Συντάκτρια προσπαθεί να ανακαλύψει τα πιο hot επαγγέλματα

Παρθένος
leikapro

Ανέκαθεν υπήρχαν και υπάρχουν κάποια hot επαγγέλματα.

Από τότε που με θυμάμαι στο Πανεπιστήμιο που συνομιλούσα με τις συμφοιτήτριές μου όλες θαμπώνονταν με τους ένστολους και με τους barman καθώς θεωρούσαν ότι οι barmen είναι τα κακά παιδιά της νύχτας.

Τώρα όμως που μεγάλωσα αναθεώρησα λίγο κάποια πράγματα για τα hot επαγγέλματα και μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα συζητώντας με τις φίλες μου σου παραθέτω τα εξής :

  1. Γιατρός: Ναι οι γιατροί ανέκαθεν ήταν πάντα από τα πιο hot επαγγέλματα, καθώς έχουν ένα ιδιαίτερο στυλάκι για να γοητεύουν μια γυναίκα -αλίμονο άλλωστε με τόσο κόσμο συναναστρέφονται κάθε μέρα-, λίγο η στολή, λίγο η ρόμπα, λίγο το ότι μπορεί να είναι εκείνος ο κούκλος γυμνασμένος χειρουργός δεν θέλει και πολύ για να ενθουσιαστεί κάποια μαζί του. Όμως θέλει πολύ προσοχή καθώς δεν ξέρεις αν έχει σχέση ή αν είναι παντρεμένος, διότι πολλά γίνονται.
  2. Πυροσβέστης/Αστυνομικός: Γενικά ό,τι επάγγελμα υπάρχει που φοράει κάποιος στολή είναι πάντα μόδα και hot.
  3. Γυμναστής: Ναι κάποιες γυναίκες θαμπώνονται από τα καλλίγραμμα σώματα, τα γυμνασμένα μπράτσα και τους τέλειους κοιλιακούς
  4. Barman: Τα κακά παιδιά της νύχτας όπως τους αποκαλούν πολλοί καθώς ξέρουν να παίζουν με τις γυναίκες και να τις φλερτάρουν πίσω από την μπάρα κερνώντας συνεχώς ποτά
  5. Διασώστης/Πρώτες Βοήθειες : Όλες θα θέλανε κάποια στιγμή της ζωής τους αν πάθουν κάποιο ατύχημα να τις σώσει ένας όμορφος διασώστης ή κάποιος από το Πρώτο Βοηθειών
Πρέπει να διαβάσεις  Προσεγγίζοντας τις γυναίκες: 10 συνηθισμένες Σκέψεις-Εμπόδια

Τα 5 που σου κατέγραψα παραπάνω είναι αυτά τα επαγγέλματα που λατρεύουν οι γυναίκες.

Σου παραθέτω όμως και μερικά άλλα που μου ανέφεραν κάποιες γνωστές μου :

  1. Δικηγόρος
  2. Καθηγητής
  3. Μοντέλο
  4. Κτηνίατρος
  5. Σεφ

Βέβαια προσωπικά θεωρώ πως hot άντρας είναι εκείνος που έχει καλό χαρακτήρα απέναντι σε μια γυναίκα, που την αγαπάει και την σέβεται και δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνει.

Άλλωστε όπως λένε και οι παλιοί “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”.

Όπως και να έχει αναμένω να μου πείτε στα σχόλια πιο hot επάγγελμα αναστατώνει εσάς!

PS: Και όπως λέω κάθε φορά “Να μην ξεχνάς να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here