Skip to main content

Πόσα #geiasoykokla πόσες φορές άραγε θα γραφτούν ( και θα σταλθούν) σε τούτη εδώ την καραντίνα. Εγώ σας γράφω τώρα και στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου ο κολλητός μου περιμένει την ετυμηγορία.  Όχι πες μου, μου λέει ποιος είναι ο σωστός τρόπος να σας φλερτάρουμε. Τι να κάνει πλέον ο καψερός που σε βλέπει στο μπαρ (παλιότερα) και στο σούπερ έστω (τώρα) και θέλει να σου μιλήσει.

Το να κεράσει σφηνάκια είναι παλιομοδίτικο, ξεπερασμένο. Τι να κάνει να σου πληρώσει τη χλωρίνη, το υγρό των πιάτων ή να μιλήσετε για το αν είναι φρέσκα τα φασολάκια ;

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει και τι μπορεί να είναι αρκετό για να δώσουμε το πράσινο φως και να υπάρξει μια κάποια συνέχεια. Αλλά νομίζω πως όλες- έστω οι περισσότερες- ξέρουμε πως δεν θέλουμε να μας φλερτάρουν.

Κάντε τάγκ τους φίλους σας, τους κολλητούς σας, κολλήστε στο ψυγείο του ξαδέρφου σας. Ενημερώστε σύσσωμο τον αντρικό πληθυσμό να σταματήσει αυτή η μάστιγα.

Όταν στέλνουν αντιπροσώπους

Γιατί φοβάται ο ίδιος να έρθει να σου μιλήσει. Κάθεσαι εσύ ήσυχα και πίνεις το ποτό σου-έστω περιμένεις να το πάρεις- και σκάει ο κολλητός του ενδιαφερόμενου. Ο Κωστάκης θέλει να σε γνωρίσει, είπε ο απεσταλμένος στην φίλη μου την προηγούμενη Δευτέρα. Δεν κρατήθηκα. Σχωράτε με αλλά βέβαια Κωστάκης λογικό. Γιατί αν ήταν Κώστας θα χε πάρει τον κ*λο του και θα ερχόταν να της μιλήσει.

Όταν σε κάνουν add και ρωτάνε αν ενοχλούν

Αν πιστεύεις ότι ενοχλείς γιατί στέλνεις; Όχι πες μου λίγο. Ποιο το νόημα της ερώτησης. Να σου πω εγώ ότι δεν ενοχλείς και μετά να συνεχιστεί μια τύπου κουβέντα –από που είσαι κόκλα. Ναι κόκλα γιατί αυτός που θα ρωτήσει αν ενοχλεί ξέρει ότι ενοχλεί γιατί προφανώς κάθετε ολημερίς στα social και «ενοχλεί» τον κόσμο.

Όταν θεωρούν ότι είσαι “εύκολη”  επειδή φόρεσες κάτι σέξυ

Τέλη 2020 και ακόμα να δεχτούμε ότι το σώμα μας μας ανήκει και το κάνουμε ότι γουστάρουμε. Θέλεις να βάλεις κάτι κοντό άρα είσαι εύκολη. Άρα θα στην πέσω εγώ πρόστυχα και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς. Μια εικόνα μπορεί να είναι 1000 λέξεις αλλά καμιά φορά 1000 λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν τις βλακείες που μπορεί να ακούσεις αν δείξεις λίγο παραπάνω δέρμα.

Όταν υπάρχουν φορές που ξεχνάνε ή μπερδεύουν ονόματα

Πόσα «τι κάνεις Μαράκι;» έχουν σταλεί σε Χριστίνες και Γεωργίες να ξέρατε. Πόσες φορές ξενέρωσες επειδή το κελεπούρι που γνώρισες χτες και πίστευες ότι τον εντυπωσίασες σε μπερδεύει με  ένα Μαράκι που μάλλον γνώρισε προχτές και είναι κι αυτό στη λίστα του.

Όταν ο «έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» έχει απλά ένα ηλεκτρικό πατίνι

Και συστήνεται σαν να του τρέχουν τα ευρώ από τα μπατζάκια. Μη βιαστείτε να ταχτείτε υπέρ των απλών παιδιών της διπλανής πόρτας. Γιατί και εγώ με το μέρος τους είμαι. Δεν έχει σημασία αν πίνει Belvedere ή χύμα κρασί. Σημασία έχει να σε κοιτάει στα μάτια και να λέει αλήθειες. Να ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου και πάνω απ’ όλα να μην κάνει καραγκιοζιλίκια για να σ εντυπωσιάσει. Να είναι ο εαυτός του είτε μένει στην Εκάλη είτε στα Εξάρχεια.

Όταν έχουν σχέση και στην πέφτουν

Είναι ο τύπος που σε είδε στο μετρό, στην τράπεζα στο μπαρ και θα βρει την ευκαιρία να σου πιάσει κουβέντα όταν είναι μόνος.  Δε θα σου πει ότι έχει σχέση. Θα σε τρέφει με αόριστες συζητήσεις και εσύ θα νομίζεις (ότι είναι κότα ή ότι θέλει να σε γνωρίσει.) Ενώ απλά αυτός κ@λαντίζει όσο του επιτρέπουν οι περιστάσεις. Εννοείται πως όσο περνάνε οι μέρες και εσύ περιμένεις ένα ραντεβού νορμάλ εκείνος ζει με στόχο να γίνει η συζήτηση πιο spicy. Η ακόμα καλύτερα να πέσει και λίγο σεξ αν βρεθεί χρόνος και κάλυψη από τη…γάτα!

Για το τέλος άφησα το χειρότερο φλερτ του κόσμου ΟΛΟΥ

Όταν στην πέφτει, τον θέλεις  και εξαφανίζεται

Αναρωτιέσαι εσύ τι έκανες λάθος. Μιλούσατε, αντιδρούσατε, κανονίζατε το date και να σου σκάει ένα ghosting ίσα με το μπόι του (δεν τίθεται θέμα ύψους η μάστιγα το έχω ψάξει!). Διαβάζεις όλες τις συνομιλίες σας, κάνεις έκτακτο call με τις κολλητές. Έπειτα τσεκάρεις τι φορούσες όταν γνωριστήκατε, αν μίλησες για πρώην κλπ. Καταλήγεις πως είσαι αθώα με όλη την ομάδα κρίσεως να συμφωνεί. Θα προτιμούσα να πίστευα πως παντρεύτηκε, πως αποφάσισε να μπει σε κάποιο reality show,  βατραχάνθρωπος έστω ή να πάει  στο φεγγάρι. Αλλά όχι αυτό. Είναι από τις  φορές που θα προτιμούσες  να μη γίνει τίποτα από το να μείνει κάτι μισό. Όχι να τον θέλεις, να υπάρχει φλερτ και να τελειώνει με ghosting.

Γιατί το λίγο μάτια μου θα είναι πάντα χειρότερο από το ΚΑΘΟΛΟΥ!