Skip to main content

Οι εύκολες στάσεις είναι για εσένα που θες να προσφέρεις απόλαυση στον σύντροφο σου και να του κάνεις όλα τα χατίρια, χωρίς να γίνεις παράλληλα και ακροβάτησα.

Η γυναίκα δεν είναι πάντα παθητική στο σεξ. Ναι μεν μπορεί να δέχεται τη διείσδυση, όμως τις περισσότερες φορές αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στις διάφορες στάσεις. 

Είναι λάθος το να διαβάζεις το kama sutra και να σκέφτεσαι πως θα καταφέρεις να τα πετύχεις όλα αυτά. Πρόκειται για εικονογράφηση που θέλει να εντυπωσιάσει. 

Ακόμα και pilates ή yoga να κάνεις δεν θα καταφέρεις ποτέ να βρεις την απόλαυση επιλέγοντας στάσεις που περιλαμβάνουν την γέφυρα ή το ακραίο σπάσιμο της λεκάνης.

Πως επιλέγεις τις εύκολες στάσεις;

Αρχικά πρέπει να δεις ποιες στάσεις είναι για εσένα και γενικά προσφέρουν απόλαυση στην ίδια την γυναίκα και τον σύντροφο της. Θα εντυπωσιαστείς αν τις σκεφτείς με βάση την ανατομία σου και τον τρόπο που κάνει διείσδυση ο σύντροφος σου.

Σίγουρα λοιπόν οι εύκολες στάσεις δεν είναι μόνο πρακτικές, αλλά εξασφαλίζουν και τον οργασμό κάθε γυναίκας και άντρα. 

Μπορεί να μην φαίνονται μερικές φορές εντυπωσιακές, όμως μικρές λεπτομέρειες μπορούν να ξετρελάνουν τον κάθε άντρα και να τον κάνουν να έρθει σε κορύφωση στη στιγμή προσφέροντας σε σένα μία πολύ δυνατή και απολαυστική διείσδυση.

Εύλογα αναρωτιέσαι ποιες είναι αυτές. Λίγη υπομονή και θα τις δεις όλες μαζί στις στάσεις. Είσαι έτοιμη να γίνεις η ιδανική γυναίκα του κάθε άντρα που αγαπά το σεξ; 

Ιεραποστολικό

Ναι το ιεραποστολικό είναι πολύ απλό όπως φαίνεται, όμως όπως σου υποσχέθηκα θα σου πω μερικά μυστικά που θα το κάνουν μία στάση που προσφέρει πολλές περισσότερες απολαύσεις

Το μυστικό λοιπόν για το σωστό ιεραποστολικό είναι το κατάλληλο άνοιγμα των ποδιών σου. 

Μερικοί άντρες θέλουν να τα πας πίσω από το κεφάλι. Αν νιώθεις πως έχεις τόση ευλυγισία κάνε το θα δεις πόσο πιο έντονα νιώθεις τη διείσδυση. Και αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις μην φοβάσαι απλά άνοιξε τα πολύ ή αγκάλιασε τα στον λαιμό του άντρα σαν παραλλαγή της στάσης ψαλίδι. Σε αυτή τη φάση μπορείς να σφίξεις τον λαιμό του και να δεις πόσο πιο έντονα θα κάνει τις κινήσεις και θα ανεβάσει ταχύτητα.

Επιπλέον βάλε το χέρι σου στο αιδοίο σου την ώρα που μπαίνει μέσα σου και χάιδεψε του το πέος. Αυτό θα του προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση, χωρίς απαραίτητα να επηρεάσει την διάρκεια. 

Από πάνω

Ανέβα πάνω του και καβάλησε τον. Είναι η πιο άνετη και εύκολη στάση μετά το ιεραποστολικό, όμως εσύ ρυθμίζεις την ένταση και την ταχύτητα

Το πέος του γίνεται το όργανο ικανοποίησης σου σε αυτή τη στάση. Το μυστικό εδώ είναι το σωστό κούνημα και σπάσιμο της λεκάνης και το παιχνίδι με το στήθος σου.

Ως προς το σπάσιμο της λεκάνης σκέψου πως χορεύεις. Οι άντρες πολλές φορές γοητεύονται από αυτό το ιδιαίτερο κούνημα της λεκάνης και τους γλουτούς σου και δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του.

Εάν τώρα κουράστηκες, είναι καιρός να διασκεδάσεις τον άντρα που βρίσκεται από κάτω με το στήθος σου. Πρόσφερε του τη δυνατότητα να γλείψει τις ρώγες σου ή απλά ρίξε σάλιο πάνω τους και ξεκίνα να τις χαϊδεύεις. Θα δεις πως θα γίνει ακόμα πιο σκληρός, όμως το τέλος του αργεί.

Μπρούμητα

Σε αυτή τη στάση η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμητα και ζητά από τον άντρα να έρθει πάνω της. Είναι μία στάση που του προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο και δεν κουράζεσαι καθόλου. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να βλέπει όλο το πίσω σώμα σου και να σε ακινητοποιεί, εάν σου αρέσει αυτό.

Το μυστικό για να τον κάνεις να ξετρελαθεί είναι να ξεκινήσεις να χαϊδεύεις το αιδοίο σου και να ξεκινήσεις να του το περιγράφεις σαν να μην είναι εκεί. Άσε τον να χαθεί στη σκέψεις του πως σε κρυφοκοιτάζει να αυνανίζεσαι, ενώ παράλληλα βρίσκεται μέσα σου.

Αν τώρα θέλεις να το πας λίγο παραπάνω κατέβασε λίγο περισσότερα τα χέρια σου και βρες του όρχεις του. Πρόσφερε τους ένα απαλό χάδι και σταδιακά σφίξε τους χωρίς να τον πονέσεις. 

Θα δεις πως αυτή η στάση θα γίνει από τις αγαπημένες σου, αρκεί να την δοκιμάσεις.

Ανέβα στο τραπέζι

Όχι δεν θα φάτε, θα σε φάει. Πρόκειται για μία από τις πιο κυριαρχικές στάσεις που μπορείς να κάνεις. Ανέβα σε ένα τραπέζι στην άκρη και ζήτησε του επιτακτικά να σε γλείψει. 

Τα χέρια σου θα κρατιούνται από την άκρη, όσο αυτός θα σου προσφέρει οργασμούς με τη γλώσσα του. Είναι μία στάση που αγαπούν όλες οι γυναίκες.

Εάν θες να παίξεις πιο διεστραμμένα παιχνίδια όπως σε γλείφει βάλε του τα πόδια σου στο στόμα και στο πρόσωπο του. Θα διαπιστώσεις πως δεν θα πει όχι, αλλά αντιθέτως θα ξετρελαθεί και θα αρχίσει να στα φιλάει. 

Στην καρέκλα

Βρες μία καρέκλα που αντέχει και τους δύο. Βάλε τον να κάτσει και κάνε του ένα show. Πρόσφερε του ένα στοματικό και ανέβα κατευθείαν πάνω του.

Είναι μία από τις στάσεις που έχει συνδεθεί με φαντασιώσεις σχετικές με επαγγελματικούς χώρους. Το μυστικό εδώ είναι πως δεν θα του αφήσεις περιθώριο να πάρει ανάσα.

Τελικά ποιος είναι το αφεντικό;