Skip to main content

Γνωριστήκατε, βγήκατε, ξανά βρεθήκατε και κάποια στιγμή πέσατε στο κρεββάτι. Άσχετα από το αν το σεξ ήταν καλό ή κακό, σίγουρα δεν είχε πολύ έντονο συναίσθημα και ενδεχομένως να μην ήταν και πολύ τρυφερό. Πως θα καταλάβεις όμως αν και εκείνος σε θέλει; Υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σου δώσουν την απάντηση.

Το σεξ έχει αλλάξει

Είναι δύσκολο να το εξηγήσουμε αλλά το πιθανότερο είναι ότι το έχεις αισθανθεί. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που άλλαξε και μπορείς να περιγράψεις αλλά η αίσθηση που σου δίνει, ο τρόπος που σε αγγίζει, το πως σε κοιτάζει. Κάτι έχει αλλάξει και εσύ το έχεις πιάσει κυριολεκτικά στον αέρα.

Υπάρχει πολύ οπτική επαφή

Κατά τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο. Αν αφιερώνει χρόνο στο να σε κοιτάει στα μάτια σημαίνει ότι ψάχνει μία πιο έντονη σύνδεση μαζί σου. Αυτό ίσως να είναι και μία ένδειξη ότι προσπαθεί να καταλάβει πως νιώθεις και εσύ.

Τα προκαταρκτικά

Όταν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται να καλύψει μόνο τις σεξουαλικές του ανάγκες δεν θα δώσει και πολύ βάση εδώ. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, παίζει κυρίως το στοματικό χωρίς πολλά φιλιά, χάδια και άλλου τύπου αγγίγματα. Με λίγα λόγια κάνει τα πάνω πάνω για να προχωρήσει στο ψητό. Όταν όμως ο άνθρωπος αυτός θέλει πραγματικά να σου κάνει έρωτα θα αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο, κόπο και φροντίδα σε αυτό το κομμάτι.

Αφιερώνεται σε εσένα

Γίνεται ξαφνικά πιο δοτικός απ’ ότι ήταν μέχρι τώρα. Θέλει να σε ικανοποιήσει σε βαθμό που να σου μείνει αξέχαστο. Θέλει να είναι ο καλύτερος παρτενέρ και το διεκδικεί.

Υπάρχουν πολλά φιλιά

Τα φιλιά δίνουν πάντα μία πιο συναισθηματική υπόσταση στην όλη κατάσταση. Αν λοιπόν δεν αφήνει τα χείλη σου ίσως να θέλει να σε φέρει πιο κοντά του.

Διαλέγει τις σωστές στάσεις

Όλοι ξέρουμε πως κάποιες στάσεις θεωρούνται πιο τρυφερές από άλλες. Αν άρχισε να επιλέγει αυτές αντί για άλλες που μπορεί να κάνατε μέχρι τώρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει αρχίσει να βλέπει τα πράγματα αλλιώς.

Υπάρχει μόνο άνεση και ειλικρίνεια

Συνήθως, ειδικά στις πρώτες σεξουαλικές συνευρέσεις δεν υπάρχει ακριβώς η άνεση που θα θέλαμε για μία τέτοια περίσταση. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πράγματα είναι ακόμα σε αναγνωριστικό στάδιο. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνετε ο ένας τον άλλον, αισθάνεστε πολύ πιο άνετα και δεν υπάρχουν πλέον οι άβολες στιγμές.

Θα κοιμηθείτε μαζί

Δεν μιλάμε για την περίπτωση που κοιμάστε μαζί επειδή είστε κουρασμένοι. Μιλάμε για την περίπτωση που θέλει να κοιμηθείτε μαζί για να έρθετε πιο κοντά. Είναι ένα βήμα που δεν είναι για όλους εύκολο να το κάνουν. Αν λοιπόν φτάσετε εκεί τότε τα επίπεδα οικειότητας ανάμεσά σας έχουν αυξηθεί.

Δεν έχει ανάγκη να κάνει σεξ μαζί σου

Αν αυτό που ψάχνει είναι η ουσιαστική συναισθηματική επαφή δεν θα τον νοιάξει και τόσο το να κάνετε σεξ. Δεν εννοούμε ότι δεν θέλει, εννοούμε ότι πιο πολύ ενδιαφέρεται για το να περάσει χρόνο μαζί σου παρά για το να σε ρίξει στο κρεβάτι -ή σε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο του σπιτιού-.

Το dirty talk έχει μειωθεί

Αν ανήκει στους ανθρώπους που τους αρέσει το εν λόγω άθλημα και ξαφνικά έχει μειώσει αυτού του είδους τις εκφράσεις, μάλλον θέλει να δώσει έμφαση σε άλλα πράγματα. Άλλωστε, όλες αυτές οι προτιμήσεις όπως το dirty talk ή το ξύλο είναι για να κάνουν τη στιγμή πιο έντονη. Αν όμως υπάρχει συναίσθημα, τότε αυτό που νιώθετε είναι ούτως η άλλως έντονο οπότε δεν υπάρχει πλέον η ίδια ανάγκη για τα περαιτέρω.

featured photo: www.unsplash.com / @wevibe