Πώς να την κερδίσετε: Το μεγάλο μυστικό του φλερτ

Author:

Category:

Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας με τις γυναίκες είναι στην πραγματικότητα τόσο απλό και εμφανές που είναι κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη μας. Και όμως το 99% των ανδρών δεν το βλέπει και δεν πρόκειται να το αντιληφθεί ποτέ. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και πετάνε στα σκουπίδια κάθε ευκαιρία τους με τις γυναίκες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άντρες προσπαθούν σκληρά για να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα από την πρώτη φορά που τη βλέπουν. Στην πραγματικότητα αν παρατηρήσετε τις πρώτες κινήσεις ενός άντρα που συστήνεται σε μια γυναίκα θα δείτε την πικρή αλήθεια.

Οι περισσότεροι άντρες κομπιάζουν και χάνουν τα λόγια τους, πολυλογούν, μιλούν πολύ αργά ή πολύ γρήγορα. Συμπεριφέρονται τόσο νευρικά και επιτηδευμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπερηφανεύονται υπερβολικά για πράγματα που μπορεί και να μην έχουν, όπως χρήματα ή αυτοκίνητα.

Τελικά, καταλήγουν να λένε κάτι τόσο χαζό που η γυναίκα τους απορρίπτει και τους αναγκάζει να φύγουν με την ουρά στα σκέλια.

Αυτό που τελικά δεν κατανοούν είναι ότι όταν ένας άντρας προσεγγίζει μια γυναίκα δε μπορεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά, δεν θα πάρει ρίσκα και δεν θα της κάνει πειράγματα, φοβούμενος μη χάσει το βήμα του.

Το #1 μυστικό στο να γνωρίσεις γυναίκες είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ.

Στην πραγματικότητα, αν σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο σκληρά στο να προσεγγίσετε μια γυναίκα θα δείτε ότι αυτόματα ότι θα έχετε το προβάδισμα. Έτσι θα την εντυπωσιάσετε όντας απλώς ο εαυτός σας. Θα δημιουργήσετε μια έλξη χωρίς να προσπαθήσετε σκληρά, κάτι που ήδη οδηγεί στην αποτυχία.

Έτσι, θα μπορείτε να ανατρέψετε το παιχνίδι σε όφελός σας. Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι εσείς είστε αυτοί που αντιστέκεστε στο φλερτ της και να την πειράξετε για τις ατάκες που σας λέει. Με αυτό τον τρόπο θα της τραβήξετε την προσοχή κάνοντας την να περνάει καλά και εν τέλει θα δημιουργήσετε την έλξη που θέλατε, πολύ απλά γιατί είστε εντελώς διαφορετικοί από την πλειοψηφία των αντρών.

Αυτό που πραγματικά κάνετε είναι ότι χρησιμοποιείτε το μυστικό του «αλαζόνα κωμικού» – ενός ρηξικέλευθου τρόπου με τον οποίο φλερτάρετε μια γυναίκα προσποιούμενοι ότι αυτή προσπαθεί να σας «ρίξει» με τα λόγια και τις κινήσεις της, ενώ εσείς αντιστέκεστε σθεναρά.

Αυτό κάνει τη γυναίκα να μπαίνει σε παιχνιδιάρικη διάθεση, αντί να παίρνει αμυντική στάση επειδή εμφανίστηκε κάποιος που απλά θέλει να της την «πέσει».

Όταν λοιπόν ενεργείτε με αυτόν τον τρόπο, στέλνετε ένα ηχηρό μήνυμα ενός άντρα που είναι χαλαρός και άνετος με τον εαυτό του. Δείχνετε ότι είστε ένας άντρας με αυτοπεποίθηση και έλεγχο της πραγματικότητας. Παράλληλα δείχνετε ότι είστε διασκεδαστικοί και απρόβλεπτοι, εν αντιθέσει με το 99% των αντρών.

Με άλλα λόγια, είστε το ακριβώς αντίθετο της ΚΟΤΑΣ και κατέχετε το κλειδί για τη δημιουργία ακαταμάχητης έλξης. Αυτό είναι και το μυστικό στο παιχνίδι των γνωριμιών.

Θα πρέπει όμως να μάθετε τα βασικά έτσι ώστε να δημιουργείτε και να κρατήσετε αυτή την έλξη, αλλιώς δεν έχει σημασία πόσο καλοί είστε στο να γνωρίζετε γυναίκες. Στο τέλος θα γυρίσετε και πάλι μόνοι στο σπίτι.

Related Posts

περισσότερο

  Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

  Οι ερωτικές προβλέψεις στου Σεπτεμβρίου 2020 υπόσχονται για πολλούς νέα ξεκινήματα. Είσαι μέσα σε αυτούς; Διάβασε τώρα τη δική σου πρόβλεψη και μάθε το! Ένα...
  Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να δείχνετε Ελκυστικοί με τη Γλώσσα του Σώματος: Οδηγός για Αρχάριους

  Μείνε ο εαυτός σου μέσα σε μία σχέση

  Μία σχέση μπορεί να σε αλλάξει και να σε κάνει να γίνεις άλλος άνθρωπος. Υπάρχει όμως τρόπος να μείνεις η ίδια. Το σημαντικό είναι...

  Γιατί δεν σε καλεί μετά το πρώτο ραντεβού; 10 λόγοι

  Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά ή ακόμα και τέλεια, όμως αυτός είναι εξαφανισμένος. Τα σενάριο στο μυαλό σου είναι πολλά, τι μπορεί...

  4 πράγματα για πιο δυνατή ψυχολογία

  Η καλή ψυχολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την γυναίκα σε κάθε τομέα της ζωής της. Αλλάζοντας λίγα πράγματα στην καθημερινότητα εξασφαλίζεις την ισορροπία. Η καθημερινότητα...

  Θέτοντας τα όρια του πρώτου ραντεβού

  Το πρώτο ραντεβού είναι καθαρά «αναγνωριστικό» ή μπορεί να καταλήξει και στο κρεβάτι; Δες πως μπαίνουν τα όρια και γιατί πρέπει να μην τα...

  Ο άντρας του 21ου αιώνα είναι συναισθηματικός και αυτό αρέσει!

  Ο ιδανικός άντρας είναι διαφορετικός σε κάθε εποχή. Στο σήμερα ο πολύ σκληρός και αδιάφορος άντρας είναι παρελθόν. Γιατί επιτυχία οι συναισθηματικοί τύποι; Όταν ακούς...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]