Οι καλύτεροι τρόποι για να πεις ”σε αγαπώ” περιλαμβάνουν και χειρονομίες

Όταν είμαστε ερωτευμένοι είναι αρκετά δύσκολο να μην εκφραζόμαστε. Να μην εκφράζουμε τα έντονα συναισθήματά μας για τον σύντροφό μας.

Δεν είναι όμως για όλους τόσο εύκολο το να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Δεν βγαίνει σε όλους αυθόρμητα το ”σε αγαπώ” ή το ”είμαι ερωτευμένος μαζί σου”, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Εάν είσαι εσύ αυτός ο πιο ”λιγομίλητος” και κλειστός χαρακτήρας αυτό θα πρέπει να ξέρεις πως κάποιες φορές δημιουργεί ανασφάλεια στο άλλο άτομο.

Αλλά θα πρέπει επίσης να ξέρεις πως δεν χρειάζεται πάντα να λες το ”σ’ αγαπώ”, αφού μπορείς να το εκφράσεις και μέσα από χειρονομίες.

Η δημιουργικότητα είναι το βασικό κομμάτι κάθε ρομαντικής χειρονομίας

Σκέψου όλες αυτές τις τεχνολογικές εφευρέσεις σε άλλους τομείς της ζωής. Ποιο είναι το κοινό πράγμα που κάθε επιτυχία έχει κοινό; Είναι η δημιουργικότητα. Ίσως αυτό σου ακούγεται λίγο εκτός θέματος, αλλά η δημιουργικότητα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των ρομαντικών χειρονομιών.

Ο καθένας μπορεί να πει αυτές τις δύο λέξεις ή να τις επαναλαμβάνει χίλιες φορές την ημέρα, αλλά χρειάζεται χρόνος και αφοσίωση για να κάνει κάτι με νόημα.

Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να πεις «σε αγαπώ» στον σύντροφό σου, αλλά αν μόνο αυτές οι τρεις λέξεις είναι το αποκορύφωμα των ρομαντικών προσπαθειών σου, τότε ίσως χρειάζεται και άλλη προσπάθεια. Με λίγα λόγια, δεν φτάνει μόνο να το λες. Άλλωστε, η δημιουργικότητα σε κάθε πτυχή της σχέσης σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σπίθα ζωντανή.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να τον κάνω να ζηλέψει; 4 απλοί τρόποι για να τα καταφέρεις!

Σίγουρα κάθε σχέση είναι μοναδική και γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Αλλά το να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον, θα πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα κάθε ζευγαριού. Και η λέξη-κλειδί – ή καλύτερα – η λέξη που πρέπει να εξαφανίσεις είναι ”ρουτίνα”.

Όταν κάτι γίνεται ρουτίνα, χάνει την αρχική του αξία

Μπορεί στην αρχή της σχέσης να στέλνατε κάθε πρωί ένα γλυκό μήνυμα για να πείτε καλημέρα. Και τότε να ήταν πολύ γλυκό και να σας γέμιζε αγάπη. Αυτό συνέβαινε όμως κυρίως επειδή ήταν η αρχή της σχέσης. Όταν αυτό το μήνυμα επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για μήνες, ή χρόνια, τότε παύει να είναι γλυκό και γίνεται ρουτίνα.

Δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί ως μια ρομαντική χειρονομία γιατί είναι κάτι που κάνεις κάθε μέρα, και όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο περισσότερο γίνεται κάτι που ο άλλος περιμένει από εσένα. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι σύντροφοι σε μια σχέση δεν θα πρέπει να περιμένουν τις ρομαντικές χειρονομίες, αλλά θα πρέπει να εκπλήσσονται από αυτές.

Πρέπει να διαβάσεις  5 λόγοι που ο "ευθύς" αυτός που τα λέει ΟΛΑ μας αρέσει περισσότερο

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις ό,τι κάνεις. Μπορείς απλά να εμπλουτίσεις τις πράξεις σου. Εάν για παράδειγμα κάθε πρωί φτιάχνεις καφέ στον σύντροφό σου μπορείς αυτός κάποιες μέρες να συνοδεύεται με ένα χαρτάκι όπου θα το κάνεις μια ερωτική εξομολόγηση.

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να κρατήσεις τη σπίθα για πάντα αναμμένη στη σχέση σου. Αυτό μόνο που χρειάζεται είναι να το θέλεις πολύ!

featured photo: @dashapats

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

Έχουμε χωρίσει πρόσφατα πρέπει να στείλω ευχές για τη γιορτή του;

Έχουμε χωρίσει 2 εβδομάδες και σύντομα έχει γιορτή. Η σχέση μας ήταν 3 χρόνια και είναι η 3η φορά που χωρίζουμε. Αυτός με χώριζε,...

Τι έμαθα ψάχνοντας για soulmate

Με μια φράση να αποσαφηνίζει και φέτος δυνατά την όποια ερωτική μας ζωή. "Εverybody in this town except us". Κοινώς για όλους υπάρχει κάτι...

Το κόκκινο χάπι είναι η λύση στο dating

Θα μπορούσε να είναι τίτλος από πολλά υποσχόμενο συμπλήρωμα του σεξ. Αλλά όχι το κόκκινο χάπι είναι μια νέα οπτική γωνία που προστάζει να...

3 πράγματα που θέλει ένας Τοξότης από τη σχέση του

Ο Τοξότης ερωτεύεται εύκολα και γρήγορα, αλλά τα συναισθήματά του είναι συχνά αναξιόπιστα. Ωστόσο, δεν είναι ότι ο Τοξότης είναι ανίκανος να έχει μια...

Θέλω να πάω παρακάτω τη γραπτή μας επικοινωνία. Τι να κάνω;

Μου αρέσει κάποιος, είναι 23 ετών και μένει αρκετά μακριά. Δεν μιλάμε έτσι όπως θέλω αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Πως μπορώ να τον...

Σύμφωνα με νέες έρευνες αυτές οι 3 κινήσεις εγγυώνται πιο απολαυστικό σεξ για τις γυναίκες

Μάλλον έχετε ήδη δοκιμάσει με τον σύντροφό σου να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα στο κρεβάτι σας προσθέτοντας ένα sex toy, δοκιμάζοντας κάποιες στάσεις...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]