Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου 2020

Author:

Category:

Είσαι έτοιμος να μάθεις τι σου επιφυλάσσει ο Ιούνιος στα ερωτικά; Η αρχή του γίνεται αυτόν το μήνα και οι εκπλήξεις φαίνεται πως είναι πολλές και καλές!

Μπορεί να μας τα χάλασε λίγο ο καιρός προς το τέλος της Άνοιξης, όμως οι αστρικές εκπλήξεις του Ιουνίου έρχονται να αλλάξουν το σκηνικό και να προσφέρουν όλα αυτά που περιμένεις.

Δες λοιπόν τι θα σου φέρουν τα άστρα τον Ιούνιου του 2020 στα ερωτικά σου:

Κριός

Κριέ, εσύ μέσα στον Ιούνιο του 2020 θα πρέπει να περιορίσεις τα νεύρα και τις εντάσεις σου. Σκοπός είναι να κρατήσεις το πρόσωπο που θες και όχι να το διώξεις. Μην παρασύρεσαι από την κυκλοθυμία σου και την βιασύνη για να επιβάλεις απόψεις. Ψυχραιμία, άκου και την άλλη πλευρά, αλλιώς θα μείνεις μόνος από τους εγωισμούς.

Ταύρος

Ο Ταύρος κάνει έναν μικρό κύκλο και ξαναβλέπει όλα όσα τον άγχωναν. Είναι αυτό το ζώδιο το οποίο θα πάρει τα λιγότερα σε ρομαντικό επίπεδο, χωρίς να αποκλείσει αναλαμπές και τυχερά της στιγμής για τα ερωτικά του. Ο Ιούνιος του 2020 προβλέπεται ως ο μήνας που θα σε κάνει πιο ώριμο, πιο σταθερό και πιο αποφασισμένο στο τι θες και κυνηγάς για τα αισθηματικά σου.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που βλέπει ξανά ερωτικές επιτυχίες. Φαίνεται πως το 2020 έχει βάλει στόχο να τον δεσμεύσει, όσο και αν αντιστέκεται. Εσύ λοιπόν μικρέ αναποφάσιστε του αέρα, θα έχεις έναν μήνα με πολλές νέες γνωριμίες και απολαύσεις κάθε φύσης. Όμως μετά τις 25 του μήνα θα έχεις πιο ξεκάθαρες διαθέσεις και είτε θα προετοιμάσεις μία σχέση, είτε θα κυνηγήσεις αυτό το άτομο που σου έκανε το κλικ. Μέχρι τις 28 θα είσαι ευνοημένος στις νέες επαφές.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να να κατακτήσεις έναν άντρα Ιχθύ: Βούτα στα βαθιά!

Καρκίνος

Καρκίνε ο μήνας είναι σαν μία μπόρα. Θα σου φέρει προβληματάκια σε μία σχέση ή γνωριμία, όμως θα φύγει γρήγορα και νέες χαρούμενες στιγμής θα έρθουν να διαδεχτούν το γκρίζο των πρώτων ημερών. Μέχρι τις 15 περίμενε απαντήσεις, ίσως να είναι πικρές, όμως από τις 16 ξεκινούν τα ξεκαθαρίσματα, οι νέοι στόχοι και τα πολλά νέα πρόσωπα που θα έρθουν να αναταράξουν μία δύσκολη περίοδο. Καιρός να ερωτευτείς.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Παρθένο: Μπες στον κόσμο της τελειομανίας του!

Λέων

Τα λιοντάρια είναι οι μεγάλοι νικητές του μήνα. Ότι θέλουν το έχουν και κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα τους να το έχουν. Μάλλον φοβίζονται από την λάμψη και την αποφασιστικότητα και τους παραδίδουν χωρίς μάχες. Έρωτας, νέες γνωριμίες, σεξ, απολαύσεις, γλυκόλογα και πολλά άλλα έρχονται να γίνουν δικά σου Λέων. Ξέρεις όμως τι θες και τι ποθείς πραγματικά ή θα αφήσεις τις απολαύσεις σαν άλλες Σειρήνες να σε παρασύρουν σε ένα γλυκό καλοκαίρι;

Παρθένος

Ως ένα ζώδιο που αγαπά την τυπικότητα, αλλά και τα μυστικά, ετοιμάσου για εμπλοκές. Η Έκλειψη Σελήνης και το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, είναι αφορμή για τις κόντρες που σου ετοιμάζει ο Ιούνιος του 2020 στα ερωτικά. Προσοχή στις επικοινωνίες, τις συναντήσεις και στα αβέβαια ερωτικά σκηνικά που θα δεις. Αστάθεια που όμως θα τελειώσει μετά τις 27 για εσένα Παρθένε.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Δίδυμο: Εντυπωσίασε τον φιλόσοφο του ζωδιακού.

Ζυγός

Ετοιμάσου για κάποιον ή κάποια που θα κάνει πισωγύρισμα στη ζωή σου. Εσύ Ζυγέ θα έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα γεννήσουν διλλήματα. Παρελθόν και επανασύνδεση ή μέλλον και όπου σε βγάλει. Καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει απάντηση ούτε από τα ίδια τα άστρα για το τι θα κερδίσει την καρδιά σου. Το συμπάν κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όμως κερδίζεις σε κάθε φάση, γιατί ο Άρης στο ζώδιο σου μάχεται για την ευτυχία σου.

Σκόρπιος

Εσύ Σκορπιέ δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στα ερωτικά σου. Το αντίθετο μάλιστα, όλα σου πάνε τόσο καλά που κάποιοι θα σε ζηλέψουν και θα σου ζητήσουν και τα ρέστα μέσα από ανιαρούς καυγάδες. Συμβουλή είναι να μην τους επιτρέψεις να διαταράξουν τα καλά γεγονότα που συμμάχησαν τα άστρα να σου φέρουν και να συνεχίσεις τις απολαυστικές σου στιγμές. Φλερτ και πάθος και όχι στεναχώριες Σκορπιέ, θυμήσου το!

Τοξότης

Ο Ιούνιος του 2020 είναι ένας μήνας με εκπλήξεις, αλλά και παγίδες για τον Τοξότη. Το μεταίχμιο της μετάβασης που βαδίζεις εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως φτάνει στο τέλος και θα αποφασίσεις αν την καρδιά σου θα την κερδίσει το χτες ή το αύριο. Επίλεξε σωστά τα μονοπάτια που σε οδηγούν στην ευτυχία σου. Η ευδαιμονία μπορεί να είναι άπιαστη πολλές φορές γιατί τα σωστά πρόσωπα δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να πολεμάς γι’ αυτή.

Πρέπει να διαβάσεις  Ερωτικές Προβλέψεις Μαΐου 2020
Πρέπει να διαβάσεις  Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Μάρτιος 2020

Αιγόκερος

Αιγόκερε κράτα την ημερομηνία 18 Ιουνίου. Ναι εκεί πάνω έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση λόγω του ανάδρομου Ερμή. Όλος ο μήνας είναι ικανοποιητικός, ίσως και κάτι παραπάνω στα ερωτικά σου. Ξεχνάς την ρουτίνα και μπαίνεις πλέον σε μία νέα φάση της καθημερινότητας με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Τα πράγματα αλλάζουν όπως αλλαγμένο είναι και το άτομο που αναζητά επανασύνδεση. Η απάντηση είναι δική σου και μόνο δική σου!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου Υδροχόε φέρνει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά. Ως τις 25 είσαι σε μία φάση αναζήτησης για το τι σε ικανοποιεί. Θα επανεκτιμήσεις πρόσωπα, καταστάσεις και πρακτικές που είχες μέχρι χτες είσαι έτοιμος; Όλα αυτά γίνονται μέχρι τις 25 όμως, καθώς το κλίμα αλλάζει μετά και ξεχνάς την ενδοσκόπηση. Μία νέα γνωριμία σου παίρνει τα μυαλά και εσύ είσαι έτοιμος να την κυνηγήσεις. Ετοιμάσου για νέα πράγματα!

Ιχθύς

Ετοιμάσου να λάβεις πολλά νέα μηνύματα Ιχθύ. Όλα τρέχουν γρήγορα και τα πρόσωπα που θες έρχονται ξανά στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες και επανασυνδέσεις θα σπάσουν τη ρομαντική σου φούσκα. Μάντεψε τι είναι αυτό που μετράει πιο πολύ το γνωστό ή το άγνωστο. Είσαι ευνοημένος σε ταξίδια, μετακινήσεις και ερωτικές συζητήσεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Xorismos Team
Xorismos Team
Η συντακτική ομάδα του xorismos.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο
  Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να να κατακτήσεις έναν άντρα Ιχθύ: Βούτα στα βαθιά!

  Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου 2020

  Τον Ιούλιο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Οι ερωτικές προβλέψεις δείχνουν πως όλα είναι πιθανά! Δες τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις...

  Όταν το ζευγάρι κάνει ξεχωριστές διακοπές

  Ένα ζευγάρι δεν σημαίνει πως πάντα θα κάνει και κοινές διακοπές. Θέματα εμπιστοσύνης και ζητήματα γκρίνιας εμφανίζονται. Όλα αυτά δείχνουν όμως κάτι βαθύτερο. Είτε ο...

  Εκδηλώνοντας τον έρωτα σου σε κάποιον άλλον

  Ο έρωτας είναι μία από τις πιο ανθρώπινες πράξεις και καταστάσεις. Είναι προσωπικός και μερικές φορές αμφίδρομος. Πως τον εκδηλώνεις όμως σε κάποιον άλλον; Όλοι...

  3+1 λόγοι που πρέπει να μοιράζεσαι τις δουλειές του σπιτιού μαζί της

  Αρκετοί άντρες θεωρούν πως οι δουλειές του σπιτιού, είναι γυναικεία υπόθεση. Ο 21ος αιώνας όμως είναι εδώ και τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ετοιμάσου να...

  Φλερτ στον χώρο εργασίας: Οδηγός για να μείνει κρυφό

  Το φλερτ στον χώρο εργασίας είναι κάτι που αποτελεί taboo για πολλούς. Τι γίνεται όμως αν σου αρέσει πραγματικά ένας συνάδελφος; Δες πως θα...

  Πώς να κάνεις μία πραγματικά βαθιά συζήτηση στο πρώτο ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού δεν θα πρέπει να είναι επιφανειακό και με ανούσια θέματα. Μάθε πώς να χειραγωγήσεις μία συζήτηση και να πάρει μία εντελώς...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping