Έρωτες στο γραφείο

Οι έρωτες στο γραφείο και πώς να τους διαχειριστείς.

Πολλές φορές ο έρωτας έρχεται εκεί ακριβώς, που είμαστε και δεν τον περιμένουμε. Και πολύ συχνά, αυτό θα γίνει στο χώρο που περνάμε τη μισή σχεδόν μέρα μας, στο γραφείο μας.

Η δουλειά σου είναι μια περαντζάδα από πιθανά συμβατά ταίρια. Κι αν έχεις λίγο τις κεραίες σου τεντωμένες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συσχετιστείς ερωτικά με συνάδελφό σου.

Ωστόσο, οι έρωτες στο γραφείο είναι μια περίπτωση ολίγον τι περίπλοκη, γιατί αυτή η σχέση εξελίσσεται και υπάρχει στον επαγγελματικό σου χώρο. Ξεπερνά τα όρια του προσωπικού και καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο. Κι εκεί που τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα, τώρα γίνονται πιο πολύπλοκα.

Υπόθεση #1

Φυσικά και είναι θετικό να έρθεις πιο κοντά με έναν συνάδελφο σου. Γιατί κακά τα ψέμματα, μέσα από τη δουλειά έχεις δει τις αντιδράσεις τ@, τα θετικά και τα αρνητικά του και γενικά, τ@ν έχεις μάθει λίγο καλύτερα. Άλλωστε, το γεγονός ότι βλέπεστε πιο πολύ σας φέρνει πιο κοντά, αποκτάτε μεγαλύτερη οικειότητα.

Υπόθεση #2

Ωστόσο, το know us better θα πρέπει να είναι σε διακριτικά πλαίσια εν ώρα εργασίας. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τα προσχήματα και να μην δίνετε δικαιώματα για κουτσομπολιά και κακόβουλα σχόλια. Ο χώρος αυτό είναι επαγγελματικός κι εσείς πληρώνεστε τον χρόνο σας εκεί για να δουλεύετε κι όχι για να χαριεντίζεστε.

Πρέπει να διαβάσεις  φλερτ σε γυναίκες και pickup- σημαντικά ζητήματα

Υπόθεση #3

Κι όπως όλα τα παραμύθια, μακάρι και το δικό σου να έχει αίσιο τέλος. Αλλά αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να χειριστείς την κατάσταση με λεπτότητα κι αξιοπρέπεια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα δηλαδή, να χωρίσεις και να πρέπει να συνεργάζεσαι με αυτόν τον άνθρωπο κάθε μέρα.

Θα πρέπει λοιπόν, να δείξεις επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια. Σε καμία περίπτωση οι ερωτικές σας διαφωνίες δεν πρέπει να μπλεχτούν με τη δουλειά. Γιατί εκτός από χωρισμέν@, δεν θέλεις να μείνεις και άνεργ@.

Υπόθεση #4

Και μπορεί εσύ και το ταίρι – συνάδελφος σου να τα πηγαίνετε τέλεια, αλλά η εταιρεία να έχει άλλη άποψη.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις λοιπόν, σε πολλές εταιρείες υπάρχει ρήτρα στα συμβόλαια. Η πολιτική δηλαδή, της εταιρείας να απαγορεύει τις σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων. Πριν λοιπόν, προχωρήσεις γενικώς τσέκαρε και λίγο τους όρους της εταιρείας.

Πρέπει να διαβάσεις  Χαρακτηριστικά ζωδίων, ταύρος. Σχέσεις, φιλία, καριέρα

Υπόθεση #5

Απέφυγε να μπλέξεις με τ@ν προϊστάμεν@ σου ή με υφιστάμενους σου. Υπάρχει μεγάλο ρίσκο και στις δύο περιπτώσεις και μπορεί  τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή.

Οι έρωτες στο γραφείο θέλουν επαγγελματισμό και διακριτικότητα.

Άνδρες με τα όλα τους

Ο τέλειος άνδρας, με τα όλα του. Αλήθεια, εσύ τι απαντάς όταν σε ρωτούν για τον τέλειο άντρα; Θες να είναι όμορφος και έξυπνος, να...

Αυτό το ζώδιο είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσεις την ερωτική σου ζωή

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να σου δώσει μια...

Τα 4 ζώδια που θα χρειαστούν κάμποσο χρόνο μέχρι να παραδεχτούν ότι τους αρέσεις

Τι θρίλερ θα ζεις κι εσύ για να κλικάρεις αυτό το άρθρο. Το dating μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκο και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις...

Ο σύντροφός σου και το σούπερ μάρκετ

Ο σύντροφός σου και το ταμπού του σούπερ μάρκετ. Το σούπερ μάρκετ για πολλούς άνδρες είναι ένα θέμα με αγκάθια. Δεν μιλάμε βέβαια, για ένα...

Πόσα μυστικά σου πρέπει να γνωρίζει @ σύντροφός σου

Τα μυστικά και τα όρια της ειλικρίνειας σε μια σχέση. Η αλήθεια είναι ότι μια σχέση στηρίζεται αρκετά στην ειλικρίνεια. Γιατί τα ψέμματα αργά ή...

Υπάρχουν 11 διαφορετικοί οργασμοί – Δες πώς θα τους πετύχεις

Κι όμως, το γυναικείο σώμα μπορεί να φτάσει στον οργασμό όχι με έναν, ούτε με δύο, αλλά με 11 διαφορετικούς τρόπους – Δες ποιοι...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]