Πώς να κάνετε διακριτικά τη συζήτηση πιο πικάντικη…

Author:

Category:

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το σεξ…  Ή τουλάχιστον για το πώς θα μπορέσετε να ξεκινήσετε σεξουαλικές συζητήσεις με τις γυναίκες.

Μπορεί να σας φαίνεται τρομακτική η μετάβαση της συζήτησης σε αυτό το επίπεδο, είτε το κάνετε πρόσωπο με πρόσωπο, είτε μέσω μηνυμάτων. Και φυσικά το τελευταίο πράμα που θα θέλατε είναι να χαρακτηριστείτε ως ανώμαλοι που στέλνουν βρωμιές σε κοπέλες που δεν ενδιαφέρονται για εσάς.

Παρόλ’ αυτά, μη θεωρήσετε ότι είναι λάθος να κάνετε σεξουαλικές συζητήσεις όταν φλερτάρετε με τις κοπέλες. Τους αρέσει εξίσου και ας μην είστε σε σχέση μαζί της. Το να δώσετε μια σεξουαλική νότα στη συζήτησή σας είναι αναγκαίο για να εξιτάρετε μια κοπέλα και να την κάνετε να σας δει ερωτικά.

Όλοι σκεφτόμαστε το σεξ και οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε να μιλάμε γι’ αυτό, χωρίς να γίνεται όμως προσβλητικό. Και αυτό είναι το κλειδί – πρέπει να νιώθουμε άνετα.

Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι η ουσία του φλερτ με μια κοπέλα είναι να εννοείς πολλά λέγοντας λίγα. Δε χρειάζεται να αναφέρετε συνεχώς τις σεξουαλικές προτιμήσεις και προθέσεις σας. Στην αρχή αυτό θα πρέπει να υπονοείται, αλλά όταν προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο γίνεται το προφανές.

Γιατί πρέπει να είστε διακριτικοί

Αν προχωρήσετε πολύ γρήγορα τότε την κάνετε να ντραπεί. Πολλές γυναίκες καταπιέζονται στο θέμα της σεξουαλικότητάς τους από την οικογένειά τους, τη θρησκεία τους, την παράδοσή τους ή ακόμα και τους φίλους τους. Έτσι, ακόμα και αν τους αρέσει το σεξ, το θεωρούν λάθος. Αν μια κοπέλα μπει στη λούπα αυτών των σκέψεων, τότε θα αρχίσει να πιέζεται και θα χάσετε το παιχνίδι λόγω ντροπής.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτή την ντροπή είναι να την εξιτάρετε σταδιακά με σκοπό τα θετικά της συναισθήματα να υπερνικήσουν την αρνητική λογική της. Έτσι, φλερτάροντάς την διακριτικά δεν θα έχετε τον κίνδυνο να νιώσει ότι αυτό είναι λάθος.

Οι γυναίκες γνωρίζουν οτι οι άντρες ελκύονται από την εξωτερική εμφάνιση. Μια κοπέλα όμως θέλει να ξέρει ότι εξιτάρεστε από αυτήν γι’ αυτό που είναι, όχι για το σώμα της. Θέλει να ξέρει ότι η εξωτερική της ομορφιά σας κίνησε το ενδιαφέρον, αλλά τη θέλετε για την προσωπικότητά της.

Αν ξεκινήσετε μια σεξουαλική συζήτηση εξ αρχής, τότε δίνετε την εντύπωση ότι απλά θέλετε να κάνετε σεξ. Την κάνετε να νιώθει ότι είστε το αρπακτικό και αυτή το θήραμα. Το πόσο έντονο θα είναι το φλερτ σας έχει να κάνει με την ένταση των αντιδράσεών της. Έτσι θα ενισχύσετε την επικοινωνία σας και θα της δείξετε ότι έχετε χημεία. Σεβαστείτε το γεγονός ότι θέλει να νιώθει άνετα και αφήστε τα πράματα να έρθουν φυσικά, χωρίς βιασύνες.

Τι να μην κάνετε

Να μη χρησιμοποιείτε ακραίες σεξουαλικές λέξεις από την αρχή.

Όπως είπαμε και πριν, μια σεξουαλική σχέση θα πρέπει να εξελιχθεί σιγά σιγά. Το φλερτ σας θα πρέπει να ξεκινήσει με παιχνιδιάρικα πειράγματα και σωστή τοποθέτηση λέξεων με διάφορα υπονοούμενα. Αν μπείτε κατευθείαν στο ψητό η όλη κατάσταση χάνει το ενδιαφέρον της.

 • «Πολύ γουστάρω να σε παίρνω μάτι όταν φοράς εκείνο το κολάν». Λάθος.
 • «Θα ήθελα να σε δω πως κάνεις στρέτσιγνκ καμια φορά». Σωστό.
 • «Σταμάτα, με ανάβεις πάρα πολύ». Λάθος.
 • «Πωπω, έχει αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία εδώ μέσα». Σωστό
 • «Μου αρέσει πολύ να σε βλέπω να σκύβεις». Λάθος.
 • «Νομίζω σου έπεσε κάτι. Ίσως θα χρειαστεί να σκύψεις για να το πιάσεις». Σωστό.

Πείτε της ότι την σκέφτεστε σεξουαλικά για πολύ καιρό.

Το να πείτε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα μπορεί να την κάνει να νιώσει περίεργα και εν τέλει και άσχημα, καθώς δεν έχει νιώσει ακόμα το ίδιο και για εσάς. Για την ώρα αποφύγετε να πείτε τα παρακάτω:

 • “Σε θέλω από την πρώτη στιγμή που σε είδα”
 • «Δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το κορμί σου από τότε που είδα στην παραλία»
 • «Τα πάντα μου θυμίζουν εσένα»

Αποστολή γυμνών φωτογραφιών

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύετε ότι θα καταφέρετε κάτι αν στέλνετε φωτογραφίες με το μόριό σας. Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι γυναίκες δεν εξιτάρονται καν με την ιδέα αυτή. Τις κάνετε να νιώθουν άβολα και χάνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς, καθώς δείχνετε ότι δε γνωρίζετε καν πως να τις εξιτάρετε. Η μόνη φορά που θα μπορούσε να είναι αποδεκτή μια τέτοια φωτογραφία είναι όταν έχετε διεγερθεί σεξουαλικά και οι δύο και θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Τηλεφωνικό σεξ ή sexting

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και εδώ. Για να κάνετε μια τέτοιου είδους συζήτηση θα πρέπει να την φτάσετε σε τέτοιο σημείο που θα θέλει να προβεί σε αυτή την πράξη. Για να φτάσετε σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας το προτείνει η ίδια. Μπορείτε να τη ρωτήσετε τι την εξιτάρει, ποια είναι η φαντασίωσή της και πως εκτονώνεται. Αν δεν είναι έτοιμη ή θέλει να σας γνωρίσει λίγο καλύτερα, τότε αυτές οι ερωτήσεις θα σας κάνουν να φανείτε ανώμαλος.

Έτσι, ξεκινήστε με μερικές απλές ερωτήσεις για να γνωριστείτε καλύτερα στο σεξουαλικό κομμάτι, καθώς και λιγότερο προσωπικές εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε. Οι ερωτήσεις αυτές θα πρέπει να γίνονται καθαρά από περιέργεια για να κατανοήσετε τα θέλω της κοπέλας στο σεξουαλικό κομμάτι και όχι για να φτιαχτείτε.

Τι να δοκιμάσετε

Κάντε της πειράγματα λέγοντάς της ότι έχει βρώμικο μυαλό.

Όλοι μας έχουμε μια σεξουαλική πλευρά. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες που νιώθουμε άνετα μπορούμε να είμαστε «άτακτοι».

Έτσι, όταν σας δοκιμάζει, ή σας κάνει κοπλιμέντα, υποθέστε ότι έχει λίγο πιο βρώμικες διαθέσεις. Πείτε της ότι ξέρετε για τις υπόγειες προθέσεις της, ή δείφτε της ότι εκπλήσσεστε από την άτακτη πλευρά της.

 • «Θες να με μεθύσεις? Νομίζω ότι το πετυχαίνεις»
 • «Μου την πέφτεις, ή κάνω λάθος»?
 • «Μ’αρέσει που με φλερτάρεις. Είναι αξιολάτρευτο.»
 • “Δεν το πιστεύω οτι το έκανες αυτό…παλιοκόριτσο”
 • «Το ήξερα ότι είσαι άτακτη»

Αυτές οι ατάκες μπορεί να σας ανοίξουν το δρόμο και είναι διασκεδαστικές και παιχνιδιάρικες. Αν το απολαμβάνει, τότε μπορεί να απαντήσει με 2 τρόπους: να το συνεχίσει, “Ωχ, όχι, με κατάλαβες», ή να κάνει πως το αρνείται, «Τι, εγώ? Είμαι καλή κοπέλα εγώ, δεν κάνω τέτοια».

Κάντε της πειράγματα βάσει των λεγόμενων της.

Χρησιμοποιήστε τις δηλώσεις της και κάντε τις να ακούγονται λίγο πιο βρώμικες, ακόμη και αν δεν είναι. Κάντε της πειράγματα λέγοντάς της ότι έχει άτακτες προθέσεις. Σκοπός σας είναι να την παρασύρετε σε μια παιχνιδιάρικη άρνηση για να δικαιολογηθεί.

 • «Μήπως εννοούσες κάτι άλλο»?
 • «Ναι, σίγουρα, αυτό εννοούσες.»

Κάντε έξυπνα λογοπαίγνια

Χρησιμοποιήστε τον διάλογό σας για να κάνετε χαζά σχόλια. Βάλτε λίγο υπερβολή, ή ακόμα και το στοιχείο της έκπληξης. Προσπαθήστε να βάλετε το σεξουαλικό στοιχείο σε κάθε πρόταση που μπορεί να φαίνεται βαρετή. Όταν το κάνετε αυτό, κάθε συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε σεξουαλικό όργιο.

 • Η κοπέλα δοκιμάζει τις δυνατότητές σας στο Πόκεμον. Εσείς απαντάτε, «Ώστε σου αρέσουν οι τύποι με μεγάλες pokeballs?”
 • Σας λέει «Πρόσεχε γιατί είμαι τίγρη». Απαντάτε, «Αυτό σημαίνει ότι δαγκώνεις καλά».
 • Σας λέει «Τρώω κάτι φράουλες». Απαντάτε, «Τυχερές φράουλες».

Κάντε της ένα σεξουαλικό κοπλιμέντο.

Είναι προτιμότερο να κάνετε κοπλιμέντο σε μια γυναίκα που αφορά την προσωπικότητά της, παρά την εξωτερική της εμφάνιση. Μπορείτε όμως να συνδυάσετε και τα δύο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις όπως σεξυ ή όμορφη, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιχνιδιάρικες εκφράσεις που δείχνουν ότι εξιτάρεστε.

 • «Μου αρέσουν πολύ οι δυναμικές γυναίκες»
 • «Με αφοπλίζει το χαμόγελό σου»
 • «Είσαι πολύ σκληρή και αυτό σε κάνει πολύ σέξυ»

Υπονοείστε οτι τη σκέφτεστε σεξουαλικά

Δηλώνοντας ότι σκέφτεστε σεξουαλικά μια κοπέλα εδώ και αρκετό καιρό μπορεί να είναι τρομακτικό. Αντίθετα, μπορείτε να πείτε μια σκέψη της στιγμής, η οποία μπορεί να εξιτάρει την κοπέλα. Μην ξεχνάτε να είστε διακριτικοί και να το κάνετε αυτό αφού έχετε ήδη προχωρήσει σε φυσική επαφή.

 • “Δεν θα είμαι πια καλό παιδί αμα συνεχίσεις να με πειράζεις».
 • «Δε μπορείς να φανταστείς τι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή»
 • «Αυτή τη στιγμή περνούν χιλιάδες βρώμικες σκέψεις από το μυαλό μου»
 • «Σταματάω εδώ γιατί θα πω άτακτα πράγματα»

Αρχίστε μια σεξουαλική συζήτηση

Το να μιλάτε για σεξ κάνει τις γυναίκες να σκέφτονται το σεξ και επειδή το συζητούν μαζί σας, πιθανότατα να σκέφτονται εσάς. Ο ευκολότερος τρόπος να ξεκινήσετε μια σεξουαλική συζήτηση είναι να κάνετε ερωτήσεις. Έτσι την κάνετε να ανοιχτεί και να μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν, ενώ παράλληλα της δίνετε τη δυνατότητα να γνωρίσει και τη δική σας την πλευρά.

Όταν έχετε τη δυνατότητα να τα συζητήσετε αυτά με ένα διασκεδαστικό και θετικό τρόπο ενδυναμώνετε τη σχέση σας με την κοπέλα. Αντιλαμβάνεται ότι έχετε μια υγιή οπτική για το σεξ και δε γίνεται επικριτική – έτσι, της είναι πιο εύκολο να δεθεί μαζί σας και να αποκτήσει περισσότερη οικειότητα.

Οι αρχικές σας ερωτήσεις θα πρέπει να είναι λιγότερο προσωπικές και πιο εύκολες για να τις απαντήσει. Όσο προχωράει η συζήτηση μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερες ερωτήσεις για να μάθετε αυτά που θέλετε.

 • Έχεις κάνει ποτέ γυμνισμό?
 • Είχες ποτέ σχέση μόνο για σεξ?
 • Ποιο είναι το πιο περίεργο σημείο που σου αρέσει να σε αγγίζουν?
 • Πόσο καιρό αντέχεις χωρίς σεξ?
 • Σε έχουν πιάσει ποτέ στα πράσα την ώρα του σεξ?
 • Πιστεύεις ότι το πορνό μπορεί να καταστρέψει ή να βοηθήσει μια σχέση?

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά οι κατάλληλες λέξεις μπορούν να δημιουργήσουν μια φοβερή εικόνα!

Related Posts

περισσότερο

  Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

  Οι ερωτικές προβλέψεις στου Σεπτεμβρίου 2020 υπόσχονται για πολλούς νέα ξεκινήματα. Είσαι μέσα σε αυτούς; Διάβασε τώρα τη δική σου πρόβλεψη και μάθε το! Ένα...

  Μείνε ο εαυτός σου μέσα σε μία σχέση

  Μία σχέση μπορεί να σε αλλάξει και να σε κάνει να γίνεις άλλος άνθρωπος. Υπάρχει όμως τρόπος να μείνεις η ίδια. Το σημαντικό είναι...

  Γιατί δεν σε καλεί μετά το πρώτο ραντεβού; 10 λόγοι

  Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά ή ακόμα και τέλεια, όμως αυτός είναι εξαφανισμένος. Τα σενάριο στο μυαλό σου είναι πολλά, τι μπορεί...
  Πρέπει να διαβάσεις  Σχέσεις: Εσύ έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου;

  4 πράγματα για πιο δυνατή ψυχολογία

  Η καλή ψυχολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την γυναίκα σε κάθε τομέα της ζωής της. Αλλάζοντας λίγα πράγματα στην καθημερινότητα εξασφαλίζεις την ισορροπία. Η καθημερινότητα...

  Θέτοντας τα όρια του πρώτου ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά «αναγνωριστικό» ή μπορεί να καταλήξει και στο κρεβάτι; Δες πως μπαίνουν τα όρια και γιατί πρέπει να μην τα...

  Ο άντρας του 21ου αιώνα είναι συναισθηματικός και αυτό αρέσει!

  Ο ιδανικός άντρας είναι διαφορετικός σε κάθε εποχή. Στο σήμερα ο πολύ σκληρός και αδιάφορος άντρας είναι παρελθόν. Γιατί επιτυχία οι συναισθηματικοί τύποι; Όταν ακούς...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]