Ζώδια και σχέσεις : Λέοντας Ποιο είναι το ιδανικό σου ταίρι;

Author:

Category:

Λέοντας. Ένα από τα ποιο εξωστρεφή και περήφανα ζώδια από τα δώδεκα του ζωδιακού κύκλου.

Σύμβολό του το λιοντάρι που ως βασιλιάς της ζούγκλας  χαρίζει στο Λέοντα τα ηγεμονικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του ηγέτη.

Πλανήτης του ο ήλιος που μεταφέρει τη λάμψη του και την δύναμή του- ικανή να ευεργετήσει ή να καταστρέψει.

Στοιχείο του η φωτιά η οποία εντείνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Από όλες τις απόψεις λοιπόν ο Λέοντας είναι ένας βασιλιάς και όχι μόνο στο όνομα.

Αγαπάει την πολυτέλεια και δεν το κρύβει. Αρέσκεται πάντα στα καλύτερα και τα ακριβότερα. Θέλει γύρω του ένα πλήθος αυλικούς που τον θαυμάζουν, καθώς αγαπάει- ως άλλος ήλιος, να βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος.

Ποιο είναι όμως το ιδανικό ταίρι για ένα Λέοντα;

Πριν προχωρήσουμε στα ζώδια τα οποία θεωρούνται ιδανικά για ταίριασμα με ένα Λέοντα νομίζω πως χρειάζεται να πούμε τι είναι αυτό το οποίο ζητάει από το ταίρι του καθώς και τι είναι αυτό το οποίο ο ίδιος προσφέρει.

‘Όπως και σε όλες του τις σχέσεις ένα Λιοντάρι ζητάει να είναι πάντα το κεντρικό πρόσωπο πάνω στη σκηνή. Με άλλα λόγια όποιος φιλοδοξεί να τον κατακτήσει  θα πρέπει υπολογίσει ως ο σύντροφός του θα απαιτεί την αμέριστη προσοχή του. Επιπλέων καθώς ο Λέοντας θέλει να ζει τη ζωή του έντονα, απαιτεί ο σύντροφός του να μπορεί να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του, ενώ λατρεύει το χιούμορ και τη διασκέδαση.

Τι μπορεί όμως να προσφέρει ένας Λέοντας στη σχέση του;

Είναι βέβαιο πως αν καταφέρεις να τον κατακτήσεις θα σου προσφέρει πίστη και αφοσίωση, καθώς είναι από τα πιο σταθερά ζώδια σε αυτό το κομμάτι. Δίνεται στις σχέσεις του και θέλει ο σύντροφός του να περνάει καλά.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Κριό: Εφοδιάσου σωστά για την μάχη!

Ποια ζώδια θεωρούνται ιδανικό ταίρι για ένα Λέοντα;

Τα άλλα δύο ζώδια της φωτιά δηλαδή ο Κριός και ο Τοξότης θεωρούνται γενικά πολύ καλοί συνδυασμοί, καθώς είναι σε θέση να ακολουθήσουν τον έντονο και ενθουσιώδη τρόπο ζωής του.

Πρέπει να διαβάσεις  Χαρακτηριστικά ζωδίων - Σκορπιός

Αναλυτικότερα Λέοντας και Κριός είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό δίδυμο.

Μοιράζονται το πάθος και τον ενθουσιασμό τους δια τη ζωή. Το μόνο σημείο στο οποίο μπορεί να σκοντάψει αυτή η σχέση είναι η έμφυτη ροπή του Κριού προς την απιστία.

Ο ενθουσιασμός και η θετική διάθεση του Τοξότη από την άλλη δεν θα μπορούσε παρά να εξιτάρει την λεόντειο ιδιοσυγκρασία. Μία λοιπόν από τις ισχυρότερες ζωδιακές σχέσεις καθώς ο Τοξότης είναι σε θέση να προσφέρει στο Λέοντα το χιούμορ που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Κι όμως τα ετερώνυμα έλκονται και μάλιστα κάνουν έναν εξαιρετικά καλό συνδυασμό. Αιγόκερος και Λέοντας μπορούν να έχουν μία ιδιαίτερα ισορροπημένη σχέση, καθώς ο Αιγόκερος δίνει τη στο Λέοντα την προσοχή και τη φροντίδα του. Παράλληλα τα δύο ζώδια μοιράζονται τις παραδοσιακές αξίες και παλιομοδίτικα έθιμα.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο
  Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και χωρισμός: Ποια τα πρώτα σημάδια & πώς αντιδρούν; 

  Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

  Οι ερωτικές προβλέψεις στου Σεπτεμβρίου 2020 υπόσχονται για πολλούς νέα ξεκινήματα. Είσαι μέσα σε αυτούς; Διάβασε τώρα τη δική σου πρόβλεψη και μάθε το! Ένα...

  Μείνε ο εαυτός σου μέσα σε μία σχέση

  Μία σχέση μπορεί να σε αλλάξει και να σε κάνει να γίνεις άλλος άνθρωπος. Υπάρχει όμως τρόπος να μείνεις η ίδια. Το σημαντικό είναι...

  Γιατί δεν σε καλεί μετά το πρώτο ραντεβού; 10 λόγοι

  Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά ή ακόμα και τέλεια, όμως αυτός είναι εξαφανισμένος. Τα σενάριο στο μυαλό σου είναι πολλά, τι μπορεί...

  4 πράγματα για πιο δυνατή ψυχολογία

  Η καλή ψυχολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την γυναίκα σε κάθε τομέα της ζωής της. Αλλάζοντας λίγα πράγματα στην καθημερινότητα εξασφαλίζεις την ισορροπία. Η καθημερινότητα...

  Θέτοντας τα όρια του πρώτου ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά «αναγνωριστικό» ή μπορεί να καταλήξει και στο κρεβάτι; Δες πως μπαίνουν τα όρια και γιατί πρέπει να μην τα...

  Ο άντρας του 21ου αιώνα είναι συναισθηματικός και αυτό αρέσει!

  Ο ιδανικός άντρας είναι διαφορετικός σε κάθε εποχή. Στο σήμερα ο πολύ σκληρός και αδιάφορος άντρας είναι παρελθόν. Γιατί επιτυχία οι συναισθηματικοί τύποι; Όταν ακούς...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]