακριβώς συμβαίνει, τότε χρησιμοποίησε ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο, το άγγιγμα. Ναι μπορείς να τον αγγίξεις αρκετές φορές όσο θα μιλάτε, άθελα σου πάντα και να του δώσεις να καταλάβει πως νιώθεις οικειότητα μαζί του. Να ξέρεις πως αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ουσιαστικά του δημιουργεί στο φαντασιακό του επίπεδο την αίσθηση πως είναι το σώμα σου και η αίσθηση των χεριών σου. Έτσι το μυαλό του δουλεύει για εσένα και σύντομα θα σου προτείνει έξοδο για φαγητό ή ποτό. Να φροντίσεις να την αποδεχτείς και να είσαι αρκετά ανοιχτή στην επικοινωνία από κοντά. Ο καρπός του έρωτα έχει ήδη φυτευτεί στο μυαλό του και σύντομα θα ανθίσει στην καρδιά του.